RPG Love 6.

autor: Helie & T-KAY


Tom:

Největší školní lůzr? Že by…. ne to nemůže být on.

Walt: Tomu nevěřím. Ty a lůzr? *diví se*

Bill:

Pousměji se. Milý jako vždycky. Kéž bych mu tak lhal… Jenže tohle byla čisto čistá pravda. Rozhodně jsem nepatřil mezi školní smetánku, naopak jsem byl hluboko ‚pod nimi‘.

Samuel: Věř tomu *smutně se směje*


Tom:

Ne, nechci, aby byl smutný.

Walt: Nechci, abys byl smutný. Víš, mám chuť se tě zeptat na jméno, ale neudělám to. Já si tě najdu jinak *mrkne*

Pak mě to hrkne. Pokud je to můj bratr a já se do něj zamiloval, tak to bude trapas, ale nikdo krom nás dvou to nemusí vědět. Vzal jsem papír a na něj jsem napsal ‚I love Sami‘.

Vstal jsem a přešel ke dveřím, které jsem potichu otevřel. Rychle, aby mě nikdo nezahlídl, jsem přešel k vedlejším dveřím a papír pod nimi prostrčil.

Bill:

Možná jsem prozradil až příliš. Jestli Walt skutečně tuší, kdo jsem, jsem docela v háji… Ale zase by mi to mohlo hrát do karet za předpokladu, že se jeho chování vůči mé osobě nějak změní. Kdoví… Asi si budu muset začít víc všímat svého okolí.

Zazíval jsem a pohled mi padl na hodiny v rohu obrazovky. Půl jedenácté? Tak to ne, to už je moc. Jak se znám, pokud bych tu ještě byl, ráno bych nebyl schopný vyštrachat se z postele:

Samuel: Hledej, Šmudlo *plazí jazyk* a já zatím mizím na kutě. Jsem utahaný, a kdybych tu ještě chvíli byl, ráno bych nevstal. Takže dobrou noc a ať se ti o mně něco hezkého zdá 😉

Tom:

Musel jsem se usmát.

Walt: Tobě o mně taky. Já půjdu taky. V tuhle nekřesťanskou hodinu, bych už měl být dávno v pelechu *políbí ho na dobrou noc*

Bill:

Naposledy jsem se usmál na monitor a vypnul počítač. Ještě když jsem zalézal do peřin, hučel. Zachumlal jsem se až po krk a než jsem usnul, přemýšlel jsem, kdo by Walt mohl být. Dal mi dost nepřesné informace, mohl být kýmkoliv. Přetvářka po naší škole kolovala víc než drby. Zmučeně jsem zavřel oči. Uvidím zítra, třeba se objeví někdo nebo něco, co mi pomůže…

Tom:

Usínal jsem s myšlenkami na Sama. Ale co když to Bill není? Co když jsem se sekl? Možná jsem mu měl dát jiné vodítko, ne to, co jsem napsal. Je fakt, že lidi na škole se přetvařujou víc než já. Ale Sam je jediný upřímný. No uvidím, nechám tomu čas. Georg stejně bude vyzvídat a já musím vymyslet a probrat to, co jsme si psali, abych mu to nějak předhodil.

Bill:

Otráveně jsem plácl po budíku, když v šest ráno zazvonil. Občas závidím bratrovi, že vstává až o půl hodiny později než já, protože nemá starosti s líčením, oblečením a vlasy. Vytáhne ze skříně to, co je zrovna čisté, a může jít. Vyškobrtal jsem z postele a zamířil rovnou ke skříni, ze které jsem vytáhl tři trička, dvoje kalhoty a tři bundy. Vždycky mám neuvěřitelné dilema, co zrovna na sebe.

Když jsem si konečně vybral, zamířil jsem ke dveřím, abych v koupelně dokončil přípravy. Něco u dveří mě však zarazilo. Byl to malý lístek papíru. Opatrně jsem ho vzal do ruky a přemýšlel, kde se tu mohl vzít, když v noci tu nic nebylo. Alespoň myslím, byla tma…

Rozbušilo se mi srdce, když jsem spatřil, co na něm je. Takže bingo, Walt uhádl. Jenže já sakra pořád ještě nevím, kdo je on! Deprimuje mě to. Jenže jak se tu lísteček vzal? Rozhodl jsem se, že o tom Waltovi nic nepovím. Určitě čeká, že se mu ozvu, pokud jsem lístek našel. Proč mu to ale usnadňovat? Ne, nechci, aby věděl, kdo je Sam dřív, než já budu vědět, kdo je on.

S potutelným úsměvem jsem strčil papír do kapsy a vyrazil směrem ke koupelně.

Tom:

Dneska mě výjimečně vzbudil ten Billův příšerněj budík. Jindy ho neslyším, ale dneska nevím proč, jsem ho slyšel i přes zeď. No co Vstal jsem a ve věcech na spaní jsem zalezl do koupelny. Potřebuju se probrat, abych mohl fungovat.

Když jsem vycházel z koupelny, skoro jsem se srazil s oblečeným Billem. Hmm… dneska mu to seklo. Sakra, na co to myslím. Asi jsem zblblej Samuelem. Představuju si Sama jako Billa a naopak. Už nejsem normální.

Zalezl jsem do pokoje a ze skříně vytáhl první kusy oblečení. Bylo mi fuk, co to je. Nechtěl jsem dneska nějak myslet, jak budu vypadat. Musím se pořádně koukat kolem sebe, abych Samiho našel.

autor: Helie & T-KAY

betaread: J. :o)

12 thoughts on “RPG Love 6.

  1. Tak Bille…pěkně jsi se Tomovi prozradil:D Ty voleeeee jak to Toma hned trklo 😀 xDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDD To s tim lístkem vychytal 😀 …No..a Billa to nenapadlo 😀 ..
    A je to tady!!!!! 😀 Tomovi se začíná RPG svět dávat do reality..nebo jak to říct 😀
    Tohle bude ještě asi zajímavý 😀 xDDDDDDDDDDDDD Nehorázně mě to baví číst!! 😀

  2. [1]: Říkala jsem si to samý xD asi si myslí,že mu tam Walt hodil ten lístek oknem 😀 nebo já nevim 😀 Má dost 😀

  3. aaaaaaaaaaaaaa *vzteká se* sakra já se nedočkam!:D kruci! kdy už to zjistí?!nyuuuuu je to děsně roztomilý <3 a Bill má celkem dost 😀

  4. Hele, děvčata, nechtějte, abych se urazila :D:D Ale tak víte co, mohl si třeba myslet, že je Walt nějaký Tomův kamarád a strčil mu tam ten lístek Tom, protože mu to někdo řekl… 😀

  5. U toho Billa jsem se vážně musela smát 😀 kdo jinej by to asi mohl být 😀 každopádně, moc se těším na pokračování 🙂

    [5]: Neber to jako urážku nebo tak, prostě mi to přišlo vtipný 😀

  6. [5]: nás to prostě rozesmívá mno :DD Ale teda jak Tomovi hned docvaklo po "největší školní lůzr" že je to Bill…….no to bych asi vraždila XDDDD   Skvělí čekám na další díl kdy lůzrovi konečně dojde kdo je Walt XD

  7. ten Bill je také trdlo trdlovaté že to ani možné neni xDD no som teda zvedavá ako dlho sa budú obchádzať ako dva levy v klietke kým im to konečne dojde xD

  8. Ooo:DDD takže Tom vie kto to je 🙂 trochu ma mrzí, pretože ja som si myslela, že svojho brata s tým prívlastkom určite spájať nebude, ale na druhej strane je to hrozne milé, že to vzal tak v pohode, že keď sa zamiloval do brata tak fajn, bude to síce trapas, ale nikto to nemusí vedieť 🙂 Ale Billí je vážne také teliatko? Kto by mu asi tak večer mohol strkať papier pod dvere. Vážne by som ho nakopla.
    Toto je tak skvelá poviedka 😀 celý čas sa pri nej vyškieram na monitor je mi tak pekne dobre 🙂 (no lepšie to sformulovať nedokážem skrátka som pri nej happy)

  9. Jedno se tomu Tomovi musí nechat, jak hned ho napadl Billoušek.Bille já vím,že se někdy tvoje dětinská demecne vyplavuje na povrh,ale skuz přemýšlet,kdo by ti hodil pod dveřmi papír s nápisem i love Sami…Bille vždyť jsi musel poznat Tomovo písmo šmudlíku jste přece bráškové

  10. Táááááááááák, teď napíšu slohovku. 😀
    Za prvé bych se chtěla omluvit, že jsem, holky, vaši povídku přestala číst. Nějak mi to do 5. dílu nevycházelo, ale dneska jsem se rozhodla, že to všechno dočtu. :DD Tak jsem začala kolem třičtvrtě na osm a hotovo. 😀 A jsem "in love". :))) Další úžasná povídka.
    A za druhé chci říct, že tenhle nápad je vážně originální a neuvěřitelně mě zaujal. :))
    To jak Bill napsal, že je školní lůzr, za to bych ho nejradši zabila. :DD Neníííííí!!!!!!! Určitě nenííí!!!! 🙂 A pak bych chtěla ocenit Toma za to, že ho hned napadl Bill. :)) Krááása. A Bille, kdo by ti asitak mohl dát papírek s nápisem "I love Sami" pod dveře? :DD
    Teď už jen čekám, až se psaní RPG stane realitou. 🙂 A snad to bude brzy. :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics