My student 3.

autor: Bína

Moc děkuju za vaše komentáře, děsně mě těší, že povídka má takový ohlas! Tuhle kapitolu bych chtěla věnovat Dianě. Moc děkuju, že ti nevadí použití tvojí montáže. Bína


Jako každé sobotní ráno jsem vstával kolem dvanácté, takže bylo už spíš poledne. Ale nemohl jsem si pomoct, musel jsem celý ten týden dospat. Došoural jsem se do koupelny, kde jsem se na hodinku naložil do vany. Je to takovej můj víkendovej rituál pokaždé, když vstanu, jdu na hodinu do vany, pak až se proberu. Zhruba po hodině jsem vylezl a oblíkl se. Malovat se nemá smysl, proto jsem jen přečesal vlasy a zamířil do kuchyně. Rozhodl jsem se pro špagety, nemám rád, když musím vařit složitý jídla a špagety jsou nejjednodušší řešení. Po obědě jsem zalehl k tv a zůstal tam až do šesti do večera, pak se ozval zvonek. Rozešel jsem se ke dveřím, kde stál Andreas, můj nejlepší kamarád.

„Čau, pojď dál.“

„Čau.“ Vešel dovnitř, hodil bundu na věšák, boty do botníku a rozešel se k mé ledničce. Já se uhnízdil zpět k televizi.
„Kam ses tak vyfintil?“ Houkl jsem na něj do kuchyně, ale to už si sedal vedle mě.
„Jdeme na párty.“ Oznámil mi.
„Jdeme? Já nikam nejdu.“
„Ale no tak, Bille, přeci mě nenecháš jít samotného. Víš, co dělám, když se opiju.“ Uchichtl se. Jasně, to si pamatuju z minula, když se naposledy opil, tvrdil, že jsem jeho otravná holka a stále hledal moje prsa.
„Jo, to si pamatuju, ale stále si nemyslím, že bych chtěl někam jít.“
„No tak, bude zábava.“ Jako vždy.
„Jako bych se s tebou někdy nudil.“ Protočil jsem oči.
„No tak šup, oblíkat se.“ Šťouchl na mě a přepnul program.
„Fajn.“ Zvednul jsem se a šel do ložnice.

Otevřel jsem skříň a začal se v ní přehrabovat. Nakonec jsem vytáhl černý úzký džíny, bílý tričko a koženou bundu. Všechno jsem si oblíkl a zavítal do koupelny. Vlasy jsem si sčesal dozadu a přelakoval. Nalíčil jsem se jako vždy, černá tužka a stíny. Když jsem se vrátil do obýváku, Andreas byl rozvalenej přes celej gauč a žral brambůrky.
„Myslel jsem, že chceš někam jít.“ Zvednul hlavu a okamžitě se postavil na nohy, s přihlouplým úsměvem.
„Jasně, jdeme.“ Obul jsem si kozačky na menším podpatku a vzal si s sebou jen peněženku, mobil a klíče do kapsy. Nehodlám někde tahat tašku a pak ji ztratit, na to je mám až moc rád.

Asi po hodině jízdy autem jsme stáli před nočním klubem. Hodinu nám to trvalo, protože jsme se museli třikrát zastavovat u benzínky. Občas nechápu, kam všechno to jídlo Andy dává.

„To bude zábava.“ Tetelil se blahem a mířil k baru, jen jsem ho následoval. Sedl jsem si na jednu ze židlí u baru a objednal si drink. Andy se okamžitě vypařil na parket, chvíli jsem ho sledoval, ale pak mě to přestalo bavit. Kdo se taky má pořád dívat, jak se předvádí. Napil jsem se a rozhlídl se po okolí. Nikdo známý jako vždy. To tady budu čekat, než se Andreas ožere, pak ho dopravím domů, a nakonec sebe do postele. Jenže jsem já ten, co řídí, nemůžu si dovolit pít alkohol. Bože, to je život.

„Ahoj Billí.“ Najednou mi někdo šeptal do ucha.

„Co?“ Otočil jsem se a tam stál Deny.
„Bože, co tady děláš?“ Vyštěkl jsem na něj.
„Taky tě rád vidím.“ Přisedl si. Takovejch barů po městě a on musí zrovna sem. Snažil jsem se ho ignorovat, ale moc to nejde.
„To je náhoda, zrovna jdeme oba do stejného baru.“
„Ty jsi mě sledoval?“
„Sledoval? No tak, Bille, já? Jak bych mohl.“ No to zní velmi důvěryhodně.
„Jasně.“ Napil jsem se a zvedl se.
„Kampak?“ Zvedl se se mnou.
„Co nejdál od tebe.“ Vydal jsem se přes parket k jednomu z boxů. Sedl jsem si, jenže hned za mnou si přisedl i Deny.
„Trochu soukromí, skvělý. Takže jak se ti líbí v nové práci?“
„Líbilo se mi tam daleko víc, než si zjistil, kde to je.“ Protočil jsem oči a Deny se přisunul blíž ke mně, čímž mě zatlačil do rohu.

„Ale no tak, už si přestaň hrát na uraženého. Vždyť se nic nestalo.“

„Nic? Děláš si srandu?“ Vyjel jsem na něj. Kretén.
„No dobře, ale tak odpustit mi to už můžeš, né.“ Položil svoji dlaň na mé stehno, a já se ji snažil bezvýsledně odstrčit.
„Nemůžu! Už nikdy, chápeš?! Vypadni ode mě.“ Natiskl se ke mně ještě víc, takže mi šeptal do ucha.
„Líbí se mi, když mě odmítáš.“ A líbnul mě na krk, to už jsem nevydržel a jednu mu vrazil. Chytl mně ruku a svojí rukou mě chytl pod krkem.
„Tak hele, tohle jsme si nedomluvili. Uklidni se, nic se ti zatím nestalo! Okamžitě přestaň s tou tvojí komedií, už mě to nebaví. Odteď jsi zase můj přítel, rozumíš?“
„Už nikdy nebudu tvůj přítel! NIKDY! To mě radši zabij.“ Najednou něčí ruce chytly Denyho a odtáhly ho ode mě, dál už jsem jen viděl, jak Deny dostal pěstí a sbírá se ze země. Načež si ke mně přisedl Tom.

„Jsi v pořádku?“ Musel jsem vypadal směšně, s otevřenou pusou jsem na něj civěl. „No tak.“ Usmál se a zavřel mi pusu. „Ok? Nic ti neudělal?“

„Ne… ne, já děkuju, Tome.“
„Není zač, tvůj přítel? Bývalý?“ Nedočkavě se na mě díval.
„Bývalý. Je to blázen.“ Zatřásl jsem hlavou.
„Co ti udělal? Teda nechci vyzvídat, já jen, jestli by ses chtěl svěřit.“
„Bydleli jsme spolu a chodili něco přes dva roky, asi před měsícem jsem přišel dřív domů a nachytal ho s jiným. Odstěhoval jsem se okamžitě ke svému kamarádovi, ale on mě nepřestal sledovat. Chodil za mnou všude, proto jsem dal výpověď, našel si novej byt, zaměstnání a měl jsem vážně dobrej pocit z toho, že jsem se ho zbavil, ale včera se ukázal ve škole a teď tady. Myslí si, že se k němu vrátím, i když jsem dal jasně najevo, že se to už nikdy nestane.“
„Aha, chápu, neodbytný bývalý.“
„Tak nějak.“ Přikývl jsem. „Nerad bych tě nějak zdržoval nebo něco.“
„Já bych spíš nerad zdržoval tebe, kámoši se beze mě obejdou na chvíli.“ Zaculil se.
„Už se mě nebojíš?“
„Jen trochu, jsem z tebe nervózní.“ Uchechtl se. Nápodobně, i já z tebe jsem nervózní a nechápu proč.

„Už ti bylo osmnáct?“

„Jo, nedávno, ale bylo.“
„Fajn, zvu tě na panáka.“ Domů holt budu muset dojít pěšky. Hned jsem poručil barmanovi, který procházel kolem, a během pár minut před námi stály dva panáky. Jen jsme si ťukli a hned v nás zmizely.
„Jsi tu autem?“
„Jo, s kámošem, ty?“ Jen, aby neřídil, když mu tak ochotně nalívám.
„Taky, jen se mi kámoš vypařil, nejspíš za chvíli přijde nalitej, nebo zavolá zítra večer.“
„Tak to teď ale nemůžeš řídit.“
„No jo, udělám si procházku. Nebydlím daleko.“ Usmál jsem se.

Celý večer jsme spolu vydrželi se o něčem bavit, dokonce jsme si byli i párkrát zatancovat. Bylo mi s ním skvěle. Kolem druhé ráno jsme se rozhodli jít domů, Tom mě chtěl doprovodit, proto jsme šli nejdřív ke mně.

„To není fér, abys mě doprovázel, a pak šel domů sám. Měl bych tě doprovodit taky nebo tak něco.“ Stáli jsme přede dveřmi od vchodu.
„No tak to bys ty mohl doprovodit mě a já pak zase tebe, ale to bysme takhle chodili po městě až do pondělí, než bysme museli do školy.“ Zasmál jsem se.
„To je pravda. Tak co kdybys ještě zaskočil ke mně?“ Být zcela střízlivý, tak se ho ani neopovažuju na něco takovýho zeptat.
„To bych rád.“ Usmál se, ale to já už otvíral dveře. Nastoupili jsme do výtahu a já zmáčkl šesté patro. Jak se výtah rozjel, oba jsme se na sebe vrhli. Celý ten večer jsem toužil ochutnat jeho rty, a teď se mi to konečně povedlo. Jak jsem předpokládal, sladké, ale trochu nahořklé od alkoholu.

autor: Bína

betaread: J. :o)

23 thoughts on “My student 3.

  1. Super! :-))) . škoda ,že ta líbačka není rozepsaná :-)) ,ale nevadí , honem další dílek 🙂

  2. Ale sakryš :D:D:D Andy je úžasná osoba, hlavně pak Billovo vyprávění o jeho opilosti, to se mi moc líbí :D:D:D
    Už když se Andy přiřítil s nápadem, že půjdou ven, čekala jsem, kdy se tam objeví Tom :D:D:D Jen se mi nelíbí ten konec sakra!!! 😀 Klidně to mohlo ještě pokračovat >.< 😀

  3. To,že v tom klubu Bill narazí na toho slizouna jsem fakt nečekala..bože mě ten Deny tak štve…brrrrrrr…Áááááááá…Tom se tam objevil,jako anděl..♥ :D..a to,jak Billovi zavřel tu pusu :DDDDDD…úplně jsem to viděla!!!!!! Ááááá♥ nádherný♥! "…jsem z tebe nervózní."- ♥ to je dokonalý. I zatancovat,jo? Wau 😀
    NO OH MY GOSH…:D!!!!! vrhli se na sebe :D..tak to je moc 😀 ♥!

  4. Konečne som sa dokopala prečítať si to, oč tu zatial je. Prisám bohu chystám sa už odkedy som to tuna uvidela, ale nikdy som nemala príliš času. až teraz konečne 😀 také malé zhrnutie za tie tri časti.

    Přeci jen nejsem jako typický učitel, boty na podpatku, moderní oblečení, černé líčení, černé vlasy perfektně nagelované nahoru a k tomu si sem přijdu s kabelkou. Jsem sebevrah.

    to bola úžasná veta! normálne že konec xD konečne inak taká poviewdka aj zo školeského prostredia, ale nie tak celkom obyčajná. Keď som čítala to priezviska, okamžite som myslela, že je to Tom. Dokonca som si ho aj tal predstavovala a potom som zahliadla slovo "kabelka" a moja prvá reakcia bola "čo?" 😀 a potom som pochopila. čiže ďalšie plus , čo je také neobvyklé hej 😀 to ma fakt dosť prekvapilo o to viac ma to chytilo. čo sa týka danyho , predstavujem si ho asi nejak takto <<< http://img.sk.prg.cmestatic.com/media/images/580xX/Mar2012/2284268.jpg <<< a nepýtaj sa ma prečo, lebo neviem 😀 proste mi tam tak sedí. len je príliš doterný čo mi vadí 😀 inak to posledné bolo že :OOOOOOOOOO len tak čítam čítam šetko pohode pomaly začínam smutnieať že už je koniec < bitka<tanec<paanák<prechádzka a zrazu výťah ???!!!! uplne som onemela! vlastne nie! ja som si to nromálne nahlas začala komentovať!!!! xD len som sa dívala jak ďatel 😀 no ja som neskutočne fakt zvedavá na další diel , dúfam, že to už máš dopísané , inak ťa boh ochraŇuj! 😀

    Keď som čítala to venovanie po slovíčku a došla k tomu "Dianě" začala som zúriť že čo? kto sa zas volá tak, ako ja? lebo neznášam ked sa niekto volá ako ja 😀 neviem prečo som na to hrozne alergická xD a potom pozerám že ježiši kriste veď to som ja! 😀 normálne som nechápala 😀 tak už toto bolo definitívne , že som to usela začať čítať teraz hneď 😀 a fakt nelutujem 🙂 Musím ti strašne poďakovať fakt! a klusne použivaj montáže kolko chceš 🙂 mne  to nevadí, pokial si tam niekto nenapíše svoje meno a ešte aj copyright -.- takouto formou e to pre mňa len pocta! 🙂

  5. Ach 😀 Takhle to useknout…to se nedělá! 😀 Úplně krásnej dílek 🙂 Když někdo zvonil na dveře, tak sem si říkala, že to bude Tom a byl tam Andy… úplně bych si ho dokázala představit opilého :DD a jak tvrdí o Billovi že je jeho holka :DDD…Já chci další díl! 😀

  6. Oooo, tak líbačka, jo? :DD Tak to je dost dobrý. :)) Taky už jsem jen čekala na to, kdy přeskočí jistra. Ne pardon, ta už přeskočila. No, pravda, spíš jsem čekala, kdy se na sebe vrhnou. :DD

  7. No téda… zaprvé: Jak to, že je to tak useknutý?! a zadruhé: No teda, Bille, takhle se vrhnout na svého studenta… to jsem teda zvědavá, jak to bude pokračovat. Mám pocit, že Deny ještě jen tak pokoj nedá. Jen doufám, že Billovi ani Tomovi a vůbec nikomu, neublíží.

  8. No páááni takhle to utnout???Já chci pokračování tak moc jsem se do toho zakoukala, že opravdu potřebuju pokračování!!!! Moc se mi to líbilo ta povídka je něčím dokonalá!!!! 🙂

  9. To je krásný =) Hrozně mě potěšilo, jak ho Tom bránil <3 Tyjo, ale nečekala bych, že spolu nakonec pujdou k Billovi 😀 😀 No pěkně se to rozjíždí 😀

  10. Koonečně jsem se dočkala.. :DD a už se těším, jak to bude pokračovat. Už si dokonce dali svoji první pusu. 😀 Jenom mě štve, že je to zaseknuté zrovna v blbém místě a teď se zase budu buh ví jak dlouho těšít na další díl, abych věděla, jak to dopadne. :(( :DD

  11. áááá super!!!♥
    "Andreas byl rozvalenej přes celej gauč a žral brambůrky" chachachaaaaa xD
    Tyvogo, nestačím zírat!!O_o!! Tom, takovej obránce!<3 Bych chtěla vidět ty pohledy při tanci, wow…:-)
    Deny je blbeček otravnej! Vymažte ho z příběhu, ať zmizí 😀 Ale to by to nebylo zajímavý 😛 jsem zvědavá, co ještě provede, určitě bude následovvat odveta…!!
    Krásný, i když trochu rychlý konec, juch juch—-♥♥♥ kam až zajdou?:D:))

  12. Bozkávačka vo výťahu, juhú 😀 táto poviedka ma dosť berie.. je to napísané takým ľahkým štýlom s vtipným podtextom… číta sa to v podstate samo. Super, skvelá práca.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics