My student 4.

autor: Bína

„Mmm. Nemyslím si, že tohle je dobrej nápad.“ Řekl jsem, ale v tom cinkly dveře od výtahu. Tom mě vytlačil na chodbu a přitiskl ke zdi.
„Mně se to zas líbí.“ Podotkl Tom a líbal mě na krku. Zavřel jsem oči a trochu zaklonil hlavu.
„Jestli na to někdo přijde.“ Znovu jsem vyhledal jeho rty a jazyk.
„Tak to bude průser?“ Ozvalo se za námi, oba jsme ztuhli a vyděšeně se na sebe dívali. Pak jsem za sebou uslyšel Andreasovo uchechtnutí. Odtáhnul jsem se od Toma.
„No… já… ehm. Tak ahoj, Bille.“ Usmál se a dal mi drobnou pusinku na tvář. Zase vešel do výtahu, a ještě na mě mávl.

„Andreasi! Ty idiote!“ Otočil jsem se k němu a zašel do bytu.

„No co?“ Hned zamířil k ledničce. On nepřestane žrát, ani když je ožralej!
„Teď si bude myslet, že s tebou chodím.“ Podotkl jsem.
„A to ti vadí? Nechtěl ses s ním jen vyspat?“ Postavil se přede mě.
„Ne, nechtěl! Já ani nesmím, chápeš?“ Připadal jsem si tak zoufale. Najednou udělal krok ke mně a chytil mě za boky.
„A já bych ti nestačil?“ Zašeptal mi do ucha.
„Bože, Andreasi! Ty jsi vážně nemožnej, když jsi opilej a nemáš do koho píchat!“ Odstrčil jsem ho a rozešel se do koupelny.
„No tak mi pomož!“ Zahulákal z amnou a začal se smát.
„Spát můžeš na gauči, kde jsou věci, víš?“ Zabouchl jsem za sebou dveře a začal napouštět vanu. Po tomhle všem jsem dokonale vystřízlivěl. Vlastně jsem byl teď Andymu vděčný, kdyby tady nebyl, neumím si představit, jak by to celý pokračovalo. Tohle se už nikdy nesmí stát. Vždyť jsem jeho učitel, i když mu už bylo 18 aje plnoletý, ale stále to je zakázaný. Vlezl jsem do vany a zavřel oči. Příjemné.

Probudila mě až studená voda. Vylezl jsem a zachumlal se do svého županu. Rozešel jsem se do obýváku, kde spal na gauči Andreas a chrápal. Doufám, že mu nebude špatně. To by mi ještě chybělo. Podíval jsem se na hodiny a zjistil, že je osm ráno.
„Bezva.“ Sáhl jsem do skříně pro cereálie, nasypal jsem je do misky a sedl si do křesla.
„Bože, proč nemůžeš spát jako normální člověk.“ Protáhl se na gauči Andy.
„Sorry, usnul jsem ve vaně.“ Pokrčil jsem rameny.
„Kolik je?“
„Osm.“ V tom se zvedl rychlostí blesku a začal lítat po obýváku a hledal věci.
„Co je?“ Podivil jsem se jeho chování.
„V osm jsem měl vyzvednout mámu. Ještě říkala, ať na to nezapomenu.“ To už byl oblečenej a hledal klíče od svýho auta.
„No tak to ji pozdravuj.“ Zavolal jsem za ním, když už letěl k výtahu.
„Jo, zavolám.“ Zahulákal z chodby, a pak zabouchl dveře. Tyhle jeho odchody mě vždy pobaví. Odložil jsem misku a šel do postele. Během deseti minut jsem usnul.

Vzbudilo mě otravné zvonění zvonku. Zvednul jsem se a došel ke dveřím. Otevřel jsem a zívnul. Zastavil jsem se v půlce pohybu, když jsem zjistil, kdo tam je.

„Bille. Konečně jsem tě našel.“
„Co tady sakra děláš?“ Vyštěkl jsem na něj. Už zase, zase mi musí kazit život.
„Hele, zlato, já vím, že poslední dobou máme problémy, ale vše se dá vyřešit. Víš, že mi na tobě záleží.“ Kdyby to nebyl Deny, asi bych se mu vrhl kolem krku, problém je, že tohle jsem už slyšel.
„Prostě mě nech na pokoji, jasný?“ Zabouchl jsem dveře, ale on je chytil a zase otevřel.
„Bille, včera ta rána od tvého přítele nebyla vůbec pěkná.“
„Tak mě přestaň pronásledovat!“ Neustále jsme se přetahovali o dveře.
„Já tě přeci nepronásleduju. Patříš mně.“
„Patřím, co?“ Dělá si srandu? Na chvíli jsem polevil v přetlačování, což byla chyba.
„Tak mě poslouchej, zlato.“ Chytl mě pod krkem a přirazil k futrům. „Dám ti týden, abys skončil ve škole, přestal komunikovat s Andreasem a taky s tím, co mě včera praštil. Jestliže se ke mně po týdnu nevrátíš, zničím tě! Rozumíš mi?“ Jen jsem přikyvoval. „To jsem rád, že si rozumíme.“ Pustil mě a líbnul na tvář.
„Vypadni ode mě!“ Odstrčil jsem ho a odměnou mi byla rána do obličeje. Spadl jsem na zem a Deny se sklonil ke mně.
„Za týden přijdu.“ Zabouchl za sebou dveře a odešel.

Ještě další dvě hodiny jsem seděl na zemi a zíral do zdi. Když v bytě byla naprostá tma, zvednul jsem se a zamířil do koupelny. Jen jsem se rychle osprchoval a oholil. Stál jsem před zrcadlem a zíral na svoje oko. Zítra ho budu mít fialový. To jen tak nezamaskuju. Vyčerpaně jsem si lehl do postele a usnul.

Když mě ráno vzbudil budík, nevěřil jsem, že už je pondělí. Vstal jsem a došel do koupelny. Bál jsem se podívat do zrcadla a jak se zdálo, měl jsem k tomu důvod. Moje oko rámovala fialovo modrá modřina. Oblékl jsem si připravené věci a začal se upravovat. Vlasy jsem měl během chvíle upravené, ale make-up už byl horší. I když jsem si ho nanesl kolem oka snad tunu, modřina stále prosvítala. Nakonec jsem to vzdal a připravil si i brýle. Holt budu celý den promítat filmy, aby byla ve třídě tma a na mě nebylo vidět. Stejně nemám nic připraveného. Po snídani jsem nasedl do auta a vyjel ke škole. Měl jsem slušný náskok, ale díky zácpě jsem dojel ke škole těsně před zvoněním. Hodil jsem si věci do kabinetu a rozešel se ke třídě. Naneštěstí k Tomově třídě.

„Zatáhněte!“ Vešel jsem do třídy a už zatahovali. Cítil jsem na sobě Tomův pohled, ale nepodíval jsem se na něj ani jednou. Dokonce si sedl do přední lavice.

„Tak dneska si něco promítneme.“ Zapnul jsem dataprojektor a začal promítat rovnice i s textem na vysvětlení.
„Nezapomeňte si dělat poznámky. Tohle taky bude v testu. Sice je to učivo trochu napřed, ale nijak vám to neuškodí.“ Rozhlédl jsem se po třídě a zavadil pohledem o Toma. Nedělal si poznámky a koukal na mě.
„Tome, vy si nemusíte dělat poznámky?“ Přistoupil jsem k němu a podíval se mu přes rameno na čistý papír.
„Nemyslím si, že mi ty poznámky k něčemu budou.“ Odpověděl lhostejně.
„To, že vy si to nemyslíte, neznamená, že to tak nebude. Dělejte si poznámky.“ Rozešel jsem se pryč.
„Nebudu si dělat poznámky něčeho, co je k ničemu. To je plýtvání papírem.“ Otočil jsem se k němu zpět a zlostně bouchl do lavice.
„Já jsem váš učitel a říkám, že si budete dělat poznámky!“ Najednou se Tom postavil.
„A já zas říkám, že ty stupidní poznámky psát nebudu.“
„Ještě chvíli odmlouvejte a budete mít poznámku!“ Vyhrožoval jsem mu, ač tohle na něj určitě neplatí.
„No to se bojím, Nic lepšího nemáte?“

Ve třídě se ozval šum a koutkem oka jsem zahlédl, jak na něj černovláska, mimochodem stejná, kterou objímal v pátek, mrkla. Tom jí věnoval jeden ze svých sladkých úsměvů, čímž ve mně vyvolal vlnu žárlivosti.

„Víte co, okamžitě vypadněte z mé hodiny! A vy, slečno, pokud hodláte s Tomem dále flirtovat, můžete vypadnout též!“ To už na mě Tom nechápavě koukal.
„Řekl jsem, abyste vypadl!“ Ukázal jsem na dveře.
„Fajn. Bylo mi ctí, pane učiteli.“ Sebral si všechny své věci a rozešel se ke dveřím. V půlce cesty se zastavil a vrátil se k oné černovlásce a políbil ji. Stejně tak, jako líbal mě.
„VEN OBA!“ Zařval jsem na celou třídu. Vypadli ze třídy a Tom nezapomněl třísknout dveřmi.
„Pokračujte v psaní poznámek, pokud nechcete odejít taky.“ Sedl jsem si ke stolu a zlostně čmáral na papír. Co si o sobě vůbec myslí? To líbá každýho na potkání? Nebýt Andrease, tak se spolu vyspíme, no nedej bože, kdyby se to opravdu stalo, byl bych jen další čárka na jeho seznamu. Když zazvonilo, okamžitě jsem opustil třídu a zamířil do kabinetu.

Celý den jsem měl zkaženou náladu. Opravdu jsem byl rád, když mi skončila poslední hodina. Tenhle den se prostě nevyvedl. Od té první hodiny jsem se snažil Tomovi vyhnout, končil jsem hodiny dřív a naopak začínal později. Tak, aby na chodbách nikdo nebyl, a tím se zmenšilo riziko nepříjemného shledání. Po poslední hodině jsem zašel do kabinetu, abych si vzal kabelku a nějaké písemky na opravování. Zdržel jsem se při hledání klíčů od auta, což se mi stalo osudným, jak se ukázalo.

autor: Bína

betaread: J. :o)

22 thoughts on “My student 4.

  1. Ten Billův bývalý, mě vážně štve. :X Měl by si uvědomit, že o něj Bill už prostě nestojí..Ani se nedivím tomu, že Toma i tu holku vyrazil.. já bych je při nejmenším zabila.. :X jsem zvědavá na pokračování.. 🙂

  2. To se nám to pěkně komplikuje… Ten Billův bývalý se projevuje jako čím dál větší kretén 😀 Ale pořád si tak nějak namlouvám, že s Tomem třeba vymyslí co s ním … i když jsem začala pochybovat, když Billovi ruply nervy, což jsem tak úplně nepochopila 😀 Je nějaký nezkušený, ne? 😀 Naši učitelé by se spíš postavili do role Toma – všechno by vzali s ledovým klidem, dokud by se jim tam daná oběť nesesypala :D:D (Zrovna včera nám něco takového předvedla učitelka v dějáku :D:D)
    Těším se na další díl, obzvlášť s ohledem na konec tohohle dílu (což je vážně prasárna, takhle blbě to utnout :D…
    Jo a ještě jsem dodala, že je škoda, že jim tam Andy vlítnul. Ze začátku jsem sice myslela, že je to ten Billův ex, takže jsem byla i ráda, že je to jen Andy, ale přece jen jim zkazil příjemný večer (a nejen jim, my si taky rádi počteme :D:D:D)

  3. Já myslela, že Deny už dá pokoj! Ať ne chá Billa být 🙁 A Tom mě taky slušně naštval 😀 😀 Doufám, že nechce jenom Billa využívat. Ještě štěstí, že se s  ním Bill nevyspal 😀

  4. Ten Deny je debil 😀 no jsem zvědavá, co Bill udělá.. A ten konec? Tohle už nikdy nedělej! 😀 Takhle to useknout, to se dělá?! 😀 Jako.. Strašně se těším na další díl 😉

  5. Ten bývalý je jednoduše kretén!!!!! 🙁 Chudák Bill… A Tom mě taky pěkně štve. :DD  Ani se Billovi nedivím. Jen by mě zajímalo, co k němu Tom vlastně cítí.

  6. Za a) toho dementa Denyho zabít! pověsit! ukamenovat! já nwm co ješztě….za b) Takoví dráma jako v americkej romantickej sladárnáchg….to se mi líbí a za c) volej záchranku….z toho Andrease mám tak nehoráznej záchvat smíchu že za chvíli omldlim XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  7. Ten Deny se fakt začíná projevovat,jako PSYCHOPAT tvl!!!!!!!!!! Chudák Bill!
    Jáj..a Andy má dost xD
    No a ten Tom x)……řekla bych,že ho ze začátku prostě chtěl provokovat..pak se naštval :D..a chtěl naštvat i Billa,takže proto políbil tu holku :D…nevim mno :D…..
    Jak je vyrazil xD..no já jsem nemohla 😀
    Fakt skvělá povídka :D! dnešní díl jsem zhltla neskutečnou rychlostí!

  8. On nepřestane žrát, ani když je ožralej!***Ty jsi vážně nemožnej, když jsi opilej a nemáš do koho píchat!*** :D:D:D:D:D
    Chudák teda Bill, probudila ho studená voda? kdy do tý vany vlezl?:D No ještě štěstí, že se neutopil.))
    Deny, to je posedlost sama. Posedlost někým, to klidně může dostát takových rozměrů, zvlášť, když ten druhej má větší sílu…aspoň se mi to zdá..? V tomhle případě by si měl Deny najít někoho novýho, ale to on asi ani nechce/nedokáže, heh?:/ Mně se tam nelíbi… no, uvidíme, co týden přinese.
    A Tomovu chování se nedivím. Vždyť Andreas vypadal skoro jako jeho přítel (Billa), to by se mi taky nelíbilo… Ještě Toma pořádně neznám…

    [9]: Ano!!! Taky si myslím! 😛

  9. Začínám toho Denyho nemít ráda. A co si o sobě Tom vůbec myslí?? Chudáček Bill. Se přidám k většině názoru. Tahle to skončit? Už aby tady byl další díl. Takže honem pokračuj .. :DD

  10. jááá mam strach že se stane něco ošklivého…že se mílím žejo?:Djá to nepřežiju..honem další!

  11. Oh ne já potřebuju další dílek tohle je naprosto úúúžasné!!!! honem dál prosím prosím honem dáááál…:-D asi jsem se stala závislou to není možné..:-D
    chtěla jsem se zeptat, nebude povídka přibývat nějak častěji???:-)

  12. [17]: Já bych flákla i Tomovi! WTF? Billovi poznámky a k ničemu.. jak se tam vykousnul s tou černovláskou? ZABÍÍÍT!… :(( Chudák Billy!.. Ani se nedivím, že se mu vyhýbá!! =(

  13. Mrzí ma ako sa to s Tomom pokazilo. Nechápem čo mal z toho odvrávania :/ A čo teraz bude s doučovaním…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics