Novel of Dreams – My Dream 40. (1/2)

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

BILL

Dojdu k zábradlí a vydechnu kouř. Típnu cigaretu do popelníku a pohlédnu dolů. To… to není možné. Víc zaostřím. Dole stojí Tom opřený u své Audi. On neodjel? Zatraceně. Ani si nevezmu nic na sebe a jen v tričku vyběhnu ven. Seběhnu rychle schody, jdu rovnou k východu. Vyběhnu z vchodu ven, ale pak se k němu klidněji rozejdu. Co mu vlastně chci říct? Chci se mu omluvit, což je na místě. Dnešní večer už stejně nijak nenapravím. Tolik bych si přál zbytek večera strávit s ním. Nesejde mi na tom, zda mám narozeniny nebo ne, chci být s ním tak jako tak. Stále seděl na kapotě své R8, přičemž kouřil. Bůhví kolikátá to už byla cigareta. Zamyšleně při tom sledoval své boty. Došel jsem až k němu. Zastavil jsem se těsně před ním. Pomalu vzhlédl a pozvedl hlavu. Tvářil se provinile.

„Co tu děláš?“ pošeptám, jako bych nechtěl vůbec narušit ticho, které tu panuje. Ten knedlík v krku je příšerný. Mám pocit, že mi zamrzl i mozek a ani nevím, co říkat.

„Čekal jsem, až všichni odejdou, a přemýšlel, jak nejlépe se ti omluvit,“ skloní smutně pohled k zemi. „Mrzí mě, jak jsem se zachoval a co jsem řekl. Žárlil jsem na tu holku, vadilo mi, že o mně nic neví. A hlavně mi vadilo, že nevědí pravdu. Přál jsem si, aby jim někdo konečně otevřel oči. Nechtěl jsem ti způsobit problémy a moc mě to mrzí. Pokud…“ odmlčí se, „pokud se chceš se mnou… rozejít, tak… um… já to chápu,“ dořekl šeptem se sklopenou hlavou. Na tohle ten blázínek pomýšlí? Ah, nepřemýšlel jsem o tom ani v nejmenším. Zůstanu na něj koukat, až nahlas povzdechnu.
„Na tohle jsem ani v nejmenším nepomyslel, Tome,“ sjedu mu dlaní po ramenu. „Já jsem to přehnal. Taky se ti chci omluvit. To, co jsem ti řekl, nebylo správné. Uznávám, že jsem srab, když jsem se jim to bál říct, a naopak ti děkuju, že jsi jim otevřel oči. Je to moje vina…“
„Ale nemuseli se to dozvědět zrovna takhle, takovýmhle způsobem,“ broukne smutně.
„To máš pravdu,“ kývnu, i když nerad, „…bylo to hodně silné.“
„Hm,“ hlesne a odhodí nedopalek od cigarety. Ani se na mě nepodíval.

„Ale já ti to nevyčítám, bylo na čase jim říct pravdu,“ semknu rty k sobě. Celý se třesu zimou. „Omlouvám se ti za to, co jsem způsobil, miláčku,“ řeknu smutně a sklopím hlavu.
„Bylo to… hnusný. Ty jsi znal moji mámu téměř od prvního dne. Já je mohl sotva pozdravit, ani je nezajímalo moje jméno,“ zašeptal. Jeho hlas se chvěl, jako kdyby plakal. Já tak nesnáším, když pláče. Trhá mi to srdce.
„…já vím,“ pošeptám provinile. „Hrozně mě to mrzí, promiň mi to, ale já tohle nechtěl. Ani nevíš, jak jsem si přál chytit tě za ruku a říct jim: Mami, tati, tohle je člověk, kterého miluju, Tom.“ Nic mi na to neřekl. Jen si otřel oči od slz.
„Neplač, prosím,“ zašeptám a vztáhnu k němu ruku, abych jej pohladil. Možná o to nestojí. „Odpusť mi to, tohle všechno… byla chyba.“
„Jo, to byla. Celý dnešní den byl,“ podíval se jinam.
„Asi se to mělo stát,“ svěsím hlavu.
„Asi ano, bůh to tak chce. A víš proč?“ pousměje se. „Protože Bůh je všude s námi,“ napodobí hlas mého otce a zasměje se.
„Ježiši,“ schovám si obličej do dlaně a trošku se zasměju s ním. „Můj otec mi to cpal do hlavy pořád, Bůh je všude, Billy… Bůh je všude a všechno, Bille…“

Jen když si na to vzpomenu, je mi na nic. Ne, že bych měl něco proti věřícím, ale bylo to nepříjemné, když mi to stále doma cpali.

„Jsou to fanatici. Nic proti,“ nakrčí nos.

„Jsou, a mě do toho chtěli vtlačit taky,“ postěžuju si. „Promiň mi to, oni jsou tím naprosto pohlceni.“
„Hm,“ broukne a pokývá hlavou. Vezme mě za ruku a pohladí ji. „Vyřešili jste to? Co ti řekli?“ zeptá se starostlivě. On si ještě dělá starost. Já se z něj zblázním. Je tak hodný. „Neměl jsem odcházet a nechat tě tam s nimi v tom samotného. Odpusť mi to.“
„Tomi, za to se neomlouvej. Já to chápu,“ šeptnu a stisknu jemně jeho ruku v dlani. Je přímo ledový. Měl bych ho vzít dovnitř, ale co když nebude po tom všem chtít. „No, řekli jsme si toho hodně.“
„A…?“ vyhledá si můj pohled. Jako by si až v tu chvíli všiml, že mám jenom triko. Ihned slezl z kapoty a začal si sundávat bundu.
„Ne, ne,“ zastavím ho a ihned mu chytnu obě ruce. Mrznout tady nebude, to teda ne. „Nechej si ji, jsi celý zmrzlý. Ne-nešel bys dovnitř?“ zeptám se opatrně. Proč to nezkusit.
„Jo, proč ne. Přece jen… máš narozeniny. Chtěl jsem být s tebou,“ usměje se. Uhh! Spadl mi kámen ze srdce. Bál jsem se, že odmítne. „Tak pojď…“ Vzal mě za ruku a rozešli jsme se ke vchodu.
„Děkuju,“ brouknu vděčně a hned jsem ho vtáhnul dovnitř.

Počkali jsme si na výtah, a poté co přijel, vyjeli do čtvrtého patra. Když jsme zašli do bytu, Tom zavřel, zul se a sundal si bundu.

„Uvařím ti čaj, nebo by sis dal teplé kakao? Je tam hrozná zima,“ nabídnu mu, jen co se zuju.
„…kakao?“ pousměje se nesměle. Byl jsem si tím téměř jistý.
„Jdu ti udělat obří hrnek,“ pohladím ho něžně po tváři. „A pojď dál, do tepla.“ Chytil se mě za ruku a následoval mě do kuchyně, kde se usadil na barovou židli. Hned jsem vyndal půl litrový hrnek. Udělal jsem mu jeho oblíbený teplý nápoj a postavil to před něj.
„Kdybys chtěl ještě, stačí říct nebo si rovnou vezmi, co chceš,“ usměju se na něj. Nechci, aby se tu choval jako na návštěvě. V nejbližší době musím zařídit ty klíče.
„Chci teď tebe. Chci ti to všechno vynahradit. Máš narozeniny,“ broukne s pohledem upřeným k mým očím. Postavil se, aby byl v mé úrovni a něžně mě pohladil po tváři. Nečekal jsem takovou reakci. Je na mě tak hrozně hodný. Obdivuju ho. Já bych sám se sebou nevydržel. Přivřu pod jeho dotekem oči.

„Na moje narozeniny nedbej, lásko…“ pošeptám a pohladím ho po ruce, kterou mě hladil. Nechci, aby něco dělal kvůli mým pitomým narozeninám.

„Ale já chci. Chci být s tebou,“ vydechne mi na rty horký vzduch, načež se mi vpije do rtů svými. Zavřu omámeně oči a přejdu až k němu. Obejmu ho kolem krku a začnu ho něžně líbat. Tohle je pro mě ten nejkrásnější dárek. Je to on. Bál jsem se, že po tomhle večeru to bude špatné, ale on má snahu to měnit, což mě tak těší.
„Buď se mnou,“ pošeptám. Tom mi ovine ruce kolem pasu, čímž si mě přivine až těsně k sobě. Každý polibek mi oplácel, jako by to měl být právě ten poslední. Naprosto uvolněně jsem oddechnul a oplácel mu to. Dokáže mě vždy uklidnit. Spokojeně jsem při tom vrněl a zajížděl mu prsty do copánků.
„Konečně… se mi splnilo… přání,“ šeptám skrz polibky. S úsměvem mě pohladil po bocích, opřel mě zády o linku a dál si něžně pohrával s mými rty. Z každého jeho polibku i doteku vyzařovalo plno lásky. Zajel jsem mu za krk a přitáhnul si ho víc k sobě. Dával jsem do toho všechno, chtěl jsem, aby cítil, jak moc pro mě tohle znamená. Naklonil hlavu ke straně a objel mi pomalinku jazykem rty.

„Mmm,“ zavrním a jemně mu ten jazyk nasaju. Miluju tyhle něžné hry. Zajel mi studenými dlaněmi pod triko a začal ho pomalu vyhrnovat, přičemž mě bříšky prstů hladil po těle. Zatřásl jsem se. Po celém těle mi naběhla husí kůže.

„Studíííš,“ pošeptám tiše a usměju se.
„Tak se půjdeme ohřát do sprchy,“ vydechne a znovu mě začne láskyplně líbat. Přitiskne si mě k sobě a začne mě tlačit do sprchy. Nemůžu nic namítat, tohle nejde odmítnout.
„Hmm a smím si tě umýt?“ zašeptám mu do rtů a zajedu mu rukama pod tričko.
„Smíš cokoliv,“ políbí mě. Přetáhne mi triko přes hlavu a pustí ho po cestě na zem. Udělám totéž s jeho tričkem. Dlaněmi mu hned přejedu po hrudi, a hlavně se zaseknu prsty u bradavek.
„Miluju tě…“
„Já tebe taky,“ oddechne a přivře oči. Rozsvítí v koupelně a zatlačí mě dovnitř. Už se pustil do rozepínání mých kalhot. Poslušně jsem držel, přičemž jsem mu sjížděl rukama po nahém těle. Začal jsem u lopatek a končil jsem u beder. Snažil jsem se být jemný. Nešlo to ani jinak.Jakmile mi rozepnul kalhoty, stáhl je ze mě. Natiskl si mě na své nahé tělo a znovu mě začal vášnivě líbat.

„Mhh,“ oddechnu a nahnu hlavu víc ke straně. Mám k němu tak mnohem lepší přístup. Jazykem se propašuju hlouběji do jeho úst. Začnu mu také rozepínat džíny. Po celou dobu mu při tom tvrdě přejíždím po rozkroku. Když se mi konečně povede džíny rozepnout, jedním tahem mu je stáhnu. Hlasitě vzdychl, přichytil se umyvadla a trochu se prohnul v pase, abych se lépe dostal k jeho rozkroku. Tak strašně mě vzrušuje, jak se mi oddává.

„Rve se ven,“ pošeptám mu a sjedu mu přes boxerky po celé délce penisu. Je tvrdý vážně během chvilky, ale já na tom nejsem o moc lépe.
„Mmhh, asi je načase ho vypustit,“ broukne. Přichytí mě za tvář a znovu se mi vpije do rtů svými. Začnu ho líbat dychtivěji. Tak moc ho chci. Proto mu stáhnu boxerky a natisknu se k němu tělem o něco víc. Vzdychl a začal ze mě rvát také boxerky. Byl náhle tak chtivý a vášnivý. Jakmile mi boxerky sundal, naznačil jsem mu, aby si vlezl do vany. Když tak udělal, vlezl jsem si k němu. Posadil jsem ho na hranu vany a klekl si. Stáhnul jsem si ho za bradičku k sobě a ještě ho několikrát políbil, přičemž jsem mu už mnul penis v dlani.

„Nebyla by lepší jenom sprcha?“ vydechne a zakloní mírně hlavu. Jeho oči se už zavřely.

„Chci, abychom měli pohodlí a prostor,“ usměju se a skloním se dolů. Pojmu jeho mužství do úst, ale jen po konec žaludu. Začnu po něm rty něžně přejíždět a sát jej. Dlaněmi mu přejíždím po bocích a tisknu je.
„Bille,“ vzdychne. Pohladí mě ve vlasech, a poté mi sjede po paži. Viděl jsem, jak chtěl stisknout stehna k sobě. Uchopil jsem jeho penis do dlaně a vzhlédl k němu. Když se naše pohledy střetly, začal jsem jazykem hodně tvrdě přejíždět po konci žaludu. Přesně na tom přechodu, kde je tak citlivý. Zasténal, opřel se zády o stěnu, a poté k ní přitiskl i ruku. Je tak nádherný pohled na to, jak se mu to líbí. Jen jsem se nad tím pousmál. Poté jsem ho už začal normálně kouřit. Jen jsem si dopomáhal rukou, aby to pro něj bylo intenzivnější.
„Aahh,“ vyšlo mu tiše z úst. Krátce se na mě podíval, opřel si hlavu o zeď a zavřel uvolněně oči, načež mě pohladil po hlavě. Trochu se prohnul v pase. Sjel jsem mu volnou rukou po stehně a stiskl mu bok. Přidával jsem na intenzitě, stále jsem tisknul rty víc k sobě.
„Bože,“ vzdychl. Bezmocně sjel rukou po stěně a trošku pohnul boky.
„Mmm,“ oddechnul jsem spokojeně. Jeho chuť se mi rozplývala v ústech. Připadalo mi, že byl stále tvrdší, pokud to vlastně ještě vůbec šlo.

„Tu sprchu vlastně… ani nepotřebujeme, ahhh,“ zasténal, div se po té zdi neplazil. Musel jsem se nad tím usmát, ale hned jsem pokračoval v činnosti. Možná by bývalo bylo lepší se před tím vším osprchovat, ale kdo to měl vydržet… Až po nějaké době jsem přestal a podíval se na něj. Stoupnul jsem si a vzal ho za ruku. Pomohl jsem mu na nohy, a potom na nás pustil příjemně teplou vodu. Oba jsem nás začal sprchovat. Neudržel jsem se a rty se hned přisál k těm jeho.

„Neměl by sis se mnou takhle zahrávat. Taky bych to nemusel ustát a budeš volat záchranku,“ pošeptá mi do rtů a dychtivě je nasaje. Ah, když si vzpomenu na to v té kanceláři. Na to naše první líbání. Bylo to tak procítěné, ostatně jako vždy. Dlaněmi mi při tom sjel po celých zádech.
„Mm, já bych si tě oživil,“ pošeptám mu a pokračuju. Sjedu mu dlaní po hrudi.
„Jo?“ usměje se a něžně mě kousne do rtu, načež za něj zatahá. Ovinul mi paži kolem krku a začal mě líbat mnohem náruživěji, přičemž si mě druhou rukou přidržoval za tvář.
„Hmm,“ odsouhlasím a nechám se jeho polibky doslovně unášet. Přitisknu ho na zeď z dlaždiček a zafuním tlumeně nosem. Vzdychl a zatnul mi prsty do pokožky na rameni. Cítil jsem, jak mě tlačilo jeho vzrušení. Líbal mě stále tak vášnivě a chtivě, jako by mě měl málo. Po chvilce jsem se s úsměvem poodtáhnul. Tak rád ho provokuju. Chci, aby byl potom ještě víc rozvášněný. Natáhnul jsem se pro houbičku a sprchový gel. Ačkoli povzdechl, nic neřekl a poodstoupil, abych měl prostor.
„Už tě chci mít v pelíšku,“ pošeptám mu do ouška a políbím jej pod něj. Začal jsem mu mýt hruď, bříško i podbřišek. Dal jsem si záležet na intimních partiích. V rychlosti jsem mu omyl krk, ramena a záda. Poté jsem se přesunul na zadeček. Nechci ho nějak znovu dostat do nepříjemné situace. Nechci, aby to dopadlo jako minule. Po tom, co byl celý namydlený a umytý, jsem jej osprchoval. Rychle jsme se oba osušili. Zhasl jsem a chytl ho za ruku. Poslušně mě následoval do ložnice.

Jakmile jsem za námi zavřel dveře od ložnice, udělal jsem pár kroků k posteli a zůstal na něj koukat. Všude byla tma. Žaluzie jsem měl zatažené, světlo zhasnuté. Miluju tuhle atmosféru. Ten naprostý klid a jen my dva. Pomalu ke mně přišel a pohladil mě po paži. Zadíval se mi tiše do očí. Otřel jsem se svými rty o jeho a vydechnul.

„…tak moc tě miluju,“ pošeptám mu a obejmu ho kolem krku. Přejel mi dlaněmi po bocích a přitiskl se ke mně.
„Já tebe taky,“ poví mi naprosto vážně, přičemž mi prstem vyjede po páteři. Přivinul jsem se k němu a začal ho líbat na krk. Tak rád jsem zpracovával tu jemnou kůžičku, olíbával ji, sál a ošetřoval ji jazykem tak jako teď. Stiskl mi krátce stehno v dlani, pohladil mě po zadku a hlasitěji oddechl, přičemž naklonil hlavu ke straně.
„Mhh,“ oddechnul jsem nahlas a chytnul ho kolem pasu. Otočil jsem se s ním a došel k posteli. Hned jsem do něj jemně strčil. Jakmile dopadl doprostřed postele, vítězně jsem se usmál a po čtyřech k němu vylezl, obkročmo jsem si nad něj kleknul. Je můj, jen můj. Nenechám si ho nikým a ničím vzít. Tak strašně ho miluju. Bezbranně tam tak ležel s rukama od těla a pozorně mě sledoval. Pootevřel rty.
„A mám tě,“ usměju se sladce a skloním se pro polibek. Hned si mě s tichým výdechem přichytil za bradu a polibek mi oplatil.
„Po celou noc jenom pro sebe,“ zabroukal mi do úst, načež mě znovu něžně políbil. „Chci ti dát ještě jeden dárek. Rád bych se ti odevzdal. Chtěl bych… chtěl bych se s tebou milovat,“ pošeptal, přičemž sledoval mé rty. Myslí to vážně… Ten jeho výraz… Pane bože. Ale já… já nechci, aby to bylo kvůli mým narozeninám. Bázlivě mi vzhlédl do očí. Překvapeně jsem se mu podíval do očí a nasucho polknul.

„Tomi,“ pošeptám a pohladím ho po hlavičce, „samozřejmě, že… mě to těší, ale já nechci, aby ses mi odevzdával kvůli mým narozeninám. Ty to… vážně chceš? Chceš se se mnou milovat?“ šeptám opatrně.

„Chci,“ šeptne trochu rozechvěle. „Věřím ti…“
„Děkuju,“ děkovně jej políbím a pousměju se. „Já… tak jsi mě překvapil,“ přiznám. Dobře, proč ne. Kdyby to nechtěl, neřekl by mi to. A hlavně… přestat můžeme vždycky.
„Ty mě… nechceš?“ vydal ze sebe tiše srdceryvným tónem.
„Strašně moc tě chci, ty můj hlupáčku,“ pošeptám. „Jen… nechci nic pokazit.“ Myslel jsem si, že dnešní večer je už naprosto o ničem, ale když přijel, vše se obrátilo v dobré. Tohle jsem od dnešního večera opravdu nečekal.
„Neboj,“ usmál se tichým nervózním tónem. Viděl jsem, že sám z toho měl strach. Polkl, pohladil mě jemně prsty po tváři a odvážně pozvedl hlavu, načež mě políbil. Polibek jsem mu s radostí oplatil, ale potom jsem se mu znovu zahleděl do očí.
„Kdykoli můžeme přestat, kdykoli můžeš říct a já přestanu nebo začnu dělat něco jinak. Já… vážně nechci, aby se ti to nějak zprotivilo a nelíbilo.“ Není si asi jistý. Vděčně se pousmál, ale poté už mě začal něžně líbat. Položil si ruku na má bedra a druhou mě pohladil po stehně.

Trošku jsem se na něj položil a uvolnil se. Každičký polibek jsem mu oplatil. Dával jsem si na tom všem tak záležet. Dnes se už nesmí nic pokazit. Nadzvedl se a za stálého líbání se posunul po posteli výš. Za zadek si mě přivinul k sobě a trochu se o mně tak otřel.

„Mhhh,“ zamručel jsem spokojeně. Vmáčknul jsem se mu mezi nohy a začal se svým rozkrokem otírat o ten jeho. Byl stále tvrdý a vzrušený. Začal mě hladit po zádech a bocích, přičemž sám přizvedával pánev proti mně. Jakmile tiše oddechl, přejel mi jazykem po spodním rtu, jako by si žádal můj jazyk. Proto jsem mu hned umožnil ho mít a povystrčil jsem ho. Tlumeně jsem oddechnul a víc rozkrokem tlačil proti jeho.
„Mmmh,“ zabručí a vzdychne. Obkroužil mi jazyk svým, naklonil hlavu ke straně a začal mě poměrně vášnivě líbat. Několikrát jsem mu jazyk jen nasál, poté jsem se začal věnovat stejně tak vášnivě jeho rtům. Dlaní jsem mu sjel po těle a stiskl mu bok. Opřel se o lokty a omotal mi nohy kolem pasu tak, že se přímo o sebe otírala naše mužství. Cítil jsem jeho tvrdé vzrušení na svém. Zafuněl trochu nosem a dlouze mě políbil, přičemž trochu přirazil pánví. Je se mnou tak sehraný. Aniž bychom si něco řekli, naše činnost na sebe perfektně navazuje a provazuje se.

„Ohh…“ vzdychnul jsem, jakmile jsem se maličko oddálil od jeho rtů. Jak jsem jen mohl, tak jsem se o něj otíral.

„Lásko,“ pošeptá s výdechem. Vzal mě něžně za bradu a přitáhnul si mě zpátky pro další polibky. Nenechal jsem jej dlouho čekat. Začal jsem ho hned líbat rovnou i s jazykem. Pohladil jsem ho po stehně a přitiskl si ho k sobě víc. On si mě stejně tak snažil tisknout k sobě. Nohy roztahoval stále víc, ačkoli jeho sevření bylo od chvilky ještě silnější. Celé jeho tělo pod mými doteky hořelo a on každou chvilku slastně povzdychával. Už byl tak vzrušený.
„Tak moc tě chci,“ zaúpím mu do ouška a pánví proti němu tvrdě přirazím. Nevěděl jsem, jak to ze sebe už dostat. Bylo to tak silné. Jen to, jak dýchal a tvářil se, mě hrozně vzrušovalo.
„Tak na co čekáš?“ vzdychl a zaklonil hlavu. Kousl se do rtu a zafuněl.
„Já… já nevím,“ oddechnu a semknu rty k sobě. „Vážně chceš, lásko?“ Vydechl a mazlivě se mi otřel o nos svým. Přidržel mě něžně za tvář. Čelo měl opřené o mé. Chvíli jen tiše oddechoval, až lehce přikývl na souhlas. Dobře, tak tedy do toho. Zvládneme to.

„Dobře,“ kývnu také a začnu se posouvat níž. Celé jeho tělo lemuji polibky. Pomalu se položil, polkl a uvolnil se. Obkroužil jsem mu jazykem špičku žaludu. Poté jsem mu sjel celou délku penisu a sjel až k varlatům. Jemně jsem jedno nasál a dlaní ho trošku promnul. Prsty jsem sjel pomalu na tu jemnou kůžičku mezi vstupem a varlaty. Pohladil jsem ho a sjel mu přímo ke vstupu. Slyšel jsem, jak přerývavě dýchal. Jeho hruď se splašeně zvedala a on zatahoval bříško. Roztáhl od sebe stehna víc. Konejšivě jsem ho políbil párkrát na stehno. Prstem jsem mu začal na vstupu kroužit. Mám takový strach, že se tohle zase nevyvede, že něco pokazím. Nechci na něj nijak tlačit. Znovu jsem v něm vycítil tu nejistotu jako posledně, když jsem se o podobnou věc pokusil. I přesto se ani v nejmenším náznaku nevzpouzel. Tohle ne…

„Mám přestat?“ zvednu k němu hlavu a pohladím ho něžně po boku.
„Ne, pokračuj,“ pošeptá vstřícně.
„Kdykoli mi řekni, ano?“ usměju se. Poté vystřídám prst jazykem. Začnu mu po vstupu něžně přejíždět, ale raději potom začnu zase používat prst.

Tohle mu dělal… Brian. Já nechci, aby na něj myslel. Oh, sakra. Nechci si s tím profesorem kazit i dnešní noc. Přitáhl si jednu nohu k tělu, jako by se mi snažil usnadnit přístup. Naslinil jsem si trošku prst a pomalu se s ním začal protlačovat do těla. Jenomže on se proti mně zatvrdil. Dobře, tak ne. Tak jsem tedy povolil a prstem mu po vstupu zase jen něžně přejel. Políbil jsem ho na stehno a sjížděl mu polibky po zadečku. Tom přese mě dal nohu a přetočil se na bok. Poté se nadzvedl a vylezl na čtyři. Kéž by tohle pomohlo. Možná se jen v tamté poloze necítil dobře. Kleknul jsem si za něj a sklonil se. Začal jsem ho líbat na bedrech a dvěma prsty mu projížděl mezi půlkami. Slastně oddechl a prohnul se v pase, čímž na mě trochu víc vystrčil zadeček. Ah, konečně. Doufám, že neudělám nic špatně. Nechci, aby myslel na něj, aby se mu to nelíbilo a byl napnutý. Tolik bych si přál se s ním pomilovat tak, aby měl dlouhý orgasmus. Sám pro sebe jsem se usmál a roztáhnul mu půlky trošku od sebe. Jazykem jsem sjel dolů až k jeho vstupu. Stiskl v ruce prostěradlo, tiše vzdychl a druhou sáhl ke mně dozadu. Položil si ruku na moji. Na okamžik jsem se zastavil a vyčkával, zda mi svou rukou něco naznačí. Jenomže on mě po ní jen něžně pohladil a poté si sjel po stehně.

„Mmm,“ oddechnu. Vrátím se zase k jeho vstupu. Jazykem mu po něm začnu kmitat.

„Bille,“ vzdychl a ještě víc se prohnul.
„Je to dobré?“ zeptám se potichu, když se na okamžik oddálím.
„Neboj se, je to dobré,“ ujistí mě s úsměvem. Otočí se ke mně pro polibek a opět se vrátí do původní pozice. Trošku jsem ho naslinil, potom už jsem jazykem začal zase kmitat, trošku jsem ještě přitlačil. Roztáhnul jsem mu půlky ještě o něco víc, abych k němu lépe mohl a pokračoval v tom. Až po chvilce jsem se pokusil do něj znovu proniknout prstem. Jemně jsem proti jeho vstupu zatlačil a čekal.

pokračování

5 thoughts on “Novel of Dreams – My Dream 40. (1/2)

  1. Nooo páááni já jen zírám :))) Čekala jsem ,že bude velké vyřizování co provedl na té oslavě a ono takhle? :-))) No to jsem hodně překvapena :-))) Díl úžasný tak honem další :-)))

  2. První co mě napadlo: 2 části? Tak to bude něco speciálního…
    A taky že jo 😀 teda holky, vy to umíte vytáhnout fakt neočekávaně 😀 No nic nemám čas se vykecávat, honem jdu na další část, protože hořím nedočkavostí 😀

  3. Pááááááni! Tak tohle jsem fakt nečekala! Holky, holky. 😀 Bylo už tolik situací. Tolik, kdy už to vypadalo, že se spolu pomilují, ale rozhodně jsem to nečekala po totálně zkažených narozkách. 😀 Každopádně jsem příjemně překvapená. :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics