Když se dva světy spojí 13.

autor: Rose
Maminky jsou tou největší oporou, jakou bychom si mohli přát.

Bill

Ten týden mi uběhl neuvěřitelně rychle. Holky se ze mě snažily vymámit, co všechno se stalo s Tomem. Samozřejmě totiž viděly, jak jsme spolu tančili na té pláži, ale já jim nic neřekl.

Vím, že jsem do Toma až po uši zamilovaný, ale pořád ještě si nejsem jistý, co ke mně cítí on. Třeba jsem pro něj jen chvilková hračka.

„Bille! Bille!“ zaslechl jsem někoho, jak volá mé jméno. Otočil jsem se za hlasem a uviděl jsem Monicu, jak ke mně běží. „Neuhodneš, co jsem se dozvěděla!“

„No to asi neuhodnu, když mi to neřekneš,“ rozesmál jsem se.
„Tom-se-rozešel-se-Sharon!“ vyhrkla na jeden nádech. „Prý hned v pondělí ráno,“ dodala.
„Jo? Tak díky za zprávu, ale proč si myslíš, že by mě to mělo zajímat?“ usmál jsem se na ni nevinně.
„Ale Bille, zlato, o vás dvou ví celá škola,“ namítla vychytrale.
„Jak prosím?“ zděsil jsem se.
„Na té pláži byli skoro všichni středoškoláci. To se rychle roznese, už jen proto, že vás vidělo tak 100 lidí,“ zdůvodnila to.

„Fakt bezva,“ pronesl jsem v duchu. Ještě v podstatě ani nevím, co spolu vlastně máme, ale všichni už si myslí, že spolu chodíme. Já nevím… Ano, rozešel se se svojí holkou hned, jak to šlo, body pro něj, ale ještě mi ani neřekl, že mě miluje.

Sakra Bille! Jak to přemýšlíš? Tom Kaulitz určitě nevyznává lásku na potkání.



***

Když jsem ve čtvrtek odpoledne přišel domů, zapípala mi SMSka. Byla od nějakého neznámého čísla.

‚Hlásí se úchyl. Ne, promiň :D. Neuhodneš, jak dlouho mi trvalo, než jsem sehnal tvoje číslo. Tak co? Víš, kdo jsem?‘

Jemně jsem se na mobil pousmál. Myslím, že vím. Zmáčkl jsem tlačítko ‚Odpovědět‘.

‚Možná tuším. Úchylák? Zcela jistě. 😀 Přestaň dělat fóry, Kaulitzi. Vím, že jsi to ty. :D‘

O chvilku později mi zapípala další SMSka.

‚Dobře, dobře, vyhrál jsi. :D‘

A má odpověď:

‚Kdo ti dal moje číslo? Půjdu ho uškrtit. 😀 Ne, neboj, dělám si srandu. 😀 Tak pročpak sis dal takovou práci se sháněním mého čísla, co? Máš snad něco na srdci? :D‘

Tom

‚Tajné zdroje :D. Jo, máš na víkend nějaký plán? :-)‘

Bill

‚Ještě ne. 🙂 Máš pro mě snad nějaký návrh? :D‘

Tom

‚Trefa! Napadlo mě, že bys u nás mohl přespat.‘


Srdce se mi nad touto zprávou divoce rozbušilo. Přespat u něj? Oh, páni… Nejradši bych napsal stokrát ANO, ale přece si musím udržet nějakou úroveň. Rozhodl jsem se proto alespoň trochu krotit své emoce.

Bill

‚Ještě si to rozmyslím. Hm… tak fajn. 😀 Budu se těšit. :-)‘

Tom

‚Já taky. Stavím se pro tebe zítra v pět, měj se. ;)‘

S nevěřícným úsměvem jsem pozadu padl na postel a pokoušel se rozdýchat fakt, že zítra touhle dobou už budu u Toma doma. Po chvilce jsem nahmatal ovladač od široké plazmové televize, která byla na zdi proti posteli, a zapnul jsem ji. Zrovna dávali Let’s dance 3. Otočil jsem se na břicho a čelem k ní a rozhodl jsem se na ten film podívat.

Asi za hodinu jsem uslyšel bouchnutí dveří. Polekaně jsem nadskočil, ale když pak do mých dveří vstoupila maminka, uklidnil jsem se.

„Ahoj Bille,“ posadila se ke mně na postel s úsměvem, který mě hřál u srdce pokaždé, když jsem ho uviděl, „tak jak ses dneska měl?“

„Jo, šlo to,“ přikývl jsem. Ještě, že mám úsměv po ní. „Co ty?“ Zdálo se mi, že je doma o něco častěji. Asi tak, jako jiní lidé normálně.
„Taky tak nějak. Dneska jsme skončili o trochu dřív.“
„Hele, mami… já… chtěl jsem se zeptat, jestli bych přes víkend nemohl spát u jednoho… ehm… kamaráda.“ Nevěděl jsem, jak se o Tomovi vyjádřit. Teda věděl, ale vzhledem k tomu, že mamka neví, že jsem gay, jinak to ani nešlo.
„Jistě, že můžeš. Jen… Bille, na něco se tě zeptám a slib, že mi řekneš pravdu.“
„Super!“ zajásal jsem. „Jo, jen se ptej.“

„Dobře. Takže… je to vážně jen kamarád? A pravdu, zlato, pravdu.“ Dívala se na mě strašně zvláštním pohledem. Nedalo se z něj vyčíst, jestli se zlobí nebo má radost. Chvilku jsem mlčel, ale pak jsem se nakonec odhodlal a šeptl jsem: „No… ne tak úplně. Ale… jak jsi na to přišla?“

„Jsem tvoje máma. Myslíš, že nevím, že jsi… ehm… homosexuál? Co bych to byla za mámu, kdybych si toho nevšimla.“ Pak se na mě opět usmála. Spadl mi kámen ze srdce. Nevadí jí to. Docela mě překvapila, protože jsem ani náhodou nečekal, že to ví, nebo jen tuší, a ještě víc jsem nečekal, že to vezme tak v pohodě, nebo že mě bude dokonce podporovat.
„Ale mám podmínku – ohledně toho spaní,“ vztyčila na mě ukazováček. Gesto, které velmi často dělám i já. „Chci, abys mi toho chlapce co nejdříve přestavil.“
„Slibuju,“ skočil jsem jí vděčně kolem krku a pevně jsem ji objal.

Tom

„Čau mami,“ pozdravil jsem mamku hned ve dveřích a batoh jsem hodil do kouta. Byl pátek a já jsem měl za dvě a půl hodiny jít pro Billa. Tak akorát čas to mamce oznámit.

„Ahoj,“ ozvalo se z obýváku. Došel jsem tam a Simone seděla na pohovce a sledovala televizi. Sednul jsem si vedle ní se slovy: „Mami… chtěl… chtěl bych se ti s něčím svěřit.“ Tohle jsem ještě nikdy neudělal, asi jí to docela vyrazilo dech.
„Jistě. Jen povídej,“ pobídla mě s překvapeným úsměvem.
„Totiž… já… rozešel jsem se se Sharon. Už v pondělí.“
„Ah, to je škoda. Byla to milá dívka,“ posmutněla mamka.
„Rozešel jsem se s ní kvůli někomu jinému,“ vydechl jsem. Půjdu na to hezky pomalu. Přeci jen… nevím, jak zareaguje.
„Kvůli komu? Znám ji?“ vyzvídala nedočkavě. Páni… tak ta se rychle oklepala.
„Jo, znáš ho.“ Dal jsem přitom důraz na slovo ho.
„Zlatíčko…,“ zarazila se, „řekl jsi ho?“
„Jo, řek’… A vím, že na mě asi budeš koukat skrz prsty až do konce života, ale já ti to prostě musel říct.“ Byla to chyba… Neměl jsem to dělat. Sklesle jsem složil hlavu do dlaní a celý jsem se nahrbil.

„Je to Bill, že?“ řekla po chvíli.

„Jak to víš?“ zvedl jsem k ní prudce hlavu. Vševědoucně se na mě usmívala a pohladila mě po dredech: „Už když jsem ho prvně uviděla, byl mi sympatický. A taky jsem viděla, jak ses na něj díval. Tak zvláštně. V jeho přítomnosti ses choval jinak. A když jsi k němu pak v neděli šel, bylo mi jasné, že to on má na svědomí tvou sobotní radostnou náladu. Vždycky když jsi od té doby byl s ním, zářil jsi jako sluníčko. Takový jsi nikdy dřív nebyl. Ten chlapec tě změnil.“
„Takže… ti to nevadí? Že jsem gay?“
„Ale vůbec ne. Hlavní je, že jsi šťastný.“
„Páni, děkuju ti…“ Pak jsem jí dal pusu na tvář. Sám od sebe. Zvedl jsem se a ode dveří jsem se na ni ještě otočil. „Dohodl jsem se s Billem, že u nás bude spát. Za dvě hodiny ho půjdu vyzvednout. Nepřipravila bys nějakou dobrou večeři?“

„No, trochu narychlo, ale co bych pro tebe neudělala. Alespoň ho lépe poznám. Trochu se, ale zdržte. Bude to tak na šestou, jo?“

„Díky, mami, jsi nejlepší,“ vrátil jsem se k ní, abych jí mohl vtisknout pusu ještě na druhou tvář, a pak už jsem se rozeběhl do pokoje, abych se mohl řádně připravit. Když jsem si zalezl do sprchy, přemýšlel jsem o maminčiných slovech. Vážně se chovám až tak jinak, když jsem s Billem? Vím, že trochu jo, ale vážně je to zas až tak poznat? Asi mě vážně změnil. A ani mi to nevadí. Něco k němu vážně cítím, jen ten cit nedokážu pojmenovat. Je to takové zvláštní.

Vždycky, když jsem s ním, srdce se mi rozbuší jako o závod. Připadám si, jako bych měl horečku, ale na druhou stranu jsem plný energie. Vždycky když jsem s ním, mám úžasnou náladu. Zapomínám jíst, myslím jenom na něj a večer usínám s myšlenkou na něj. Dokonce se mi o něm i zdá.

Až teď si uvědomuji, že krom rozchodu se Sharon si z celého týdne pamatuji jen naše včerejší SMSky.
Kdyby se mě někdo zeptal, jak pro mě vypadá ideální dívka, a já bych nemohl říct, že pro mě je ideální chlapec, popsal bych tu dívku asi takhle. Dlouhé, černé vlasy – v nich pár drobných blond melírů -, hnědé oči, které mají tak moc hluboký pohled, že se v nich ztrácím, porcelánová, krásná pleť jako panenka, vysoká a štíhlá postava a dokonalý, sexy, malý zadeček.

***

„Tak já vyrážím, mami,“ houkl jsem na mamku a zkontroloval jsem hodiny. Bylo tři čtvrtě na pět.

„Dobře, tak v šest,“ odpověděla z kuchyně a já jsem se vydal na cestu k Billovu domovu. Dal jsem si do uší sluchátka, protože tak mi cesta vždycky rychleji utíkala. A skutečně, sotva jsem se pořádně zaposlouchal do páté písničky (Church od T-Pain), byl jsem tak 100 metrů od Billova domu.

autor: Rose

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Když se dva světy spojí 13.

  1. Tú pesničku milujem tak moc ako túto poviedku….Som rada, že Billova mama to zobrala v pohode, že jej to nevadí….mocccccc sa teším na pokračovanie!!!

  2. Skvělý =)) takže Bill bude spát u Toma? Hmm.. Napadá mě teď tolik věcí, co by mohli dělat 😀

  3. achjo já mít takovou máma a tátu tka bych jim líbala ruce každej den tady u nás se stačí o něčem zmínit a hned mi říkají že by mi zbalili kufry.jsme rád aže utíkám ze světa sem,kde nejsou žádní rodiče a nikdo kdo by mi určval život.díky Rose

  4. To byl tak mooc krásný díl =) Jsem ráda, že se oba kluci svěřili maminkám. A nejdřív jsem teda měla strach, aby Tom po Billovi nechtěl hned sex, když ho k sobě zve na spaní…. Ale zas když vidím, jak mu na něm záleží =)
    Už se moc těším na další díl =)

  5. Takže Bill bude u Toma spát, no to se podívejme! 😀 Je super, že obě jejich mámy to vzaly tak v pohodě, vždycky je dobré mít mámu, se kterou člověk vychází, protože i když se nám to občas nelíbí, ta ženská nás má na svědomí a taky nám díky tomu perfektně rozumí 😀 Nom, jsem zvědavá, jak to jejich společné spaní dopadne :D:D Těším se =))

  6. Tak na tu noc jsem zvědavá! 😀 Co mě ale mile překvapilo, je změna Tomova chování. Jen aby mu to vydrželo.

  7. SMSky mě rozsekali XDD A připoměli mi můj případ (kluk co se mi líbil, poprosil mou kámošku aby mu dala mí číslo, jenže ho neměla tak mi to řekla…dala jsem jí ho…on večer napsal prej :
    ON: Zdáár 😀 že nevíš kdo ti píše co?"
    a já s ledovím klidem: "Čau Zdeňku ;)) " XDDDD)  

    Jinak moc se těším na tu noc….

  8. Ježiš, to bude dokonalý!!! <3 .. až spolu budou v noci, jsem zvědavá, co budou dělat.. doufám že se to nějak nepokazí… Ať je ten díl co nejdříve, jsem natěšená!!! Je to dokonalý.. :))*

  9. Téééda jak ty tohle děláš Rose?! Je to tak moooc krásné..dost sem si oddychla když jim to mamky schválily 😀 Jinak Noc by mohla bejt dost romantická ale myslím že Bill nechce spěchat Mooc krásný díl šup další ♥♥♥

  10. Krásný díl :)!
    Je skvělé,že maj oba takhle skvělý maminky!!!! 🙂 ! "…a já jsem měl za dvě a půl hodiny jít pro Billa. Tak akorát čas to mamce oznámit." = musela jsem se smát :D…ten Tom se s tim fakt nepáře :D…pohodička :DDDD xD
    Jj Tome…změnil…zamilovaní lidé se chovají jinak..=)….Jsou v tom oba až po uši. Je naprosto skvělý,že ho Tom k sobě pozval 😀 těšim se na to!!!!!! :DDDDDDDDDDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics