Novel of Dreams – My Dream 44. (1/2)

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

BILL

Když ke mně Tom došel pyšně s foťákem v rukou, začal jsem si prohrabávat tašku, hledajíc balzám na rty.

„Proč tu tak sedíš? Nesmíme mrhat časem, když je tu tolika zajímavých věcí,“ hleděl na mě nechápavě. Snad mě fakt nechce naštvat.
„Čekám na tebe,“ objedu si voňavou tyčinkou rty.
„Proč?“ udiví se, přičemž pozoruje můj balzám na rty. Jo, tak ty nevíš…
„Tak… byl jsi teď poměrně zaneprázdněný,“ brouknu a nabídnu mu balzám.
„Hm,“ stáhne obočí. Vezme si ho ode mě, přičichne k němu a poté si s ním objede rty. Semkne je k sobě a vrátí mi ho.
„Ty můj truhlíku, kam bys teď rád šel, hm?“ pohladím ho po ruce, když mi vrací ten balzám. Ne, nedokážu se na něj zlobit, prostě to nejde. Nechci mu kazit radost, kterou má.
„Já nevím. Dal bych si čokoládovou zmrzlinu, už mě bolí nohy,“ postěžuje si. Pohladí se po stehně a usměje se. Není divu, že ho bolí nohy. Lítá tu jako pometlo.

„Mmm, tak si půjdeme koupit teda zmrzku a usadíme se na nějakém pěkném klidném místě, co ty na to?“ přitáhnu si ho za boky k sobě.

„No… když já bych to…“ kuňkne a začervená se, přičemž skloní pohled.
„Copak?“ usměju se.
„Ahm… to,“ vydá ze sebe.
„No co?“ pohladím ho po stehně. Tak to jsem zvědav, co z něj vyleze. Začal se kousat do rtu. V jeho očích byly šibalské plamínky, ačkoli se tvářil naprosto nevinně. „Pověz mi to,“ pohladím ho znovu a culím se na něj.
„Ono… je to trapný,“ šeptne stydlivě.
„Ale nic není trapný, řekni mi to,“ usměju se. Tiše si odkašlal a sklopil hlavu. „No?“
Jeho pohled směřoval k jeho rozkroku. Chce abych… ho… ahm…
„No tak… Pověz mi to, broučku,“ usměju se.
„Chci to… ahm… no, ty víš co,“ pípne. Znovu se začervenal.
„Ne, nevím, chci to slyšet…“
Krátce na mě pohlédl a poté zase sklopil pohled. Pomalu ode mě odstoupil. Chytnul jsem ho za ruku a přitáhl ho zpátky k sobě. Trošku se mi tahle hra líbí.



„Pověz…“ vydechnu.
„Půjdeme najít tu cukrárnu,“ broukne s pohledem stále zabořeným do země.
„Ale až mi povíš, co bys rád,“ usměju se na něj a vstanu. Přistoupím k němu a pootevřu rty.
„…fotit. Chci fotit,“ vyhrkne. Zhluboka se nadechnu a usměju se. Co tak najednou, když fotil do teď?
„Tak… půjdeme fotit,“ šeptnu s úsměvem. Tom zakňučí, vztáhne ke mně ruku, ale nakonec ji zase s povzdechem nechá spadnout. Tak tohle se mi už fakt nezdá. Udělal bych pro něj všechno. Vyfotím s ním klidně každou ulici, ale… ať mi poví, co přesně chce ještě.
„Tak pojď…“
„Nechtěl jsi náhodou něco jiného?“ pošeptám mu a chytnu ho něžně za boky. Cítím, když má chuť…
„Je to hodně poznat?“ šeptne a schová si obličej do mé bundy.
„Hmm, vidím to na tobě,“ usměju se a stáhnu kolem něj paže. „Jen mi to pošeptej, ano?“
„Chci se s tebou někam zavřít… a…“ polkne nasucho. Hmm, tak proti tomu nic nemám.
„A…?“ vydechnu tlumeně a políbím ho na krk.
„…milovat se s tebou,“ šeptne sotva slyšitelně. Sladce se pousměju a přejedu mu jazykem pod ouškem. Drobeček. Nechápu, proč se mi to styděl povědět.

„A to ses mi styděl říct? Mmm, tak se někde jednoduše zavřeme,“ pošeptám tiše.

„Ne, to nejde,“ vydechne roztřeseně a snaží se mi vymanit.
„Proč?“ kouknu se na něj.
„Tady ne…“ zavrtí hlavou. „Není tu kde a… Já… mám debilně nastavený hodiny,“ sklopí zase hlavu. „Pitomý zvyk od Briana.“ Eh? Brian? Hodiny?
„Ahm, jak to myslíš? Tomu nerozumím,“ brouknu.
„No… v tuhle dobu jsme vždycky s Brianem…“ odmlčí se. „Vždycky mám v tuhle dobu chuť.“
Chvilku mlčím. Tohle musím trošku vstřebat. Briana na výletu a naší společný mini-dovolený nechci…
„A to je nějaký problém? Kdybych… nechtěl, tak bych ti řekl, že ne, ale já… chci,“ usměju se a dám mu pusinku přímo na ty jeho sladké růžové polštářky.
„Tady se to nehodí,“ pošeptá s malým úsměvem a odtáhne se.
„Kdo řekl, že se s tebou budu milovat uprostřed náměstí, hm?“ zaculím se a políbím ho znovu. „Dej mi ruku a pojď se mnou, hm?“
„Bille, ne, prosím tě…“ snaží se mě zastavit. „Tady vážně ne. Jsou tu samé krámy…“ Trošku vzrůšo a on nechce? Hmm… chci se s ním milovat…

„Věříš mi?“ chytnu ho za bradičku a donutím ho se mi podívat do očí.

„Co když řeknu, že jo? Co se stane?“
„Dokážu ti, že mi věřit můžeš,“ pošeptám. „Nejsem takovej, abych tě zatáhnul někam, kde… to nejde.“
„A když řeknu ne?“ povytáhne obočí.
„Budu vědět, že mi nevěříš…“ …což bych nerad. Doufám, že mi věří.
„Hm,“ nakrčil čelo a utrápeně se kousnul do rtu.
„Tomi… chceš se se mnou milovat?“
„Jo,“ broukne.
„Tak mi to ukaž… Neboj se, ano? Já… ti to chci udělat, slyšíš?“ pošeptám mu. Všiml jsem si, jak mu zrudla ouška a on pootevřel zaskočeně rty. Sjedu mu rukama na boky a víc ho k sobě přitisknu. Zdá se, že se mu to líbí.
„Chci tě dělat… mm, kouřit tě,“ pošeptám mu co nejtišeji.
„Takhle… nemluv,“ vydechne bezmocně a přivře oči. Jeho hradby se bořily jedna za druhou. Pomalu mu po bocích přejedu. Je tak roztřesený. Očividně vzrušený.
„…miluj se se mnou,“ vydechnu.
„Tak-tak pojď,“ vykoktá.
„Jo… pojďme,“ pošeptám a otřu se o něj svým tělem.

Odtáhl se ode mě, nacpal v rychlosti foťák do mé tašky a chytil se mě za ruku. Vyčkával. Jen jsem si tu tašku hodil přes rameno a rozešel se ruku v ruce s ním po náměstí do jedné ulice.

„Kam chceš vůbec jít?“ šeptne ostýchavě, zatímco cupitá vedle mě.
„Je tu… jeden takový skvělý krám,“ usměju se nevinně. Eh, sám nevím, kam jít, ale vím, že tady by to šlo. Mají skvělé uzavíratelné kabinky.
„Krám?“ vykvíkne a zastaví.
„Klid, klid… Ještě si to promyslím, neboj se,“ usměju se na něj a zvednu ruku společně s tou jeho. Políbím ho na ni.
„Tohle se mi vážně nelíbí,“ zabrblá si pro sebe, ale znovu se dá do pohybu.
„Ale bude, to ti slibuju,“ usměju se a jdeme dál. Jen něco neurčitého zabručel. „Hm?“ kouknu na něj.
„Nic, nic,“ broukne, jako by nevěděl, o co jde. Jen jsem se sám pro sebe pousmál a zabočil do další maličké uličky. Ještě, že to tady znám. Dojdeme až k obchůdku.
„Tak,“ odkašlu si. Pomalu otevřu dveře krámu, které ihned vrznou. Je to takový… second-hand.

„No… to-to ne,“ odskočí ihned Tom, co nejdál může a rozhlédne se kolem, jako bychom se tam snad vkradli a měl se spustit alarm.

„Věříš mi? Ano? Jdeme,“ vtáhnu ho dovnitř. Když ho nechám přemýšlet, tak mi snad i uteče.
„Dobrý den,“ usměju se mile na dost starou paní.
„Dobrej,“ broukne a dál si čte noviny. Vůbec skoro nevnímá. Super šance pro nás. Vezmu si na ramínku dvě trička a táhnu Toma za sebou.
„Oblíknu ti je, jo?“ zaculím se a líbnu ho hned na tvář. Potřebuju ho uvolnit. Odpudivě si je prohlédl, pohlédl na tu ženu, ale nakonec s povzdechem odsouhlasil a vzal mi je z ruky.
„Ona je skoro hluchá,“ brouknu a jdu s ním dál dozadu. Tiše mě následoval. Zašel jsem s ním dozadu do místnosti, kde byly dvě kabinky. Byly poměrně velké. Ohnul jsem se a zkontroloval, zda ve vedlejší někdo není. Ha! Vzduch čistý. Sám pro sebe se usměju. Zamknu tu jednu kabinku, jako by tam někdo byl, a vtáhnu ho do té druhé volné. Zamknu za námi.

„Máš mě jenom pro sebe,“ pošeptám mu a ty trička pověším na věšáček. Nic neřekl. Nedůvěřivě se na mě kouknul, strčil trochu do stěny, jako by zjišťoval, jak je pevná, a prohlédl si zem. Proč se, sakra, tolik bojí? Většina kluků v jeho věku tyhle věci dělá normálně… Ale to je ten důvod, proč ho tak miluju. Je odlišný, je jiný, je to můj Tom. Pomalu jsem k němu přistoupil a políbil ho.

„Uvolni se… Nikdo sem nepůjde, a když ano, je zamčeno. Ona neslyší…“ pošeptám tiše a vyjedu mu dlaněmi po bocích.
„Vážně… mi to nepřipadá jako dobrý nápad,“ zašeptá, ale i přesto se opře zády o stěnu.
„Nic se nestane, ano?“ vydechnu a políbím ho vyzývavě znovu. „Pomiluj mě, no tak,“ pošeptám. Ačkoli mi polibek oplatil, stále byl nejistý a nesmělý.
„Mmm,“ sjedu mu přes boky na zadeček a stisknu ho v dlani. Musím ho nějak dostat do té správné nálady. Vždyť měl takovou chuť. Začnu ho líbat. Konečně se přestal vzpírat a podvolil se mi. Ruce mi omotal kolem krku. Začal spolupracovat. Bože, díky. Spokojeně jsem oddechnul a zapojil do líbání i jazyk. Zajel jsem mu pod tričko a hladil ho po zádech. Byl jako sametový.

„Jsi… strašný… blázen,“ vydechne mezi polibky. Moc milé. Rukou mi vjel do vlasů a stisknul mě u kořínků.

„Mmh, blázen, který tě miluje,“ pošeptám nazpět a přejedu mu po bedrech. Po těle mu naskočila husí kůže a zachvěl se. Natisknul se až na mě a začal mě líbat o poznání vášnivěji.
„Miluješ mě, Tomi?“ vzdychnu mu do ouška a jazykem mu sjedu po krční tepně.
„Mhh, moc,“ vydechne tiše a celý se rozechvěje. Zakloní hlavu, polkne a kousne se do rtu.
„Jak moc?“ dožaduju se odpovědi. Něžně mu skousnu kůžičku na krku a saju. Mezitím mu začnu rozepínat pásek.
„Strašně,“ vzdychne bezbranně. Miluju, když je v tomhle stavu.
„Ukaž mi, jak moc,“ usměju se a vyhrnu mu tričko. Sjedu po něm níž a začnu mu sát bradavku. Tak něžně ji cucám a tahám ho za ni.
„Bože,“ vzdychne. Zatáhne bříško a podívá se na mě dolů. Bradavka mu ihned ztvrdla. Jen jsem se nad tím pousmál a pokračoval na druhé bradavce. Konečně se mi podařilo mu ten zatracený pásek rozepnout. Hned jsem rozepnul knoflíček na džínech a sjel zipem dolů. Kalhoty se mu hned sesunuly po nohách dolů. Pohladil mě ve vlasech a sám si svlékl triko. Chtěl ho pověsit na věšák, ale když jsem mu skousnul bradavku, bezmocně ho pustil na zem. Zaculil jsem se a vyjel mu dlaní po bříšku.

„Chceš, abych tě vykouřil?“ pošeptám. Nejistě na mě shlížel. Ale no tak, nekoukej na mě tak. „Hm?“ olíznu si rty a přejedu mu jazykem přes boxerky, přesně po místě, kde má špičku penisu. Cítím, jak je vlhký. Nakonec ztěžka polkl, opřel se o stěnu úplně a přikývl na souhlas.

„Dobře,“ pošeptám potichu a začnu ho líbat na břiše, přičemž klesám polibky stále níž. Po celém těle měl husí kůži a každou chvilku zatahoval bříško pod mými činy. Jeho penis se stále cpal víc a víc ven. Hrál jsem si s ním. Snažil jsem se ho co nejvíce vydráždit. Nedalo mi to ani moc práce. Díky tomu, že už předtím měl chuť, během chvilky se mi tam doslova plazil po zdi. Rukama jsem ho chytnul za zadeček a stisknul ho. Sjel jsem mu pak prsty mezi stehna a hladil ho.
„Lásko,“ zakňučí a podsadí pánev. Dlaní mi přejel po krční páteři.
„Ano?“ usměju se a přejedu mu jazykem po podbřišku.
„No tak,“ zafňuká zoufale, načež mi vyjede do vlasů. Líbnul jsem ho těsně pod pupík, a potom už mu stáhnul boxerky. Jeho penis se mi tyčil přímo před obličejem. Snad až úlevně vydechl. Buď ho tolik tlačily boxerky, nebo byl rád, že už ho vykouřím. Hned jsem mu proto vlípnul vlhký polibek na žalud a stáhnul mu předkožku. Pootevřel rty, tiše vzdychl a sklopil hlavu, jako by na mě chtěl vidět. Vzal jsem si jej do dlaně a oddaně mu slízával tu vlhkost ze špičky penisu.

„Miláčku,“ pošeptá do prázdna. Něžně mě vezme za čelist a pohladí mě po tváři. Upnu k němu pohled a vsunu si ho do úst. Přivře oči a trhaně vydechne. Sklopím pohled, až oči zavřu. Chytnu ho pevně u kořene a rty po něm začnu rychle vyjíždět. Vjel mi rukou zpátky do vlasů a vpletl do nich prsty. Neudával si tempo, jen mi pomáhal a hladil mě v nich. Z úst už se mu ozvaly první steny, což pro mě bylo uspokojení. Věděl jsem, že se mu to líbí. Pokračoval jsem. Zvolna jsem přidával na rychlosti a stisku rtů. Jazykem jsem mu po penisu mocně kmital. Začal mě tisknout u kořínků a trochu mě tahal za vlasy. Přerývavě dýchal a tiše vzdychal. Byl jako omámený.

„Mhh,“ oddechnu a natočím hlavu trošku ke straně. Pomalu vyjedu rty do prázdna a podívám se na něj. Začnu ho rychle a tvrdě honit, přičemž se ještě trošku sehnu a jazykem mu přejedu několikrát po varlatech. Jeho vzrušení už nerostlo, měl plný objem. Zdálo se, že stejně tak nebude trvat dlouho k jeho vyvrcholení. Musel být vážně vzrušený. Proto jsem zjemnil. Vyjel jsem mu rty k žaludu a nasál jej, ale varlata mu promačkával v dlani. Byl tak soustředěný, že měl oči zavřené a pootevřenými rty každou chvilku vycházelo jeho vzdychání.

„Broučku…“ vydechne prosebně a otevře oči.

„Ano?“ šeptnu a zakroužím mu jazykem po obvodu žaludu. Nasucho polkne.
„Já…“ vydechne a nervózně si olízne rty. Zvednu k němu pohled a čekám, co mi poví. Zřejmě už bude.
„Ahm…“ podrbe se za krkem a kousne se do rtu, „nechceš…?“
„Copak?“ usměju se. Zřejmě ho budu muset naučit se vyjadřovat otevřeně.
„Milovat se se mnou?“ šeptne sotva slyšitelně. Sklopí pohled, ale tak, aby se na mě nedíval. Pomalu se zvednu ze země a chytnu ho za bradičku. Donutím ho se na mě podívat. Nechci, aby se styděl. Vždyť… jsme pár, milujeme se.
„Ano, chtěl bych se s tebou milovat,“ usměju se sladce. „Jen… neboj se mi to říct.“
„Když… tady to je blbý,“ skloní stydlivě pohled.
„Ale není,“ usměju se. „Chci tě dovést k orgasmu tím, jak tě budu projíždět… a narážet ti na prostatu, lásko,“ zašeptám mu do ouška. Nad tím se tiše zasmál a pohladil mě po boku.

Začal mi rozepínat pásek. Olíznul jsem si rty a pousmál se. Mm, chci ho. Podstrčil jsem mu pánev, aby ke mně mohl. Šlo mu to od ruky. Během pár vteřin už jsem měl rozepnutý i zip s knoflíkem a kalhoty dole. Vzal to i s boxerkami. Přitiskl mě zády ke stěně a uchopil do ruky můj penis, po němž začal jen tak lehce přejíždět. Políbil mě a vydal se k mému krku, jejž ihned zaplavil hromadou polibků. Věděl, že přes krk ke mně má snadnou cestu. Slastně jsem oddechnul a nechal ho pokračovat. On vážně věděl, jak na mě, ale naprosto. Je to až neuvěřitelné. Myslím, že by stačilo, aby lusknul prsty a já byl vzrušený.

„Mmh, ty víš, jak na mě,“ vydechnu a přejedu mu prsty po lopatkách. Nad tím se jen usmál. Políbil mě na čelist a jazykem mi sjel po tepně. Tlumeně jsem oddechnul a skousnul si spodní ret. Obemknul prsty kolem mého penisu a začal po něm pravidelně vyjíždět, přičemž mě začal mokrými polibky líbat na čelisti. Olíbal mi celou čelist, až se zastavil na bradě. Něžně mě do ní kousnul a začal ji žužlat a hravě skousávat.

„Uhm, už zase,“ usměju se a přivinu se víc k němu. On moji bradu prostě nevynechá. Začal jsem tiše oddechovat. Vychutnával jsem si to, a hlavně to co nejvíce vnímal. Olíznul si prst, pohlédl dolů a stáhl mi předkožku, načež mi prstem začal něžně kroužit po špičce. Znovu se vrátil pohledem ke mně a začal mě líbat na krku. Polibky sjel přes můj hrtan, který s citem skousnul, a poté se usídlil v mé krční jamce. Začal v ní kmitat jazykem a objíždět do kolečka.

„Tomi,“ zvrátím hlavu a vzdychnu. Tisknul jsem se ke stěně, jako bych si tím chtěl pomoci. Pořád jsem mu kňučel do ouška a oddechoval. Rty jsem měl vyprahlé, stále jsem si je vlhčil jazykem. Promnul mi v dlani varlata a něžnými polibky mi začal zaplavovat klíční kost. Druhou rukou mě pohladil po stehně, až ji uložil na zadek. Byl jsem už tak tvrdý. Strčil jsem ho nosem trošku do tváře, jakmile se ke mně přiblížil svými rty, začal jsem ho hladově líbat. Tiše vzdychl a přitiskl se ke mně. Cítil jsem jeho penis na svém. Začal se o mě třít a při tom mě horlivě líbal. Hned jsem chytnul naše penisy a začal je honit oba najednou, třel jsem je tak perfektně o sebe. Zasténal mi do úst, přichytil mě za tvář a začal se mi dychtivě vpíjet do rtů svými. Prstem jsem ho pohladil po tváři, až jsem ho vmáčknul mezi naše rty a nechal ho, aby mi ho hezky navlhčil. Schválně jsem mu při tom jazykem přejížděl po tom jeho.

„Puovokatuée,“ zamumlá s tichým smíchem. Odtáhne se, nasaje mi prst a pořádně ho ocucá. Svůdně se usměju a skousnu mu něžně ouško. Trošku mu prstem přirazím do pusinky. Jemně mi po něm přejel zuby, ještě jednou ho krátce nasál a vypudil ho z pusy. Dal stranou kalhoty s boxerkami a klekl si přede mě. Podíval jsem se na něj dolů. Pohladil jsem ho po hlavě.

„…tohle dlouho nevydržím.“
„Nemám v plánu to dělat dlouho,“ pohladí mě po vnitřní straně stehna. Stáhne mi předkožku, objede mi jazykem žalud, načež ho nasaje a zavře slastně oči. Párkrát rukou zapumpoval u mého kořene, a poté si mě zasunul do pusy.
„Ohmm,“ semknu rty k sobě a pohladím ho znovu. Stisknu v ruce jeho copánky a sjedu po stěně maličko níž. Ihned mě přichytil pro jistotu za boky a začal mě horlivě kouřit. Strkal si mě hluboko a silně sál. Po chvíli mě vypudil, flusnul mi na penis a pěkně to po něm rozetřel, až se celý leskl. Spokojen sám se sebou se usmál a táhlými pohyby mi po něm ještě párkrát přejel rukou, než znovu nasál můj žalud a kouřil ho.
„…chci tě, tak moc tě chci,“ šeptal jsem a vzdychal. Bylo to tak intenzivní. Vzrušovalo mě, jak se choval, co dělal, jak to dělal, byl jsem jím omámen. Vzhlédl ke mně, pohladil mě ve slabinách a po chvíli se už odtáhl. Vytáhnul jsem ho nahoru a hned ho políbil.

„Můžu? Opravdu můžu?“ zašeptám.

„Když si vymyslíš nějakou přijatelnou polohu, tak ano,“ vydechne. Dlaní mi přejede po hrudi a přivine se ke mně. Porozhlédnu se kolem sebe. Je tu malá dřevěná židlička.
„Posadím se a ty na mě?“ líbnu ho na rameno. Zatvářil se poměrně znechuceně při pohledu na tu židli. Představa, že bych se na to měl posadit, ho nejspíš děsila. Rozhlédl se, až nakonec vzal ty trika z věšáku a hodil je na ni. Musel jsem se nad tím zasmát. Asi se bojí o můj zadek, jak šlechetné.
„Děkuju,“ usměju se. Hned poté si ho k sobě čelem přitisknu, a ještě si v rychlosti nasliním prst. Pomalu se mu procpu do zadečku. Jen jedním prstem se v něm začnu pomaličku pohybovat. Nechci, aby se něco pokazilo příliš rychlými činy. Přichytil se dveří od kabiny a prohnul se v pase, čímž jsem do něj měl lepší přístup.
„Mmm,“ zajíždím do něj o trošku hlouběji. Jsem ale pomalý. Nechci spěchat. Ovinul mi ruku kolem krku a položil se mi na rameno, zatímco druhou mě objal kolem pasu. Tiše mi vydechoval u ucha.
„Je to dobré?“ pošeptám mu a druhou rukou ho chytnu pod kolenem. Přitisknu si jeho nohu k boku.
„Mmhh,“ zavrní na souhlas. Nehty mi jemně sjede po boku a rty se zaměří na žužlání mé klíční kosti. Pomalu do něj zajedu i druhým prstem. Opatrně ho roztahuju a pronikám do něj hlouběji a hlouběji.
„Lásko,“ oddechnu a nasaju mu ušní lalůček. Ta úzkost a horko v jeho těle mě tak vzrušuje. Vzdychne a ještě více se ke mně přitiskne. Zajel jsem o trochu dál, až jsem se mu protlačil k prostatě. Ihned jsem se o ni prsty otřel a začal ji mačkat.
„Bille,“ vzdychne a položí si mi zoufale hlavu na rameno. Měl jsem pocit, že se brzy neudrží na nohách.
„Oh, bože,“ oddechnu a podepřu ho. Trochu jsem prsty začal přirážet. Sám jsem mu vzdychal tiše do ouška. Maličko to mlaskalo. Nedokážu popsat, jak mě tohle vzrušuje.
„Ahhh,“ zasténá mi u ucha a zatne mi prsty do zad.
„Mmmh, už tě chci šukat,“ oddechnu. Nasaju mu kůži na krku a začnu přirážet prsty prudce. Nechci v sobě držet svoje pocity. On je tak… dokonalý, bože.
„Tak už… to udělej… Bože,“ dostane ze sebe mezi steny zoufale.
„Jo, jo, dobře,“ šeptnu a prsty z něj vyjdu.

Posadím se na tu židličku a stáhnu si ho na sebe. Ha, nemám vlastně ani kondom, ale na tom mi nějak… nezáleží. Nechci ho. Nechci se s ním takhle milovat. Já mu věřím a vím, že nemocný nejsem. Bude to mnohem krásnější. Obkročmo se na mě usadil, ruce mi ovinul opět kolem krku. Začal mě něžně líbat. Neváhal jsem a oplácel mu to, přičemž jsem si penis nasměroval proti jeho vstupu. Špičkou žaludu jsem mu přejížděl po otvoru a třel se. Trošku proti mně pohyboval zároveň pánví.

„Ah,“ skousnu mu něžně spodní ret a pomalu se do něj procpu žaludem. Ztuhnul, otevřel pusu a podíval se mi do očí. Hned jsem se přestal hýbat a podíval se na něj.
„Nemáš… kondom,“ pošeptá tiše. Pomalu se nadzvedne, čímž mě ze sebe vypudí.
„Ne, ne,“ pošeptám. „Já… já ho nechci,“ kouknu se mu do očí. Jestli to bude vadit jemu, tak to jsem nahranej.
„Já ano…“ broukne a posadí se mi na stehna. Natáhne se pro moji kabelu, rozepne ji a najde peněženku.
„Tomi, ale… předtím jsi ho nechtěl a… teď je to naopak. Proč?“ chytnu ho za ruku. Musel si tehdy připadat hrozně. Já to chápu, jen… i tímhle jsem mu chtěl dokázat, že v něm mám naprostou důvěru. Ale… teď je to on, kdo mi asi nevěří.
„Bůhví, co tady kdo dělal. Já… nechci něco chytit,“ vzhlédne mi do očí. „A navíc… jsi měl pravdu. Proč zbytečně riskovat, s kondomem je to lehčí,“ pousměje se. Otevře peněženku, vyndá kondom a zase tašku i s peněženkou odhodí. To chápu. Tady je dobré se chránit, ale doma bych si přál… abychom se na nějaký kondom už vykašlali.
„…aha,“ šeptnu a pohladím ho po bocích. „Já… tady to pochopím, jen… pro příště… Já si ho brát už nechci,“ vydechnu. Na to nic neřekl, jen se lehce usmál. Rozbalil kondom, obal hodil na zem, a když se pošoupl, natáhl mi ho. Podíval jsem se na něj a objal ho. Nechci tuhle chvilku nijak už kazit. Potom jsem ho k sobě zase víc přitáhnul a nadzvednul ho. Pomalu jsem do něj žaludem zase zajel.

pokračování

One thought on “Novel of Dreams – My Dream 44. (1/2)

  1. Tak tuhle povídku miluju z milionů a milionů důvodů a jedním z nich je…že taky je alfa samec Bill :DD A to s tím kondomem…bože… "Bůh ví co tady kdo dělal" XDDD A sex v kabince na převlékání…mmmmmm… :DDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics