Novel of Dreams – My Dream 44. (2/2)

pokračování

TOM

Cítil jsem, jak do mě pomalu Bill zase zajel po žalud. Zavřu oči, kousnu se do rtu a dám mu ruku stranou. Přichytím ho u kořene sám. Vím, kam mám a nemám. Cítím, když to bolí. Zasunu ho ještě kousek a silně ho sevřu, přičemž na chvilku zadržím dech.

„Mm,“ oddechl potichu a nehýbal se. Jen mě pohladil zlehka po zádech. Trošku se nadzvednu a zase dosednu. Zasunu ho do sebe o další kousek. Cítím, jak se zužuji. Uvnitř se ve mně vytváří stále větší nátlak. Usyknu, semknu rty k sobě a pomalu ho do sebe zasunu až po kořen. Snažím se naprosto uvolnit. Představa, že bychom se milovali bez kondomu, mě láká a jsem šťastný, že nad tím vůbec uvažuje, ale tady se to opravdu nehodí. Nechci být nemocný, a už vůbec nechci, aby něco chytil on. Určitě nejsme jediný pár, který tohle napadlo, a šli si sem užít. Už jen z toho důvodu musím být opatrný. Doma ale… jsem pro.



Konejšivě mě pohladí po zádech a přivine si mě k sobě. Několikrát mě líbne na klíční kost. „Pomalu,“ pošeptá. Otevřu oči, a zároveň s nimi i pusu a zadívám se mu do očí. Nakonec ho obejmu kolem krku a přivinu se k němu. Přisunu se až těsně k němu, abychom si byli co nejblíže. Opřu si tvář o jeho a tiše vydechuji. Vyčkávám, než si přivyknu. Začne mě hned po tváři líbat. Sjede mi rukama po zádech až na bedra. Jen po nich přejede a stiskne mi v dlaních boky. Spokojeně oddechne. Tulí se ke mně, jako by vyhledával moji přítomnost. Tohle jsou ty nejnádhernější okamžiky. Sice je velký a není lehké si na něj přivyknout, způsobuje mi bolest, ale zároveň pociťuji slast. Chci se mu pokaždé plně oddat, cítit a přijímat teplo jeho těla. Je tak krásné někoho milovat. Můj sen se splnil, ten nejnádhernější sen na světě. Zavřu šťastně oči, vpletu mu prsty do vlasů a užívám si to. Jen trošku ho v sobě svírám.
„Tak moc tě miluju, broučku můj,“ zašeptá mi do ucha a líbne mě pod něj. Tře se o mě svým tělem, je tak mazlivý a něžný.
„Já tebe taky,“ vydechnu. Otřu se nosem o jeho lícní kost a poté si vyhledám jeho rty. Se zavřenýma očima ho něžně políbím. V naprosté tichosti zůstanu přitisknutý k jeho rtům. Pomalu otevřu oči. On má oči zavřené a je naprosto vpitý do mých rtů. Jen opatrně, a hlavně opravdu velmi pomalu s nimi pohybuje proti těm mým. Je tak soustředěný, očividně si to užívá. Tiše vydechnu a pohladím ho prstem po tváři.

Ty jeho dlouhé, krásné řasy rámující ty nejdokonalejší oči na světě. Krásné, mandlové čokoládky. Pokaždé když se na mě podívá tím láskyplným pohledem, mám pocit, jako by se zastavil celý svět. Žil bych jen pro něj, pro jeho polibky, úsměvy. I kdybychom zůstali na světě sami, stačilo by mi to. Byl bych šťastný. On je to jediné, co k životu potřebuju. Molly už nezbývá moc času, opustí mě. Mamka taky jednou umře. Zbude tu pro mě už jenom Bill, jeden jediný člověk. A i přesto vím, že budu schopný se sebrat a jít dál. Dodává mi energie, podporu a především lásku. Kdyby ovšem odešel on, nejspíš bych nepokračoval. Zůstal bych tam ležet v kaluži bolesti a trápení, dokud by mne to neusoužilo k smrti. On je to jediné, na čem opravdu záleží. Stisknu oční víčka k sobě a něžně mu nasaji horní ret. Není možnost, že bychom tu mohli něco chytit, když sedí na těch tričkách. Ničeho jiného se nedotkneme. A i kdyby byla i ta nejmenší a nejnemožnější šance se nějak nakazit, nakazíme se oba. Nechci, aby byl nemocný, to v žádném případě. Ale… pokud se nakazí jeden, nakazí se i druhý. Budeme v tom vždycky spolu. Vždycky budeme spolu, ať to zní sebevíc pateticky a naivně. Říkejte si o mně, co chcete, já to vím… Byl stvořený pro mě a já pro něj.

„Mmm,“ zavrní, a hned jazykem přejede po mém spodním rtu. Lehce se usměju a pomalinku se zvednu, čímž ho ze sebe nechám vyklouznout.

„Copak?“ pohladí mě po bocích, a hned ke mně zvedne pohled. Stáhnu mu kondom a nechám ho spadnout na zem. Jen mě v naprosté tichosti sleduje a hladí. Namířím si jeho penis k otvoru a po žalud ho do sebe opět zasunu. Poté dosednu, až se do mě dostane celý. Opřu si čelo o jeho a zavřu oči. Je ve mně úplně celý, bez jakékoliv ochrany, bez všeho. Jen a jen on. Mám možnost ho v sobě naplno cítit, jeho jemnou kůži, vlhkost, a nakonec i jeho sperma, až dosáhne vrcholu. Opravdu to ucítím v sobě… Naplní mě svojí láskou do posledního slova a tečky.
„Lásko,“ zašeptá mi do rtů a láskyplně mě hned políbí, přičemž se pak mazlivě otře o můj nos svým. Co nejjemněji mě pohladí po zadku a nadechne se nosem. Je na stejné vlně jako já. Ještě chvilku si přivykám, až si ruce ovinu kolem jeho krku natěsno do původní pozice a začnu se malinko nadzvedávat. Znovu mě chytne za boky a drží si mě. Jako by se bál, aby mi něco neprovedl. V tuto chvíli mi vlastně i ublížit může… Ne, nebudu nad tím přemýšlet, je vždycky opatrný a něžný. Dává si pozor. Oddechuje mi do pokožky na krku.

„Miluju tě,“ políbím ho na tvář a začnu na něj trochu dorážet.

„Já tebe taky,“ usměje se a líbne mě na bradu. Jen zlehka začne přirážet boky proti mně. Je pravda, že s kondomem nám to šlo lépe a více to klouzalo, ale to nevadí. Plivnu si do dlaně, nadzvednu se a rozetřu mu to po penisu. Poté ho do sebe opět zasunu až po kořen. Tak pěkně se sklouznu. Kousnu se do rtu a s úsměvem ho sevřu.
„…je to takhle nádherný,“ šeptne. Trošku do mě přirazí, potom se trošku zakroutí, jako by se snažil vyhledat tu správnou polohu, až najednou narazí přímo na prostatu. Syknu a semknu k sobě rty. Prohnu se v pase a znovu na něj tvrději dosednu. Jak se prohnu, hned se ke mně skloní a políbí mě na hruď. Zhluboka se nadechnu, pevněji se ho chytím a začnu v pravidelném tempu dosedat. Ačkoli už jsem si přivykl, byl tak velký, že to i dost bolelo, ale to k tomuhle zkrátka patřilo. Cítil jsem ho všude, mohl jsem se mu plně oddat a to bylo to hlavní.

„Ohmm…“ oddechne. Přiráží do mě jen lehce, hodně opatrně. Vzdychnu, nasměruji si ho na prostatu a přirazím se na něj. Zakloním hlavu a z úst se mi dostane sten. Ani se nepohne, jen přesně na tohle místečko začne pravidelně dorážet boky. Začne oddechovat hlasitěji. Téměř jsem začal vřískat. Rychle jsem si strčil do pusy prst a skousl ho, abych se utišil. Vážně se nehodilo, abych tu řval na celý krám. Zakroužím boky a zarazím ho do sebe až po kořen. Nepřítomně se podívám na stěnu a poté se prohnu v pase.

„Jo, jo,“ zašeptá a chytne mě za týl. Hned si mě k sobě přitiskne a začne mě naléhavě avšak jemně líbat i s jazykem. Ihned mu to začnu dychtivě oplácet. Každý polibek mu horlivě oplácím, přičemž vedu s jeho jazykem divoký souboj. Vjedu mu prsty do vlasů a něžně je stisknu u kořínků. Dál jsem na něj dosedával ve volnějším tempu, až jsem nakonec znovu zakroužil pánví a tvrdě ho do sebe narval až na konec. Zatahal jsem ho za vlasy a hlasitě mu zasténal do úst. Bolelo to jako čert, ale zároveň to bylo tak perfektní, že mě to podněcovalo k tomu, abych ještě přidal.

I kdyby mě to mělo rozervat na kousíčky, chtěl jsem stále víc a víc. Cítit ho naprosto všude, cítit bolest, kterou mi způsoboval, přijímat ten tlak, který do mě vynakládal, byl ten nejnádhernější fyzický zážitek. Jednou rukou mi sjel na zadeček a hned mě začal podpírat a pomáhat mi se pohybovat. Tak oddaně mě líbal a vzdychal mi do úst, jako by v nich hledal útěchu. Rozkoší se chvěl a prosebně kňučel. Vše jsem se mu snažil dát plnými dávkami, ale já sám potřeboval utěšit. Každou chvilku jsem ho v sobě svíral a divoce na něm pohyboval boky. Byl jsem jím naprosto plný. Trochu si na židličce poposedl a roztáhnul nohy od sebe, ale pouze o trošku. Začal se ve mně pohybovat intenzivněji. Vždy do mě pomalu zajel, ale jakmile se dostal hluboko, přirazil mi zprudka na prostatu.

„Bože…“ Zoufale jsem znovu vyhledal jeho rty. Nešlo to v sobě držet. Měl jsem chuť křičet. Vzrušení mi prostupovalo celým tělem. Začal jsem ho silně svírat, a zároveň na něj dosedal. Jeho dech byl splašený, tolik se snažil být tiše, tlumit svoje steny, ale šlo mu to stejně těžko jako mně.

„Tomi,“ zakňučel, ale nepřestával mě líbat. Jeho pohyby se o něco zrychlily. Už jsem vzdal pokus o to, abych uhlídal svoji sebekontrolu. Ani jsem neměl sílu se zvedat, přirážel do mě sám. A tak hluboko. Já ho jen co nejsilněji svíral. Zadek jsem měl na maděru, ale na to jsem se snažil nemyslet. S tím se vypořádám později.

„Ohh, povol,“ vzdychnul nahlas. „Já… tohle nevydržím, bože,“ zabořil mi obličej mezi rameno a krk. Náhle mě pevně chytnul kolem pasu a postavil se. Ehe?! Co to…?! Přitisknul mě zády ke zdi, a když jsem se ho chytil kolem krku, dál do mě přirážel. Oh, kurva, bože… Nestačil jsem zírat. Byl tak strašně vzrušený, ještě jsem ho takového nezažil. Omotal jsem mu nohy kolem boků, aby to měl lehčí a zavřel jsem oči. Chtěl jsem si tento okamžik užít plnými doušky.
„Do-dobrý?“ koktnul a podíval se na mě. Chytnul mě pod zadečkem a nadzvedával si mě.
„Jo,“ vzdychnu a silně ho sevřu. Nejraději bych si rval vlasy. Bylo to moc silné. Přisál se mi ke rtům a horlivě si vyprosil můj jazyk. Jakmile jsem mu ho svěřil, začal si s ním hrát, proplétat ho se svým a občas ho i nasál. Jeho pohyby byly pořád prudší a naléhavější. Už jsem nebyl schopný cokoli dělat. Byl jsem naprosto bezmocný a bezbranný. Snažil jsem se ho svírat, jak to jen šlo, ale už ani to mi pořádně nešlo. Byl jsem mimo tuto dimenzi a můj zadek snad neexistoval. Nebo existoval snad až moc.

Nechápu, kde se v něm tohle vzalo. Vždycky byl něžný, opatrný a teď? Jako by neměl ani ten nejmenší cit pro sebeovládání. Co se to stalo? Nikdy mi nechtěl ublížit, a teď snad ani nedbá na to, jestli mě to bolí. Musí být… vážně hodně vzrušený. A neříkám, že já nejsem. Nestěžuju si, jen… mě to dost překvapilo.

Pořád do mě přirážel. Stále se mi snažil masírovat špičkou penisu prostatu, jak kroutil boky. Prakticky jsem se plazil po stěně. Bál jsem se, že mě pustí, ale zdálo se, že mě drží opravdu silně. Až když jsem se nad tímhle zamyslel, pocítil jsem bolest v bocích i stehnech, jak mě tvrdě držel. Chytím se ho za vlasy, a když do mě znovu tak hluboko přirazí, zasténám a zatahám ho. Silně ho sevřu, načež ho začnu uvnitř sebe intenzivně mačkat.

„Ahh… Uhmm,“ přestane mě na chvíli líbat a zasténá. Začne tiše šeptat moje jméno a snaží se ve mně i přitom všem pohybovat. Cítil jsem, jak začal cukat. Byl blízko. Proto jsem se na něm zhoupnul, zarazil ho do sebe, co nejdál jsem dokázal, a s veškerou silou ho sevřel. Měl jsem strach, abych mu nevyrval vlasy. Ale zjevně o to strach on neměl. Zaklonil hlavu, oči měl zavřené. Rty pootevřel a z jeho úst se dral jeden sten za druhým. Postupně se každý z nich zkracoval zároveň s jeho dechem. Zakroutil jsem boky, prohnul se v zádech a znovu ho impulzivně sevřel. Snažil jsem se mu to jakkoli zpříjemnit, ale už mě nic nenapadalo. Hlavně jsem toho nebyl schopný. Zadek mě bolel a svaly jsem necítil. Byl jsem naprosto bezmocný. Rychle otevřel oči a zmateně se podíval napřed na mě a potom na zeď za mnou.

„Já… já už budu, lásko… Ahm, kam…?“ oddechnul splašeně.

„Kamkoliv,“ zachraptím udýchaně a přinutím se otevřít oči. Pohladím ho po hlavě a ještě jednou ho sevřu.
„Chceš… abych to udělal… do tebe?“ olízne si vyprahlé rty.
„Jo,“ vydechnu a polknu. To je přece hlavní důvod toho, proč tohle děláme, no ne? Zadíval se na mě a následně mě políbil.
„Dobře,“ zašeptal a několikrát do mě ještě přirazil. Cítil jsem, jak se dostal do té známé křeče. Dlouze jsem ho v sobě sevřel. V tu chvíli jsem v sobě ucítil jeho horké sperma. Celý se zachvěl, ale stále mě tak pevně držel. Nahlas zavzdychal, a potom už jen oddechoval a plnil mi zadeček. Oddechoval jsem s ním a stále ho trošku svíral, abych mu tento okamžik prodloužil. Jeho penis ve mně mocně tepal a já konečně mohl pocítit jeho vyvrcholení v sobě. Byl to nádherný pocit i přes to všechno. No… Akorát nevím, jak někam půjdu se zadkem plným jeho nadílky.

„Mmm,“ zašeptal mi do ramene, a hned mě na něj políbil. „Děkuju,“ brouknul ještě stále rozechvělým hlasem. Odnesl si mě k židličce a opět se na ni posadil. Hned uchopil mé vzrušení do dlaně. Zapřu se mu rukama vzadu o kolena a podsadím pánev. Nakloním hlavu k pravé straně, kousnu se do rtu, abych byl tiše, a funím nosem. Opravdu slabě se ve mně pohyboval a třel se mi o prostatu. Větší důraz dával na můj penis. Držel ho tak pevně a dlaní po něm v tempech vyjížděl. Občas mi zakroužil palcem na špičce. Splašeně jsem se zavřenýma očima oddechoval. Vzrušení mi prostupovalo celým tělem. Trochu jsem se na něj narazil a vzdychl. Během chvilky mi v penisu začne cukat. Nahnul se ke mně a začal mi sát a ocucávat bradavku, přičemž ani na okamžik nepolevil a dlaní mě stále uspokojoval. Vyjel nahoru a mnul mi hlavně žalud. To už jsem nevydržel. Prohnul jsem se v zádech, zaklonil hlavu a s vyvrcholením společně nahlas zasténal.

„Mmm, jo,“ pošeptal a přivinul mě k sobě. Už mi po mužství vyjížděl pomaličku, aby ze mě dostal všechno. Byl jemný, jen mě tak dráždil a já mu plnil dlaň. Hlasitě jsem dýchal a užíval si poslední chvilky vyvrcholení. Celé mé tělo padlo do euforie a já se cítil jako v ráji.

Když jsem si byl jistý, že už je to všechno, bez ohledu na všechno jsem se k němu stále se zavřenýma očima přitisknul. Ovinul jsem mu paže kolem krku a přerývavě dýchal. Ihned mě do svého náručí přijal, objal mě a vlídně mě líbal na krk, jako by se mě snažil uklidnit. Nebyla potřeba slov. Cítil jsem, že se mi snaží vyjádřit, jak moc mě miluje. Byl ke mně přivinutý, byl mi oddaný. A já si jeho pozornosti užíval. Byl jsem s ním šťastný. Dal bych mu všechno. Pohladím ho po vlasech, sjedu mu dlaní po páteři a jemně ho líbnu na holý krk.

„…miluju tě,“ pošeptal tak tiše, že to téměř nebylo slyšet.
„Já tebe ale víc,“ vydechnu mu s úsměvem do ouška. Vím, jak ho vytáčí, když to říkám. Pokaždé se se mnou dohaduje.
„Ale ne, ne,“ skousne mi ušní lalůček. Tiše se mu zasměju do ouška a poté vsaji do rtů jeho sametový lalůček. Dám mu ještě pusinku pod ouško a opřu si čelo o jeho tvář. Snažím se uklidnit svůj splašený dech i rychle bijící srdce. Jednou mě nejspíš odrovná. Umí být něžný, ale teď už vím, že i pěkně divoký a tvrdý. Nestačil jsem zírat, jak se rozjel. Měl jsem pocit, že mi prdel rozšuká na pět kusů. Naštěstí se trochu uklidnil. I tak zadek necítím. A asi ještě hodně dlouho neucítím… Hladil mě po zádech a zatínal mi prsty do pokožky. Jen tak klidně oddechoval a užíval si tohoto okamžiku.

„…ani sis ty trička nezkusil,“ zasmál se potichu. Už jen při té představě se mi zvedá žaludek.

„Ani to po mně nechtěj. Jsou odporné,“ rozesměji se a pohladím ho po hrudi.
„Dělám si srandu… Stejně je to asi dámský,“ usměje se a chytne mě za ruku, kterou ho hladím. Přiloží si ji na místo, kde má srdce. Prohlédnu si trika a odpudivě se ušklíbnu.
„Nějaká velikost pro slony,“ vrátím se k němu pohledem, dám mu pusinku na nosánek a trošku dlaň přitlačím na jeho hrudní koš. Jeho srdíčko mi bije pod rukou jako splašené. Šťastně se usměju, zavřu oči a užívám si to. Je to nádherný pocit. Cítit jeho bušící srdíčko je pro mě snad to nejkrásnější. Bije jenom pro mě… Doufám, že nikdy nepřestane.
„Mmm,“ jen se ke mně mazlivě přitulí a vlípne mi polibek na čelist. Pohladím ho po hlavičce a dám mu pusinku na líčko. Netušil jsem, jak dlouhou dobu jsme tam společně seděli, mazlili se a užívali si blízkosti toho druhého. Na čase nezáleželo. Důležité bylo, že se to dělo.

„Asi už bychom měli jít, hm,“ pošeptám po chvíli.

„Asi ano,“ usměje se. Pohladí mě po bocích. „Bolí?“
„Mmm… ani ne,“ brouknu. Lhaní by mělo být trestné, stydím se za sebe. Ale kdybych mu řekl pravdu, akorát by si tím dělal zbytečné vrásky. Už tak se po ránu pozoruje před zrcadlem a zjišťuje první náznaky stáří. Hlupáček můj starej.
„Dobře,“ pohladí mě něžně po zadku a pustí mě.
„Ahm… Máš kapesník?“ podrbu se za krkem a pomalu se z něj zvednu. Mít jeho sperma v zadku vlastně není moc příjemný, natož s tím tak někam jít. Vyrovnává to jenom pocit toho, že jsem opravdu měl možnost poznat to na vlastní kůži.
„Měl bych mít,“ natáhne se pro tašku. Po chvilce vyloví balíček kapesníčků. Jeden si vyndá a potom mi balíček podá. Vytáhnu si jich rovnou několik. Trošku se předkloním a začnu se opatrně utírat. Maminkóóó, kurva, jau! Po tomhle se pěkně dlouho nevyseru. Syknu, zatnu zuby a pořádně se utřu. Málem mi vlezly slzy do očí. Klouzat uvnitř ještě jde, ale utírat to něčím tak ‚drsným‘, jako je tenhle kapesník… Au. Když jsem měl pocit, že už jsem jakžtakž suchý, setřel jsem zbytkem kapesníčků nějaký ten zbytek, co ze mě vykapal na zem. Bill už byl také utřený, především jeho ruka. Všechny kapesníčky jsem zmuchlal a položil je na židli, zatímco jsme se oba oblékli. Ještě jsme se upravili a nenápadně proklouzli kolem prodavačky. Naši nadílku v kapesníčkách jsem věnoval hned prvnímu koši, na který jsme narazili.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Novel of Dreams – My Dream 44. (2/2)

  1. Tak to pan koš musel mít teda radost 😀 Každopádně , sex na veřejnosti je nejlepší! 🙂 Super dílky 🙂

  2. Dokazu si je predstavit jak spolu spi v te kabince 😀 desne vtipna predstava 😀 Ale krasne 🙂

  3. Parádní díl!!! Jakože jsem ani nedýchala a jako opravdu se hodně rozvášnili!!! Paráááda!!! Těším se na pokračování!!!!! :-);-);-);-)

  4. Sakra, to byl ale žhavej díl! 😀 😀 Bill mi úplně vyrazil dech, když Toma zvednul.. :O 😀 mmm silák :* 😀

  5. Naprosto skvělý díl tohle byl. V té kabince to byl skutečně dobrý nápad, Bill to vymyslel bravůrně.
    Bil se teda hodně rozvášnil, ale tak klidně, když Toma miluje, tak proč by ne. Opravdu nevím, co dodat, vážně skvělé 🙂

  6. Kyaaa…. <3 :DDD To bylo úžasnýýýý!!!! :))) Ne hej, ale Tom si asi fakt nějakou dobu ani nesedne. :DDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics