Když se dva světy spojí 17.

autor: Rose


Tom

„Nepůjdeme už do postýlky?“ zeptal jsem se Billa, který mi ležel v náruči a neutrálně přepínal televizi z jednoho kanálu na druhý, protože nikde nic zajímavého nedávali.

„Ne, ještě jsme neudělali jednu věc,“ otočil ke mně hlavu a usmál se.
„A co?“ zajímalo mě.
„Musíme si přeci dát společnou sprchu,“ zaculil se a zapřel se o má stehna, aby se mohl zvednout. Když si stoupl, protáhl se a řekl: „Jenom si zajdu nahoru pro osušku.“
„Nemusíš. V koupelně je osušek i županů dost,“ pohladil jsem ho po zádech, pomalu jsem sjel na jeho dokonalou prdelku, a pak jsem se zvedl také, přímo čelem k němu. Tělo na tělo. Opatrně jsem mu vjel prsty do vlasů a lehce jsem mu zvrátil hlavu dozadu, tak aby ho to nebolelo, načež jsem se s chutí vrhl na jeho sametově hebký, porcelánově světlý a neuvěřitelně citlivý krk. Políbil jsem ho na zběsile pulzující tepnu a silně jsem to místo nasál. Při stálém sátí jsem se přesunul níž až skoro ke klíční kosti, kam jsem pak ale už pokládal jen jemné, letmé polibky. Pocítil jsem, jak se zachvěl, načež mi zašeptal do ucha: „Tak pojď.“

Ruku v ruce jsme se vydali směrem do koupelny, a když jsme zalezli dovnitř, Bill zamkl. Využil jsem toho, že je u dveří, otočil jsem si ho čelem k sobě a přimáčkl na ně. Okamžitě jsem uchvátil jeho rty a nechal se vést jen svými city.

Mezi polibky jsem mu stáhl tričko, stejně tak on udělal u mě, načež jsem se s ním posouval ode dveří až ke sprchovému koutu. Tepláky se stahovaly o něco lehčeji, takže byly dole dost rychle. Než jsem stihl zapnout sprchu, byly dole i moje šedé tepláky. Jen v boxerkách jsme si vlezli pod tekoucí vodu a opět jsme spojili rty v polibku. Mé ruce samovolně sjely z jeho krku přes záda až na bedra, ale nakonec stejně skončily na Billově zadečku. Pak jsem přejel rukama na boky, a pak zase výš až na bříško, přes které jsem jemně přejížděl. Bill mě pohladil po tváři a druhou dlaní pomalu zkoumal moji paži. Pak se smíchem řekl: „Z tebe se stal nějaký svalovec.“ Jó, všiml si! Já to věděl!

„To kvůli tobě, abych tě mohl ještě lépe chránit,“ usmál jsem se na něj, ale musel jsem na moment zavřít oči, protože se mi do nich dostala voda.

„Páni. Děkuju…“ Načež mě vroucně políbil a oběmi dlaněmi vjel mezi moje lopatky. Sjížděl níž a níž, a více se na mě přitiskl. Opřel jsem se o stěnu, takže musel přejet rukama dopředu na můj hrudník, a prsty lehce pohladil mé ztvrdlé bradavky. Vydechl jsem a z bříška jsem putoval k jeho podbřišku. Vyplašeně se na mě podíval, ale cítil jsem, že nechtěl, abych mé ruce dal pryč. Zahákl jsem palce za Billovy černé boxerky a podíval jsem se mu nejistě do očí. Vážně na něj nechci tlačit, ale…

Po pár vteřinách se výraz v jeho obličeji uvolnil, načež vykouzlil krásný, jemný úsměv a znatelně přikývl. Úsměv jsem mu oplatil a jal jsem se sundat jeho spodní prádlo, které se mu lepilo na kůži, jak bylo promočené tekoucí vodou. Klekl jsem si před něj a pomalinku, centimetr po centimetru, jsem z něj boxerky stahoval. Podíval jsem se na něj nahoru, ale on měl oči pevně zavřené. Zlehka jsem ho políbil na odhalenou kůžičku těsně nad penisem – neopomenul jsem políbit ani tři krásné hvězdičky, které měl vytetované na podbřišku – a pak jsem ten kus látky sundal úplně. Sklonil jsem se ještě níže, abych ho mohl políbit těsně nad koleno. Jazykem jsem jel výš až k vnitřnímu stehnu, které jsem zasypal motýlími polibky. Pak jsem se přesunul na druhé, kde jsem udělal totéž.

Opět jsem vzhlédl, ale Bill se na mě nedíval.

„Billi, no tak, podívej se na mě,“ pobídl jsem ho.
„Já…, stydím se,“ šeptl, ale já to i přes hukot vody slyšel.
„Nemáš proč. No tak, podívej se…,“ pohladil jsem ho svůdně po zadečku a lehce jsem se přisál ke špičce jeho penisu. Rty jsem po žaludu lehce přejížděl, stáhl jsem předkožku a občas jsem zajel do malinkého otvoru na vrcholu žaludu, ale pak jsem si ho vzal skoro celého do pusy. Bill hlasitě zasténal a jak šmátral rukama kolem sebe, omylem vypnul sprchu. Mně to ale nevadilo, protože horké páry bylo všude plno.

„Tome…“

Neodpověděl jsem, jen jsem rty dále přejížděl téměř po celé jeho délce – protože kdybych ho měl v puse celého… no, myslím, že by se mi tam ani nevešel. Tohle byla premiéra pro mě stejně tak jako pro něj. I když…, nevím, jak je na tom se známostmi on. Jen vím, že já jsem ho určitě ještě žádnému nekouřil. To leda tak holka mně.
Jazykem jsem přejel opět od žaludu až po kořen a rukama jsem ho zlehka hladil po varlatech. Pak jsem sjel rty asi jen do čtvrtiny a hbitě jsem zakmital jazykem. Bill mi vjel prsty mezi dredy, ale nepřirážel mi do úst. Jen mi je pevně stiskl.

V mých ústech nabyla jeho chlouba už plného objemu. Nějak instinktivně jsem vycítil, že už se blíží k vrcholu, takže jsem přestal, pomalu jsem se odsunul a zvednul jsem se do Billovy výšky.

„Troufneš si mě teď políbit?“ zeptal jsem se laškovně. Nevím, třeba mu to přijde nechutné, když jsem měl v puse před pár vteřinami jeho penis.
„Rozhodně,“ chytil mě za bradu a spojil naše rty v dalším z nádherných polibků této noci.
„Víš, co mi vadí?“ zašeptal po chvilce. Stáli jsme ve sprchovém koutě a jen jsme se vzájemně utápěli v pohledu toho druhého.
„Ne,“ pokrčil jsem rameny. Bill sjel rukama na mé pozadí a kousl mě do ucha: „Že pořád ještě nejsi nahý.“
Jo?“ zasmál jsem se, načež jsem ho políbil na krk. „Tak s tím něco udělej.“
„Udělám. A hned.“

Bill

Vůbec netuším, kde se ve mně to sebevědomí vzalo, že jsem s Tomem začal opět flirtovat, ale prostě se najednou objevilo. Pevně jsem ho chytil za boky a za lem jsem boxerky stáhl. Jen, co jsem, ale uviděl Tomovu chloubu, sklaplo mi. Byl tak obrovský…

„Wow…,“ uniklo mi ze rtů obdivně.
„Děje se něco?“ nechápal Tom.
„N-nic, jenom…, prostě…, p-prostě páni!“ vykoktal jsem a s pohledem nadále zabodnutým do Tomova údu jsem ho po něm pohladil. Pak jsem se podíval zpět do jeho tváře a viděl jsem tam něco, co snad ještě nikdy. On se začervenal. Na tváři se mu usadil lehký ruměnec, kterého jsem si, ale všiml.
„Děkuju,“ poškrábal se polichoceně na hlavě. Byl tak moc roztomilý…, což se moc často nestávalo.
„Nemáš zač,“ chytil jsem ho za tu ruku, pevně jsem ji stiskl a zašeptal jsem: „Nepůjdeme k tobě do pokoje?“
„Čekal jsem, až to řekneš,“ pousmál se, mokré boxerky odkopl stranou a podal mi jeden ze dvou měkkých, světle žlutých županů. Trochu zahanbeně jsem se podíval na svůj penis stále v plném pozoru, načež jsem se zahalil do županu. Ani jsem si neuvědomil, že jak jsme stáli ve sprše bez té teplé vody, začínala mi být docela zima. Ten župan mě, ale rychle zahřál.

„Tak pojď,“ chytil mě Tom jednou rukou kolem pasu, sklonil se, druhou rukou mě chytil pod stehny a než jsem se stačil vzpamatovat, držel mě vysoko nad zemí ve své náruči.

„H-hej!“ rozesmál jsem se.
„No co? To si tě ani nemůžu odnést do pelíšku?“ posmutněl naoko.
„Copak jsem pes?“ zamračil jsem se, ale hned na to jsem ho dlouze políbil a přikývl: „Jistě, že můžeš.“

***

Po troše práce – protože dostat se do schodů, když mě Tom nesl, nebylo nejlehčí, a i přes to, že mě ujišťoval, že je to hračka a že jsem lehký jako pírko, moc jsem mu nevěřil – jsme se dostali až k němu do pokoje.

„Tak, a už se ani nehnu,“ zhroutil se na postel vedle mě, když mě na ni šetrně položil.
„Ale, ale, ty můj chudáčku,“ přelezl jsem si za něj a posadil jsem si ho na klín. „Za takovou práci si zasloužíš pořádnou masáž.“
„Jo? Tak to si nechám líbit,“ zasmál se, ale pod mýma rukama se hned uvolnil. Pomalu jsem mu z ramenou stáhl župan a na jedno z odhalených ramen jsem vtiskl pár vlhkých polibků. Jeho kůže už byla docela suchá.

Když jsem mu župan stáhl až po boky a on samovolně dopadl na má stehna, Tom se nadzvedl, aby ho mohl odhodit stranou. Pak se na mě ale neposadil. Postavil se nade mě a uchopil do jedné ruky vázání županu. Zatáhl za něj, takže se u mých boků úplně uvolnil. Pak lehce odhodil župan z mých ramen, chytil mě kolem pasu, abych se trochu nadzvedl, a můj župan letěl taktéž pryč do tmy pokoje.

„Myslím – “ položil se na mě Tom.
“ – píp, a spolklo tě,“ rozesmál jsem se. Já jsem si prostě nemohl pomoct, abych to neřekl.
„Haha, velmi vtipné,“ zapitvořil se, ale pak mě taktéž se smíchem políbil a pokračoval: „Myslím, že masáž si necháme na jindy.“
„Jo, to asi jo,“ špitl jsem a přitáhl si ho blíže k sobě.
autor: Rose
betaread: J. :o)

10 thoughts on “Když se dva světy spojí 17.

  1. jo, okay, tak kdyz jsem se dokopala to precist, tak to stopnes v takovemhle momente? A chces mi zkazit Velikonoce, ty vochechule! Koukej sem co nejdriv hodit dalsi dil nebo te vykostim! Zajimava povidka.

  2. tyjo super! 😀 naprosto super! opravdu nádherný díl <3 tak vášnivý :D!!!!♥…jsem zvědavá,jestli to bude pokračovat …MUSÍ 😀 ! <3

  3. To je krása <3 tak romantické =) a žhavé 😀 😀 Doufám, že v příštím díle  se dočkáme něčeho víc 😀 Krásná povídka =)

  4. Moje milované konečně odešly (myslím konečně z ohledu na povídku) a já si to konečně mohla přečíst 😀 myslím, že držet od pátku "twincest-půst" nebyl zrovna nejlepší nápad, teď tu se mnou málem šlehlo 😀 Asi jsem měla začít něčím… méně akčním :D:D:D a to teď budu mít půst ještě další týden, no se mnou v neděli, až se k tomu znovu dostanu, normálně šlehne 😀 Strašně moc se těším na další díl, čuji nějaké prasárničky :D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics