Make me smile 3.

autor: Iwča


16 let

Byl to opravdu dobrý rok; pro kapelu. Vyhráli, co mohli, fanynky měli po celé Evropě a CD se prodávalo rychlostí světla. Měli naplánovanou svoji první velkou tour, která začne za pár týdnů, a Tomovi se stejně zdálo, že jeho malému bráškovi něco chybí. Proto se rozhodl, že půjde za ním a promluví si. Konec konců neměli moc čas, pořád nějaké rozhovory a shootingy. Teď měli týden volno, a tak byli kluci doma. Tom se rozhodl toho využít. Když rodiče odešli, zůstal s Billem dole v obýváku, a když skončil film, na který koukali, rozhodl se konečně promluvit.

„Co se s tebou děje, broučku? Proč jsi tak… já nevím, smutný?“ zeptal se jemně a ruku položil na bratrovu nohu.

„To nic, Tomi. Jsem v pořádku. Co kdybysme se opili? Mám chuť se moc moc opít,“ kývl černovlásek a zvedl se, odešel, a když se po chvíli vrátil, měl dvě skleničky a plnou láhev whiskey. „To jsem dostal,“ zabrblal a posadil se zpátky, nalil sobě i Tomovi, podal mu sklenku a svoji taky zvedl.
„Zlato… neměl bys tolik pít, je ti 16,“ zakroutil Tom nespokojeně hlavou, ale sklenku si vzal.
„Yeah, jako tobě. No tak, chci se dneska bavit, okay?“
„Okay,“ přikývl nakonec Tom. „Takže na co pijeme?“
„Oh, pojďme hrát hru! Koukni, já něco řeknu, něco, co jsem dělal, ale řeknu to jako ‚nikdy jsem…‘ a jestli jsi to dělal taky, tak se napiješ. Jestli ne, tak se nenapiješ. A takhle se budeme střídat! Začneš?“
Bill vypadal hned mnohem šťastněji, nemohl říct ne. A tak kývnul.


„Dobře. Ehm… nikdy jsem nehrál flašku s opilým Georgem,“ lehce se zasmál a oba se napili.
„To bylo suchý, bratříčku. Takže, nikdy jsem nelíbal kluka,“ ušklíbnul se Bill a pořádně se napil. Litoval toho ale hned, kdy uviděl bratra udělat to samé, a to ho donutilo zakuckat se.
„Cože?! Koho jsi líbal, aniž bys mi to řekl, Thomasi?!“
„Oh, no tak! Ty si to nepamatuješ? Já, ty, Georg? Všichni tři najednou?“ zasmál se dredáč a Bill vykulil oči.
„Já se líbal s Hagenem? POČKAT! Já se líbal i s tebou?! No sakra,“ zamrkal Bill a radši se znova napil; mimo hru.
„Hrajem dál. Jsem na řadě. Takže…“

*

O hodinu později už byla půlka flašky vypitá a dvojčata… velmi společensky unavena. Ale ani jednomu z nich to nevadilo, ba naopak.

„Dobře, dobře, počkej. Takže… nikdy jsem ho nevykouřil barmanovi, abych dostal panáka,“ zasmál se Bill a znova se pořádně napil. Tom jen chvíli zíral, než se naplno rozesmál.
„Oh bože! Chtěl jsem tohle vědět?“ zakroutil hlavou a pomalu se z gauče sesunul na zem, vedle svého opilého brášky. „Um… nikdy jsem ho klukovi nechtěl vykouřit,“ zamumlal tiše a celý rudý se napil. Bill pokrčil rameny a udělal to samé.
„Nikdy jsem ho nechtěl vykouřit svýmu dvojčeti,“ opile se zasmál a napil se. Tom chvíli váhal, ale nakonec ho alkohol v jeho krvi přesvědčil zvednout ruku a napít se. Bill se samolibě usmál, mozek mu nemyslel na 100%.
„Nechci… nechci ho vykouřit svýmu dvojčeti právě teď,“ kývl Tom a dopil svou sklenku. Sledoval, jak si Bill vzal flašku a napil se z ní. Nechal si jí u rtů a zamumlal:
„Je čas jít spát, Tomi,“ potom se napil ještě jednou a flašku odložil na stůl.
„C-co?“ Tom nechápal. Jeho erekce se bolestivě hlásila o slovo a mohl vidět, že Bill je na tom úplně stejně.
„Dobrou,“ černovlásek se nahnul a políbil bratra dlouze na rty. Když se odtáhl a odklopýtal k sobě do pokoje, nechal tam Toma se zavřenýma očima, prsty na svých rtech. Snažil se jakkoli donutit chuť bratrových rtů nikam neodejít.
„Kurva,“ zamumlal si sám pro sebe a taky odešel do postele – doufajíc, že si ráno nebude nic pamatovat.

*

A taky, že nepamatoval. Dredáč se ráno probudil s obrovskou bolestí hlavy a totálním oknem. Bill naopak, v jeho pokoji, se ráno probudil, a i když se necítil nijak extra dobře, ze včerejší noci si pamatoval všechno. Chtěl jít a skočit z okna, když si to všechno promítal v hlavě. Jak mohl Toma sakra políbit?! A ještě s ním flirtovat… Zvedl se a radši se přesunul do koupelny, aby si dal pořádně studenou sprchu.

U snídaně se Bill naprosto vyhýbal jakémukoli kontaktu se svým bratrem, a ten z toho byl dost nesvůj. Že by mu něco udělal? Zatracenej alkohol. Počkal, až mamka odejde a podíval se na černovláska.
„Promiň,“ bylo jediné, co řekl. Jasně, nevěděl, za co se omlouvá, ale zkazit tím nic nemohl.
„Um… za co se omlouváš?“ promluvil Bill konečně.
„Však víš… za včerejší noc…“
„No… já políbil tebe, takže se nemáš za co… omlouvat.“
Tom vykulil oči. Takže on se s bratrem líbal? To by mnohé vysvětlovalo. Například chuť sladkého lesku na dredáčových rtech.

„Oh ahm… jo, ale já… já tě opil,“ kývl, snažil se tvářit normálně a nedat na sobě znát, jak se chvěje. Teď ho opravdu mrzelo, že pil tolik.
„Ani ne. Ale to je jedno, Tomi. Zapomeň na to, byli jsme opilí. No a, tak jsme se políbili. Mohlo to skončit klidně mnohem… jinak,“ kousnul se do rtu, když si vzpomněl na svou a blonďákovu erekci. Dřív, než stačil Tom něco říct, Bill se zvedl a utekl k sobě. Ale Tom ho nenechal jen tak utéct. Běžel za ním do pokoje a zamknul, kdyby náhodou chtěla přijít jejich mamka.
„Billy… ještě jsi mi neřekl, co se stalo. Něco ti chybí nebo…? Notak, řekni mi to,“ došel až před něj a upřeně na něj koukal.
„Proč to řešíš, Tome? Jsem ok, ty jsi ok, kapela je ok, všechno je ok. Dobře?“
„Špatně. Nelži mi, sakra! Co je tak mooc děsnýho, že mi to prostě nemůžeš říct? Hm? Už mě nepotřebuješ? Máš slávu, tak na co je ti blbej bratr?“
Bill na bratra nechápavě vykulil oči.
„O čem to mluvíš, Tome? Přestaň. Prosím?“
„Jasně… víš co? Užij si to, co máš, vždyť já s tebou jsem jen zasraných 16 let!“
„Ježiši! Prostě jsem jen nadrženej, jasný?! Ugh. Nikdo mě nechce a já kurva potřebuju, aby se mě někdo dotýkal. Stačí? Spokojenej?!“ zatímco Bill se rozzuřil, Tom se úplně uklidnil.

„O to jde? Brouku, já taky nikoho nemám. Prostě se mnou pojď někdy do baru a někoho sbal. Užiješ si a nebudeš mít závazky. To je přece super, ne?“
„Já nejsem žádná děvka, nejsem jako ty, Tome. Tohle by fakt nešlo…,“ zakroutil hlavou, ani si neuvědomil, co vlastně řekl. Zato Tom si to uvědomil úplně přesně.
„Oh… no, je hezký vědět, co si o mě myslíš, bratříčku,“ zamumlal a na bratra ublíženě koukal.
„A-ale… ne, takhle jsem to nemyslel. Já jen… nemůžu mít nic s někým, koho nemám opravdu rád. Navíc… pořádně jsem ještě s nikým ani… um… ne to.“
„Tak spi se mnou,“ vyhrkl Tom, aniž by přemýšlel. Černovlásek nevěřícně zamrkal.
„Cože?“
„Řekl jsem, abys spal se mnou. Když tvoje poprvé bude se mnou, bude to ok. Mě máš rád. A pak se nebudeš bát poznat někoho, koho bys miloval a mohl s ním být na 100%. Prostě… prostě se vyspi se mnou,“ kývl Tom, aby podpořil váhu svých slov.
Bill nemohl nic, než na dredáče s otevřenou pusou zírat.

autor: Iwča

betaread: J. :o)

15 thoughts on “Make me smile 3.

  1. To je přesně to, co chce sourozenec slyšet od sourozence 😀 ale jinak to Tom podal parádně 😀 klobouk dolů. Těším se na další díl 😉

  2. O můj bože 😀 No tak tohle si dokážu živě představit 😀 Tenhle díl je absolutní bomba 😀 Těším se na další! 🙂

  3. Jaj 😀 Teda asi bych taky jen zírala, kdyby tohle na mě vybalil můj bratr… ježiš, svýho bratra bych za to zabila, ale tady je to hezký 😀 Tenhle díl je vážně zdařile napsaný 😉 už se těším na pokráčko.

  4. Že se mi nezdá ta věta? Vážně Tom chce po Billovi aby se spolu vyspali? Doufám, že ano a hnedka v dalším dílku prosíím . .:DD

  5. Ja nechcééém koniec chcem vedieť čo povie Bill. Myslím, že moje oči sa pokúšali vyskočiť z jamôk, keď som si prečítala Tomov návrh. Bolo to nečakané. Škoda, že si nič nepamätal 🙂
    "…prsty na svých rtech. Snažil se jakkoli donutit chuť bratrových rtů nikam neodejít." toto je strašne nádherné 🙂

  6. "Tak spi se mnou." Tak tohle je hezky narovinu. :DDDDDDDDDDDDDDD "Nikdy jsem ho nechtěl vykouřit svýmu dvojčeti." "Nechci… nechci ho vykouřit svýmu dvojčeti právě teď." OMFG!!! :DD To je hodně dobrý!!! :DD Já věděla, že tahle povídka bude stát za to. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics