Please, be mine, darling 2/2

pokračování
Tom
Sladce se usmívám, on je vážně tak rozkošný, jak se vzteká, jak moc mě chce… Tohle přesně jsem chtěl… Chytil jsem ho za jeho malé tvářičky a začal ho divoce líbat.
„Tak ty chceš, abych tě šukal, ano?“ zavrním a po chvilce ho otočím na všechny čtyři, rukama se chytí pelesti postele a pořádně se prohne v zádech. Je v tomhle nabízení se vážně dobrý.
Prsty mu přejedu po jeho dokonalé prdelce a roztáhnu mu od sebe pořádně půlky. „Ouu…“ zavrním, když se mi naskytne snad ten nejdokonalejší pohled na světě. Sehnu se k němu a začnu mu po jeho vstupu laxně kmitat špičkou jazyka.
Bill
Táhle zakňourám.
„Dovnitř… Hned…“ vydechnu nedočkavě. Cítím lechtání jeho jazyka, je trošku studený a pěkně mrštný. Cítím jeho piercing na kůži a moje vlasy, které mě lechtají skoro až na bedrech, jak jsem prohnutý a hlavu mám zakloněnou. Tom svými dlaněmi roztáhne moje půlky ještě víc a propne jazyk, slabě zatlačí a já zalapám po dechu. Povolím všechny svaly v tom mučivém očekávání. Čekám, až mě roztáhne, no tak, Tomy! Copak necítíš, jak tě potřebuji? Lákám do sebe? Vtahuju? Copak necítíš, jak moc jsem pro tebe otevřený?

Tom
Po chvíli jsem veškerou práci s jazykem ukončil a políbil ho nad zadeček a pomalu do něj vniknul dvěma prsty. Tak nedočkavě kňučel. Zatlačil jsem mu dlaní na bedra, aby se víc prohnul. Potřeboval jsem jeho zadeček vyšpulený. Automaticky od sebe roztáhnul nohy a opřel se o lokty, abych byl co nejvíc spokojený.
„A chtěl bys šukat ty mě, hm? Chtěl bys mít nade mnou moc?“ syknu vzrušeně.
Bill
„Je-jednou jsem to… Zkusil, ale jsem spíš pasiv…“ zakňourám a otřu si do ruky zpocené čelo.
„Chceš mít nade mnou moc ty? Tak nech prsty tam, kde jsou a zkruť je trošku nahoru doleva,“ zakňourám, navádím ho na svou prostatu. Jakmile to udělá, srdceryvně zavyju a přirážím se na jeho prsty. Kolena se mi od sebe ještě rozjedou, takže dokonale špulím zadeček. „Ještě, prosím, ještě jednou.“
Tom
Začnu mu po tom místě přejíždět konečky prstů a chvilku jeho prostatu masírovat. Pak ho ale druhou rukou obejmu kolem pasu a začnu do něj prsty tvrdě přirážet… Téměř pokaždé se strefím do jeho prostaty. Začínám milovat pocit, když takhle útle, zoufale křičí… Po pár sekundách se ale prudce zastavím a políbím ho na záda. Kleknu si za něj a prsty z něj vyndám.
„Jsi dokonalé stvoření… naprosto dokonalé, vážně škoda, že nepatříš mně, králíčku,“ vydechnu rozbouřeně a špičkou penisu mu začnu přejíždět po vstupu.
Bill
„Chtěl bys, abych byl tvůj, huuuuuh?“ protáhnu a sám se přitlačím na jeho penis. Polknu, je horký, není ještě ani ve mně a už to můžu cítit.
Vezmu jej za ruku a přitáhnu ho blíže k sobě, na svá záda. Pootočím hlavu a líbnu ho na nos. Pak mu pod jeho paží protáhnu ruku, sáhnu, až kam můžu, někam na bok a přejedu mu nehty až přes žebra. Tím ho k sobě víc přimáčknu, až pronikne špičkou. Slastně zavzdychám a položím mu hlavu na rameno.
Tom
„Haaah…“ zavzdychám nepříčetně, je to tak dokopaný pocit, je tak uzoučký, že cítím vážně naprosto všechno. Rychle mu odhrnu vlasy ze zad a krku a dlouze ho políbím zezadu pod ouško.
„Ano, ano… chci, abys patřil jenom mně, koťátko,“ zašeptám mu co nejtišeji. Když se pode mnou trošku zatřese a hlasitěji vydechne, políbím ho pod to ouško znovu a pomalu do něj přirazím až po kořen. Chvíli v něm celý zůstanu a dlaň si zespoda přitisknu na jeho hrudník, chci, abychom u sebe byli co nejblíž. „Je to dobré, hmm?“ zasténám se zavřenýma očima a špičkou jazyka mu začnu zkoumat krční páteř.
Začnu do něj krátce přirážet, asi je zvyklý na tento sex, takže ho to asi ani nebolí, ale chci, aby si zvyknul na mě. „Oh… panebože… nikdy jsem se takhle dobře necítil…“ přiznám. Rukou ho chytím za bok a natlačím si ho víc na sebe.
Bill
„Je… To moc dobré…“ zasténám, trošku víc se proti němu prohnu a přirazím. Chci být jeho, ale bojím se, že by mě Andreas zabil. V dlaních doslova drtím pelest postele. Cítím jeho hruď na svých zádech, je to tak příjemně lechtavé, má jemnou kůži. Drží mě okolo hrudi a cítím, jak ani nechce, abych se od něj odtáhl na jediný milimetr. Kloužeme po sobě, jsme zpocení a celá místnost se naplnila vášnivým pižmem.
„Chci být tvůj…“ šeptnu jemně do jeho ouška a zasténám, když zase polechtá moji prostatu.
„Tvrději, Tomy, aspoň maličko… Prosím.“
Tom
Pootevřu oči, abych aspoň na chviličku spatřil jeho dokonalý výraz. Tváří se tak dokonale, motá se mi z toho hlava.
Na jeho prosbu odpovím jednoduše – dvakrát do něj tvrdě přirazím.
„Takhle se ti to líbí…?“ pošeptám a skousnu mu ušní boltec.
„Teď patříš jenom mně…“ vydechnu spokojeně. Pomalu se začnu narovnávat a obě ruce si položím na jeho boky, které majetnicky zmáčknu. Podívám se tam dolů, chci to vidět…
„Sss… ooou…“ zakloním radši hlavu, takhle asi akorát omdlím, když ten pohled dolů budu vyhledávat.
Bill
„Vždycky… Vždycky jsem chtěl vidět, jak to vypadá, když do mě někdo zajíždí,“ zakňučím a narovnám se, odtáhnu ho od sebe a otočím se, tlakem na ramena ho donutím padnout na záda. Kleknu si nad něj a nasednu.
„Nikdy tam nevidím,“ olíznu si labužnicky rty a zakloním hlavu. Smyslně si začnu přejíždět rukama po hrudi a pohupovat se na něm. „Musí to vypadat skvěle, oh… Chci vidět jak… Jak mě roztahuješ…aaah…“
Tom
Dívám se na něj s pootevřenými rty a přivřenýma očima… Roztřeseně vydechnu a rukou se natáhnu k džínům. Vytáhnu si z kapsy mobil. Nastavím tam kameru a namířím mobil přímo proti nám dvěma, aby tam bylo vidět jen to hlavní, a zapnu kameru…
Snažím se teď nesténat a moc s tím mobilem netřást, ale jde to vážně těžce.
Pohledem mu vyjedu do očí a trošku se pousměju, pošlu mu vzduchem pusinku. Jednu ruku k němu zvednu. Ukazováčkem mu přejedu po rtech a pak mu s ním vjedu do pusinky.
„Kuř mě…“ pošeptám tiše a olíznu si mlsně rty. Začnu do něj přirážet sám, trošku rychleji…
Bill
„Ah!“ zasténám a začnu sát jeho prst. Mám přivřené oči, držím si jeho ruku u úst a tou druhou se ledabyle hladím v rozkroku. Ale jen jemně, dokáže to rozrajcovat víc než tvrdý honění. Tvrdě dosednu na jeho boky a začnu kroužit těmi svými a silně stáhnu svaly.
„To je božský…“ vydechnu a olíznu si rty. Rukou, na které jsem před tím sál jeho prsty, a přejedu si jeho nasliněným ukazováčkem přes bradavku. Silně usyknu. Skloním se a tvrdě si vezmu jeho rty. Stále tisknouc silné svaly jeho nateklý, pulzující penis.
„Už začínám být zoufalý, potřebuju tě víc,“ šeptnu do polibku a skousnu jeho spodní ret. Mezi zuby mi cinkne piercing.
Tom
Něžně jeho piercing v jazyku skousnu a svůdně se pousměju.
„Jsi rozkošný… jsi tak nadržený…“ vydechnu a líbnu ho na rty. Vypnu to nahrávání a podám mu ten mobil.
Nahnu hlavu trošku na stranu, celé jeho tělo si sjedu pohledem. Má tak dokonalé křivky…
„Chceš to tvrději?“ podívám se zpátky na něj.
Bill
Na chvíli si položím hlavu na jeho hruď a pustím si to video.
Unikne mi hrdelní sten.
„Kurva, to vypadá dobře… Chci víc…“ šeptnu. Jsem nadržený, to ano, aby taky ne, když si mě Andreas takhle vychoval. Není jediný místo v tomhle bytě, kde jsme si to nerozdali, a je pravda, že člověk si na to zvykne a začne to vyžadovat. A Andreas mě poslední dobu opravdu mučil sexuální abstinencí. Začnu v sobě Toma pravidelně stahovat. „Jsi velkej, hřebečku… Chci to pořádně… No tak… Netrap mě… Rozžhavil sis mě, tak teď potřebuju zkrotit.“
Tom
Tahle brigáda mě začíná celkem bavit a upřímně, kdybych měl hlídat králíčka Billa častěji, vůbec by mi to nevadilo.
„Dobře, jak chceš…“ zakňučím a povalím ho do postele na záda. Jednu jeho nohu si dám na rameno a nahnu se nad něj. Znovu do něj vniknu, teď už ale celkem tvrdě. Začnu do něj rychle a tvrdě přirážet. Mám pocit, že se po té posteli posunujeme pořád výš a výš.
Bill
Prohnu se, ale hned zase podsadím pánev. Ruce sjedou až na jeho záda, kde zanechám skoro krvavě šlinci od nehtu. Přivřu oči a sjedu až na zadek, pěkně ho promnu a stisknu. Pak si ho začnu do sebe vší silou posílat, tlačit.
„Tomy, Tomy,“ zasténám, kroutím se pod ním. To je přesně to, co jsem potřeboval. Zakloním hlavu a jen slastně naříkám.
„Víc… Aah… To je… Mhh…“ nejsem schopnej ani doříct jednu větu. Kam se hrabe nějakej dominantní Andreas.
„Aaah!“
Tom
Vezmu jeho ruce a dám mu je nad hlavu… Pěstmi se zapřu vedle jeho hlavy, a ještě o trošku zrychlím. Zběsile sténám, nemám ani kontrolu nad vlastním dechem.
Sehnu se k němu a divoce ho líbnu a hlasitě mu zasténám do pusy. Jeho nohu tlačím výš a výš.
Jeho zadeček musí být trošku ve vzduchu. Čelo si opřu o to jeho, zavřu oči a začnu se soustředit.
Bill
Pokrčím druhou nohu, tu, co nemám na jeho rameni, a ještě víc podsadím pánev, nabízím se mu, vybízím ho, aby si mě bral. Cítím horký dech na rtech. Skoro až zfetovaně protočím oči. Stisknu jeho penis pro větší prožitek pro něj a vlastně i pro mě.
Pot z nás doslova leje a já začínám cítit to zoufalé šimrání, ten zoufalý chtíč, kdy mě opravdu silně dráždí v útrobách mého těla, ale ještě trošku chybí k tomu, abych začal slastí ječet. Tom ještě přitvrdí, čímž mě nakonec opravdu donutí k silným výkřikům. Tlačí se do mě, připadá mi, že je s každým přírazem větší a větší. Odvrátím hlavu. Cítím, že jsem strašný kousíček od vrcholu, jsem zoufalý, moc zoufalý. Vyhrknou mi slzy.
„Víc, sakra… Aah!“
Tom
Políbím ho vedle nosu a jednou rukou vezmu do dlaně jeho penis a přitisknu si ho na bříško. Jak se o něj otírám, stahuje si o moje bříško a mou ruku sám předkožku… Přitlačím si jeho penis k břichu ještě víc, aby to bylo intenzivnější…
S dlouhým zakňučením otevřu oči „Já… já už asi za chvíli budu, koťátko,“ rychle vydechnu, abych se mohl zase soustředit jen na nás dva.
Bill
„Já… Já… Taky,“ zahekám a dlaň mu položím na týl. Udýchaně se přitisknu na jeho rty. Navzájem si na ně dýcháme, navzájem se třeme o naše rty.
Cítím jen jeho, momentálně pro mě ostatní věci nejsou. Můj mozek se začíná vznášet ve slastných sférách. Cítím silný tlak na svůj penis, zároveň tu šílenou slast vystřelující z mé prostaty, kterou dráždí, do celého těla. Cítím jeho, jak pulzuje, slyším ho, jak udýchaně heká do mých rtů.
„Tomy…“ zakňourám varovně a mé tělo se stáhne ve slastné agonii.
„Tome!“
Tom
Když ucítím teplou tekutinu na mém bříšku a mezi mými prsty, obejmu jeho penis a začnu ho krátkými, ale rychlými pohyby honit, chci, aby si to užil, až do konce.
Konec konců, mě to taky moc dlouho netrvá, než se udělám. Nejsem ani schopný sténat, něco říkat, prostě si jen užívám tu křeč…
„God… tohle byl ten nejlepší sex v mým životě…“ vydechnu a sesunu se unaveně vedle něj.
Bill
Ležím rozplácnutý v dekách, zpocený, udýchaný, postříkaný svým spermatem a v mém těle proudí Tom. Mám zavřené oči a z pootevřených rtů vypouštím trhané výdechy.
„Mě-měl bys… Měl bys jít, za chvíli přijde,“ brouknu. I když se mi nechce, i když ho nechci pouštět, musí odejít. Hned-
Tom
Podívám se na něj celkem překvapeně, jak můžu v tomhle stavu odejít?!
„To jsem přišel jen proto, abych si s tebou zašukal a šel zase o dům dál?“ snažím se zasmát, ale něco ve mně to blokuje. Jindy bych to bral s nadhledem a byl bych spíš rád, že si u mě protějšek nedělá ambice. Ale od něj se mi vážně vůbec nechce. „Myslel jsem, že se budeme mazlit, odpočívat a… a mám jít?“ podívám se mu do očí a pomalu se posadím.
Bill
„Teď nejde o mě, pusinko,“ pohladím ho po tváři. „Chtěl bych se mazlit, ale nejde to,“ šeptnu a přitisknu se k němu ještě blíž. Po očku kouknu po těch malých kamerách. „Vážně bych moc chtěl, ale už takhle jsem dopustil strašně moc věcí a budu rád, když mě za ně zbije jen málo,“ polknu. „Já jsem králíček, erotický králíček, jeho děvka, který když on luskne, musí udělat všechno. Takhle jsem si to vybral, víš. Náš vztah je hodně zvláštní. Prostě dominant a jeho submisivní přítel, který se na lusknutí musí vyspat i s cizím člověkem, protože on to chce. Hraje hry, víš. Ale v těch jeho hrách není mazlení,“ brouknu smutně. „Nejde o moje uspokojení, ale pouze o uspokojení jeho a ostatních, který chce, abych jim udělal dobře. To je celé, měl bys jít, i když nechci, abys odešel,“ šeptám velmi pomalu a tiše, aby to nezaslechl přes kamery. Stáhnu zadeček, chci, aby se ve mně udržel ještě dlouho.
Tom
Dívám se mu celou dobu do očí. Na jednu stranu ho chápu, ale na druhou stranu mě to štve.
„Proč tohle děláš, hm? Tak s tím přestaň, nevypadáš takhle moc spokojeně…“ šeptám stejně tiše, jako on… „Já bych se o tebe staral jinak. Hýčkal bych tě, dal bych ti všechno…“ prsty ho pohladím po tváři a nahnu se k němu a co nejněžněji ho políbím.
Bill
Zakroutím hlavou.
„Mám rád, když se mnou jedná takhle tvrdě. Víš. Jsem takhle spokojený, i když s tebou jsem poznal dávno zapomenuté, a to se nemělo stát, víš… Bude naštvaný,“ šeptnu a konečně spojím náš pohled. Má příjemné teplé oči.
Tom
Kývnu na znamení, že to chápu.
„Dobře…“ pomalu z něj vyjdu „Tak já asi radši půjdu…“ olíznu si rty a natáhnu se pro svoje oblečení.
Bill
Nespokojeně se zamračím, smutně našpulím rty.
„Tome?“ otočím se k němu, sednu si a přitáhnu si ho za ruku a dravě políbím na rty. „Brzo se setkáme na místě, kde to budeš nejmíň čekat, čekej mě, jo?“ brouknu do polibku a pohladím ho na tváři.
Tom
Podívám se na něj, přinutí mě to se nadšeně pousmát.
„Dobře,“ kývnu na souhlas. Je trošku tajemný, ale to se mi líbí. Stoupnu si a pomalu si natáhnu trenky a natáhnu se pak pro džíny.
Bill
Zase si lehnu a sleduju celý jeho tělo. Je to hodně hezkej kluk. Jemu bych se dokázal oddat úplně. Mohl bych být jeho hračka, kterou by mohl mučit tím dokonalým drážděním. Pousměju se nad svými myšlenkami, sleduju každý jeho pohyb, jak si narovnává rozkrok v kalhotech, slabě se culím, pak ale zase posmutním, když se na mě trochu vyčítavě podívá. Nikdy jsem neměl problémy s pocity děvky, ale teď mi to vadí. Vadí mi, že jsem děvka. Chtěl bych někoho, kdo mě nedá, kdo si mě bude mučit, a zároveň střežit. Pohledem pohladím to pevný bříško, když se otočí, sjedu pohledem jeho záda, má na nich rudé fleky od mých nehtů. Přivřu oči a v rychlosti si promítnu, co se to tu stalo. Spokojeně se uvelebím, stočený do klubíčka. Ale stále se smutným výrazem. Posmutním o to víc, když jeho zbytečně široké tričko zahalí i zbytek té dokonalosti.
„Měj se hezky,“ řeknu jen. I když je mi do breku. Chci být jeho!
Tom
Trošku se ještě upravím, pak se na něj pomalu otočím, dojdu k němu, natáhnu se přes něj, vezmu si mobil, klíče a peněženku.
„Ty taky,“ odpovím a podívám se na něj. Kleknu si k němu. Rukou se zapřu vedle jeho ramene a sehnu se k němu a dlouze ho políbím. Pořád se chová tak oddaně, klidně bych i přes moje vysílení, tohle udělal ještě jednou. Dvakrát ho líbnu i s jazykem, má tak slaďounký a hebký jazýček. Líbnu ho pak na špičku nosu a dám mu zpátky na hlavu tu čelenku s králičími oušky a trošku se pousměju. Pak se ale zvednu a prsty mu mávnu na rozloučenou, odejdu z pokoje, až teď mi dojde, co všechno se vlastně stalo.
Bill
Bolestně přivřu oči. Rozechvěju se, je mi zima, ale oblíct se nesmím. Mám to zakázaný, po bytě musím chodit buď nahý anebo v krátkých lolitka šatičkách. Proto je byt hodně vytápěný, ani přikrýt se nesmím, rád se dívá na moje tělo.
Ale teď je mi zima a cítím se tak divně duševně odhalený. Přejedu si dlaní po hrudi. Stále cítím ty jeho doteky.
Chvíli na to, co cvaknou dveře za Tomem, se zase dveře otevřou. Slyším, jak jde do ložnice. Otevře a dívá se na mě.
„Hm, udělal ti to pěkně, a dokonce si tě natočil,“ usměje se jízlivě. Natáhne nohu a kopnutím mě překulí na břicho. Zakvílím a povolím svaly, kterými jsem zatím v sobě držel poslední zbytky Toma. Cítím, jak ze mě vytéká, a s tím mizí ten lechtavý, příjemný a hřejivý pocit. „Víš, že nemám rád, když tě někdo uspokojuje. Kouřil aspoň dobře, co?“
„Je konec, Andreasi, nech mě jít,“ brouknu. V tu ránu ležím na zádech s rukou pod krkem a cítím už jen bolesti.
***
Tom
O polední pauze jsem seděl v naší něco jako kantýně. Měl jsem před sebou jídlo, ale nějak jsem nedokázal jíst. Díval jsem se před sebe do země, chvíli se blbě usmíval, chvíli se mračil. Zasunul jsem se víc pod stůl. Nepotřeboval jsem, aby ostatní viděli, že mi stojí. Myslel jsem na včerejší odpoledne.
Je to tak bláznivé, to, co se stalo. Cítil jsem se napůl špatně, napůl dobře. Za tohle dostanu zaplaceno, to není dobré, ale na druhou stranu jsem si takhle nikdy neužil.
Olíznul jsem si mlsně rty při představě na ten jeho zamračený výraz při našem sexu. Tiše oddechnu a na chvíli zavřu oči. Jak moc bych chtěl tohle zopakovat. Jak se teď asi Bill má. Zajímalo by mě, jestli na mě myslí, nebo ne, jestli to bere jako dalšího „zákazníka“ nebo jestli jinak. Jsem idiot, takhle jsem nikdy neuvažoval.
Bill
Domlácený, s obvázanou hlavou, aby mi držela gáza na obličeji, kde mi udělal krvavou ránu, se svázanou rukou, modřinami po celém těle a kulhavou chůzí jsem šel do kantýny ve škole. Šel jsem do školy asi po měsíci, protože mě Andreas nechtěl pustit. Teď jsem volný a on má problémy s policií za ublížení na zdraví. Rozhlížím se. Celý den se rozhlížím, chci vidět Toma. Vím, že chodí na stejnou školu jako já, jen si mě pořádně nikdy nevšiml. Najednou se moje oči zastaví na shrbené postavě s copánkatou hlavou. Rozejdu se rychleji, i když pajdavě a trošku zakroutím boky, i když to bolí. Nejvíc bolí to, jak úzké džíny tisknou moje modřiny na stehnech a zadečku. Tiše si sednu naproti Tomovi a pod stolem ho pohladím po stehnu.
Tom
Otevřel jsem prudce oči a ještě prudčeji se odsunul.
„Panebože, Bille! Co tu děláš? Kdo ti tohle udělal?“ obešel jsem rychle stůl a kleknul si před něj, opatrně jsem ho pohladil po vlasech. „No tak, mluv!“ lehounce jsem s ním zatřásl, když chvíli mlčel.
Bill
Směju se, když vidím jeho kukuč. Ale když se mnou zatřásl, tak zaprotestuju.
„Aau, opatrně, mám něco i s krční páteří…“ zasměju se, skloním se k jeho uchu a vsaju na malou chvíli jeho ušní lalůček. „Co bych tu dělal, chodím sem do školy. A tohle? To nestojí za řeč,“ zase se skloním a pošeptám mu lehce šimravě do ucha. „Jsem volný, můžu být tvůj poslušný králíček.“
Tom
Nasucho polknu a přivřu oči…
„Sem do školy? Nikdy jsem tě tu neviděl…“ zamračím se, pak se ale narovnám, aby se nemusel tak ohýbat, a při poslední větě, kterou mi řekne, zpozorním.
Podívám se mu zabodnutě do očí. „A chtěl bys být můj králíček?“
Bill
„Nikdy sis mě nevšímal, ale já o tobě vím, kdo myslíš, že řekl Andreasovi, že hlídáš zvířátka?“ uculím se, vezmu vidličku a začnu ho krmit. „Kdybych nechtěl, ani to neukončuju, skončil jsem takhle, protože jsem chtěl být volný, víš, a teď papej.“
Tom
Odsunu tu vidličku od sebe a položím ji zpátky do talíře. „Ty jsi tu ten, kdo by tu měl něco sníst…“ zamračím se. „Když… když chceš být volný, proč se mi tu nabízíš?“ olíznu si rty a přisunu si židli k němu. Sednu si vedle něj.
Bill
Zahihňám se. „To kvůli tobě, hlupáčku. Chtěl jsem být volný, abych mohl být tvůj. Víš?“ je sladkej. „Nebo mě snad nechceš?“
Tom
„Blázníš?!“ vyhrknu hned.
„Ty půjdeš dneska hezky se mnou. Musím to nějak vymyslet…“ pousměju se a zabodnu pohled do stolu. „Nechci, aby sis připadal, jak můj majetek, ale jestli se ti to tak líbí…“ skousnu si spodní ret a nahnu se k němu. Vděčně ho políbím. „V noci jsem nemohl spát. Pořád jsem na tebe musel myslet,“ stydlivě pošeptám.
Bill
„A na kterou část mě si myslel nejvíc?“ pošeptám a zdravou rukou si ho přitáhnu víc k sobě. Je mi jedno, že po nás všichni koukají. Jsem teď Tomův králíček a ostatní jsou mi ukradení.
„Stýskalo se mi, už jak si se oblíkal,“ brouknu a slabě skousnu jeho ret.
Tom
Přivřu blaženě oči. Je se mnou podruhý v životě, a už docela dokonale ví, jak na mě.
„Nepřemýšlel jsem nad částmi, přemýšlel jsem nad tebou, koťátko,“ zahuhlám a trošku vystrčím špičku jazyka a vrazím do jeho zubů. „Polib mě, no tak…“ šeptnu.
Bill
„Musím ještě do knihovny, půjdeš se mnou?“ změním téma. Žáci jsou mi sice ukradení, ale od profesorů za pohoršování fakt průser nechci. A v knihovně se můžeme pěkně schovat. „Potřebuju jednu knížku do anatomie,“ pousměju se do polibku a rty pohladím jeho jazýček, co mě hladí, tady ještě ne, Tomy.
Tom
„Mmmh… dobře, pojď…“ pomalu mu pomůžu se zvednout. Dojdeme do knihovny.
„Anatomie? Nikdy jsem si tu pro knížku nebyl,“ přiznám a trošku se začervenám.
Bill
„Já jí potřebuju, abych nezabloudil, kudy se mám dostat k místům, kde máš moc rád polibky a dotyky,“ pošeptám mu hravě do ucha, i když sotva chodím.
Líbnu ho na ouško, cítím jeho ruku na mém boku, ušklíbnu se, zajdeme mezi knížky do biologie a tam se nechám opřít o regál, přitáhnu si ho k sobě a začnu líbat.
„Chtěl bych ti oplatit to včerejší dráždění mého klína, Tomy, můžu?“ usměju se sebevědomě do polibku, když rozepínám jeho kalhoty.
„Cože? Bille, ta-tady ne! Aaah!!
autor: Lenna W.K.T. & Ivetka
betaread: J. :o)

12 thoughts on “Please, be mine, darling 2/2

  1. Musim říct,že je to naprosto skvělé. Velmi dobrý nápad. Mělo to šmrnc a bylo to tak….vzrušující :DD !!! vrrrr..:D bože tady z toho mám fakt dost. Jsem ráda,že to dopadlo takhle krásně,že se Bill stal Tomovým králíčkem…kvůli tomu,že Tom mu ukázal něco úplně jiného,než na co byl zvyklý a taky…možná tam přeskočila nějaká jiskra mezi nimi..možná :)♥ Fakt skvělé a ten obrázek k tomu je moc povedený!!!!!!!

  2. Nevzpomenu si, jak se to anime jmenovalo, ale bylo to napsaný naprosto úžasně! Úplně se mi vybavovaly ty scény z něj, jen s jinými postavami. Klobouk dolů 🙂

  3. Moc hezky napsaný. To anime jsem viděla jen v japonštině a bez titulků a jakožto totální neznalec japonštiny jsem tomu vážně hodně rozumněla 😀 Je to podle přibližného překladu nebo jste si domýšlely? Je to vážně pěkný 😀

  4. [4]: tak samože domýšlely, ale i originál byl postaven na tom, že chlapec šel hlídat králíčka, když na něj tam vypadl jakýsi chlápek 😀
    A na konci mlaý králíček nedostal přes čenich protože se nechal uspokojovat, ale protože ho políbil… jinak jsme si domýšlely…
    Stejně mám takový pocit, že se v týhle Ově moc nemluvilo 😀 😀 😀 😀 😀

  5. Je to zlatučké. Až na tú bitku:( Ale som rada, že Bill zostane s Tomom 🙂 idem googliť anime 🙂

  6. jezisi tak to byla, ale masakr povidka 😀 neodkazu si predstavit Billa jako kralika 😀 ale musi to byt luxusni predstava 😀

  7. [8]: Danchen, tobě jsem nedávno chtěla napsat ohledně tý naší piercingový, strávili jsme nad tím docela dost času, příjde mi to škoda to "zahodit" 😀 Chce se ti to zveřejňovat? 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics