Make me smile 5.

autor: Iwča
Když se Tom začal krátce po poledni probírat, cítil se velice dobře. Jeho tělo bylo tak nějak příjemně uvolněné, i když nevěděl proč. Nicméně, nevědomost odešla v tu chvíli, kdy otevřel oči a vedle sebe viděl bratra. Hned si vzpomněl na všechno, co se minulou noc stalo. Cítil cosi lepkavého na svých stehnech – to bylo bratrovo. A pak taky cítil sebe, na svém břichu. Chtěl se hned zvednout a odejít, třeba by si Bill nic nepamatoval, ale když se na něj podíval… vypadal tak krásně! Vlasy měl rozcuchané, make-up rozmazaný a byl celý zpocený. Prostě naprosto dokonalý. Tom se ani nepozastavil nad tím, že o svém dvojčeti smýšlí takhle… Nahnul se a políbil Billa lehce do koutku rtů.
Ať si to připouštěl nebo ne, tak minulá noc byla ta nejerotičtější, kterou kdy zažil. A bylo to s Billem…

„Kurva, kurva,“ zavrčel a opatrně se od bratra odtáhl. Čímž si vysloužil protesty a bratrovo probuzení. Chvíli mžoural, ale pak se probral a na Toma se podíval, lehce se usmál a zčervenal.

„Takže si to pamatuješ?“ zamumlal Tom a Bill jen lehce přikývl.
„Promiň… já jen… jen jsem to vážně vážně potřeboval, a ty jsi…,“ kousnul se do rtu. Styděl se, ale viděl, že Tom se na něj nezlobí a konec konců se udělal i on, tak to asi nebylo tak špatný.
„To je v pořádku, nevadí mi to. Vážně. Půjdu do sprchy, okay? Klidně ještě spi, dneska máme stejně jen přejet odsud do Vídně, koncert máme zítra, správně?“ pousmál se a políbil bratra na čelo, zvedl se a odešel do koupelny, šel rovnou do sprchy.


On je opravdu… oh bože, tak dokonalej. Ty rty a… ugh, Tome! Prestaň! Je to tvůj bratr, kurva. Včera byl jen opilej a nadrženej, nic jinýho. A už se to nikdy nebude opakovat. Protože nechci, aby se to opakovalo! Nebo chci…?

„Tomi,“ zamručel hlas za jeho zády, a tím ho probral z přemýšlení. Otočil se a vykouknul ze sprchového koutu ven.

„Copak? Je ti špatně?“
„Ne, ne. Neboj,“ zamumlal s úsměvem a došel až ke dveřím koutu, „já jen jestli se mužů přidat.“
„Oh… Jo, jasně! Pojď,“ kývnul dredáč a otočil se zády, vzal si sprchový gel a začal svoje ulepené tělo umývat.
„Jsem tak unavenej… sakra. A Hagen mě nenechá se v tourbusu vyspat…,“ zakňučel Bill a opřel se o stěnu koutu.
„Neboj, když tě bude chtít obtěžovat, tak ho zbiju,“ Tom se zasmál, a konečně se odvážil na bratra podívat. Jeho tělo bylo… Ano, Tom byl opravdu v prdeli. „Chceš um… umýt?“
Bill jen přikývl a zůstal opřený, úlevně vydechl, když ucítil bratrovy ruce na své hrudi, jak tam jemnými, krouživými pohyby roztírá sprchový gel. Nechal Toma postupovat níž a níž a… ještě níž? Otevřel oči a upřel je na bratra, který právě nedbale hladil a mačkal jeho rozkrok.

„T-Tomi?“ zamumlal a tiše zasténal. Co to Tom doprdele dělal?

„Prosím, nech mě to udělat,“ dredáč se nebyl schopný podívat na bratra, tak jen koukal na jeho penis a kousal se do rtu, vážně se snažil dělat to co nejlíp. Potřeboval to zkusit, jaké to je.
„Dobře… ahm… d-dobře,“ znovu zadušeně zasténal. Tohle by neměli dělat, tohle bylo tak špatné. Jako by je to v tu chvíli zajímalo.
Tom se natiskl na tělo svého bratra a rty mu začal laskat krk.
„T-Tomi… tak špatné, tak špatné… ah, rychleji…,“ mumlal a svíjel se slastí. Kdyby mohl, tak by křičel, ale přece jen… stěny nebyly moc tlusté a G’s měli pokoj hned vedle. Tak jen tiše říkal všechno, co ho právě napadlo. Užíval si Tomovu ruku ve svém klíně i jeho rty na svém krku.
„Tak dob-dobré..,“ zasténal.

Tom dělal, co mohl. Dával bratrovi všechno, co doufal, že je dobré. Tolik se snažil, tak moc se soustředil na to, co dělal. Rukou tahal za Billův penis, palcem tvrdě přejížděl přes špičku a druhou rukou mačkal jeho zadek. Trvalo mu to, ale nakonec se odvážil a vlhkým prstem zajel do bratrova těla, díky čemuž se mu dostalo hlasitého zastenání, jak se Billovi podlomila kolena. Ne, že by to už někdy dělal, ale říct, že nikdy neviděl ‚film‘, kde to dělali, by byla lež. Hrdě se usmál a prst zkroutil, hledal nějaké místečko, které by tam prý mělo být. Jo, hodně koukal na tyhle filmy.

Bill už se ani nesnažil tišit, hlasitě sténal pokaždé, kdy se ho tam bratr dotkl. Jistě, už si to hodněkrát dělal sám, ale tohle bylo o tolik lepší! Už nemyslel na nic než na svého bratra, a když vyvrcholil, vykřikl jeho jméno. Snad nikdy nezažil lepší orgasmus, a kdyby nebylo Tomovo tělo natisknuté na jeho vlastní, určitě by spadl na zem. Celý se třásl a zhluboka dýchal.
„Kurva, o-oh bože… ježiš, Tomi… ohmpf…,“ Bill mohl jen tiše naříkat, jak jeho tělo opouštěl ten úžasný pocit.
Tom odstoupil a nechal černovláska svézt se podél zdi na zem.
Dělal, jako by nic.
Jako by jeho vnitřnosti nehořely.
I když nevěděl, jestli to bylo vášní, nebo láskou…

*

Uběhly dva týdny po dvojčecí ‚akci‘ a kluci dělali, jako by se to nikdy nestalo. Bavili se spolu, blbli… normální dvojčata, dalo by se na první pohled říct. Nicméně při hlubším zkoumání by si každý všiml, že Tom si dává kruci záležet, jak přesně se bratra dotýká, a taky toho, jak se Bill snaží vypadat mnohem líp než kdy předtím.

Ano, něco se určitě stalo.

18 let

Nebylo to už nic divného, když se Bill opil; alkohol byla skoro jediná tekutina, kterou po večerech pil, když měli volno nebo něco slavili. Ne, že by byl alkoholik, ale rozhodně se snažil za alkohol schovat.

Každou tu noc, kdy ho bratr svlíkal a on se vzrušil. Pokaždé, kdy ho vášnivě líbal v autě, nemyslíc na jejich řidiče. Pokaždé, když nechal jeho bratra se ho dotýkat dole. Ne, nenechal – on ho k tomu, nepřímo, nutil. A Tom mu neuměl… nebo nechtěl říct ne. I když to hodně věcí změnilo. Ani jeden si to nepřiznal, ale jejich vztah byl jiný. Nebyl důvěrný, kluci si už v noci nepovídali. Nebyla ani šance…
Něco se hodně změnilo.
Tom se změnil.
To, co každou noc spalovalo jeho tělo, nebyl chtíč; nikdy nenechal bratra, aby se ho dotýkal. Ten pocit přišel až po tom, co se Bill udělal. V tu chvíli, kdy si řekl o polibek a usnul v dredáčově náruči.
Tom ho, kurva… miloval.

autor: Iwča

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Make me smile 5.

  1. Jsem unešená 🙂 to je tak výborná povídka.. nemůžu od ní odtrhnout oči, když čtu. Dalo by se říct, že ji zcela hltám! 🙂
    Jen tak dál :))

  2. Au to je tak nádherné. Úžasné… a nevyťukám nič zmysluplnejšie, tak len ďakujem za túto poviedku som z nej totálne mimo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics