Selling Cheap 11.

autor: Darkbeth & Hina

Billovi se zatajil dech a nyní byl pevně rozhodnutý, že chce Toma vidět za každou cenu. I kdyby mu neříkal pravdu a chtěl by ho jen využít, tak ho prostě chce vidět.
„Tak můžu tě za deset minut vyzvednout?“ zeptal se Tom.
„Dobře,“ vydechl Bill. „Počkám na tebe u školy. Tam už to znáš,“ dodal. Cítil, jak jeho srdce začínalo bít čím dál rychleji. A to jen z pomyšlení na to, že už brzo zase uvidí Toma.
„Budu tam na tebe čekat,“ souhlasil Tom. Telefon zase na chvíli ztichl. Bill slyšel jen klidné oddechování Toma.
„Už se těším,“ přiznal tichým hlasem Bill. Snad ani nečekal, že mu na to Tom něco odpoví, a proto byl velmi zaskočený, když uslyšel Tomovu odpověď.
„Já taky,“ řekl stále klidným hlasem Tom. „Stýskalo se mi po tobě,“ šeptl a doufal, že to Bill snad ani neuslyší.
„Stýskalo?“ zeptal se Bill. „To jsem byl tak dobrej v posteli?“ neodpustil si svou otázku.
„Myslel jsem to jinak,“ odpověděl mu Tom. „Ne, že by mi tvoje tělo nechybělo, ale chyběl jsi mi hlavně ty jako osoba,“ dodal pro vysvětlení.
„To jsem rád,“ špitl Bill a mírně se začervenal. Tom si jen vzdychl a raději odvedl Billovu pozornost k jinému tématu.
„Doufám, že už jsi na cestě ke škole. Nebudu tam na tebe čekat kdovíjak dlouho,“ řekl mírně škodolibým hlasem a Bill mu jako odpověď řekl rychlé: „Už běžím.“ A ukončil hovor. Potom se už jen zvedl ze země, a co nejrychleji se rozběhl směrem ke škole.


„Pozdě,“ ušklíbl se Tom a smál se Billovi, který vypadal, že vypustí duši.
„Promiň, ale vážně nejsem superman,“ řekl udýchaně Bill.
„Dovolil bych si tvrdit něco jiného,“ usmál se Tom a opatrně vzhlédl do Billových očí. „Ehm… chceš peníze teď?“ zeptal se po chvíli.
„Jo, to by bylo fajn,“ řekl Bill se sklopenou hlavou. Sice mu to nebylo dvakrát příjemné, ale ty peníze potřeboval.
„Na,“ odpočítal Tom obvyklou částku a Bill si peníze uložil do peněženky.
„Kam chceš jít?“ zeptal se po chvíli Bill.
„Ke mně?“ odpověděl na otázku otázkou Tom.
„Dobře,“ špitl Bill a připravoval se na další tvrdý sex. A to mu modřiny od Johna ani nezmizely. Doufal, že si toho Tom nevšimne.

Když dojeli do Tomova bytu, Bill si zul boty a začal si sundávat bundu. Tom z něj celou dobu nespustil oči a prohlížel si ho od hlavy až k patě.

„A pak, že se ti nestýskalo po mým těle…“ šeptl Bill, ale i přes to se nepřestal usmívat.
„Já tě slyšel, Bille,“ podotkl Tom s úsměvem na rtech. „Nemůžu za to, že jsem chlap, který má svý potřeby. A navíc, ty vypadáš tak sexy,“ dodal ještě Tom a pomohl Billovi sundat si jeho bundu.
„Ale jestli sis nevšiml, tak já jsem taky chlap. Neměl bych ti připadat sexy,“ upozornil ho Bill a odměnil ho úsměvem.
„A ty bys mě zase neměl provokovat,“ zakončil debatu Tom s vítězným výrazem na tváři.
Když se ale znovu podíval na Billa, který před ním stál jen v tričku s krátkým rukávem, všiml si něčeho, co k Billovi nepatřilo. Přímo ho to bilo do očí. Taková věc k Billovi prostě nepatřila. Nikdy.
Na rukách byly vidět velké modřiny. A mezi nimi se občas objevily i rudé šrámy.
„Bille, co to máš na rukách?“ zeptal se ho a jemně Billa chytil za loket. Ruku si přitáhl blíž a pozorně ji sledoval.
„Ale to nic,“ řekl příliš spěšně Bill a stáhl ji zpět.
„Tohle přece není nic!“ začal se rozčilovat Tom a znovu chytil Billovu ruku.

„Au, Tome. Nech mě,“ vypískl Bill.

„Kdo ti to udělal?“ zeptal se Billa už měkčeji.
„Nevím, co tě to zajímá. Sám jsi mi způsoboval něco podobného, a teď tě to zajímá?“ rozčílil se Bill.
„To bylo ale před tím, než jsem se…“ najednou se Tom zasekl.
„Než ses co?“ zeptal se překvapeně Bill.
„Nic, nech to být. Kdo ti to udělal?“ trval Tom na své otázce. Bill si povzdychl. Rozhodl se jít s pravdou ven.
„Táta mě donutil vyspat se s dalším zákazníkem,“ přiznal nakonec.
„Aha,“ špitl Tom. Mohl tušit, že Bill nebude patřit jen jemu.

„Pustíš mě už?“ zeptal se pokud možno klidným hlasem Bill. Tom mu stále drtil ruku a chladnýma očima se díval do země.

„Jo, promiň,“ odpověděl mu Tom, a konečně ho pustil.
Chvíli tam tak oba stáli a ani jeden nevěděl, co říct. Bill si myslel, že by se mu Tom za to, jak na něj vyjel, měl omluvit. Ale Tom byl myšlenkami někde úplně jinde. Pořád dokola si opakoval, že přece musel vědět, že se to může kdykoli stát. Bill není jen jeho. A jeho otec by pro peníze udělal cokoli, jak sám zjistil.

„Mám jít?“ zeptal se ho Bill. Tom mu na to ale nic neřekl. Nevnímal ho a v duchu si kladl stále stejnou otázku: Proč mi vlastně tak moc vadí, že Billa ošukal někdo jiný? Přemýšlel nad ní stále dokola, a když nemohl najít odpověď, která by ho uspokojila, byl na sebe čím dál víc naštvanější.

„Dobře, chápu,“ špitl Bill a smutně sklonil hlavu k zemi.
Bill se otáčel a už už chtěl odejít, když ho Tom chytl pevně za paži.
„Bille… nechoď prosím,“ podíval se do těch dvou čokolád Tom a nebyl schopný Billovi odolat. Billovi nezbylo nic jiného než souhlasit, jelikož dostal zaplaceno předem a musel ho teda poslechnout. Dělal to ale opravdu jen pro peníze? Bill opětoval Tomův pohled a nechal se od Toma políbit. Nejprve něžně, a následně dravě a nenasytně. Jak se Tomovi stýskalo po chuti těch dvou sladkých plných polštářků. Jakmile se od Billa odtáhl a jeho zrak padl na jeho rty, tak přestal dýchat. Musel hypnotizovat ty nyní prokrvené rty od líbání a prudce zvedající se Billovu hruď. Usmál se a přejel po jeho bledé tváři. Jak moc se ho přál dotýkat zadarmo. Aby Bill chtěl. Ale Bill to dělal zřejmě jen pro peníze.
„Chceš jít do ložnice?“ zeptal se Bill, čímž naprosto potvrdil Tomovy domněnky.
„Jak chceš,“ pokrčil rameny Tom. Samozřejmě, že by si ho rád vzal, ale už ho nechtěl do ničeho nutit.
„Koupil sis mě… můžeš si se mnou dělat, co chceš,“ oponoval Bill a vyvolal tak v Tomovi zuřivost.
„Jak chceš!“ štěkl a táhl za loket Billa do ložnice. Nyní přes vztek nic neviděl a ani si nic nepřipouštěl. Když můžou Billa bez milosti šukat cizí chlapi, proč by nemohl on?

Tom Billa dotáhl až do své ložnice, kde ho hrubě hodil na postel.

„Řekl sis o to sám, Bille!“ křikl Tom, když uviděl Billovy vytřeštěné oči. Neměl ho tak rozčílit. Tom dnes nechtěl být na Billa jakkoli hrubý, ale on si o to prostě řekl sám.
Tom se nad ničím nerozmýšlel a rychle ze sebe strhal všechno oblečení. I když si to nechtěl přiznávat, byl už za tu dobu, co naposledy ojel Billa, docela dost nadržený. Billova světlá kůže, která se pod ním svíjela. Havraní vlasy, které měl rozcuchané, a otevřená ústa, z kterých unikaly výkřiky a slastné steny. To všechno mu scházelo. A část jeho samotného toužila zažít znovu i tu nadvládu, kterou nad Billem měl.

Ale když se na Billa znovu podíval, připadal si snad ještě naštvanější než předtím. Jeho kůže totiž byla pokryta modráky a škrábanci. Černé vlasy vypadaly unaveně a zplihle, jak za ně pořád někdo tahal. A ústa. Ta byla poničená od Billova neustálého okusování, když se snažil vydržet další noc se svým zákazníkem. Všechno ho to štvalo čím dál víc. Bill je jenom jeho. A takto s ním může zacházet jedině Tom.

Tom ráznými kroky přistoupil k posteli a podíval se na Billa krčícího se v rohu.
„Pojď sem, sakra!“ štěkl naštvaně. Bill nereagoval. Zůstal skrčený v koutě a vzdorovitě hleděl na Toma. „Tak jsem kurva něco řekl, ne?!“ zařval Tom a natáhl se pro Billa. Chytil ho za vlasy a hrubě s ním škubl, až mu v rukách zůstalo pár pramínků.

„Tome, prosím,“ šeptal zoufale Bill a doslova se k Tomovi připlazil.

„Proč jsi, Bille, chrápal s ostatníma? Hmm?“ neudržel se Tom.
„Já musel,“ obhajoval se Bill a zoufale se díval do země.
„Zvýším cenu, ale budeš jenom můj, rozumíš?“ chytl ho za bradu Tom. Bill poslušně přikývl a zadíval se do Tomových očí. Najednou se na něj Tom už nedokázal zlobit. Přitáhl si ho k sobě co nejblíže a pevně ho objal. Nakonec ho něžně donutil lehnout si pod něj na postel a začal zahrnovat jeho pohmožděné tělo polibky, jako by se je snad snažil jimi vyléčit.
„Umíš být pozorný, když chceš,“ zasténal Bill sladce, když mu Tom jemně skousl bradavku.
„K tobě vždycky,“ špitl Tom a Bill si raději nechal poznámky o minulosti.

Tom mu jazykem obkroužil bradavku. Věděl, že to má rád. Pokaždé, když to udělal, Bill se prudce prohnul v zádech.

„Tomi…“ zasténal Bill. Připadal si zvláštně. Líbilo se mu to. A dokonce mu i počínání Toma připadalo normální.
„Roztáhni víc nohy,“ řekl Tom a pomalu se začal posouvat níž.
Bill udělal, jak mu Tom řekl. Zdálo se mu, jako by ani nemohl ovládat své tělo. Jako by všechny pohyby za něj dělalo jen jeho podvědomí, které už tak dlouho toužilo po Tomově přítomnosti. Přímo dychtilo po každém dalším, byť nepatrném Tomově dotyku. Pokaždé Billem projela vlna vášně a svět před ním trochu potemněl.
„Ani nevíš, jak moc po tobě toužím,“ řekl udýchaným hlasem Bill. Tom mu nic neodpověděl. Sice ho slyšel a na tváři se mu objevil úšklebek, ale jinak se dál plně soustředil na Billovo tělo.
Když se Tom dostal až k Billovu podbřišku, Bill potichu zavzdychal. Tomův horký jazyk ho vzrušoval ještě víc.
Tom ale ni nic nečekal. Prstem mu obkroužil pupík a opatrně se dostal až k zadečku.

Jemně zakroužil prstem okolo Billova vstupu, přičemž věnoval vláčné polibky jeho tenkým stehnům. Jazykem přejížděl po jejich vnitřní straně čím dál výš, až se dostal k Billovu vstupu a svým jazykem nahradil prsty. Drobný chlapec se zmohl jen na hlasité zasténání, které Tomovi způsobilo husí kůži v zádech. Neuvěřitelně ho Billovy hlasité projevy vzrušovaly. Roztáhl mu proto stehna dál od sebe a mírně ho nadzvedl v bocích, aby k němu měl lepší přístup. Pusou jemně sál Billovu jemnou kůži v intimní partii zadečku a občas do něj pronikal jazykem. Černovlásek jen lapal po dechu a prosil o víc, a zároveň aby toho Tom nechal. Ten pocit slasti ho mučil. Tom se pro sebe usmál a přesunul se opět na Billův podbřišek. Jazykem přejel po Billově hvězdičce, až se vydal zpět k jeho rtům. Nemohl se na něj nyní vynadívat. Billovy tváře hořely vzrušením a možná se i červenal studem.

„Líbilo se ti to?“ zeptal se tiše Tom. Černovlásek stydlivě sklopil oči, ale poté kývl. Tom se opět usmál a přesunul svoji svalnatou paži na Billův bok. Podsadil si ho trochu více pod sebe a vtěsnal se mezi jeho stehna.

„Můžu?“ zeptal se Tom.
„To je poprvé, co se ptáš…“ podivil se Bill. Tom na to nic neřekl. Jen se podíval Billovi do očí a odhrnul vlasy z jeho krásné tváře. Měl pocit, že když se jednou začne dívat, tak už nebude moci přestat. Nečekaně do Billa pomalu vnikl, až sebou Bill trochu překvapeně trhl. Následně však zaklonil hlavu a rty pootevřel v němém výkřiku.

autor: Darkbeth & Hina

betaread: J. :o)

13 thoughts on “Selling Cheap 11.

  1. Tak to byl krásný díl <3 Jak Tom žárlí :D… Jen ať Billa brání, ať nedopustí aby ho měl někdo jiný =) Jsem ráda, že na něj nakonec byl něžný. Úžasný, těším se na další díl =)

  2. Wooow? .. Ehm to jsem trošku blázen .. Povídka se obrátila úplně naruby! Ale je to lepší! 🙂 Dnes to byl tak krásný díl! Doufám , že to takhle jen zůstane! Bill si to už zasloužil .. Jinak moc se mi líbila Tomovo žárlicí scéna .. 🙂  Bála bych se ho … Ale jinak? Úžasný 🙂

  3. Úžasné! Hrozně se na tuto povídku vždy těším, jsem ráda, že se tu objevil další díl. Super 🙂

  4. [9]: To teda jo♥!
    Moc hezký díl. Líbí se mi,jak je na něj Tom něžný…..a proč? protože ho má rád a to je to♥…a v obouch se to mele a já jsem za to neskutečně ráda♥ ..doufám,že jednou Bill Tomovi řekne,že s ním není jenom když potřebuje peníze,ale že ho prostě CHCE vidět.

  5. Boží!… Miluju žárlícího Toma! XD To bylo tak úchvatný jak si ho přivlastňoval!….. A těšim se , jestli Bill jednouřekne že se s ním chce vidět a to nejen kvůli penězům…. 🙂

  6. Ááá, Tomi se nám nějak mění. Žárlí, a to: "To bylo ale před tím, než jsem se…" Než se co? Zamiloval? 🙂 Kéž by. 😀

  7. Aaaaaaa perfektnéééé :):):) Sice milujem násilie v poviedkách, ale milujem aj nežnosti čo medzi nimi prebiehajú 🙂 Jak si ho Tom privlastňuje a žiarli, dokonalé aaaaaaa :_D:D:D:D:D. tešim sa na pokračovanieee 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics