8 thoughts on “By your side

  1. Tak tahle kresba mě už včera neskutečně zaujala, když jsem se koukala na její deviantart =) takhle ta blond vypadá hned krásně. A je to kreslené na černý papír? To musím taky někdy zkusit, dává to tomu tak krásné přítmí… =) Nádherné =)

  2. Když jsem tenhle obrázek viděla poprvé jako miniaturu na daviantartu, první, co mě napadlo, byla otázka, proč si ten krásný twincestní průměr kazí tím, že tam dá holku 😀 Potom jsem to rozklikla a další myšlenka byla to, že je to hrozně podobně Lenně :D:D:D a až pak mi konečně došlo, že je to Bill :D:D:D
    Ale musím říct, že je to vážně krásný obrázek a ta Billova barva vlasů celou jeho atmosféru jenom podtrhuje – působí to jemněji. Naprosto dokonalý obrázek =)) Stejně jako všechny ostatní, co na deviantart měla (jeden z nich zdobí i moji tapetu :D:D)… Nechci nic říkat, ale myslím, že Alleg má slušnou konkurenci 😀 Sice to není až tak v těch nahotinách, ale tyhle něžné obrázky plné lásky se mi mnohdy zamlouvají i víc =)) Navíc jsou neskutečně reálné =)) Fakt, smekám! =)

  3. Dokonalá práce! Je to fascinující. Nikdy předtím jsem neviděla Billa v blond, kterej by se mi líbil tak moc jako tenhle. Někoho mi tu připomíná… Každopádně všechna čest!

  4. Zvláštne. Najprv ma to zarazilo, nebola som si istá, či sa mi takto Bill páči, predsa je to nezvyk, ale je to krásne. Cítim z toho obrázku melanchóliu, je mi z neho smutno-krásne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics