Beautiful Killer 1.

autor: Saya-Mi

Takže… Rozhodla jsem se – po dlouhém váhání – poslat druhou zatím rozepsanou povídku… ani tahle povídka nebude přibývat nijak často – mám napsané zatím jen dva díly xP ale i tak myslím, že stojí za to XD Řekla bych o ní, že bude trošku morbidní ;D A to „trošku“ jen díky tomu, že mám dobrou náladu bez vražedných úmyslů XD
Bill:
Prodírám se davem lidí v klubu a koukám po nějaké oběti… Oběti, se kterou se vyspím – samozřejmě po mým – a pak… už neuvidí ani mě, ani nikoho jinýho.
Lidi se na mě otáčejí a sjíždějí mě lačným pohledem… a na někoho z nich se takhle za chvíli budu dívat já…

Uh, ještě jsem se nepředstavil… Jsem Bill. Bill Kaulitz, ale říkají mi B. Killer… Kdyby jen věděli, jak jsou s tím ´Killer´ blízko, radši by se mi vyhli. A ´B´ je zkratka jak mého jména, tak slova ´beautiful´. Jo, troufám si o sobě tvrdit, že jsem ´krásný´… Krásný jako anděl… ale opravdu jen jako. Jsem spíš ďábel v andělském těle. Zabil jsem už tolik lidí… předněji 129. Hledám tedy 130.oběť, a je mi jedno, jestli holku nebo kluka…

Ve svých 20ti letech jsem si jistý svou orientací á la bisexuál… ale taky jsem si jistý, že s klukem je lepší sex… Z čehož vyplývá, že dneska si chci hlavně užít… hlavně ten sex… Vraždit jen možná.
Razím si cestu k baru a cestou vyhlížím oběť mých choutek… pro dnešek tedy kluka…muže. Neříkám, že mi nelichotí, jak na mě holky pomrkávají, ale většinou po mně chtějí vztah, a na to já fakt nejsem.

Sednu na barovou židličku, objednám si drink a rozhlídnu se. Pohledem spočinu na… něčem v hoperským oblečení s rasta copánky… To vypadá na ´hezky strávený večer´… To bude moc příjemný…pro mě. Pohledem ho sleduju až na druhou stranu barovýho pultu. V tu chvíli přede mnou přistane oranžovo-červený drink.
Kouknu na barmana a pozvednu obočí. „Od něj.“ Kývne směrem k rastovi.
Tak od něj… hmm… Vypadá to, že si vážně užiju… Pro sebe se ušklíbnu.

Tom:
Prodírám se davem lidí v nějakým klubu a hledám někoho, koho bych ohnul… Cítím v zádech něčí pohled. Otočím se a zamířím k baru, pohledem zkoumám lidi okolo, hledám tu osobu, co mi nejspíš chce pohledem vypálit díru do zad. Dojdu k baru a rychle přejedu pohledem všechny sedící u něj. Hmm… Pěknej kousek… pěkný maso… To nemyslím doslova, já si jen užívám… Ale… To on mě tak propaluje pohledem. Pošlu mu něco k pití. Pak se otočím a zády se opřu o bar, chvíli jen čekám, pak se zvednu a jdu zezadu k němu.

Nakloním se mu k uchu a zeptám se: „Tak co? Chutnal drink?“
„Chutnal… Dal bych si další…“ Pronese až svádivým hladem.
„To se dá lehce zařídit…“ Sednu si na židli vedle něj a křiknu na barmana, ať sem hodí ještě jeden drink. Ve chvíli, kdy před ním přistane, dám do něj dvě brčka a ´rošťácky´ se usměju. Jen se ušklíbne, pomalu si přiloží brčko mezi rty a nasaje. Hm… Už se těším na tuhle noc… To mi připomíná… Ještě jsem se nepředstavil a neřekl, co tady ´hledám´… Jmenuju se Tom Trümper, je mi skoro 22, a… ´hledám´ tady další rychlý uspokojení. A když už takhle někoho najdu, nesmí to být jedna z těch naivních holek, co si myslí, že se s ní vyspím, a pak s ní budu navěky. V tomhle mám raději kluky. Ti si to většinou nemyslí a je s nima lepší sex. No co, jsou prostě užší… Sjedu ho pohledem od hlavy až k patě… Hm… Vážně kus…
Nahnu se k druhýu brčku a provokativně pomalu se napiju. Při tom mu koukám do očí.
„Nechceš si zatancovat?“ Zeptám se po chvíli.

Bill:
„Tak co? Chutnal drink?“ Slyším za sebou zastřenej… až svádivej hlas.
„Chutnal… Dal bych si další.“ Pronesu stejným tónem.
„To se dá lehce zařídit…“ Sedne si na židličku vedle mě – A hele… Ona to je moje dnešní oběť – a objedná další drink. Po chvíli před náma přistane ten objednaný nevím-co-to-je-ale-chutná-to-dobře-drink, a ani se nestačím divit, jak rychle se v něm objeví dvě brčka.
Jen se ušklíbnu, přiložím si brčko mezi rty a nasaju. Přehodím si nohu přes nohu a kouknu na něj… Udělá totéž co já… stejně pomalu se nahne k brčku a provokativně pomalu se napije. Při tom mi koukáno očí.

„Nechceš si zatancovat?“ Zeptá se po chvíli.
„Hm…“ Dělám, že přemýšlím. „…A můžu alespoň vědět, s kým se chystám tancovat?“ Odpovím otázkou.
„Tom.“ Zvedne se ze židle a počká, až totéž udělám já.
„Bill.“ Představím se taky a jdeme do davu lidí uprostřed klubu.
Okamžitě mu dám ruce okolo krku a přitisknu se k němu. V tu samou chvíli ucítím jeho ruce na svých bocích. Pomalu je přesouvá na můj vypracovanej, pevnej zadeček. Jen se ušklíbnu a přitisknu se k němu ještě víc. Jednou rukou pomalu sjedu na hrudník, prsty druhé vjedu mezi copánky. Kouknu mu do očí a skousnu si ret.

Tom:
„Hm…“ Vypadá že přemýšlí. „…A můžu alespoň vědět, s kým se chystám tancovat?“ Pěkná odpověď…
„Tom…“ Sesunu se ze židle.
„Bill…“ Představí se a taky si stoupne.
Jdeme doprostřed davu lidí. Okamžitě se ke mně přiblíží a ruce mi dá okolo krku. Jak myslí… Moje ruce okamžitě přistanou na jeho bocích a pomalu se sunou na jeho prdelku… Ušklíbne se a přitiskne se na mě ještě víc… Jednou rukou mi zajede do vlasů a druhou mi přejíždí po hrudi… pomalu ji posunuje na mé, krásně vypracované, bříško. Za ten jeho zadeček si ho natisknu na rozkrok.
„O-oh…“ Vydechne a zadívá se na mě způsobem ´já to chci´. To jsme dva, ale ještě ho trošku vydráždím… Chci, aby byl opravdu divokej… A chci být v něm… Jen se ušklíbnu. Přitisknu si ho na sebe ještě víc a dýchnu mu na krk.
„Awww…“ Zakňučí a skousne mi ušní lalůček.
„Ou…“ Dostává mě.
„Já už chci…“ Kňučí a tlačí mě z parketu.
„Kam?“
„Někam, kde je možnost být hodně divoký a hlasitý…“
„Pojď.“ Tlačím ho za boky směr východ.
„Kam…?“ Šeptne mi do ucha a přisaje se mi na krk. „Jek daleko…?“
„Dva bloky…“ Vydechnu.
„Tak daleko?“ Vyjekne.

autor: Saya-Mi
betaread: Janule

4 thoughts on “Beautiful Killer 1.

  1. Je to nádherný…:) Moc se mi to líbí…:) Už aby byl další díl…Doufám, že bude co nejdřív, protože mě opravdu moc zajímá co bude dál..:D 🙂

  2. Nejdřív mě zaujal název (moje oblíbená písnička xD) a pak mě lištil ten začátek, myslela jsem, že se svalím. xD Užasný nápad!

  3. Tak já si asi počkám na další díl. Připomíná mi to mou oblíbenou povídku, která tu byla před nedávnem Feed me with your…milovala jsem ji takže jsem zvědavá na tuto. I když teď mi vlastně došlo, že tam to bylo obráceně. Tom vrah a Bill nezamordované oběť. Každopádně je to zajímaví.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics