Selling Cheap 14.

autor: Darkbeth & Hina

Pozdravení! Posíláme opět další díl a opravdu moc děkujeme za komentáře. Vaše Darkbeth a Hina 🙂


„Kam mě neseš?“ pištěl Bill.
„Chtěl jsi do ložnice, ne?“ pozlobil ho Tom. Stále si tiskl Billovo tělo ke svému a nesl ho do ložnice, kde ho lehce hodil na postel a sám si na něj nalehl. Stáhl ze sebe kalhoty, a jeho svalnaté tělo obepínaly jen černé boxerky.
„Jsi tak svalnatý,“ vydechl Bill a pohladil Tomovo bříško.
„A ty jsi tak hubený,“ vyplázl jazyk Tom, přičemž se snažil uraženému Billovi stáhnout tričko. „A to se mi líbí. Jsi jako porcelánová panenka,“ zašeptal mu do ouška, až Bill nakonec povolil.
„A co se ti na mně ještě líbí?“ vyzvídal s úsměvem Bill.
„Mmm… líbí se mi tvoje úzké boky…“ šeptal a rozepínal Billovi kalhoty, „a tvůj maličký zadeček,“ pokračoval s úsměvem dál.
„To není moc romantické,“ zasmál se s nadhledem Bill.
„Líbí se mi tvé plné rty, které nedokážu přestat líbat, a tvé hluboké oči, do kterých se nemůžu přestat dívat,“ zašeptal Tom.
„Tos vymyslel sám?“ podivil se s lehkým úsměvem Bill.
„Ne, četl jsem to v novinách… samozřejmě, že jsem to vymyslel. Zas tak neromantickej nejsem,“ ušklíbl se a paradoxně stáhl Billovi kalhoty.


Bill se nad Tomovou poznámkou jen ušklíbl.
„A co se líbí tobě na mně? Teda kromě mých svalů,“ zeptal se Tom a ústy se přiblížil k Billově bradavce. Vydechoval na ni svůj horký dech, až se jí konečně dotkl jazykem.
Bill potichu zasténal a rukama vjel do Tomových vlasů.
„Tak povídej, kočičko,“ pobídl ho Tom a línými pohyby kroužil kolem Billovy bradavky.
„J… já… všechno,“ koktal nesrozumitelně Bill a sténal přitom slastí.
„Nerozumím ti, musíš mluvit srozumitelně,“ napomenul ho Tom, ale na tváři měl stále úsměv.
„Mám na tobě rád všechno!“ vykřikl Bill, když ho Tom jemně kousl do bradavky.
„Máš rád?“ zeptal se s úšklebkem na rtech Tom, „nebo miluješ?“ dokončil svou otázku a rukou pevně stiskl Billův penis.
Bill se celý prohnul v zádech a hlasitě vykřikl. Jak dlouho už necítil tuto slast. A jak dlouho si už přál, aby mu tu slast způsobil zrovna Tom? To byly poslední dvě smysluplné myšlenky, které se Billovi mihly hlavou.
„Tak co, Billi,“ šeptl Tom nebezpečně blízko Billova ucha. Rukou přitom dál pracoval na Billově rozkroku. „Máš rád, nebo miluješ?“ zeptal se provokativně Tom a hrubě přejel Billovi přes celou délku jeho penisu.

„Ach… miluju tě,“ uklouzlo Billovi přes propocené rty.

„Opravdu,“ zvážněl Tom a podíval se Billovi do očí.
„Ano,“ špitl Bill a nechal se Tomem políbit.
„Já tebe taky, Bille. Změnil jsi mě,“ zašeptal Tom a opět natiskl rty na ty Billovy. Pevně chytil Billa za boky a čím dál vášnivěji si bral jeho rty. Jejich jazyky sváděly boj o dominanci, z níž přeci jen ten Tomův převažoval. Jeho ruce neposlušně klouzaly po Billově nahém těle až k jeho zadečku.
„Moc bych tě chtěl,“ zašeptal Tom oproti horkým Billovým rtům.
„Vezmi si mě,“ poddal se mu Bill a nechal Toma, aby vklouzl svými prsty mezi jeho stehna. Pomalu se dostaly k zadečku, kde ho začaly roztahovat. Tentokrát to neprotahovaly. Až moc toužili po splynutí jejich roztoužených těl.

Tomovy rty byly stále přitisknuté na těch Billových, když do něj Tom jemně přirazil.

Z Billových rtů uniklo zasténání, které ale zaniklo v dalším vášnivém polibku. Billovy ruce bloudily po Tomových zádech a něžně po nich přejížděl nehty. Sice se mu občas nechtěně podařilo udělat na nich šrám, ale Tom to ani nevnímal. Stále do Billa přirážel, rty ho chtivě líbal a rukama ho hladil ve vlasech.
Bill už cítil známé chvění v podbřišku, ale nechtěl se udělat dřív než Tom. Proto se – ze začátku neúspěšně – pokusil přetočit nad Toma. Sice se mu to nedařilo, ale Tom si Billova ošívání po malé chvíli všiml.
„Arg…“ vydechl nechápavě Tom. Bill této jeho malé nepozornosti využil a hbitě se přetočil nad Toma. V očích mu plály malé plamínky vzrušení. Tom se na něj pouze šibalsky podíval a vzrušeně vydechl, když na něj Bill hrubě dosedl.
Bill se rukama zapřel o Tomův hrudník a udělal stejný pohyb jako před malou chvílí. Místností se rozlehl hlasitý výkřik, jak Bill zároveň našel svoje citlivé místečko.

„Ach… Tome,“ zaklonil Bill slastně hlavu a opět se zhoupl v bocích. Tomovi se na čele začaly usazovat krůpěje potu a měl co dělat, aby se okamžitě neudělal. Dlaněmi vyjel na Billovy boky a pevně je stiskl.

„Zpomal, zlato,“ dostal ze rtů a trošku Billa zmírnil v pohybech.
„Já nemůžu, musím…“ kňučel Bill.
„Já vím, že se ti to líbí… ale nechceš přeci, aby to skončilo tak brzo,“ brzdil ho Tom. Přitáhl si Billa do polibku a dlaně přesunul na Billův zadeček. Prsty obkroužil místo, kde byli spojeni, až Bill táhle zavzdychal.
„Tohle mi nedělej,“ zakňučel pro změnu Tom a přímo prahl po Billových rtech. Chtivě si je bral mezi ty své, než se neovládl a poval Billa pod sebe.
„Neříkal jsi, že máme zvolnit?“ pousmál se Bill a pohladil Toma po zádech.
„Kašlu na to,“ usmál se Tom také a vášnivě do Billova křehkého těla přirazil.

I když se oba snažili užít si co nejvíc, bylo už nad jejich síly vydržet ještě o chvíli déle. Tomův hrudník se v nepravidelném rytmu zvedal. Přesto se ale snažil alespoň se dotýkat Billových rtů těmi svými.

Bill na tom nebyl o moc lépe. Každou chvílí se místností ozval jeho slastný výkřik, který ale ztlumily Tomovy rty.
„Já… já už to vážně… nevydržím!“ vykřikl z posledních sil Bill a zatnul své nehty ho Tomových zad.
„Ještě chvíli,“ vydechl Tom a prudce do Billa přirazil. Jejich zpocená těla po sobě klouzala a oba věděli, že už to ani jeden dlouho nevydrží.
Billovo tělo se nepříčetně svíjelo a jeho nehty udělaly už několik rudých šrámů po celém Tomově těle. Tom si toho ale ani nevšiml. Nyní pro něj existoval jen on a Bill. Nic jiného.
Místností se rozlehly dva výkřiky, když v sobě Bill ucítil Tomovo sperma. Billovi tento pocit moc nepomohl, a tak se ke svému vrcholu dostal jen pár okamžiků po Tomovi.

„Jsi nějaký unavený,“ zašeptal Tom Billovi do vlasů a jemně ho do nich líbl. Bill zmoženě odpočíval na Tomově hrudníku, kde měl rozprostřenou i záplavu svých havraních vlasů.

„Kdo by nebyl,“ pousmál se Bill a nechal se políbit.
„Sluší ti to,“ řekl Tom probírající Billovy vlasy, přičemž mu druhou rukou začal přejíždět po zádech až k zadečku. „Máš dokonalé tělo,“ pokračoval Tom. „Zvlášť tuhle část miluju,“ ušklíbl se a přejel po jeho zadečku důkladněji.
„Tome!“ vypískl Bill a trochu se odtáhl. Přece jenom ho trošku bolel. Tom nebyl zrovna nejmenších rozměrů a Billovo tělo bylo úzké.
„Copak?“ nasadil cudný výraz Tom.
„To nemáš nikdy dost?“ rozhodil rukama Bill.
„Tebe se nikdy nenabažím,“ usmíval se Tom, přičemž se nakláněl k Billovi pro polibek.
„Všiml jsem si,“ zasmál se Bill a polibek mu opětoval.
„Do sprchy a spát,“ zašeptal Tom a už táhl Billa do koupelny.

„Můžu se osprchovat?“ zeptal se pro jistotu Bill a sladce se na Toma usmál.

„Hmm,“ zatvářil se hraně Tom. „Můžeš, ale jen se mnou,“ usmál se vítězně Tom.
„Ty vážně nemáš nikdy dost…“ řekl si spíše pro sebe Bill, ale v duchu mu to ani trochu nevadilo.
Pomalu si vlezl do sprchy a pustil na sebe horkou vodu. Horkým proudem si namočil i vlasy, když na sobě ucítil Tomovy studené ruce.
„Tome!“ vykřikl leknutím Bill. „Chci se jen umýt, jasný? Nic jinýho nebude,“ usmál se Bill.
„Jasný, jasný, zlato. Na nic jinýho jsem ani nemyslel,“ odpověděl Tom a začal Billa líbat na krku.
„Tome, jen se umejem,“ snažil se odporovat Bill. Ale i přes jeho silnou vůli mu z úst unikl tichý sten, který samozřejmě Tom uslyšel.
„A pak, kdo na co myslí…“ řekl Tom a na ruku si nalil trochu sprchového gelu, kterým ihned začal umývat celé Billovo tělo.
„Tome…“ zasténal Bill, když se Tom dostal rukou až k jeho zadečku.
„Copak? Snad se ti to nelíbí?“ uchechtl se Tom a raději začal z Billa všechnu tu pěnu splachovat.

Bill jen cudně sklopil hlavu a na Tomovu otázku raději nereagoval.

„Pojď, půjdeme,“ usmál se Tom a pomohl Billovi ze sprchového koutu. Když se chtěl černovlásek natáhnout po županu, tak ho ale Tom zarazil. „Já si tě chci ustrojit sám,“ zdůvodnil své chování a začal nejdřív stále víc červenajícího se chlapce osušovat ručníkem. Když byl podle jeho názoru Bill suchý, tak ho zabalil do župánku a sám se rychle osušil a zabalil.
Bill se cítil neuvěřitelně šťastně. Ani sám nevěděl, kdy začal tomu dredatému chlapci důvěřovat, a i když o něm skoro nic nevěděl, tak k němu okamžitě zahořel láskou. Z úvah ho přerušily Tomovy ruce, které si ho podebraly do náruče, až chlapec překvapeně vypískl. Cestou do ložnice Bill nedokázal potlačit zívnutí, a jakmile ho Tom položil na postel, tak skoro okamžitě usnul. Zdálo se mu mnoho snů, ale jak už to bývá, po probuzení mu zůstala jen prázdná mysl pomalu si uvědomující, že dnes pozná svého bratra.

autor: Darkbeth & Hina

betaread: J. :o)

13 thoughts on “Selling Cheap 14.

  1. Tak tohle je naprosto skvělý 🙂 Krásný romantický sex 🙂 Jó to je moje :)… Jsem ráda, že Bill je konečně šťastný 🙂

  2. huuuuuuuuuuuuuuuu :D:D:D Tak tenhle díl se mi naprosto neskutečně líbil! =)) Ty city a všechno =)) Líbí se mi ten vývoj… jak to od sexu pomalu přechází v lásku, kterou ještě ten den pěkně zruinuje to, že jsou bráchové :D:D na to se těším asi tak nejvíc 😀
    Jen mám technickou poznámečku – tuším, že na začátku měl Tom copánky a teď má najednou dredy, ale to je fuk 😀
    Těším se na další díl a na to, jak budou reagovat, až zjistí, že je všechno vlastně úplně jinak 😀

  3. Díl to je úžasný. Vážně jsem ráda, že si řekli, že se milují <3 jupí =) na příští díl se hrozně mooc těším 😀 No, jen doufám, že to zas nebude odložený o pár dílů, to by mě fakt už kleplo 😀 Já jsem hrozně zvědavá, co budou dělat a jak reagovat atd. 😀 Taky mě teda napadlo, jestli to nezjistí už dřív, když má s sebou Bill tu fotku mámy… Ale snad ne, já chci právě vidět tu situaci jak se tam potkají 😀

    [3]: S těma dredama jsem to sem taky chtěla napsat 😀 Já jsem ráda, že už má dredy, jen mě zajímá, jestli má černé – aktuální, a nebo jestli má blond jako dřív =)

  4. A jéje…..svého bratra….neee…já nechci aby to skončilo jako nějak, že se pohádají nebo tak…ojjjjj 🙁 :DDDD

  5. myslim si, ze jeho otec do toho zapoji vsechny mozne lidi, aby dostal Billa zpatky .. urcite ho neencha TOmovi jen tak ..

  6. [3]:[4]: Musím s pravdou ven… 😀 No víte, my jsme s Darkbeth vědmy a naše křišťálová koule nám řekla, že si Tom nechá znova udělat dredy 😀 😀 😀 Takže jsme si to prostě neodpustily a musely jsme to někde zveřejnit 😀 I když časově nám to už nějak nevyšlo… 😀

  7. Konečně milování z lásky… :)) Mám z toho neuvěřitelnou radost. 🙂
    Ajaj, ale už to praskne. 😀 To jsem na to teda zvědavá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics