LEGAL 2.

autor: Fabiana


1. 1., 00:10

Felix rozpačitě polkl. Nebyl si jistý, jestli to jeho zaměstnavatel myslí vážně nebo v žertu, a s odpovědí si dával načas. Tom ale nevypadal, že by ho to vůbec zajímalo.

Třemi dlouhými kroky se přesunul k pohovce na pravé straně místnosti. Její poloha byla více než výhodná; skleněná stěna přešla v obyčejnou a její postavení bylo vzhledem k oné průhledné téměř pravoúhlé. Bylo tedy nemožné na ni z malé kanceláře asistenta vidět.
Lehl si na ni na břicho a vrhl na svého pomocníka dlouhý, zpytavý pohled. Felix byl stále usazen na mahagonové desce jeho pracovního stolu.

„Budeš mě masírovat telekineticky?“ zeptal se Tom s úšklebkem na tváři.

Na tuto nepřímou výzvu Felix vstal a pomalu k Tomovi přistoupil. Vypadal zmateně a vyděšeně, ale Tom se jeho vystupováním dobře bavil.
Pomalu mu položil ruce na záda a začal jimi kroužit.
„Takhle ti to bude za chvíli nepohodlné. Sedmi si na mě. A neboj, nezabiju tě,“ mrknul na něj Tom. „Ale ty boty dolů.“


Felix se sklonil a třesoucíma se rukama rozpletl své tkaničky, pak z tenisek vyklouzl. Zvedl nohu stejně pomalu, jako se zouval, a přehodil ji přes Toma. Pohovka byla dost prostorná. Klekl si a přenesl na koleno váhu, aby mohl zvednout i druhou nohu. Po chvíli vypjatého soustředění už nad Tomem obkročmo klečel, dávaje si dobrý pozor, aby se ho nedotknul stehny.
„Sedni!“ zavelel Tom a chlapec se posadil.
„Vidíš, ani to nebolelo. Neboj se, že bys byl nějak těžký, vážíš asi tolik jako činka, kterou padesátkrát zvednu,“ přeháněl Tom. Měl chuť se trochu vytáhnout.

Felix mu opět položil ruce na záda. Masírování mu šlo dobře. Nejprve Tomovu kůži jen jemně hladil, poté ji proklepával prsty. Když z něj opadl strach a počáteční stud, pustil se do pořádné masáže. Kdysi absolvoval kurz, takže byl dost dobrý. Laskal Tomova záda; šéf pod jeho rukama spokojeně relaxoval a Felix si začínal připadat jako profesionální masér. Dělal to rád, ale nikdy nedostal příležitost. Nikdy neměl nikoho, kdo by měl zájem o masáž zrovna od něj.

Když se propracoval až k linii lemu Tomových kalhot a přeskočil zpět k ramenům, Tom se pod ním otočil na záda. Felix neměl tušení, jak to dokázal; nejspíš byl vážně natolik lehký, že ho v pohybu vůbec neomezoval. Okamžitě si přitáhl ruce k hrudi a zadíval se mu do tváře; uvědomoval si, že sedí přesně v místě, kde Tom pod kalhotami a spodním prádlem schovává svůj penis.

„Pokračuj,“ vyzval ho Tom. Felix se ani nepohnul.

„No tak, mám ještě spoustu dalších míst, která potřebují promasírovat.“
Asistent pomalu spustil ruce a dotkl se Tomovy hrudi. Jeho nadřízený ho pozoroval s úšklebkem; Felix se snažil dívat jinam, když začal masírovat jeho prsní svalstvo. Jemně se věnoval Tomovým břišním svalům. Dával si pozor, aby neudělal něco, co by mohlo jeho pána rozzuřit nebo bolet.

Tom se stále bavil chlapcovou ostražitou opatrností. Už dlouho s nikým nebyl, a teď cítil, že chlapcovy pohyby nenechávají jeho penis bez reakce. Už se do masírování docela zabral a občas se v Tomově klíně zavrtěl. Toma už ale masírování nudilo. Z náhlého popudu popadl chlapce za ramena a přetočil se tak, aby ho měl pod sebou. Pak se napřímil. Klečel mezi Felixovýma nohama a shlížel na něj s neobvyklým zájmem. Jeho asistent si opět tiskl ruce k hrudi, a vůbec vypadal jako puberťačka. Tom se zasmál, když mu došlo, na co asi zrovna myslí.

„Neboj, nezneužiju tě,“ řekl, aby ho uklidnil. Věta se ovšem minula účinkem.

„Proč ne?“ vypískl Felix. Okamžitě si na ústa připlácl ruku, ale věta už byla venku a zpátky ji vzít nemohl, i když vypadal, že by dal cokoli za to, aby to bylo možné. Tom ale nic neobvyklého nepostřehl. Pro něj se Felix choval jako všichni.
„Omlouvám se, že tě zklamu, ale tohle já nemám ve zvyku,“ zasmál se Tom. Užíval si svou převahu. Vždycky ho vzrušoval už jen fakt, že mohl někoho ovládat; že měl někoho, s kým si mohl dělat, co chtěl, úplně cokoli. Nepotřeboval to skutečně udělat. Ale zpočátku byl vždycky rád, když si to kořist myslela.

„Vážně, nemusíš se ničeho bát. Chci se jen podívat,“ řekl Tom a vyhrnul Felixovi tílko. Začínal být netrpělivý. Felix zdvihl ruce a nechal si triko přetáhnout přes hlavu. Tom ho odhodil na podlahu. Felixova hruď vypadala přesně tak, jak očekával. Jako hrudník patnáctiletého kluka. Bledá kůže, vystupující žebra, nikde sebemenší náznak svalové hmoty a nikde žádné chlupy. Bradavky měl tmavě hnědé a ztuhlé, napravo od pupíku asi pět centimetrů dlouhou jizvu. Tom po ní přejel prsty.

„Od čeho to máš? Nějaká operace?“ zeptal se. Felix zavrtěl hlavou.

„Jeden kluk mě pořezal,“ řekl.
„Proč?“
„Sedl jsem si na židli, kterou si vyhlédl,“ pokrčil rameny Felix. Tom se málem rozesmál, ale když viděl Felixův vážný výraz, rozmyslel si to. Na vyprávění osobních příběhů neměl chuť, rozhodl se tedy nijak událost nekomentovat. Ruku, jež dosud spočívala na Felixově břiše, mu přemístil na krk a pomalými pohyby laskal jeho kůži, zatímco si druhou rukou rozepínal kalhoty. Na malý okamžik vstal, aby si je mohl stáhnout. Vzal je rovnou i se spodním prádlem, a když byly dole, klekl si zpátky na své původní místo. Potěšilo ho, že se Felix během jeho svlékání ani nepohnul. Jeho pohled zakotvil na Tomově penisu.

Tom ho chvíli nechal jen tak koukat; asi po minutě mu začal rozepínat pásek. Ve Felixově tváři se opět objevil vyděšený výraz.

„Neboj se,“ zopakoval Tom; přestože ho asistentův strach vzrušoval, nechtěl ho nechat ho mít. Aby mu tak dal výpověď, až tohle ukončí! Kdepak, tohohle kamaráda si tu ještě nějakou chvíli nechá. Bude pro něj pracovat, dokud Tom bude chtít.
Kalhoty mu stáhl jen tak, aby odhalil jeho genitálie. Felixovo tělo ho nepřekvapovalo ani v nejmenším. I jeho penis byl jako penis mladého kluka. O něco tmavší než zbytek kůže, poněkud malý a úplně měkký.
„Postav ho,“ poručil Felixovi. Výraz v chlapcově tváři se změnil v ještě vyděšenější, Tom se dobře bavil. Trpělivě vyčkával.
Felixova pravá ruka sebou trhla, a pak se pomalu chopila jeho údu. Tom sledoval pohyby jeho prstů, měl zajímavou techniku. Zajímavou, ale neúčinnou.
„Nejde to,“ zamumlal. Tom měl stále větší chuť se rozesmát. Ten kluk je v takovém stresu, že mu ani nestojí. Fakt síla. To jsem ještě neviděl.
„To je fuk. Otoč se,“ řekl, když měl jistotu, že mu smích neunikne.
„Co?“
„Lehni si na břicho,“ upřesnil Tom. Felix okamžitě uposlechl. Zadek má super, řekl si Tom, když na něj položil ruku. Malý a pevný. Asistent zaúpěl; jeho sten byl mírně přidušen polštářem, na němž ležel.
„Klídek,“ zamumlal Tom, aby ho uklidnil, a aniž přestal zkoumat jeho zadek, chopil se druhou rukou svého vlastního penisu.

„Ocenil bych, kdyby ses o tomhle nikde nezmiňoval,“ řekl Tom, když si zapínal kalhoty. Felix beze slova přikývl. Chtěl vypadat silně, ale když se zdvihl z pohovky, podlomila se mu kolena, a kdyby ho Tom nechytil, skončil by na zemi. Držel ho, dokud neuvedl své oblečení do původního stavu i on. Pak mu pomohl posadit se na židli. Seděl rovně, jako by měl místo páteře kovovou tyč. Tom nalil do jedné ze sklenic pořádnou dávku šampaňského a podal ji asistentovi, který ji na jediný lok vyprázdnil.

Tom mu dlaní rozcuchal vlasy jako by byl dítě, které se při píchání injekce dokázalo nerozbrečet.
Bude to materiál na další zpracování, řekl si spokojeně.

autor: Fabiana

betaread: J. :o)

11 thoughts on “LEGAL 2.

  1. Anoo!! !:D presne toto je poviedka mojho gusta!! 😀 oh boze ano!!! 😀 este keby to tak bol billxtom pairing ..  😀 no kazdopadne mas noveho citatela kt. sa uz len po dvoch kapitolach do toho tak zacital ze az az … 😀 proste zatial som necitala poviedku ktora by ma od zakladu takto zaujala 😀 dufam ze to taketo bude po cely cas a nezmeni sa to o 360 stupnov lebo tym by sa cela ta kruto husta atmosfera pekne do.. pokazila …!!! 😀 * mega super usudok z dvoch kapitol :D*

  2. 😀 😀 Já ti nevim. Dle zakončení prvního dílu jsem očekávala, že si to s Felixem rozdá (mimochodem, toho drahouška si představuju jako Andreje Pejice ^^), pak to vypadalo, že ne, a nakonec se to stalo. Tak nějak mě to pobavilo. Tomova osobnost je docela na proplesknutí. 😀

  3. Ja uz chci tam Billcu 😀 Chci, aby byl jeho sekretar Billca a Tome to ti zarusim, ze  lepsi zadek mit nebudes 😀
    A chudak Felix 😀

  4. píchání injekce. :D:D tak to je hustý. takový hodně nepředvídatelný. taky jsem netušila, jestli se to fakt stane nebo co a najednou mu Tom "píchl injekci" a bylo hotovo. 😀
    jsem ráda, že se tu další díl objevil brzy, těším se na další, jsem strašně zvědavá, co bude dál. 🙂

  5. super povídka, ale už tam chci Billa (na tom obrázku je neuvěřitelně sexy 🙂 jinak už se moc těším na pokráčko 🙂

  6. Téda..celou dobu to vypadalo,že Tom do toho nepůjde a najednou? …wow 😀 Tom má trochu dost 😀 ….jsem zvědavá na další díl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics