I Can’t Lose You

by Ci-Chan

od autorky:
Udělala jsem svou druhou montáž… a chtěla jsem se o ní s vámi podělit. =) Snažila jsem se vyjádřit tu dokonalou a nekonečnou lásku mezi dvojčátky… =DD takže jsem nazvala obrázek „I CAN´T LOSE YOU“… Myslíte, že se to povedlo? Budu moc ráda za komentáře… klidně i kritiky… zatím v tom nejsem moc dobrá xD! Každopádně budu v dělání montážek pokračovat, baví mě to! A momentálně i naplňuje.. =) Když nepíšu povídky… tak budu dělat alespoň grafiku… Děkuju za pozornost a omlouvám se za dlouhé vykecávání!! *Ci-Chan* =)

11 thoughts on “I Can’t Lose You

  1. Tohle je víc než povedené =) Ani na začátečníka nevypadáš, a na tvé montáže se budu těšit =)

  2. Kájinko, samozřejmě že je to nejkrásnější!!
    Ale tak můj názor znáš žejo!**
    Méďa!! *.*

  3. Můj názor už znáš :)…Opravdu moc povedený Kájo. Nevypadá to na práci začátečníka…*obdiv *-* *  ..určitě v tom pokračuj! Těšim se na další montáž od tebe,bude určitě skvělá jako tahle :)! A hodně mě potěšilo,že jsem byla první,kdo jí viděl..to pro mě moc znamená*__*♥:)
    A název pro tuhle montážku jsi vybrala přímo dokonale…odpovídá přesně tomu obrázku..Jak přímo zoufale se držej..♥__♥ ..nádhera…znám ten pocit zoufalosti,když si uvědomuješ,jak moc někoho miluješ..a svíráš ho a nechceš,aby tě někdy opustil….Opravdu moc povedený Ci-Chan!:)

  4. moc se mi to líbí nazev všechno,ale jen,když se kouknete na tomův bok trčí tu tam takový divný hybrid z boku, vypafá to,jako kuřecí křídlo :DDDD ale jinak moc hezký..

  5. Týjo! Rozhodně bych neřekla, že jsi začátečník! Vypadá to naprosto úžasně a věrohodně. Navíc žasnu nad tím Billovým tetováním! Nikdy nedokážu pochopit, jak to dokážete udělat…

  6. Mi se to moc a moc libi. Takova studie lidske anatomie, ty zebra, ktere se mi mimochodem moc libi, v dnesni dobe asi Tomovy nehrozi:-) Ja bych te na zacatecnika netipovala… jen tak dal.

  7. Ta dokonalá a nekonečná láska se ti podařila vystihnout perfektně. Ani se mi nechce věřit, že bys byla začátečník! Je to opravdu moc krásné. Těším se na tvoje další dílka 🙂

  8. Oh děkuju mockráát za všechny vaše komentáře.. =) Jsem ráda.. že se vám ta montážka líbí.. 🙂 určitě udělám další.. a to divné v pozadí nevím co je já to u sebe v PC nemám.. =) A ano jsem fakt začátečník.. tohle je moje druhá montáž.. za život.. ale určitě né poslední!.. Dvojčátka jsou naši miláčci… myšky.. hmmmm..! Já miluju jejich poutoo.. =3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics