Sell Your Soul 6.

autor: Raiju

Pod kůží

„Ani náhodou, to není kluk.“ Zakřičel Bill přes hudbu, jeho čelist trochu poklesla, zatímco se díval od jejich stolu k podiu. V minulosti viděl transvestity, samozřejmě, ale ten člověk na podiu mezi ně nepatřil. Ona k nim nepatřila! Ne s takovým hrudníkem; jeho oči jely níž, rozhodně ne s těmahle nohama! Kdyby něco, dívat se na tuhle ženu před sebou mu poněkud snižovalo sebevědomí, přejel si rukou po svém hubeném stehně. Jak je tohle možné?

Adam se smál a naklonil se k němu blíž, doufal, že ho Bill slyší.
„Jmenuje se Derrick Barry. Není úžasný? Vystupuje tady pořád. Většinou jako Britney Spears a Lady Gaga.“

„Není možný, aby to byl kluk. To ti říkám…“ naléhal Bill, nebyl schopný odtrhnout oči z podia, zatímco se díval na ženské boky, které se vlnily ze strany na stranu, a zvedl skleničku ke rtům. Jasně, byla trochu svalnatá, ale jestli takhle tančila každou noc, tak se nebylo čemu divit, ne? Ruce měla nad hlavou a rukávy jejího kožešinového kabátu se hýbaly do rytmu spolu s nohama. Ne, nemůže to být chlap, žádný chlap by nedokázal tancovat na takových jehlových botách. Dokonce ani Bill ne, ať už byl ladný, jak chtěl.

„Taky jsem dělával taková představení.“

Němec se málem zadusil svým pitím. „To nemyslíš vážně!“ snažil si ho představit oblečeného jako tu ženu před sebou, jen ve třpytivé podprsence a kraťáscích, v kterých nebyl ani náznak mužského přirození, určitě to nemohl být muž.
„Naprosto! Ale vypadal jsem líp.“
„Nevěřím.“


Starší zpěvák se ušklíbl, opřel se s drinkem v jedné ruce a druhou nechal položenou na stole, nemohl se přestat usmívat, a znovu, nemohl odtrhnout oči od svého rande. Billova nevinnost ho přemáhala, jak může někdo být v tomhle byznysu, a být tak naprosto překrásný a uznávaný, a stále být sám sebou? Ve vší upřímnosti, část něho předpokládala, že Bill bude chladný, hajzl bez srdce, a začalo to tak, cítil to. Bill byl před pár hodinami chladný a v křeči (i když se zřejmě snažil to zakrýt), ale od té doby, co ledy povolily, jeho úsměv už nebyl nucený. Když Billovy velké sluneční brýle nezakrývaly jeho nádherné hnědé oči, zdálo se, že se na Adama zamyšleně dívá, díval se na něj trochu lépe než jako na někoho, s kým je nucen strávit den, a s každým dalším pohledem Adamovo srdce udělalo radostný kotrmelec. Tenhle kluk mu vyrážel dech.

Nehty s manikúrou bubnovaly na straně Billovy sklenice, občas pohledem sjel od performera na jevišti na muže vedle sebe, obvykle se díval na Adamovy ruce nebo krk. Byl nervózní na to, aby se mu podíval do očí; proč, to neměl ponětí. Ale pokaždé, když se na něj ty pomněnky dívaly, proběhl jím zvláštní proud a červenal se. Bill si povzdychl a zavřel oči, dopil svůj drink.

***

„Nikdy jsi nebyl v The Strip, co?“

„Jednou jsme tu byli se skupinou, ale měli jsme koncert, moc jsme toho nezažili.“ Mladší z nich si upravil sluneční brýle a podíval se na lidi, co šli po chodníku s nimi. Začínalo mu to být povědomé. Slunce zapadalo v dálce na horizontu, vzduch kolem nich se ochlazoval, brzy přijde tma a bulvár The Strip začne zářit světly a barvami s hlasitou hudbou a konverzací. Chodníky budou brzo plné lidí – většinou turistů – a podniky, teď zavřené, otevřou své dveře. To v noci to tu žilo.
„Takže jsi toho moc neviděl, co?“ Adam byl v The Vegas Strip jen párkrát, sotva to tu znal. Ale když tu byl ještě předtím, než byl slavný, viděl několik míst, která stála za opakovanou návštěvu. Kluby, které tenkrát navštívil, byly divoké, restaurace elegantní a předražené, ale stálo to za to.

„Chceš… jít na večeři?“

Bill cítil, jak se mu rozhořely tváře a usmál se. Jaká jednoduchá otázka ho dokázala uvnitř tak rozehřát. Bylo jasné, že to bude část ‚rande‘, a samozřejmě že ho tam vezme. Ale zpěvák teď znal Adama trochu lépe, začal opravdu poslouchat to, co říká, znal jeho pocity. Pokaždé když mladík promluvil, tak se automaticky otočil za zvukem jeho hlasu, stal se z toho instinkt. Teď jako by byli staří přátelé, když mu nabídl jít na večeři, byla tu možnost říct ne, ale to by jeho srdce nemohlo udělat. Ty neznámé pocity, co v něm Adam probouzel, se mu líbily. „Samozřejmě.“

Jak šli vedle sebe, postupně se k sobě přibližovali, jelikož na chodníku přibývali lidé. Tobi šel přímo za nimi už jen v sotva znatelné vzdálenosti, očima probodával všechny, co prošli kolem nich.

V tomto davu se Bill cítil tak nějak bezstarostný, bezpečný, a pro jednou to nebylo proto, že věřil bodyguardovi za sebou. Prostě jen… nedokázal doopravdy zařadit to, co teď cítil. Pak najednou, jak se k sobě přibližovali, Adamova ruka se dotkla jeho a zpěvák lehce zalapal po dechu, jen stěží si uvědomoval, že to udělal. Podíval se na druhého zpěváka, které se na něj koukal s tím samým překvapením a zvědavostí za brýlemi, stejně jako Bill. Oba se usmáli a soustředili se zase na chodník, trošku se od sebe odtáhli. Nicméně, osud měl jiné plány, a tak se k sobě zase pomalu přiblížili, jejich kloubky se o sebe nenuceně otíraly. Bill se sám pro sebe usmál, Adam to dělal naschvál, ten hajzlík.
V tu chvíli si uvědomil, proč se cítí tak v bezpečí.

První otření o Billovu ruku poslalo do jeho těla chvění, nechtěl nic víc, než chytnout ty jemné prsty a ukázat světu, že alespoň pro dnes byli spolu. Ale nechtěl, aby to paparazzi vyfotili, a nechtěl, aby novináři rozcupovali Billa otázkami o jeho sexualitě, jako se to stalo jemu. Už takhle bylo riskantní být zatraceným Adamem Lambertem, natož být viděn s jeho známou vysněnou láskou. Ano, jasně, bude to zítra ráno vypadat v novinách a na internetu opravdu špatně, jestli už ne teď, ale jemu to bylo jedno. Byl do toho kluka blázen.

***

Ghostbar – příhodné jméno kvůli mysteriózním světlům s klidným interiérem. Fronta nebyla delší než na kterékoliv show, kde hráli. Adam a Bill proklouzli dovnitř před všemi, kteří tady trčeli ve frontě. Jejich status celebrit je dostal dovnitř bez otázek, stačilo nadzvednout sluneční brýle, a hned před nimi odstranili sametové provazy a pustili je dovnitř.

Bill tím místem byl ohromen, přemožen horkem, hlasitou hudbou, která duněla tak, že to cítil v hrudníku, vůní alkoholu a sladkými a drahými parfémy. Nevěděl, kde začít. Ale jeho rande určitě ano.

Sundali si bundy z ramen a asi o deset minut později už měli v ruce drink, oba dva se opírali o skleněné zábradlí ve VIP koutku, povídali si a dívali se na parket pod nimi. Stáli tak blízko, že se jejich ramena skoro dotýkala, a ani jeden z nich se nedokázal přestat smát nebo usmívat, i když nebylo čemu. Ve společnosti toho druhého si připadali lehčeji než normálně, oba, Adam i Bill, to cítili.

„Tobi!“ Bill se narovnal a naklonil se ke svému bodyguardovi, který se opíral o zábradlí nedaleko od něj. Položil mu ruku na rameno, aby si získal jeho pozornost, Bill mu musel křičet do ucha. „Chci, aby ses vrátil na hotel!“

Muž se na něj podíval se zmateným výrazem a zavrtěl hlavou.
„To nemůžu! Podívej, kde jsi! Tohle je to nejhorší místo, kde bych tě mohl nechat!“
„Zníš jako můj bratr!“ Bill se usmál a stiskl mu rameno. „Prosím! Slibuju, že budu v pořádku! Mám s sebou telefon!“ zvedl svou tašku a ukázal mu ji. „Budu v pořádku!“
Muž se narovnal, tvrdě se na Billa podíval, zdál se tak bezstarostný. Věděl moc dobře, že to není dobrý nápad. Pil a určitě ještě pít bude, byl v přeplněném klubu, chtěl, aby ho tu nechal s naprostým cizincem, který byl určitě silnější než on, a jediná jeho ochrana bude telefon. Věděl, že by neměl poslouchat, že by měl být na dohled…

„Tobi!“ Bill začínal vypadat ublíženě a trochu frustrovaně. „Jdi! Budu v pohodě!“

„Bille, tohle opravdu není dobrý nápad…!“
„Jdi zpátky na hotel! Zavolám ti, až odsud půjdu! Jdi! To je rozkaz!“
Všechno uvnitř něj s Billem bojovalo, nemohl toho kluka jen tak nechat. Mohlo by se toho stát tolik zlého, a on si o něj dělal starosti. Nechtěl být jedním z těch, kteří pocítí Tomův hněv, když se jeho bratr nevrátí na hotel v ten samý čas, pokud vůbec. Nechtěl být tím, koho budou obviňovat, jestli Bill nepřijde, nebo jestli se něco stane. Kdyby se zpěvákovi něco stalo, Tom by všechny pozabíjel.
Tobi si povzdychl, podíval se na Adama, pak zpátky na Billa, snažil se potlačit své obavy, Bill je přeci neměl. Vnutil Tobimu svoji kabelku. „Budu v pohodě! Jsem v dobrých rukou!“ s tímhle se vrátil k Adamovi a opřel se o zábradlí, nedal Tobimu šanci se tu zdržet ještě o něco déle.

„Kam šel?“ starší zpěvák se naklonil tak blízko, že se jejich ramena dotkla, Adamovo bavlněné triko k Billově neuvěřitelně slabé košili s tříčtvrtečním rukávem.

„Zpátky na hotel! Už mě pronásledoval dost!“
Adam cítil, jak se mu při jeho myšlenkách rozhořely tváře. Znamenalo to, že se s ním Bill cítí v bezpečí? Nebo že tímhle chtěl naznačit něco trochu… temnějšího? Ne, Bill byl elegantní, to by neudělal, nikdy na prvním rande nezašel dál než k polibku, dokonce ani když byl s tím člověkem sám od sebe a ne z donucení.
„Takže to znamená, že už mi věříš?“
Bill se k němu otočil, aby se podíval do jeho ledově modrých očí, na nejsladší úsměv na rtech a na nejklidnější výraz v obličeji – to bylo to jediné, co Adam potřeboval jako odpověď. Starší zpěvák se otočil zpátky k tanečnímu parketu a dopil zbytek svého drinku.

autor: Raiju

překlad: LilKatie
betaread: J. :o)

original

12 thoughts on “Sell Your Soul 6.

  1. Kurňa, já doufala, že alespoň ta pusa už konečně padne, i když odvolání Tobiho taky považuju za skvělou změnu 😀
    Je vidět, že Adam se snaží ze svého rande vytěžit co nejvíc a to se mi strašně líbí =)) A hlavně se snaží, aby to nebyl dobrý zážitek jen pro něj, ale i pro Billa =))
    Hej ale jako, jestli ani alkohol nezabere a ta pusa nepadne, tak budu pěkně naštvaná *chystá se udělat si transparent 'Pusu, pusu!' a skandovat* :D:D
    Awww, těším se na další díl =)) Hrozně moc =))

  2. Tenhle a minulý díl byly oba nehorázně sladký. ♥ Když čtu, tak jim to oboum hrozně přeju. 😀 Adam je neodolatelnej, chová se skvostně. Představuju si, že by takto podobně vypadala schůzka mě a mého idola a tetelím se blahem. 😀
    Ale mám trochu obavy, neboť se tu Bill považuje za heteráka, takže i kdyby se v závěru dne políbili, asi to aspoň z jeho strany nevyvolá zpočátku nic dobrého.
    Ovšem už se ani nedivím, že má povídka tolik částí, když je jedna scéna roztahaná do několika dílů. Chudáci my.
    Díky za překlad!

  3. opět krásný díl. Billovo postupné tání je sladké. i Adam už se začíná evidentně cítit uvolněněji, tak snad začne nějaká ta večerní lehce nezpoutaná zábava. 🙂
    ale musím souhlasit s tím, co psala Fee, to že se Bill pořád ještě považuje za hetero, nevěstí žádný klidný průběh. uvidíme. 🙂

  4. Adam je tady prostě úžasný…♥
    Ani se Billovi nedivím, že začíná podléhat 🙂
    Jsem ráda, že Adamovi důvěřuje natolik, aby poslal Tobiho na hotel, ale dobrý nápad to není. Vím, že by mu Adam nijak neublížil, ale co všichni ti lidé kolem…
    Strašně se mi líbila zmínka o Tomovi, jakou mívá o brášku starost a jak by řádil, kdyby se mu něco stalo. On je Tomi ohledně Billa trošku majetnický a ke všem okolo nedůvěřivý, ale já ho takhle mám ráda =)
    Těším se na další část rande .)♥

  5. Od první chvíle kdy poslal Bill Tobiho domů jsem se modlila, ať padne nějaká ta pusa…no to by bylo, aby nepadla! 😀 Já …fakt nevím, děsně se mi to jejich sbližování líbí, jak se dotýkají, koukají se do očí… taky se mi líbila ta úvaha o tom co by Tom udělal, kdyby se Billovi něco stalo…no, snad se mu nic nestane… proboha, LilKatie, plánuješ nás snad touhle povídkou všechny vyvraždit? ^^♥♥ :D:D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics