My obsession

by Ci-Chan


Ták, udělala jsem další montážku… doufám, že se vám bude líbit alespoň stejně tak jako ta první!… ♥ Vaše komentáře mě moooc potěšily! Né, byla jsem z nich přímo NADŠENÁ. Když jsem je četla, tak jsem se culila jako měsíček na hnoji… =DD Tahle montáž vznikla kvůli fotce, na který vypadal Bill přímo k nakousnutí… s tím jazykem venku! O:) :3 a nazvala jsem jí „My Obssesion♥“ podle této dokonalé písničky =)) od Cinema Bizarre, kterou si pořád pouštím dokola a dokola… a taky chci moc poděkovat Januli… za to, že mi ty montážky tady zveřejnila! Moc děkujuu :))



6 thoughts on “My obsession

  1. Až na ty Tomovy zoubky je to perfektní 🙂
    Bill je tady jako panenka, pardon, krásná panenka =)♥

  2. Mi se montaz taky moc libi. Jaky si Bill dela zalusk, slinta nad braskou jako misa Puh nad rozlitym medem:-)

  3. Jeste jsem se chtela zminit, ze kdyz ses zminila o CB, tak jsem se musela pousmat, protoze ja se zase nechala pri prekladani jedne povidky inspirovat a doprovazet jejich pisni "Blesphamy". Od te doby mam tu pisen spojenou jen s tim konkretnim textem a pokazde, kdyz ji slysim, chce se mi hrozne brecet:-/ Hudba je bajecne inspirativni.

  4. [1]:  Děkuju!.. Taky se mi tam Billy líbí!..

    [2]: Jéé tak to je přesně to co jsem vnímala, když jsem to dělala!.. 😀 Ano opravdu se tak tváří!..

    [3]: Hudba je opravdu dokonalá.. může ovlivnit tolik pocitů, emocí.. a i tvoření!.. =) Jsem ráda že máš ráda CB.. tu písničku od nich mám moc ráda.. je smutná.. :))

    [4]: Moooc děkujuu…=)

    [5]: 😀 Dííky x)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics