Déšť 10.

autor: LízatQo
Po dlouhé době, co jen tak vedle sebe leželi, se Bill odhodlal a Toma políbil na rty. Tom ho chvíli nechal, a pak mu s velkou chutí oplácel polibky, už dlouho chtěl ochutnat jeho růžové neodolatelné polštářky, byly pro něho jak nejsladší nejpřitažlivější věc, a teď je konečně mohl zase ochutnat.
Po dlouhé době se od sebe odtáhli a Tom doufal, že uvidí Billovy čokoládové oči, ale místo toho on přivřel oči a vydechl, když se Billovy rty dotkly jeho krku a začaly ho tam líbat. Tom zajel Billovi pod triko a hladil ho bříšky prstů na horké kůži na zádech, odpovědí mu bylo lehké zamručení. To potřeboval, aby věděl, že může pokračovat dál, a tak jel prsty až nahoru ke krčku. Bill mu vyhrnul triko, a hned na to sundal a hodil ho někam bokem na zem, a polibky se přesunul z hrudi na klíční kost.

Tom cítil jak se mu krev hromadí v té části, kde by to teď momentálně nechtěl, ale co mohl dělat. Nechával ho dál líbat jeho hruď a když už byl rty a jazykem okolo bradavek, které jazykem obkroužil a pak lehce mezi zuby stisknul, tak donutil Toma docela nahlas zasténat.

Tom si Billa přetočil pod sebe a svlékl mu triko, začal ho líbat na hrudi a rukou ho hladil po stehnu a rozkroku, odpovědí od černovláska mu bylo vzdychnutí a prohnutí, to se Tomovi líbilo. Pomalu sjel polibky až na Billovo bříško a tam ho líbal okolo pupíku a pak i v pupíku. Bill ho hladil po vlasech a vrněl spokojeně. Když Bill ucítil, že se mu Tom snaží rozepnout pásek, jen se usmál a pomohl mu, pak sledoval, jak mu rozepíná knoflík u jeansů a pak i zip.

Lehce se nadzvedl, aby měl Tom lepší přístup ke kalhotám při jejich sundávání. Tom ani nevěnoval pozornost tomu, kam je hází, nakonec dopadly na zem. Bill si Toma přitáhnul pro vášnivý a hodně hluboký polibek, proplétali své jazyky mezi sebou a jeden druhému vydechovali do rtů.

Bill neváhal a přetočil si Toma pod sebe, poté polibky jel na krk, kde ho líbal a přitom mu stahoval kalhoty.
Tom nevěděl proč, ale cítil se jak v extázi, bylo to tak úžasné, prožil mnoho sexu, ale tohle bylo podle něho to nejlepší. Nechápal proč, ale bylo to tak.

Když se vzpamatoval a koukl se na jeho krčícího se černovláska, zjistil, že ten už mu svlékl všechno oblečení a chystal se uchopit jeho kamaráda do ruky. Samozřejmě že se nebránil, když se tak stalo, bylo odezvou pouze zavzdychání a zaklonění hlavy.

Bill si opravdu dával hodně záležet na tom, aby slyšel Tomovo vzdychy, steny, prosby, cokoliv, co vyšlo z jeho rtů. Když už věděl, že by to nevydržel, zvedl se, a přišel k němu obkročmo.
„Tak se teď ukážeš ty…“ zavrněl Bill a políbil ho, pak z něho slezl a na posteli byl na všech čtyřech. Tom se zvedl, a stoupl si za něj.
„Mám tě připravit?“ optal se Tom, nechtěl mu ubližovat.
„Jak chceš, ale já nepotřebuji,“ usmál se Bill, a tak Tom neváhal, nasměroval svůj penis naproti vstupu do Billova těla a pousmál se, chytil si Billa jednou rukou za bok a přitlačil svůj penis do něho. Zajížděl co nejvíce a Bill mu do toho slastně sténal. Když byl až po kořen, tak se usmál, chytil si Billa za boky oběma rukama a začal se v něm pomalu rozpohybovávat.

„Bože Bille, jo…!“ křikl Tom a dále do Billova těla přirážel prudce, divoce, rychle, ale také vášnivě, s láskou a něhou.

„Oh, Tome, ještě chvíli!“ křičel Bill slastí, když Tom opět přirážel do jeho prostaty, a přitom se Bill sám uspokojoval v klíně svou rukou.
Netrvalo to ani dlouho, a už s Tomovým křiknutím poznal, že dosáhl orgasmu, ucítil v sobě onu Tomovu bílou tekutinu a jen zaklonil hlavu a užíval si to, přitom dál pohyboval rukou, avšak ho Tom zastavil.
„Počkej..“ vydechl a pomalu z Billova těla vylezl, usmál se, když viděl, jak z něho vytéká bílá tekutina a Billa si poté položil, sehnul se k jeho rozkroku a s pomocí ruky a rtů uspokojil Billa až ke křiku v jeho orgasmu. Poté spolykal jeho sperma a lehl vedle něj. Potřebovali se oba vydýchat.

Když se Tom probral a sáhl něžně rukou vedle sebe, zjistil, že Bill tam už není. Opět ho po společném usnutí nechal samotného. S povzdechem se zvedl, a vydal se do sprchy, musí ze sebe smýt pot a tekutiny jak od něho, tak Billa.

autor: LízatQo

betaread: J. :o)

One thought on “Déšť 10.

  1. WoooW konečně po dlouhé době se to tu objevilo ,, úžasný díl! škoda ,ale že tak krátký .. Honem další 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics