Profesor 11.

autor: Tina

Dalšího dne pro Billa William nepřijel. Možná, že byl naštvaný za ten výstup, který černovlásek předvedl včera. Bylo to od něj sprosté vůči profesorovi a Bill toho skutečně litoval. Musí se mu dneska omluvit, vysvětlit mu, že to byl jenom přehnaný výbuch emocí.
Do školy se dostal autobusem, který opět stihl jen tak tak. Vydal se rovnou ke kabinetu a zaklepal. Neotevřel mu však jeho matematický princ, ale profesorka Müllerová.
„Oh… dobrý den, paní profesorko, je tady pan profesor Trümper?“ byl trochu zaražený.
„Ještě před chvilkou tady byl, museli jste se asi minout,“ pokrčila bezmocně rameny. Černovlásek jí jenom poděkoval a vydal se do třídy.

Posadil se na židli. Nějak neměl náladu na vtípky od kamarádů.

„Co ti je, Bille?“ zeptal se Andy a koukal na něj. Mohl si skoro až vykroutit hlavu, aby Billovi pořádně viděl do obličeje.
„Nic mi není, jenom… jenom jsem se málo vyspal,“ vcelku to taky byla pravda, protože pořád přemýšlel nad tím, jak Willovi nadal, a psát mu omluvnou zprávu mu přišlo neosobní.
„Dej si nějaký energetický drink, nebo si zajdi na cigáro, ať tě to probere. Taky je na seznamu trochu propleskat, to bych zvládl i já a zadarmo, co?“ navrhl Georg.
„Asi zvolím ten drink,“ kývl si spíš pro sebe a vydal se do školního bufetu.


„Je nějaký divný, nepřijde ti? Až moc,“ řekl Georg a díval se, jak Bill odchází.
„Zkusím z něj dostat, co se mu stalo, třeba to řekne, i když nevím, on se se svými problémy svěřuje, jen málokdy.“
„Ale až bude oslava, tak ho to přejde, opijeme ho a pořádně si to užijeme,“ zazubil se spiklenecky Geo.

Bill se mezitím vydal koupit energetický nápoj, avšak při své cestě se zastavil, když zahlédl svého matematického prince u schodů. Rychle se k němu vydal, než mu zase zmizí.

„Pane profesore?“ oslovil ho jako každý jiný student. Nemohl mu tady teď tykat. Černovlasý muž se otočil, ale ani se neusmál.
„Copak?“ otázal se a čekal.
„Mohl bych s vámi mluvit? Někde v soukromí…“ poslední větu dodal tišeji. Upíral na Willa prosící pohled, a nakonec se vydali do jeho kabinetu.
„Tak mluv,“ vyzval jej bezcitným hlasem. Šlo vidět, že byl naštvaný.
„Wille, já se ti za včerejšek moc omlouvám, byl jsem vytočený a ujelo mi to, promiň mi to prosím,“ smutně na něj koukal.
„Proč jsi byl takový?“
„Bylo to z biologie, ten profesor je naprostý debil a ignorant. Měl narážky na moji orientaci a říkal, že je to odporné, tak mě to vytočilo. Opravdu se ti omlouvám, Wille,“ pohladil ho po tvářích a potom ho objal. Ten si ho přitiskl k sobě a povzdechl si.
„Je to starý, konzervativní pán, co si nevidí do huby, klasika,“ pousmál se.

O 4 dny později

Byla sobota, což znamená, že se bude konat velký mejdan. Georg tam pozval snad čtyřicet svých kamarádů, takže to bude opravdu legendární. Pomalu se do jeho domu začali sjíždět všichni jeho přátelé. Venku už byla slyšet dunící hudba a uvnitř to vypadalo jako v džungli. Všichni se bavili, tancovali, popíjeli a smáli se. Konečně tam dorazil i Bill. Napochodoval dovnitř. Georg s Andym si ho hnedka všimli.

„Ahoj, donesl jsem ještě něco k pití, ale jak vidím, asi chybět nebude,“ zasmál se a dal láhev Geovi.
„Jde se na parket,“ zatáhl ho Andy na parket. Blonďák nebyl úplně na kluky. Líbily se mu i slečny. Kluci si z něj dělali srandu, že je schopný ojet všechno, co mu roztáhne nohy.
Společně s Billem tancovali v rytmu hlasité, dunivé hudby blízko u sebe a užívali si to. Byli to velmi dobří přátelé, znali se už od dětství, takže spolu vyrůstali.

„Chce to dostat něco pod kůží, pak se líp dovádí,“ zakřičel Bill, aby jej bylo slyšet a vydal se pro něco k pití. Chvíli s Andreasem a ostatními popíjeli a bavili se. Bill poznával nové Georgovy přátele. Mezi nimi byl i jeden vcelku pohledný mladý kluk asi tak v Billových letech. Černovláska hlavně zaujal jeho piercing ve rtu.

Na sobě měl tmavě modré tričko, které měl dost volné, stejně tak jako tmavé džíny, bílou čelenku a stejně tmavě modrou kšiltovku a dredy vzadu stažené. Usmíval se na Billa a jeho mandlové oči působily tak vlídně.
Černovlásek si ale stále připomínal, že on už je zadaný a nepřišel si sem povyrazit, ale jenom se bavit. Nemohl by to Williamovi udělat. Tohle by mu už neodpustil. Stačilo, že byl na něj tak zlý.

Celá párty začínala dostávat ty správné grády a většina lidí už byla dost opilá. Páry, které buď přišly spolu, nebo se seznámily až tady, se snažily najít nějaký volný kout, kde by si to mohly rozdat. Naštěstí měl Georg velký dům, takže bylo spousty volného místa.

Prodral se lidmi až k DJovi a řekl do mikrofonu jednu výhružku:
„Jestli mi někdo zasviní povlečení, nebo cokoliv jiného, tak ho vykuchám!“ jakmile tohle řekl, lidi, kteří tancovali a byli přiopilí, jenom zakřičeli na souhlas, jako by je snad Georg v něčem povzbuzoval.

Mezitím na druhém konci celého toho dění se Bill vybavoval s Tomem. To byl ten dredatý kluk v hoperském oblečení. Byl celkem milý a spolu se i smáli. Oba už měli celkem dost v krvi, takže se smáli i naprostým blbostem.

Všude panovala dobrá nálada, a čím víc hodin bylo, tím více lidí bylo opilých a dělali takové věci, které by je normálně ani nenapadly.

„Děcká, až na to hupsnete, pamatujte na ochranu, kdybyste neměli, mám toho plný šuplík,“ zachichotal se opilý Georg a tu poslední část se snažil jakože šeptat, ale moc se mu to nedařilo. S opilou brunetou, která měla krásné vlnité kaštanové vlasy a opravdu krátké červené šatičky, se vydal nahoru po schodech, najít si taky nějakou místnůstku, kde by se na sebe mohli vrhnout. Tak nějak doufal, že jeho pokoj bude volný, ale jaksi je už někdo předběhl, takže museli k rodičům do ložnice.

Černovlásek byl mezitím pořád opřený o stěnu, vedle něj Tom, který se taktéž opíral. Sledoval Andrease, který už byl taky namol, jak tancuje s jedním sladkým klukem s černými krátkými vlasy a úzkými džíny. Vypadalo to, že se ti dva na to taky brzo vrhnou, podle jejich vášnivého tance už chyběla jenom chvilička.

Každý tady byl opilý, každý se skvěle bavil, a Bill, i když byl už taky v náladě, se cítil nějak osaměle, pak se podíval do mandlových očí jeho nového kamaráda. Díval se na něj upřeně, na každý detail černovláskova těla.
„Ani na to nemysli, já jsem nadaný… vlastně zadaný,“ řekl mu opile a zdůrazňoval to vztyčeným ukazováčkem. Dredáč se jenom zasmál, Bill mu přišel skutečně roztomilý. Zajímalo ho, jaký je asi v posteli, a zajímalo jej to čím dál víc. Bez jakéhokoliv slova vzal černovláska za ruku a vedl jej po schodech do nějakého pokoje.

Zkusili Georgův. Ten už se uvolnil. Přišli k posteli a sedli si na ni. Dívali se sobě navzájem do očí, a když chtěl Bill opět namítnout, že je zadaný a jeho miláček čeká doma, Tom jej políbil. Prostě jen tak se mu natiskl na rty a začal ho líbat. Černovlásek neodolal a polibky mu oplácel. Alkohol mu zatemnil mozek natolik, že nedokázal normálně myslet a prostě jenom konal.

Pomalu klesli na postel a sundali ze sebe všechno oblečení. Využili i Georgovy chytré rady a použili kondom, kterých bylo v šuplíku spousty. Když se Tom do Billova úzkého těla dostal, hned zavzdychal a černovlásek rozhodně nebyl pozadu.

Sex spolu si užili na maximum a doprovázely ho hlasité a vzrušené steny. Všude v pokoji byla cítit vášeň, kterou způsobil chtíč, alkohol a touha po zakázaném ovoci.

Jakmile oba vyvrcholili, upadli do tvrdého spánku z poloviny přikrytí. Netušili, jaký šok je bude čekat dalšího dne, a nejvíce Georga, který netušil, že dům rodičů se proměnil v hotovou skládku.

autor: Tina

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Profesor 11.

  1. Teda, čekala jsem, že Tomik přijde víc jako hodnej kluk a on takhle na zadaného a opilého Billa? 😀 Co se asi ráno stane? No nic, budu si muset netrpělivě počkat na pokráčko 🙂

  2. Ježíííš ne-neeee :/ … OMG Bille tys to ,ale posral 🙁 … Tak to se mi nelíbí … co teď bude s Billem a Willem? 🙁 .. Bože můj .. Tak to se asi zblázním .. :/ Honem další díl ..

  3. Chlast tědá divy 😀 To je známá věc 😀 Ale Bill to teď teda extrémně posral! Chdák Will! Tohle mu už asi neodpustí. Ale na druhou stranu Tom by taky nebyl k zahození… 😀
    Taky docela lituju Georga. Ten jeho barák asi dopadl opravdu pěkně. A raděj bych ani nechtěla vidět jeho pokoj 😀 😀 😀 No však on si to tam snad uklidí 😀 Jen doufám, že nějak nečekaně nepřijedou Georgovi rodiče 😀 To by pro ně asi nebylo pěkný překvapení 😀

  4. Mám dilemu. Neznášam keď sa zamilovaní ľudia podvádzajú, ale Tom… Bill a Tom patria k sebe a keďže Will je vlastne staršia verzia Billa 😀 mám v tom chaos a ani mi to tak veľmi nevadí. Uvidíme čo na to Willi, je mi ho ľúto a Bill by si zaslúžil poriadne si to vyžrať.

  5. no je nekolik moznosti..: 1)teticka helga je najde
    a vykeca to ve skole
    2)prijedou geeho rodice
    3) will pro billa prijede ale pak nechcu videt tu reakci…ale v tomdle pripade by helga zjistila o co go ttakze se spis priklanim k moznosti ze helga to vykeca…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics