Novel of Dreams – My Nightmare 31.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne


BILL

Sladce jsem se pousmál a polibek Tomovi hned oplatil. Jsem tak moc rád, že jsme si sem vyjeli. Vážně si myslím, že nám to oběma jedině prospěje, tohle jsme potřebovali. Navíc, Tomovi se tu očividně líbí, což je pro mě hlavní. Já bych pro něj absolvoval i ten snowboard, kdyby mu to udělalo radost. Pohladím ho po bocích, a hned ho hravě kousnu do spodního rtu.

„Mmhh, hračičko,“ zasměje se a roztomile nakrčí nos. Jen se mu o něj otřu tím svým. Poté se mu už do rtů zase vpiju.
„Mmm…“ oddechnu spokojeně, když si probije cestu ke mně do úst. Hravě mě začal pošťuchovat svým jazykem. Jak jsme byli však mokří, stále po mně klouzal dolů do vody.
„Neuplav mi,“ šeptnu a chytnu ho pod zadečkem.
„Mmm, když ono to klouže,“ zasměje se a sleze ze mě úplně. Ne, neutíkej mi, broučku.
„Koukám,“ šeptnu a uculím se.
„Hm,“ usměje se jen. Dlaněmi mi sjede po hrudi a couvne ode mě.
„Ne, ne,“ přitáhnu si ho k sobě a dlouze ho políbím. Já ti dám, že mi budeš utíkat.

„Jsem rád, že jsme tu spolu,“ ovine mi ruce opět kolem krku, načež se ke mně přitiskne svým nahým tělem.

„Já taky, lásko,“ pošeptám a dám mu několik pusinek na tvář. Opřu se kolenem o jeho bok.
„Bylo to hodně drahý?“ broukne pobaveně. Prsty mi začal jezdit jemně po šíji.
„A záleží na tom?“ usměju se. Že se o to zajímá. O to tu nejde… Jde o to, že jsme tu a spolu.
„Docela jo,“ kývne. Otře se mi rty o bradu a orámuje mi pomalinku celou čelist.
„Ohmm…“ pootevřu rty a poslušně držím, „no, něco to stálo, ale stojí to tu za to.“
„Mmmm, to abych se víc snažil, hm?“ zasměje se tiše. Vzápětí na to mi něžně nasaje ušní lalůček mezi rty.
„Jak to… myslíš?“ spokojeně zavrním a přivřu blaženě oči. Dělá to tak dobře.
„Nějak bych ti měl oplatit tvoji snahu, ne?“ šeptne mi do ucha, na nějž mě políbí. Rty mi přejede po čelisti, až se zastaví na bradě. Jen ji něžně nasaje mezi rty.
„Nemusíš, ale můžeš. Já proti nebudu, pokud to bude tenhle styl oplácení,“ pošeptám s úsměvem a skloním k němu hlavu, abych ho mohl políbit. Se smíchem mě jemně kousnul do brady a poté mě dlouze políbil.

Jen co jsem mu to oplatil, jsem se mu zadíval do očí.
„…miluju tě, medvídku,“ pošeptám skoro neslyšně.
„Já tebe,“ usměje se s pohledem upnutým ke mně. Dá mi další pusinku. Přidržel jsem si ho jednou rukou a druhou mu pomalu sjížděl po boku. Po chvilce jsem už v dlani hnětl jeho bok a něžně ho líbal na krku. Chtěl bych se s ním pomazlit. Nebudu se tajit tím, že mi to chybí. Naklonil hlavu ke straně, aby mi umožnil lepší přístup, a slastně vydechl, přičemž přivřel oči. Trochu se zaklonil, ale boky se naopak ke mně více přitiskl. Dával jsem si na každičkém polibku záležet. Přejížděl jsem mu jazykem po tepně a sál tu jeho jemnou voňavou kůži. Dlaní jsem mu sjel k podbřišku a sjel prsty ke slabinám.

„Amhhh,“ vzdychl slabě a promnul mi v dlani rameno, načež mi sjel po paži. Musel jsem oddechnout. Jen to, jak vzdychal, mě dostávalo. Vzrušovalo mě to, tak moc. Prsty jsem ho hladil a do té hladce oholené kůže zatínal jemně bříška prstů. Chci ho, tak moc, ale nechci ho polekat. Nechci ho k ničemu nutit. Však já bych byl rád, kdybych ho zase mohl jen ochutnat. Otřel se mi rty o tvář, jak sklonil hlavu, aby se na to podíval. Jen tiše vydechl. Pohladil mě dlaní po boku a pomalu mi vyjel po žebrech, až mi ruku znovu ovinul kolem krku. Jakmile se ke mně přivinul, vyhledal si naléhavě mé rty.

„Mhh.“ Hned jsem mu umožnil je vlastnit. Líbal jsem ho znovu tak vroucně, avšak dychtivě. Konečky prstů jsem mu nedbale přejel po kořenu penisu. On mi s tichými výdechy sál rty a usilovně se proti nim mačkal svými. Cítil jsem, jak pomalu tvrdnul. Musel jsem se nad tím trošku usmát.

„Počkej,“ pošeptám a skoro ho až odtáhnu k hraně bazénu. Mám pocit, že bychom se za chvilku utopili, a to teď vážně nechci. Opřu ho o ni a znovu mu umožním hrát si s mými rty. Dlaní mu sjedu do rozkroku a pohladím ho jemně po varlatech. Zapřel se rukama o hranu, aby mi udělal více prostoru, a nanovo začal dychtivě sát mé rty. Po chvíli mě rukou stejně pohladil po prsou a znovu se ke mně přivinul, jako by chtěl být u mě.
„Líbí se… ti to? Můžu?“ pošeptám, přičemž mu tázavě jen prsty přejedu po penisu. Nerad bych to udělal proti jeho vůli.
„Mm-hmm,“ brouknul téměř prosebně. Zapletl mi prsty do vlasů a za týl si mě k sobě přitáhnul. Hned na to se jazykem probojoval ke mně do pusy a začal mě líbat. Z jeho polibků vyzařovala vášeň a touha. A to se mi líbilo.

Začal jsem mu ty jeho naléhavé polibky oplácet. Jazykem jsem si hrál s tím jeho a pořád ho s ním tak hravě proplétal. Dlaní jsem mu obemknul penis a stáhl mu předkožku, přičemž jsem už v určitém tempu po jeho mužství začal prudce vyjíždět. V ten okamžik začal funět nosem a tiše mi kňučet do rtů. Zatahal mě trochu za vlasy a víc se ke mně přitiskl. Jeho mužství rychle rostlo a nabývalo objemu. Byl už dost vzrušený. A to je pro mě odměna, líbí se mu to. Začal jsem ho líbat přímo hluboce. Líbilo se mi, jak mi dával najevo, že se mu to líbí. Proto jsem ještě trošku přitlačil a nakonec mu vyjel na žalud. Jen ten jsem semkl v dlani a zprudka po něm vyjížděl, ale jen chviličku. Chtěl jsem ho vydráždit, a proto jsem mu po špičce jemně začal přejíždět prstem, kroužil jsem s ním tak něžně. To ten víkend krásně začíná. Tohle jsem si snad i představoval. Přijde mi to vzrušující, v bazénu, hmm…

„Mmhhhaaa,“ vzdychl hlasitě, když se ode mě odtrhl a zaklonil hlavu. Zadečkem se doslova namáčknul na hranu bazénu. „Na tohle už čekám pár hodin,“ zasměje se rozechvěle a trošku pohne boky, načež se pohladí po břiše.

„Vážně? A já po tom už pár hodin toužím,“ pošeptám a chytnu ho za boky. „Chci tě kouřit, vydržíš tu zimu?“ začnu se rozkrokem třít proti tomu jeho.
„Já věřím, že mě zahřeješ,“ políbí mě hluboce i s jazykem, a poté se chytne hrany. Vytáhne se výš a posadí se na kraj. Okamžitě mu naskočila husí kůže a lehce se zachvěl. No, tohle bude ještě zajímavé, snad mi tu neumrzne.
„Udělám pro to všechno,“ pošeptám, a hned ho pohladím po stehnech, načež mu je od sebe poroztáhnu. Přisunu si ho trošku k sobě a sám se z bazénu povytáhnu. Hned mu s chutí laxně rty objedu špičku žaludu. Bože, chutná pořád tak dokonale. Nad tím už se jen pousmál a nohy v kolenou pokrčil. Jednou rukou se opřel za sebou a druhou mě pohladil ve vlasech. Spokojeně jsem zapředl a vzal si ho do úst. Hned jsem kolem něj rty obemknul a začal ho kouřit. Dlaní jsem mu při tom jemně promačkával varlata.

„Ohhmm,“ vzdychnul a zavřel oči. Přidržoval si mě za temeno hlavy, ale nijak mnou nemanipuloval. Zavřel jsem oči, soustředil jsem se na to, abych se nezačal dávit. Když jsem si byl jistý, začal jsem ho kouřit celého. Vždy jsem zafuněl nosem, ale šlo to.

„Jo,“ šeptne rozechvěle a trochu se v pase prohne. Jemně pohnul boky. Vyjel jsem rty až nahoru a nasál mu žalud. Rty jsem mu masíroval přechod a jazykem celý jeho žalud, byl moc vlhký. Stiskl mi vlasy u kořínků a vzrušeně usykl. Poté se pohladil po stehně a vyjel si na podbřišek, jejž přimáčkl. Hravě jsem mu jazykem na samé špičce zakmital. Když jsem si ho bral zpět do pusy, neodpustil jsem si mu jemně po žaludu sjet zuby.

„Ouhh,“ zakňučel, načež si dlaní přejel po břiše. Poté ruku opět přesunul na moji hlavu. Udržoval jsem si dané tempo, jen jsem přitvrzoval. Dlaní jsem mu sjel po stehně a chytil ho za bok. Tiše zasténal a začal proti mně trochu boky pohybovat, ačkoli jsem ho držel. Proto jsem ho pustil a umožnil mu hýbat se, jak jen chce. Chci, aby si určoval. Dlaní jsem si začal ještě dopomáhat. Pohladil mě ve vlasech, trochu se narovnal a začal pánví lehce přirážet, ale byl opatrný. Dával si pozor. Z úst se mu tak každou chvilku ozvalo tiché zasténání.

„Uhmmm,“ semkl jsem rty pevně k sobě a kouřil mu už jen intenzivně žalud, přičemž jsem mu mnul v dlani varlata. Byla už tak dost citlivá. Zdálo se, že to nebude už trvat dlouho. Jeho steny nabíraly na síle a cítil jsem, jak se chvěl. Když jsem si ho však bral opět hlouběji do úst, něžně mě přichytil za bradu a zastavil. Zvedl jsem k němu pohled a olíznul si rty. Je tak ohleduplný.

„…už?“ šeptnu a na špičku ho líbnu.

„Skoro,“ pousměje se. Položí mi nohu na rameno a kousek mě od sebe odstrčí. Poté ke mně sklouzne do vody. Jakmile mě obejme kolem krku, dlouze mě políbí. Eh? Polibek mu oplatím, avšak na něj trošku překvapeně koukám.
„Bylo to… špatně?“
„Ne, neboj. Kouříš dokonale,“ zasměje se tiše. Ucítím, jak mi náhle přitiskne koleno mezi stehna a začne mi jím masírovat mužství. Aha, tak to se odmítnout nedá. „Mmmhh,“ zavrní s úsměvem, přičemž mi dá pusinku.
„Ohmm…“ přivinu se k němu a políbím ho. „Ale já to nedokončil,“ pošeptám tiše.
„Co když nechci, abys to dokončil?“ broukne mi do rtů. Sundá nohu a místo toho mi kolem penisu obemkne prsty. Silně stiskne, a poté po něm několikrát přejede. Políbil mě a poté se polibky přesunul na můj krk. Co mi chce tímhle naznačit…? Já se utopím.

„Ahm, do-dobře,“ nahnu hlavu ke straně, aby ke mně lépe mohl, a jednou rukou se zapřu o hranu bazénu. Zatímco mi sál kůži na krku a zaplavoval mě polibky, intenzivně mi po penisu vyjížděl rukou. Honil mě prudce a trhavě, přičemž mi v dlani mnul žalud.

„Ohh,“ zavřu oči a zvrátím hlavu na okamžik dozadu. Bylo to dobré a intenzivní. „Já se ti utopím,“ usměju se a pohladím ho po paži.
„Neutopíš, neboj,“ ujistil mě pobaveně a dál mě honil. Nevypadalo to, jako by mě chtěl provokovat a uspokojit. Spíš se mě snažil dostat do stavu nepříčetnosti a plného vzrušení. Zakroužil mi jazykem v krční jamce a poté objel klíční kost. Ne, já ještě omdlím, než se utopím.
„Ahhh… mmm, lásko,“ zakňučím a přitisknu se k němu víc. Co má jen za lubem… Vyhledám si jeho rty, abych se alespoň trošku utišil. Dlouze mě políbil a ještě chvilku mě honil. Jakmile jsem však nabyl plného objemu, pohladil mě po varlatech a ruku mi ovinul kolem boků.

„Bille?“ pošeptá a pohlédne mi do očí. Co se… děje…?

„Amm… ano?“ podívám se na něj a pootevřu rty. Promne mi bok v dlani a poolízne si rty, jako by nevěděl, jak začít.
„Víš…“ šeptne a opře si čelo o moji tvář. Jsem tiše, nechávám ho mluvit. Nevím, co jsem mu provedl, proto ho jen rozněžněle pohladím po ramenu.
„Co bys řekl, kdybych… ti teď řekl, aby ses se mnou miloval?“ zašeptá mi do pokožky a otře se mi mazlivě nosem o čelist.
„No-no, já… nevím,“ oddechnu překvapeně a hned se otřu tváří o jeho. Vážně mi vyrazil dech. Nečekal jsem tohle. Já se toho snad i bojím, a víc jak poprvé, co jsme spolu spali. Nechci mu nějak ublížit. Co když se mu to se mnou už nebude líbit? „…chtěl bys?“ usměju se. Ale samozřejmě, že bych chtěl. Vždyť… to je to nejdokonalejší.
„Pokud ty ano…“ vydechne. Přivine se ke mně a pohladí mě po bedrech. Začal mě něžně líbat na tepně.

„Tomi,“ pošeptám a schoulím se k němu. Najednou mi po těle přeběhne mráz. „Já bych chtěl, to je to nejkrásnější… Já… jen jsi mě překvapil,“ přiznám a donutím ho zvednout hlavičku. Hned, jak se mi to povede, tak ho láskyplně políbím. „Chtěl bys tady?“

„Je tu dobrá gravitace,“ broukne s úsměvem a pohladí mě po zadku, načež se přisaje k mým rtům. Taky pravda. To bude zajímavé… ve vodě.
„Mhh, jo,“ usměju se a vpiju se mu do rtů. Dlaní mu sjedu na zadeček také a začnu ho po něm hladit.
„Jak to bude nejlepší?“ vyjede mi dlaněmi po celém těle, až mi je omotá kolem krku.
„No, já nevím… Co myslíš, jak bys rád?“ Nerad bych, aby se mu to nakonec nelíbilo jen kvůli špatné poloze. I když ve vodě se zrovna tohle moc řešit nedá.
„Takhle?“ pošeptá a ovine mi nohy kolem pasu stejně jako malá opička.
„Mmm, dobře,“ usměju se a oddechnu. „Věříš mi, že jsem nervózní?“ zasměju se tiše a políbím ho na bradičku. Nechci, aby se cítil špatně.
„Věřím, protože já taky,“ vydechne s malým úsměvem. „Bude to hodně bolet?“ Ah, nechci mu ublížit.
„No, tak poprvé to pro tebe nebude a… já budu něžný a pomalý. To ti slibuju, broučku,“ líbnu ho na spánek. „A přestat můžeme kdykoli,“ dodám. Jenom polknul a zhluboka vydechl.
„Dobře,“ šeptne nervózně.

„Takže… co teď?“ Nelíbí se mi, jak je nervózní.

„Nebuď nervózní,“ pošeptám a přivinu ho pořádně k sobě a začnu ho hladit po bocích.
„Promiň, jen… Já vím, že to není poprvé, ale… mám takový pocit,“ zasměje se tiše a vytáhne se ke mně o kousek výš.
„A víš, že je to tím snad i hezčí?“ usměju se a podepřu ho pod zadečkem. Na to mi však nic neřekl. Trošku se ošil a znovu zhluboka vydechl.
„Takže co teď?“ zopakuje.
„Trošku si tě roztáhnu, pohraju si s tebou, hm?“ políbím ho a dlaní mu pomalu sjedu znovu na zadeček a prsty zabloudím mezi půlky. Vážně bych byl rád, kdyby se mu to líbilo, kdybych věděl, že jsem ho uspokojil na 100%.
„Hm…“ kývne hlavičkou. Chytne se mě pevněji a opře si čelo o svoji ruku na mém rameni. Nevypadá příliš nadšeně. Ne, tohle takhle být nemá, i když je nervózní.
„Tomi… vážně chceš?“ zeptám se.
„Jo, jo, jen jsem nervózní. Promiň,“ políbí mě na krk.
„Ne, nic se neděje. Neomlouvej se, já jen nechci, aby ses do toho nutil, víš?“ usměju se sladce.
„Nenutím se do toho. Sám jsem to chtěl,“ šeptne mi s výdechem do ucha. Vzápětí na to mi něžně olízne lalůček a nasaje ho mezi rty.

„Mm, dobře,“ usměju se trošku a prsty mu proklouznu mezi půlkami. Jen mu ukazováčkem začnu kroužit po vstupu, jemně a něžně. S naprostou něhou mi ušní lalůček skousl mezi zoubky a poté mě políbil na lícní kost.

„Nebyla by na tohle lepší nějaká jiná poloha?“ zabrouká mi do ucha, přičemž se mi o něj otře nosem. Hah, jako bych o tom nepřemýšlel, ale chtěl asi tady, tak já nevím, jak to tady udělat, hmmm.
„Myslím, že ano. Jen nevím, jak to tady provést, víš,“ přiznám a vyhledám si aspoň pro jeden polibek jeho rty. Hned mi ho opětuje, a zároveň mi dá další a další. Poté zafuní trošku nosem, pohladí mě po šíji a bezradně se rozhlédne.
„Chceš jít raději dovnitř?“ pošeptám a líbnu ho při tom na bradičku.
„Myslíš, že to bude lepší?“ upne ke mně čokolády. Když tady je tak krásně…
„No, já nevím, možná ano,“ pokývám hlavou, „ale jak chceš, klidně můžeme tady, lásko,“ pohladím ho po zadečku.
„Tak půjdeme dovnitř. V bazénu se pomilujeme zítra ráno, až bude svítat a všude bude rosa,“ usměje se na mě nesměle a stiskne mě mezi stehny.
„To zní báječně,“ zavrním a líbnu ho na krk. „Mmm, takže teď si tě hezky odnesu do postýlky, hm?“ šeptám mu do pokožky. Bude to tak lepší. Tady je sice krásně, ale není tu takové pohodlí, jaké tohle vyžaduje. Zvlášť když je to pro něj takřka prvně.

„Mmh,“ broukne spokojeně a pevněji se mě chytí. Hned si vyžádá několik polibků, které mu okamžitě věnuji. Potom už si ho jen pevně chytnu a doplavu s ním ke schůdkům.

„Ale pevně se mě drž,“ zasměju se.
„Nemám v plánu se tě někdy pustit. Už navždycky ti takhle zůstanu viset kolem krku,“ zasměje se mi tichounce do rtů a ještě těsněji stáhne paže kolem mého krku. Tak se mi to líbí.
„Správně, správně,“ pochválím ho a rychle ho vynesu z bazénu. „Mmm,“ líbám ho po cestě do chaty. Spíš jsem s ním do chaty zaběhl. Nechci, aby nastydl. I přesto jsem pocítil, jak mu po celém těle proběhla husí kůže a naježily se mu i chloupky na rukách. Dokonce se ke mně ještě více natiskl, ačkoli se předtím zdálo, že už to více není možné.
„Ještě se trošku osušíme, ano? Nechci, aby ses nachladil,“ políbím ho na rameno a jdu s ním do koupelny. Hned jsem ho postavil na střapatý kobereček a zabalil ho do osušky. „Dobré?“
„Jo,“ zaculí se na mě jako sluníčko a přivine se ke mně, přičemž mě políbí na bradu.

„Dobře… Já se taky trošku osuším nebo budeme mít mokrou tu vodní postel,“ zasměju se, přičemž mu už oplácím polibek, ale na rty. Sáhnu pro další čistě bílou osušku a hned se osuším také, avšak ne tak důkladně, jako jsem sušil jeho.

„Já myslím, že bude mokrá tak jako tak,“ zakření se a vlípne mi dlouhou pusinku. Až tak? No, já nejsem proti. Přichytí mě za osušku, sám si svoji shodí z ramen a začne mě táhnout do ložnice.
„Wrauu,“ zasměju se a jdu poslušně za ním, avšak v chodbičce ho chytnu a vezmu si ho do náruče jako princeznu. „Chci se s vámi už milovat, můj ctěný princi,“ zakřením se. Co mě to zase jen bere… Jenže ono to ze mě jde samo.
„Neměl bych být princezna, když jsem spodní?“ zachichotá se roztomile.
„Ne, jsi můj princ,“ usměju se a otřu se mu nosem o ten jeho.
„Hm, když to říkáš,“ broukne nakonec a políbí mě. S úsměvem jsem mu polibek oplatil a donesl ho do ložnice. Zavřel jsem dveře nohou a došel s ním konečně k posteli. Položil jsem ho doprostřed a usmál se na něj.
„Ty musíš ty dveře zavřít i tady, když jsme široko daleko úplně sami, viď,“ opře se s úsměvem o lokty a pokrčí nohu v koleni. Hah, aniž bych si to uvědomil. No co, zvyk je železná košile.
„No, tak nějak,“ zasměju se. „To je prostě zvyk,“ dolezu k němu po čtyřech a nahnu se nad něj. „Chci tě…“ zašeptám a olíznu si svůdně rty.

Tak co? Těšíte se na příští dílek? Kluci si po dost dlouhé době možná konečně trochu zařádí. =)

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Novel of Dreams – My Nightmare 31.

  1. Konečně :))) Jen mě dostává že Bill je ten hlavní ,, co prostě zasouvá a Tom nic ,, Přála bych si aby to bylo někdy i obráceně aby Tom měl svoji moc nad Billem je to divný Tom takový drsňák a nechává se šuk*** 😀 Pardón za ty slova 😀 ale nedá se nic dělat 😀 tak honem další díl 🙂

  2. Tohle se nedělá, ještě ta poslední provokativní věta, no sakra.
    Ale jinak byl díl opravdu skvělý a už se nemůžu dočkat toho dalšího.
    Natahujete nás jako kšandy, to se nedělá 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics