LEGAL 12.

autor: Fabiana

12. 1., 18:00

„Felixi, pero,“ pokynul Tom asistentovi, když zjistil, že jeho luxusní Delta Italy, kterou dostal od jednoho z klientů jako vánoční dárek, vypovídá službu. Felix se přiblížil ze stolu a z náprsní kapsy své zářivě bílé košile vytáhl obyčejnou propisovací tužku, jakou je možné koupit v každém druhém papírnictví za pár centů. Tom ji s úsměvem přijal, poděkoval pokývnutím a rychlým pohybem ruky podepsal smlouvu. Jeho klient vzápětí udělal totéž.

Krátký, silný stisk ruky a už mizel ze dveří. Felix ho odešel vyprovodit; Tom měl co dělat, aby se udržel v klidu. Po několika minutách, když už si byl jistý, že jsou dost daleko, nadšeně vykřikl a hlasitě se rozesmál.
Konečně se mu podařilo prodat rubíny, s jejichž opatřením měl takové problémy.

I na tváři právě se navrátivšího asistenta se zračil úsměv, v pravé ruce třímal lahev šampaňského a v levé dvě vysoké sklenice. Tom spokojeně přikývl a zanedlouho už otevírali druhou lahev, po ní i třetí. Začínalo se stmívat.

„Ty, Felixi, víš, že je s tebou docela prča?“ zahuhňal Tom a zavdal si ze své sklenice.

„A vy máte na košili flek, pane,“ ukázal na něj Felix prstem. Tom sklopil hlavu – napůl čekal, že ho Felix uhodí do tváře a začne se smát, místo toho ale uviděl na své vlastní košili něco hnědého, co asi nepůjde snadno vyprat.
„Jsem smolař!“ zahlaholil a rozesmál se.
„Když to teď namočíme, třeba to pak nebudete muset skartovat,“ blábolil Felix, a i když měl problém s výslovností některých slov, Tom mu musel dát za pravdu. Zdvihl ruce, ale netušil, který z knoflíčků má chytit.


„Pomoz mi,“ požádal. Felix vystartoval, jako by na tu nabídku čekal. Košile ho zbavil neobvyklou rychlostí, a aniž se na něj podíval, odnesl ji k umyvadlu a chvíli něco kutil. Tom ho přestal pozorovat a natáhl se na pohovku. Na chvíli zavřel oči.

„Co to tady máte?“ zeptal se Felix, dotýkaje se Tomových žeber. Tom si ho všiml, až když ho jeho dotek, jakkoli jemný, zabolel.

„Co jsi říkal?“
„Jak se vám to stalo?“
Tom zdvihl hlavu a na malou chvíli se na modřinu zahleděl.
„Jsem… upad,“ řekl a znovu si lehnul.
„Proč vám to jenom nevěřím?“ zeptal se Felix, lehký nádech sarkasmu v hlase, a posadil se Tomovi na klín.

Tom nereagoval na jeho otázku, jestli toho má někde víc. Nebránil se, ani když ho začal ohledávat. Neposlouchal jeho komentáře, kterými častoval každou modřinku a jizvičku, kterou našel. Neprotestoval, když mu stahoval kalhoty kvůli dalšímu zkoumání. Ale jeho doteky se mu nelíbily. Nechtěl, aby sahal na jeho od koberce odřená kolena a zjizvené ruce, toužil po jiném typu dotýkání. Snad poprvé ve svém životě si uvědomil, že by rád měl někoho, kdo by byl schopný ho obejmout a pohladit bez postranních úmyslů. To pomyšlení naplnilo jeho oči slzami.

„Pane?“ vyrazil ze sebe Felix, když mu začaly stékat po tvářích. „Vy brečíte?“ upustil skleničku na podlahu.

„Slzí mi oči,“ zamumlal Tom a setřel slzy rukávem. Felix ho popadl za ramena, přinutil ho posadit se a přimáčkl se k němu. Obě ruce mu pevně tiskl k zádům a s hlavou na jeho rameni zarytě mlčel. Tom chvíli přemýšlel, co se mu asi honí hlavou; co si asi může myslet skoro děcko, když má před sebou svého šéfa skoro nahého, kterého zjevně někdo občas zmlátí? Došel k přesvědčení, že se radši nechce nic dozvědět.

Roztřeseně zdvihl své ruce a přitáhl si k sobě Felixovu hruď ještě blíž. Příjemně ho hřál. Sdílení tělesného tepla si ale mohl užívat, jen dokud si Felix pořádně neuvědomil, jak vypadají Tomova záda. Billova nová hračka jeho kůži zrovna neprospívala.

„Myslím, že byste se s ním měl rozejít, pane,“ řekl Felix tiše. Tom zavrtěl hlavou.

„Nemůžu.“
Felix přikývl.

Sklouzl z Tomova klína, stáhl mu boxerky, ten poslední kousek látky, který mu bránil v rozhledu, a chopil se jeho údu. Tom na tohle dávno rezignoval. V poslední době necítil potřebu dokazovat si vlastní nadřazenost a ubližovat tak někomu jinému; kdykoli se ale Felix o něco pokusil, nebránil mu. Kluk je mladý a nic mu nemůže bránit v rozletu, ať už má letět jakýmkoli směrem.

Zadržel dech, když ho vzal do úst skoro celého, pak zprudka vydechl a zavřel oči. Stále nebyl tak dobrý jako Bill – tomu se nevyrovná nikdo a nikdo nemůže být lepší. Co se týče Toma, dosud mu kouřili pouze tito dva muži. Ve výběru měl tedy jasno. Z Billovy strany se ale jednalo pouze o odměnu za zásluhy nebo za mimořádnou poslušnost, které on, Tom, nebyl zjevně schopen dosáhnout často. Felix mu naopak poskytoval svá ústa (nejen ta), kdykoli jen k tomu měl příležitost.

Líbal Toma na hrudi, laskal jeho bradavky, tytéž bradavky, do nichž ho Bill v zápalu vášně občas kousal, až krvácely, a které se občas ocitaly v sevření kolíčků na prádlo; líbal ho na krku, kterého si Bill všímal, jen když měl pocit, že jeho otrok potřebuje trochu přiškrtit. Hladil ho po ramenou (o těch by si Tom nikdy nemyslel, jak citlivá mohou být na dotek, obvykle bývala úplně vynechávána).

Zasténal, když ho do sebe pomalu zaváděl; dosedal na něj s pedantismem jemu vlastním, ani milimetr nesměl zůstat nekrytý. Tom změnil polohu, zády se opřel o opěradlo pohovky, pravou rukou si Felixe přidržoval na klíně, prsty levé mu zasouval do úst. Zakláněl hlavu, ve snaze udržet otevřené oči, mu po tvářích stékaly další slzy, ale kdykoli je zavřel, viděl před sebou Billa, a za možnost prožít s ním něco jako tohle, by dal všechny své životní úspory a třeba i duši.

Felix se prohnul v zádech, něco křičel, ale Tom ho neposlouchal. Po břiše mu stékalo jeho sperma, on sám ale ještě nebyl ani zdaleka hotov. Požádal asistenta o změnu pozice, a když byli oba na nohou, opřel ho o zeď a jediným přírazem do něj zezadu pronikl. Felix zasténal, snad slastí, snad bolestí, snažil se ale zachovat pozici, již Tom vyžadoval. Takhle to ještě nezkoušeli a Tom se chtěl přesvědčit, co je na ní skvělého, protože byla patrně jednou z Billových nejoblíbenějších. Nenašel nic než to, že pasivní účastník aktu je stimulován o něco bolestivějšími průniky a vyčerpáván nutností stát. Možná to Bill dělal právě proto.

Raději svého více než ochotného podřízeného položil na záda na koberec a s jeho nohama na ramenou přirážel postupně stupňovaným tempem. Jednou rukou tiskl k zemi jeho zápěstí a prsty druhé si opět pohrával s jeho ústy, měl tak rád, když mu je cucal.

Chtěl se zeptat, jestli se může udělat uvnitř, ale když otevřel ústa, vyšly z nich jen steny, za které se styděl. Odpověděl si sám.

Svalil se na Felixe, prudce oddechoval. Zatímco se vzpamatovával, chlapcovy prsty se probíraly jeho vlasy a on se pokoušel zaplašit myšlenku, že k němu ten kluk možná, možná něco malinko cítí.

autor: Fabiana

betaread: J. :o)

9 thoughts on “LEGAL 12.

  1. Ráda bych shrnula poslední tři díly do jednoho komentáře, ale myslím, že to nebude nijak zvlášť těžké. Strašně nerada to říkám, protože tahle povídka mi ještě nedávno připadala vážně skvělá, ale poslední tři díly mě dost zklamaly. Ten desátý hlavně kvůli tomu, že Tom se nechoval nijak zvlášť hezky k Felixovi, který se k němu jako jediný chová slušně. Mrzí mě, že si svoje komplexy vylil na tom asi nejsympatičtějším člověku v téhle povídce. Pak další díl byl o Billově "znásilnění" Toma, pokud se nepletu. Tak jak mi byl Bill doteď velice sympatický, jedenáctým dílem si to u mě totálně posral. Samozřejmě má právo být vůči Tomovi surový, když se ten mamlas nebrání a navíc ho podle všeho urazil, ale nečekala bych, že klesne tak hluboko.
    A pak dnešní díl. Očekávám, že Tom z takové situace nevyjde bez trestu. Felix je vůči němu úžasně ohleduplný, ale nechápu ho. Samozřejmě láska si nevybírá, ale poté, co mu Tom provedl v 10. díle, bych k němu na jeho místě tak shovívavá rozhodně nebyla.
    Tyhle tři díly jako celek se mi nelíbí hlavně kvůli jednomu – kvůli tomu, že jsou všechny tři založené na sexu. Nebráním se sexu v povídkách, to asi nikdo z nás, ale ani jeden z těch tří se mi absolutně nelíbil. První dva kvůli své surovosti a necitelnosti, tenhle kvůli Felixově naivitě a tomu, že Tomovi v podstatě nechutně leze do prdele.
    Na tuhle povídku jsem se ve své pauze vážně těšila… a mrzí mě, že narážím akorát na hodně velké zklamání. Tak nějak vcelku nevím, co to má všechno znamenat, mnohé souvislosti mi stále ještě nedocházejí. Doufám, že se to s dalšími díly zlepší…
    Omlouvám se, že jsem opět kritická, ale tohle jsem si prostě nemohla nechat pro sebe… Vím, že jsi nás na začátku varovala před násilím, ale nečekala jsem ho na takových místech, na kterých by mělo být něco úplně jiného… Jsem zvědavá na pokračování, ale spíš kvůli tomu, jestli nás postavíš před další sex, nebo se události konečně posunou někam dopředu.

  2. Bill mě v posledních dílech dost překvapuje, čekala jsem, že bude ten co má navrch, ale tohle? Nečekala jsem to a možná u mě i maličko klesnul, ale každopádně mě velice zajímá jak se bude povídka vyvíjet 🙂

  3. [2]: Tahle povídka je primárně hlavně o "lámání" charakteru. Chápu, že se to nemusí každému líbit (vlastně jsem ani nečekala, že to bude číst tolik lidí, kolik to čte, to mě překvapilo), ale jak říkáš, byli jste varováni. Život jako takový je plný násilí a to se projevuje převážně ve chvílích, kdy ho člověk nejméně čeká. Spousta lidí s tím má osobní zkušenosti. Pokud tě tyto díly znechucují a jsi povídkou zklamaná, proč se trápit dál? Tím nechci říct, že by byl další děj horší, ale rozhodně nebude ani lepší. Ale rozhodnutí je samozřejmě jen na tobě. Nemysli si, že mi vadí tvoje kritika. Naopak, jako jedna z mála jsi schopná vyjádřit nelibost slušně a (relativně) bez nadávek, což je příjemné, protože to  každý nedokáže.
    Takže LEGAL: násilí, sex, brutalita, smíšené pocity, strach, bolest a nenávist. Lásky jen velice málo. Časem se možná všechno trochu zmírní a přibude něhy, ale pořád to nebude žádná roztomilá romantika plná srdíček a sladkých slůvek. Ne že bych takové povídky neměla ráda, mají své kouzlo, ale pochybuji, že budu někdy schopná něco takového skutečně napsat.

  4. [4]: Já na roztomilou romantiku plnou srdíček vůbec nejsem, násilí mi nijak zvlášť nevadí, ale v tomhle směru mi prostě nesedne, omlouvám se. Takže říkáš, že změnu čekat nemám? Tak se nedá nic dělat… Třeba na to časem kouknu znovu, kdoví, ale teď už to asi vážně nedočtu =)
    Jen bych ti ráda řekla, že se mi hrozně líbí tvůj styl psaní. Poslední dobou mi připadá, že přibývají jenom povídky, se kterými vůbec nemá cenu se zahazovat, protože autorky, které je píší, neumí správně vykreslit situaci a vtáhnout tak čtenáře do děje. Hrozně si cením toho, že ty umíš psát skvěle a do povídky bylo snadné se vžít =) Jen to asi není tak úplně můj šálek kávy… =)

  5. [5]: Po pravdě vůbec netuším, co se v povídce bude dít dál, zrovna píšu osmnáctý díl a postupně objasňuji, proč se Bill vůbec chová tak, jak se chová. Jak to bude dál záleží na tom, co mě zrovna napadne, neplánuji sice změnu, ale možná by se to mohlo maličko zmírnit, to se uvidí.
    Díky za pochvalu 🙂 Tahle povídka ti sice nesedla, ale možná ti sedne něco jiného, takže můžeš zkusit můj blog, mám tam celkem dost netwincestních povídek (jo, dělám si reklamu a připadám si jako zoufalec :D). Po pravdě tak úplně nesedí ani mně, experimentuji a zjistila jsem, že mě občas docela baví ji psát. Uvidím, co z toho nakonec bude. A možná bude moje příští povídka úplně jiného stylu 😀

  6. Mno..taky si právě říkám,jestli k němu Felix něco přeci jenom necítí,protože Tom ho má jenom na hraní a minule mu udělal tamto a Felix za ním pořád chodí a pokytuje mu svoje tělo i přes tohle. a má o něj strach,po tom ,co viděl ty modřiny.
    Pfuf…Toma mi je líto,jak mu bylo úzko z toho,jak se k němu Bill chová a že by si přál,aby ho někdo objal z opravdových citů….doufám,že to jednou právě Bill ho takhle opravdově obejme*
    Jinak..kolíčky? oh bože..chudák Tom..co ten si to jenom zažívá…je fakt Billovým otrokem a mě by zajímalo,proč tohle Bill dělá…jestli se za něco mstí nebo si prostě Toma vyhlídl a jen na něm chce ukojit svoje sexuální touhy….

  7. 😀 No jáááj *velmi neinteligentní vyjádření hah*! Přečetla jsem si dneska všechny tři poslední díly najednou, protože jsem byla na dovolené a mám hromadu pocitů v hlavě. Za prvé bych ti ráda sklonila pochvalu za velmi zajímavý příběh do kterého jsem se prakticky hned zamilovala. Tvůj styl psaní je velmi obdivuhodní, protože si dokážu hodně živě představit co se tam děje… Otázkou je jestli se taky někdy dozvím proč se to děje… :DD Ale na první pohled je jasný, že Felix je absolutně zamilovaný do svého šéfa, nebo mě napadlo, že by mu něco z minulosti dlužil nebo vážně nevím, ale chudinka ztratil tvář… Už jen proto jak se stále i přes nechutně bolestivé znásilnění Tomovi nabízí. Musím přiznat, že když mu to Tom udělal poprvé a necítil ani trochu lítosti…. vůbec mi nevadilo, když mu Bill udělat to samé, ale chvilinku po tom co byl schoulený ve vaně do klubíčka a Bill na něj řval, že je červ a že si s ním může dělat co chce bylo mi ho neskutečně líto, protože mezi Toma a Billa patří láska ať je to jakýkoli druh lásky vždycky tam bude a já doufám, že tomu tak bude alespoň trošku i v téhle povídce =) jestli ne.. bude mě to hodně mrzet, ale budu si jí alespoň představovat.. každopádně se těším na další díly, protože tahle povíddka je opravdu JINÁ 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics