Novel of Dreams – My Nightmare 33.

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

TOM

„Jsi v pořádku?“ zeptá se tiše Bill poté, co ze mě vyjde a lehne si vedle mě.

„Mmm,“ zavrtím se. Jo, je to dobrý. Zadek žije. „Jo, jsem,“ usměju se. Přetočím se na bok a vmáčknu se do jeho teplé náruče. Bože můj, jak jsem bez tohohle vůbec mohl žít. Už je to takovou dobu, co jsme byli v Berlíně. Jak dlouho jsem byl vůbec zavřený v léčebně? Kolik už od všeho uběhlo času? Pomalu jsem nacházel své ztracené já. Nevzpomněl jsem si na všechno, ale už jsem věděl, kdo jsem, co cítím. A to je pro mě to nejhlavnější.
„Miluju tě, tak moc,“ pošeptá mi do ucha a tiskne si mě k sobě, jako by mě měl stále málo. Podívám se mu do očí a pohladím ho po tváři. Až teď vidím pravé barvy, něhu a lásku v jeho očích. Vůbec se ten pohled nezměnil. Naopak snad zesílil… V očích jsem ucítil slzy, tak jsem rychle zamrkal a schoulil se k němu.
„Strašně tě miluju,“ vydechnu polohlasem a políbím ho na krk. Je to, jako bych doposud žil v mlze a neviděl jasně barvy kolem sebe.

„…já tebe, broučku,“ pohladil mě konejšivě po zádech. „Vážně ti nic není, nebolí tě to moc? Já… nechci ti ublížit,“ poodtáhl se, aby se mi podíval do očí.

„I kdyby mě to mělo roztrhat vejpůl, tak bych se nechal, abych tě udělal zase šťastným,“ upnu pohled k jeho rozněžnělým čokoládám. Kéž bych mohl vyjádřit, jak moc ho miluju. Tak strašně mi chyběl, proboha. Mám pocit, jako bychom spolu nebyli alespoň půl roku, ačkoli jsem byl téměř po celou tu dobu s ním.
„Ale to ne, Tomi,“ přichytí si mě pevněji. „Samozřejmě, že mě těší, že se spolu milujeme, ale nechci ti ublížit, to nikdy. Já… to nechci dělat proto, abych se já uspokojil, to ne,“ šeptá rozechvěle.
„Nikdy se nezměníš,“ pousměju se, „a ani nechci, aby ses někdy měnil. Chci tě přesně takového… a napořád,“ vpiji se měkce do jeho sametových polštářků.
„Mmm, děkuju,“ zašeptá mi už do rtů a poté mi už dává jeden polibek za druhým. Čím dál tím víc se mi do rtů vpíjí a jeho neposedné prstíky mě hladí všude možně po těle. Přidržím si ho u sebe za čelist a překulím se na něj, nad čímž se vítězně usměju a dám mu dlouhou pusinku. Tak nádherně voní jen on…



„Ty můj medvídku,“ usměje se a sjede mi dlaněmi po bocích. Medvídku… Miluju to.
„Broučku,“ šeptnu na oplátku a s další pusinkou se mu zavrtím zadečkem na penisu. Cítím, jak mi jeho nadílka pomalu vytéká ven. Chudák peřina, ta si s námi užije.
„Mhh, copak?“ stáhne si mě za bradu k sobě a hned mě políbí. Strašně moc mi chyběl. A nejen on, ale i to jeho krásný tělíčko. Sáhnu rukou dozadu, a když najdu jeho mužství, pohladím ho po varlatech.
„Můžu ještě?“ šeptnu. Pootevře rty a tlumeně oddechne.
„Chceš znovu?“ zeptá se s úsměvem.
„A znovu a znovu a znovu…“ vpiji se mu něžně do rtů. „Celou noc se s tebou chci milovat.“
„Bude tě bolet prdelka,“ usměje se a něžně se začne tlačit boky proti mně, „ale já ti ji rád pofoukám,“ líbne mě i s jazykem. Mmh, brouček…
„Bolí to jen zezačátku a nevyšel jsem úplně ze cviku,“ usměju se do polibku a s mlasknutím se poodtáhnu, načež mu pohlédnu do očí. „Navíc, uvnitř mě pořád tak krásně vlhneš, že to hezky klouže,“ dám mu pobaveně pusinku.
„Mmm, nemůžeš se divit,“ zaculí se a trošku se pode mnou zavrtí. Pohladí mě po bocích a pokrčí trošku nohy, čímž mě na sobě podepře. „Budu zase tak něžný, hm? Klidně se s tebou budu milovat až do rána a ráno tě tím i probudím,“ usměje se nevinně. Moje prdel mě bude nenávidět. Nad tím se zasměju a dlouze ho políbím, přičemž ho dlaní pohladím po hrudi.

„Dobře, promilujeme se celý dlouhý víkend,“ dám mu ještě jednu pusinku, ale poté už se nadzvednu a uchopím do ruky jeho chloubu. Stáhnu mu předkožku, jemně obkroužím žalud palcem a otřu si ho o otvor.

„Ohh, jsi tak rozpálený, pořád,“ sykne a skousne si spodní ret. Tlačí boky do postele, jako by se snažil udržet, ač ho to teplo tak strašně láká.
„Nebraň se mi, stejně to neumíš,“ brouknu pobaveně a zatlačím si jeho penis proti sobě, až do mě vklouzne až po žalud. Uhhh… Přivřu oči, kousnu se do rtu a jen trošku se proti němu pohnu. Nechám ho tak být a zapřu se rukama o Billovu hruď.
„Mhhh, ani to jinak nejde,“ oddechne a narovná se i se mnou. „Chci, aby ses taky udělal,“ pošeptá a dlaní mi sjede do rozkroku, a hned se chopí mého mužství.
„Když mi uděláš řádnou prohlídku prostaty, tak se dočkáš nadílky i ode mě,“ usměju se a pomalu si ho do sebe zasunu až po kořen. To je taková slast… Oddechnu, nadzvednu se a zatlačím ho ještě hlouběji. Teď ho teprve cítím všude. Skloním hlavu a s pootevřenými rty trochu zakroužím boky.

„Mmm a moc rád,“ chytne si mě za boky a přizvedne proti mně několikrát pánev. Jakmile se nasměruje proti prostatě, hned na ni začne jemně a něžně přirážet. Přidržuje si mě a náhle mě začne zasypávat polibky všude na klíčních kostech. Pro tohle bych zabíjel…

„Mmhh, lásko,“ šeptnu do ticha a zakloním trošku hlavu, aby ke mně měl lepší přístup. Při dalším silnějším přírazu podsadím boky a uchopím do ruky svůj penis, který si začnu otírat o jeho ploché bříško.
„Jsi tak vlhký,“ dá mi ruku ihned stranou a sám mě za penis znovu uchopí. Tiskne si jej proti svému bříšku, ač mi po něm už vyjíždí dlaní. Jde to snadno, klouže to. „Ah… mmm…“ přirazí boky a pootevře rty. Semknu oční víčka k sobě a hlasitě vydechnu. Začnu pohybovat boky tak, aby se mi více otíral o prostatu, ale zároveň abych mu trošku přirážel do ruky.
„Jo, jo, pojď, lásko,“ zašeptal, přirážejíc do mě dál. Náhle mi začal v dlani mnout žalud, tvrdě mi palcem přejížděl po špičce. To mě chce zabít či co? Bezmocně zakňučím a začnu se na něm pohybovat intenzivněji. Díky tomu, že už předtím jsem byl hodně vzrušený a tímhle mi na vzrušení akorát přidával, byl jsem si jistý, že než dosáhnu vrcholu, nepotrvá to dlouho. O tom jsem se přesvědčil i během chvilky, kdy se mi začalo všechno vzrušení z těla usazovat v podbřišku, a varlata jsem měla každou chvilkou citlivější. Netrvalo dlouho a začalo mi cukat v penisu.

„Mhhmm, já už… budu,“ vzdychnu a znovu se na něm pohnu, přičemž si ho narazím do prostaty. Z úst se mi vydere zasténání. Musel jsem semknout rty k sobě a zavřít oči, abych si onen okamžik naplno užil. Mrazilo mě po celém těle.

„Ohm,“ pohyb ruky ještě zintenzivnil a jeho přírazy se zkrátily, snažil se vážně jen dorážet mi na prostatu. „Udělej se mi na bříško, hm?“ usmál se a líbnul mě na bradu, přičemž mi jazykem přejel po čelisti.
„Mmhh,“ zakňučím. Už jsem to nemohl vydržet, nedalo se to. Dosedl jsem na něj, že ve mně byl až po kořen. „Oh,“ kousnu se do rtu a při dalším pohybu jeho ruky mě už polije horko a já vystříknu. Ani jsem nedával pozor, kam to stříkám, i když to chtěl na břicho. Nemohl jsem se soustředit na nic jiného, než na svůj překrásný dlouhý orgasmus, který ještě prodlužoval a zlepšoval dalšími pohyby rukou. Po celém těle mi naskočila husí kůže. V penisu mi mocně pulzovalo a já mu stříkal další a další nadílku na obnaženou pokožku. Brnělo mě až v konečcích prstů. Při tom všem jsem sténal a funěl. Bylo to neuvěřitelné. Padl jsem do naprosto jiné dimenze.

„Mhh,“ oddechoval společně se mnou, tiskl si mě k sobě a dál mě dlaní uspokojoval, aby ze mě dostal doopravdy všechno. Polibky se mi přesunul pod ouško a tiše mi do něj přitom všem oddechoval. „Ještě trošku,“ šeptnul a zahýbal několikrát prudce rukou na přechodu. Hned ze mě dostal ještě pár kapek.

„Lásko,“ brouknu tiše. Zatnu mu prsty do pokožky a vyčerpaně se na něj položím. Lehnu si přímo do všeho toho spermatu na jeho hrudi a bříšku. „Mmmm,“ zakňučím nešťastně, avšak pobaveně, a unaveně si položím hlavu na jeho rameno. Začnu splašeně oddechovat do jeho sametové pokožky. Bože, málem jsem dostal infarkt…
„Mmmh,“ oddechne a políbí mě hned na krk. „Tohle jsem chtěl, děkuju,“ usměje se a pohladí mě po zádech, avšak prstem mi stále dráždí špičku žaludu.
„Tohle bude jednou moje smrt…“ pošeptám, polknu sucho v krku a obejmu ho rukama kolem hrudníku.
„Ne, to bude další orgasmus,“ usměje se a začne se ve mně kroutit. Božínku, on mě chce zabít.
„Bille, mně už není 20, nech mě chvilku vydechnout,“ rozesměju se, ačkoli ho políbím na bradu.
„Tak to moment, ty si tady potřebuješ vydechovat, oddechovat… Co potom já, hm?“ začal se tiše smát. No, 3 roky… To o moc starší není.

„Ty máš očividně síly na rozdávání,“ řeknu se smíchem. Nechám ho v sobě kroutit se a nadzvednu hlavu. Jazykem si pohraju s jeho bradavkou a piercingem, a poté ji něžně nasaju. „Chci nás vidět za 30 let,“ oddechnu pobaveně a povylezu si k němu výš.

„Tak to já taky, i když na druhou stranu raději ne. Možná už nebudu moct chodit, budu se belhat o holi. Budu se klepat a budu bezzubej… Oh, ne! Tome, teď o tomhle nemůžeme mluvit,“ začal se tiše smát, ač oddechoval trošku rychleji. Ježišmarja, ten má představy.
„Bude ti teprve 50, proboha. Mojí mámě je 50 a vypadá, jako by vylezla ze záhrobí?“ začnu se šíleně smát.
„Ne, to rozhodně ne,“ řekne a směje se se mnou. „Ale teď… máme jinou práci, hm? Dost s tímhle,“ zasměje se a sjede mi dlaněmi na zadek. Hezky ho zmáčkne. Zavrtím se na něm a dám mu dlouhou pusinku.
„Já náhodou chci bejt jednou starej,“ šeptnu. Teď si zaklepe na hlavu a řekne, že jsem blázen, ne?
„A proč?“ zvedne ke mně hned oči. Proč… To je otázka…
„Heh… Proč myslíš,“ brouknu ironicky a začnu mu něžně sát bradu.
„No, nevím, pověz mi to,“ usměje se a podzvedne hlavu, abych k němu lépe mohl. Kousnu ho do bradičky, a poté mu ji otřu hřbetem ruky.
„Chci mít jednou velký dům s bazénem, psem a vlastní pracovnou. Chci mít rodinu, chci mít děti, chci mít vnoučata…“ pokrčím trošku rameny a skloním pohled na jeho krk.

Chtěl by vůbec děti? Možná chce vztah, možná mě miluje, možná chce sex. Tohle všechno možná jo… Ale dům, děti, rodina… To už je nějaká zodpovědnost. Je chvilku tiše, až si mě k sobě přivine a obejme mě.

„…tohle bych si taky moc přál, s tebou,“ zašeptal. Pokus o vtip?
„Nechceš bejt ani starej, mít šedivý vlasy a chceš tohle? Dům a děti už jsou nějaká zodpovědnost,“ řeknu trošku výsměšně. Připadá mi to absurdní vzhledem k tomu, co před chvílí řekl.
„Víš,“ šeptne a podívá se mi vážně do očí, „mám spíš strach, že… tě přestanu přitahovat, tím, jak stárnu. Ale pokud budeme spolu… je mi jedno, kolik budu mít zubů, vlasů a jestli budu o holi. Hlavně bych si přál žít s tebou, mít děti, dům a hlavně… poklidný život s tebou,“ oddechne tiše. Nad tím se usměju a sklopím pohled. Je tak krásný slyšet, že ke mně chová takovéhle city, že by tohle chtěl, a hlavně že by to chtěl právě se mnou.
„Je to… špatně?“
„Ne, není, je krásný to slyšet,“ přivinu se k němu a políbím ho spokojeně na krk, „ale… stejně je to ještě daleko.“ Chtěl bych to hned, ale není to možný. Jsme ještě mladí, Bill má dobrou práci a já chodím do školy. To nemůžeme zahodit kvůli rodině.
„Proč myslíš?“ pohladí mě po zádech. S mým stavem nikdy nikdo neví, co se stane další den, natož týden, měsíc, nebo rok. Třeba se toho ani nedočkám…

„To nic…“ šeptnu, zabořím si obličej mezi jeho krk a rameno a semknu k sobě oční víčka.

„Slibuju, že tohle jednou bude pravda,“ šeptne a políbí mě několikrát na krk. Kéž by něco takového šlo slíbit. Pohladím ho po rameně a mlčky sleduji jeho hladký krk.
„Mmm, nemysli na to teď,“ pošeptá a usměje se. Tobě se to řekne. Ty máš skvělou práci, dobrý plat a je o tebe zájem. Ale co jednou bude se mnou? Poodtáhne se a hravě mě líbne na rty. Pousměju se, dám mu pusinku na nos a pohladím ho po tváři. Poté si opřu čelo o jeho a podívám se mu do očí.
„Víš… vždycky jsem si takový život přál, ale nikdy jsem si nebyl jistý, že najdu někoho takového, se kterým bych ten život doopravdy mohl žít. Ale teď… já toho člověka našel, našel jsem tebe a jsem si jistý, naprosto. Chci jít na všechno pomalu, ale rozhodně se tě nechci vzdát. Přál bych si děti, náš společný dům plný radosti, smíchu a lásky, ale s tebou,“ zašeptá náhle. Myslí to naprosto vážně… Opravdu chce děti se mnou. Chce naše děti, velký dům a mě až po zbytek svého života. Náhle ucítím, jak mi zacuká v bradě, a v očích mě zaštípají slzy.
„Takový věci neříkej,“ vydechnu.

Nevíme, co bude zítra, natož co bude za pár let. Třeba se už za pár měsíců nebudeme schopní snést. Tohle všechno je ještě tak strašně daleko a je to… nejisté. Proč mě to tolik bolí?

„Já… já jsem to myslel dobře, já to tak cítím,“ oddechl a hned mě jemně chytil za tváře. Jen kývnu hlavou a uhnu pohledem. „Ty se zlobíš, že jo?“ vyhledal si můj pohled znovu.

„Ne, jak bych mohl,“ pošeptám a pomalu se z něj začnu zvedat.
„Já jsem to nemyslel zle,“ šeptá a pomalu mě pouští, přičemž mě hladí po těle.
„Já vím, že ne,“ pohladím ho po paži a sundám ji ze sebe. Nahlas oddechne a semkne rty provinile k sobě, jak to obvykle dělá. Nechci, aby se trápil, vždyť nemá důvod. Nechám ho ze sebe vyklouznout a slezu z něj. Usadím se vedle něj na posteli a přejedu mu dlaní po boku.
„Nebuď smutnej, vždyť nemáš důvod,“ pošeptám. Pokývá hlavou a jen se ke mně přivine. Obejme mě kolem pasu a hlavu si položí na moje rameno. Pohladím ho ve vlasech a chytnu se ho kolem krku. Přitisknu se k němu. Ale budoucnost je ve hvězdách, tu nezná nikdo. Teď smutek hodíme za hlavu a budeme si užívat.

Líbne mě na spánek a zlehka se usměje. „Chceš už spinkat?“ Spát? Je blázen?

„Ne, šel bych do sprchy, protože cítím, jak mi to všude zasychá, a potom můžeme pokračovat, co ty na to?“ políbím ho těsně pod čelist.
„Mmm, dobře,“ usměje se. „Můžu jít s tebou?“
„Samozřejmě. Rád bych to zkusil i v tom úžasném sprchovém koutu. Viděls, jak stříká ta voda i po stranách a zepředu? To bude příjemný, mmmhh,“ zavrním při té představě a zavrtím se.
„A jo… Kam se hrabe vodní postel, viď?“ zaculí se a chytne mě za ruku. „Tak pojď, ty moje medvídě,“ pošeptá s úsměvem a líbne mě na rty. On je prostě slaďoušek… Hned se usměju a pověsím se mu kolem krku.
„Medvídě je krásný,“ dám mu pusinku. „Umíš si představit, jak máme nějakýho malýho medvídka v župánku?“ usměju se sladce. „Po večerním koupání bychom společně koukali na nějakou pohádku.“
„Umím,“ šeptne a pohladí mě po bedrech. „A poté bychom ho společně uložili do postýlky…“
„A až by usnul, tak bychom se milovali,“ brouknu s úsměvem. Sladce se usměje.

„Ty jsi můj sladký medvídek,“ zašeptá, a hned se ke mně přitulí. „Ale chtěl bych ještě to medvíďátko.“

„Já taky,“ usměju se posmutněle, „jenomže na to jsme ještě mladí. Já v tomhle svém období ani nevím, co budu dělat. Nevím, co se stane zítra nebo za týden, takže… si nemůžu moc vybírat a plánovat. A ty máš dobře placenou práci. Jsi žádaný a tohle nemůžeš zahodit kvůli rodině,“ skloním pohled. „Tohle nejde slibovat ani plánovat. Je to daleko… Třeba se toho ani nedožiju…“ Neměl bych takhle mluvit, zvlášť ne před ním, ale mám z budoucnosti strašný strach.
„To nevíme nikdo, Tomi,“ pohladí mě po tváři. „Ale já… bych nikdy nedal přednost práci. Možná proto, abych nás uživil, ale pro mě jsi na prvním místě ty a bylo by i to maličké,“ šeptne. I tak to nejde… Ne teď. A v budoucnosti? To nikdo neví…
„Stejně jsme mladí…“ vyvléknu se mu a vylezu z postele. „Pojďme do té sprchy…“

Bude lepší o tom už nemluvit. Teď bych byl rád za ten stav, ve kterém jsem byl doteď. Nevěděl jsem, kdo opravdu jsem, necítil jsem tak silné mateřské pudy. Teď to akorát bolí… Mám k dětem blízko, ale v tenhle okamžik bych snad raději neměl.

„Ale neznamená to, že tohle nemůžeme mít, splnit si to,“ řekne, a hned poslušně vyleze a jde za mnou. To bych se hádal, ale hádat se nechci. Takže se mlčky rozejdu do koupelny. On mě však po cestě chytne za ruku. Jen se na něj podívám a zajdeme do koupelny. Ani jsme neměli práci se svlékáním, takže jsme rovnou zalezli do sprchového koutu.

„Fajn, jak se to zapíná,“ zadívám se na tlačítka. „Myslíš, že tímhle?“
„Mm, asi tady,“ ukáže na tlačítko nad tím. „Ale zase… ne na to, co ukazuješ ty. Zkus to,“ broukne. Zmáčknu ho a spustí se voda zezdola.
„Ohhh,“ začnu se smát, a hned se proudu vyhnu.
„To je celkem silný,“ odstoupí také a zmáčkne tlačítko nad tím, na které předtím ukazoval. To se spustí i masážní proudy z boků.
„Oh, náhodou to je pěkný,“ postavím se do toho proudu, který stříká zezdola, a nechám si masírovat varlata. Kousnu se do rtu a toužebně zavřu oči. To je kurva pěkný. Tady budu stát pár hodin.

„No Tome,“ zasměje se a sleduje mě, „tak to počkej,“ odvrátí se a začne tam namačkávat další proud. Náhle začnou stříkat proudy vody i ze stran. Přímo na můj penis jde jeden silný proud. No do prdele…

„Kurva, tohle chci domů,“ vydechnu spokojeně a pohladím se po mokrém podbřišku. „Až bude svítat, tak mi přijď říct,“ zasměju se.
„Vyměníš mě za sprcháč?“ podzvedne obočí se smíchem.
„Po zbytek víkendu jo. Ty nemáš tolik úžasných funkcí,“ ušklíbnu se se smíchem. Zavřu oči a spokojeně zavrním.
„Ještě jsi jich pár nepoznal,“ broukne. Pravda… A asi ani nepoznám.
„Na to mám zbytek života. Sám jsi to řekl,“ užívám si dál se zavřenýma očima masážní proudy na svých nejcitlivějších místech.
Náhle ucítím jeho ruce na bocích, jak se ke mně zezadu tulí. Krásná poloha… Já vím, že jsem nadržený, ale on se taky zdá. „To máš pravdu…“
„Jo,“ šeptnu a usměju se, načež se mu otřu provokativně zadečkem o penis. „Chceš?“
„…tebe vždycky,“ chytne mě za boky a trošku mě předkloní. Penisem se mi hned otře o vstup a oddechne. Usměju se, opřu se rukama o dlaždičky a víc na něj zadek vyšpulím.
„Tak pojď,“ šeptnu.

Zaslechl jsem, jak oddechl, a potom do mě zajel po špičku. Chvilku vyčkával, ale poté do mě zajel zase o něco hlouběji. Bože, chci, aby mě pořádně vošukal. Jsem tak nadržený.

„Hmmm, no tak… Neboj se,“ vydechnu. „Chci to tvrdě, Bille.“
„Chceš, abych tě tvrdě šukal?“ syknul mi do ucha a chytnul mi ruce. Dal mi je za záda a začal do mě přirážet. To se mi ale kurevsky líbí…
„Oh, bože, jó,“ vzdychnu a víc se prohnu v pase, aby měl lehčí přístup.
„Uhm,“ držel mi ty ruce dál, boky škubal proti mně. Znovu mi narážel na prostatu a teď snad ještě intenzivněji. Tohle je úžasný.
„Aahhh,“ zasténám nahlas a snažím se přirazit proti němu, ale drží mě tak pevně, že bych si vykloubil ramena. „Ještě. Jo… Šukej mě, lásko…“
„Ohh,“ zasténá nahlas a zajede do mě moc hluboko. Pak už přiráží jen zprudka a rychle jako předtím. Ruce mi pustí, chytne mě za ramena a narovná mě. Přitiskne mě ke zdi a chytne mě za bradu, trošku mi pootočí hlavu. „…takhle to chceš?“
„Jo, kurva, jo,“ zasténám a opřu si bezmocně hlavu o ledové dlaždičky. Tak strašně moc mě to vzrušuje, až se mi to zdá neuvěřitelné. Vždycky se mi líbily něžnosti, ale holt je někdy čas i na změnu. Jak na nás stříkaly všechny ty proudy vody, vzrušení ve mně stále rostlo a já téměř křičel.

„Však já to z tebe vyšukám,“ pošeptá mi a skousne mi ušní lalůček. Ah, mám infarkt… Přirážel do mě opravdu tvrdě. Čím dál jsme se dostávali, tím byl divočejší. Chytnul mě pak už za čelist a trošku mi zvrátil hlavu. „Ohh… jo… mmm…“

„Božeee,“ zakřičím a chci zarýt nehty do dlaždiček, jenomže mi to nejde, tak semknu ruku v pěst a bouchnu do zdi. Bolí to, možná si po tomhle týden nesednu na prdel, ale ani to teď nevnímám. Snad mě to naopak ještě víc vzrušuje.
„Ohh, sakra, sakra,“ usyknul a náhle ze mě vyšel, prudce mě k sobě otočil čelem a podíval se na mě. „Chci tě… strašně moc,“ zakňučel a zavrtěl při tom lehce hlavou. Hned se ke mně natiskl, chytnul mě pod kolenem, nohu mi pokrčil a přitiskl si ji k sobě. Okamžitě mě přizvedl a zajel do mě až po kořen. Narazil mi při tom silně do prostaty.
„Ooohhaaaaa,“ zasténám bolestivě v návalu slasti, a zaryji mu nehty do ramene, kam jsem ruku zrovna přesunul. „Bože, šukej mě…“
„Jo, jo… Kurva,“ vzdychne nahlas a víc si mě podepře. Přiráží mi na tu prostatu dál a tak zatraceně tvrdě. Přitiskne se mi na rty a začne mě mocně líbat.

Tlačil se mi proti rtům snad jako nikdy. Byl jsem tak vzrušený a tolik to bolelo, že už jsem ztrácel sílu. Měl jsem pocit, že mi nohy každou chvíli vypoví službu a já se skácím k zemi nebo mě tam sklátí Bill. Tlak v podbřišku rostl a s ním i citlivost mých varlat. A jak mi narážel na prostatu, nemohl jsem to dál už držet. Cítil jsem, že mi v penisu cuká, tak jsem si bezbranně sjel rukou mezi nohy, silně si penis zmáčknul a začal po něm dlaní rychle přejíždět. Billova hruď se stále splašeně zvedala, i jeho vzdechy byly hlasité a neměly žádný řád. Po chvilce trošku zjemnil, avšak mi stále masíroval prostatu. Jednou dlaní mi sjel do rozkroku a alespoň mi mnul v dlani varlata.

„Udělej se… zase na mě, hmm,“ zabručel tiše. Nemusel mě pobízet dvakrát. Už jen pár pohybů rukou a přírazů na prostatu a dosáhl jsem vrcholu. Vystříknul jsem mu na břicho první nadílku a dál si ho rychle honil, abych ze sebe dostal všechno. Tělo jsem měl v jedné křeči a nohy mě přestávaly poslouchat, stejně jako hlasivky. Náhle se mi podlomila kolena. Bylo to natolik silné.

„Ou…“ oddechl a hned mě rychle chytil a podepřel. „Mmm,“ konejšivě mě pohladil a dál mě podpíral. Nechal jsem klesnout ruku ze své chlouby a splašeně pootevřenými rty oddechoval. Měl jsem zavřené oči. Byl jsem jako v jiném světě. Bože můj, to bylo úžasný. Nikdy jsem nezažil tak úžasný sex. Bylo to neuvěřitelné. Nemám… slov.

„Tomi,“ zašeptal tiše a pořádně mě podepřel, „jsi v pořádku?“
Otevřu oči, olíznu si rty a omámeně se usměju. „To bylo, kurva, úžasný…“
Hned se usmál a políbil mě. „To jsem rád,“ šeptne a skousne si spodní ret. Zhluboka oddechnu a opřu si hlavu o zeď. Nahnul se ke mně a líbnul mě na čelist.
„Miluju to, jak se vždycky uděláš… prostě… mm, chci ti to dělat pořád,“ usměje se.
„A já tě chci teď pěkně vykouřit,“ olíznu si spodní ret.
Zaúpí vzrušením a zakroutí se. „Tak mě vykuř, broučku…“

S úsměvem si ho k sobě přitáhnu za boky a opřu ho na své dosavadní místo. Dlouze ho políbím a poté se jazykem vydám přes celé jeho tělo. Pomalinku mu přejedu přes ohryzek, krční jamku a špičkou jazyka se vydám mezi prsními svaly až na bříško, odkud sklouznu přes pupík k podbřišku a do jeho slabin. Jen ho něžně podráždím u kořene penisu a pohladím ho po varlatech.

„Ohhmmm… Bože… jak to děláš,“ pošeptá a celý se napne. Přímo se cpe proti té zdi, jako by se do ní chtěl vmáčknout. On se mi vážně chvěje pod rukama. Musím se nad tím usmát. Chytím si ho do ruky a s pohledem upnutým k němu mu olíznu dokolečka celý vlhký žalud. Přivřu oči a nasaji ho do rtů. Miluju, když ho smím provokovat, a ještě mu navíc dělat dobře.
„Mmm…“ sjel si dlaní po těle a díval se na mě tam dolů. Jeho výraz byl nezaměnitelný. Vypadal dokonale. Lehce pootevřené rty a přivřené oči pod návalem slasti. Chytil jsem si ho u kořene a začal mu kouřit žalud. Sál jsem ho, kmital po něm a celý ho olizoval. Snažil jsem se mu to udělat co nejlépe. Zasunu si ho hlouběji a přivřu toužebně oči. Je dokonalý ho kouřit. S někým jiným by to bylo jen kouření ptáka, ale tohle si užívám. Je to nejlepší.

Po chvilce ho vypustím, rychle po něm přejedu několikrát rukou, a poté si ho znovu vezmu do pusy. Začnu ho mocně sát a kouřit, přičemž si dopomáhám rukou. Vzdychal tak strašně nahlas, téměř křičel.

„Ohh… Už… už budu,“ oddechnul náhle. Podíval se na mě dolů a zaskučel. To netrvalo dlouho. Nakláněl jsem hlavu a strkal si ho tak hluboko, jak jsem jen dokázal, aniž bych se začal dávit. Když mu v penisu však začalo cukat, vypudil jsem ho a jen ho trhavými pohyby honil, přičemž jsem otevřel pusu. Jeho dech i steny se začaly o dost zkracovat. Náhle vykřikl, sjel si nehty po stehně a vystříkal se mi do pusy. Celý se rozechvěl. Po těle mu nabíhala husí kůže. Pohyby rukou jsem zpomalil a snažil se mu tak orgasmus alespoň ještě o chvilku prodloužit. Další jeho nadílku jsem dostal však mimo pusu na obličej, tak jsem rychle zavřel oči a zamrkal. Uhm, obešel bych se bez toho, ale děkuju, je mi ctí. Když jsem z něj dostal i poslední kapičky, celý penis jsem mu olízal a olíbal. Chytil jsem ho za boky a začal ho něžně líbat na podbřišku. Cítil jsem, jak se chvěl.

„Mmm, mmhh,“ přivřel oči. Náhle se jeho tělo začalo uklidňovat. Uvolňoval se, ale pozvolna. Sjel mi rukou po vlasech a zakňučel: „Děkuju…“

„Není za co,“ olíznu si koutky rtů. Postavím se a začnu si pod vodou omývat z obličeje jeho sperma.
„Oh, promiň,“ usmál se a pohladil mě po zádech.
„To nic,“ opláchnu si obličej a přitisknu se k němu. Chytím ho za tváře a dlouze ho políbím. „Mmhh, miluju tě… Moc, moc, moc.“ Musím mu to říct.
„A já tebe,“ zahuhňal, jak jsem ho držel a zaculil se.
„Teď se umyjeme a půjdeme zpátky do postýlky, dobře?“ navrhnu, když se poodtáhnu, a projedu mu prsty mokré vlasy.
„Hmm,“ odkývá se svůdným úsměvem, a hned spustí seshora proud vody. Bože, já ho fakt miluju…
„A půjdeme spinkat nebo ještě zapracujeme na medvíďátku?“ zaculím se sladce, přičemž se k němu přivinu. Jsem rád dětinský, ale tohle mi připadá prostě naprosto sladký. Já jsem jeho medvídek a budeme mít malý medvíďátko.
„Já budu makat jako šroub,“ zasmál se, a hned mi sjel dlaněmi po zadku.
„Seš brouček,“ dám mu pusinku. „Tak se modli, ať jsem plodný medvídek,“ plácnu ze srandy.
„Věřím tomu, že jsi… Budeme mít kopu medvíďátek,“ zaculí se a začne mě pod proudem vody omývat. Pousměju se, sklopím hlavu a nechám se omývat. Kéž by to byla pravda. Chtěl bych děti… plno dětí s Billem. Je to mé největší přání… Přál bych si mít alespoň jedno miminko…

autor: *Mischa* :o* & Turmawenne

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Novel of Dreams – My Nightmare 33.

  1. óóóóó 😀 Málem jsem se skácela na zem smíchy, když jsem si představila Toma ve sprše, jak si proudem nechává masírovat koule :'DD
    Úžasný díl, jako vždy 🙂

  2. Nádherný díl, teď to vypadá jako skvlá milenecká idylka a těmi detmi toje taky dobrá nápad.
    Tom ve sprše, jak si nechal masírovat koule bylo fakt dobrý 😀

  3. Hmmm…rozkošné!!! ;)*
    Jenom jsem radši když Tomí dělá do Billa,ale i takhle je to krásné!!

  4. O.o Tak to bylo… hustý!!! 😀 Wow, takhle bych to všechno nedokázala ani náhodou popsat, takže klobouk dolů. 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics