LEGAL 13.

autor: Fabiana

12. 1., 22:10

„Jsem doma,“ zamumlal Tom, když se mu konečně podařilo odemknout dveře svého vlastního bytu. Když před necelou hodinou opouštěl svou kancelář, cítil se mizerně, a fakt, že cestou domů zmokl až na kost, mu na náladě nijak nepřidal. Aspoň se ale zase jednou prošel pařmenskou uličkou a v každé hospodě si dal aspoň jeden korbel nebo panáčka na kuráž. Důsledkem špatné domluvy mezi členy obou jeho týmů na něj nezbylo auto zrovna v den, kdy se chystal vyhodit Billa ze svého bytu.

„Ty jsi chlastal,“ řekla jeho noční můra, sotva se vymotala z ložnice. Bill oděný jen v ručníku a s mokrými vlasy.

„Zlato, jsem doma,“ zařval Tom, předklonil se a vyzvracel na vlastní boty.

Probudil se odpočatý a plný energie, a ačkoli odhadoval délku trvání svého spánku na několik let, byl stále tentýž den. Rád by pod sebou cítil měkkou postel, do které ho Bill uložil poté, co ho umyl a převlékl. Místo toho ale ležel na zemi v předsíni, vlasy si máchal v zapáchající kaluži vlastních zvratků a do žeber ho tlačila ocelí vyztužená špička jedné z Billových bot.


Pomalu vstal – nohy měl jako z želatiny – a odporoučel se do koupelny. Strhal ze sebe oblečení, postavil se do vany a pustil si na hlavu sprchu. Ledová voda, jako by mu na malý okamžik zastavila srdce; do kůže ho bodaly stovky jehel, jeho penis se scvrknul na poloviční velikost a nejspíš měl menší infarkt, protože když byl zase schopen vnímat, všiml si, že teď sedí. Změnil polohu pákové baterie a čekání na teplejší vodu vyplnil celkem zbytečným pokusem dostat z okraje vany jakýsi černý flek.

Bill stál ve dveřích, opíraje se o futra, mezi dvěma prsty pravé ruky svíral cigaretu a hlasitě se smál.

„Kouření může způsobit rakovinu,“ zarecitoval Tom hlasem školáka, usilujícího o jedničku přednesem důkladně našprtané básničky.

„Na to ti seru,“ usmál se Bill, labužnicky vyfoukl dým a zamáčkl cigaretu o okraj vany. Tom se zamračil. Pak mají ty fleky jít dolů.

Voda se konečně začala ohřívat, vrátil tedy hlavici sprchy nad temeno své hlavy a doufal, že se voda postará o veškeré nečistoty i bez jeho asistence. Bill mu ji za chvíli sebral a držel ji sám, sedě na vaně s nohama venku, vytočený tak, že kdyby mu podklouzl zadek, rozbil by si hlavu o kohoutek. Tom se o něj přidrzle opřel, vytvářeje na jeho tričku mokrý flek.

„To triko jsem měl čisté,“ informoval ho Bill chladně.

„Však to je jenom voda,“ odsekl Tom a otočil se k němu čelem. Bill už byl odlíčený, dredy měl stažené gumičkou a pod mokrým tričkem se zřetelně rýsovaly jeho ztvrdlé bradavky. Touze se jich dotknout Tom nebyl schopen odolávat příliš dlouho. V rychlém sledu Billa levou rukou objal kolem pasu a pravou mu přitiskl na hruď, přejížděje palcem přes jeho levou bradavku.
Bill zpozorněl.
„Co to děláš?“ zeptal se zastřeným hlasem.
„Hledám poklad,“ odpověděl Tom. Vykroutil sprchu z Billova sevření, na třetí pokus ji upevnil do držáku a strhl Billa, který přes všechna jeho očekávání stále seděl na okraji vany, dovnitř. Pevně ho k sobě přitiskl a ve snaze plně využít momentu překvapení, mu zajel oběma rukama pod tričko. Bill se od něj ale vzápětí odtrhl, popadl ho pod krkem a přinutil ho pohlédnout mu do tváře.

„Takže ty chceš šukat,“ konstatoval.

„Neřekl bych to přesně takhle, ale v podstatě to vyjadřuje to, co-“ Bill mu zacpal ústa rukou.
„Ale já jsem dneska večer nějaký líný, takže to budeš muset všechno obstarat sám. Jistě jsi toho schopen, když máš takovou chuť,“ konstatoval, přejížděje dlouhým nehtem svého ukazováčku po Tomově tvrdnoucím penisu.

Tom přikývl a třesoucíma se rukama mu začal rozepínat kalhoty. Dolů šly dost těžko; umínil si, že se nikdy nebude koupat v džínsech.

„To stačí,“ zarazil jeho zoufalou snahu Bill, když už se mu podařilo dostat je téměř ke kolenům.

Tom se jako na povel sklonil a uchopil jeho přirození do ruky, jemně po něm přejížděl prsty a za chvíli zapojil i jazyk, hrál si s ním a každý vzdech, který Billovi unikl, byl pro něj tou nejlepší odměnou. Kdesi hluboko v břiše cítil horko.

Nasedl na něj; nakonec to nebyla nejhorší cesta, když mu Bill takhle dovolí převzít iniciativu, je aspoň jasné, že to nebude bolet. Počkal, dokud se jeho střeva nepřizpůsobila náhlému vyplnění, pak se začal na Billově klíně pomalu pohybovat. Po zádech mu stékaly kapky horké vody, hladily ho tam, kde si představoval Billovy ruce; on sám se Billa dotýkal ve snaze mu něco naznačit, jeho dlouhé, štíhlé paže však stále spočívaly na okraji vany.

„Rychleji,“ poručil si Bill. Tom uposlechl, zintenzivnil své pohyby a zasténal pokaždé, když se Billův žalud otřel o jeho prostatu.

„Víc, dělej,“ pobízel ho Bill, on ale nebyl schopen vyvinout větší rychlost.
„Mám… křeč…“ vyrazil ze sebe a dovolil si přestat.
„Jako by mě to zajímalo!“ obořil se na něj Bill, povalil ho na dno vany, až se uhodil do hlavy, pokrčené nohy mu přitiskl k hrudi a prudce do něj pronikl. Tomův obličej byl teď přímo na místě, kam dopadala voda ze sprchy, dost špatně se mu dýchalo i bez Billa, který mu občas v zápalu vášně vrazil facku a z jeho zadku si udělal horskou dráhu. Přirážel, jako by ho chtěl probodnout skrz, jako by se těšil na pohled na střeva, opouštějící jeho břišní dutinu.

Po několika minutách z něj vyklouzl a pracoval na sobě pravou rukou; prsty levé nahradil svůj penis uvnitř Tomova těla, zprudka jimi narážel na jeho prostatu a Tom křičel. Poprvé vyvrcholili ve stejný moment.

O moment později už Bill mizel ve vedlejší místnosti, nechávaje Toma ve vaně jako použitou erotickou pomůcku. A když ze sebe vibrátor opláchl všechno sperma a většinu ponížení, jež na něj dopadlo, a vešel do ložnice, ležel Bill na jeho polovině postele a s rukou pod polštářem klidně oddechoval.

autor: Fabiana

betaread: J. :o)

4 thoughts on “LEGAL 13.

  1. Začala jsem číst dnes a musím říct, že mě to naprosto uchvátilo. Billovo kouzlo a Tomova psychologická proměna.  
    Se zvráceně zatajeným dechem, čekám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics