Rivalové 30.

autor: Cincina

Zdravím ;)) U moře bylo skvěle a já si to tam užila ;)) Nejdřív jsem nevěděla, jak mám tenhle díl napsat, ale najednou jako by mě něco chytlo a už se mi to psalo samo. Užijte si ;))


V LOŽNICI

Tom se na Jorga prosebně podíval.

„Jorgu, nemůžeš mě nechat?“
Jorg se usmál.
„Musím využít toho, že mě konečně posloucháš. Aspoň vím, že na tebe platí výhružky a nátlak. To tě vzrušuje, pusinko!“ Tom na něho hodil zlostný pohled a zamračil se. „No moc se na mě neškleb a přivaž si tu ruku k čelu postele.“

Tom si teda omotal šátek kolem ruky a uvázal si ji. Jorg na chvíli odložil nůž, poklekl k Tomovi a k jedné ruce přidal i druhou a pořádně šátek utáhl. Teď tu Tom ležel na zádech, ruce svázané nad hlavou. Jorg zálibně zamlaskal.

„Tome, seš kundička, víš to?“

„No jasně, že vím.“ Řekl ironicky Tom. Sám se divil, kde se v něm ta ironie bere, když věděl, že Jorg si ho bez slitování vezme. Měl nějak náladu ho provokovat. Je totiž nějaká šance, že si užije i Tom. I když ublíží Billovi.
„Hmmm… sebevědomý.“ Obkročmo se na něm usadil a políbil ho. Tom se ani nehnul. „Radím ti spolupracovat.“ Tom pořád nic.


Jorg vzal tedy nůž, nařízl mu triko a zbytek z něho serval. Pomalu přejížděl nožem po jeho hrudníku. Zatím jemně, aby mu neublížil.
„Budeš spolupracovat?“ Tom neodpověděl. Jorg tedy nožem přitlačil. Tom usykl. Udělal mu pár ran, ze kterých vytékala krev a Jorg se jal ji slízat. Ač si to Tom nechtěl přiznat, vzrušovalo ho to. Svým způsobem. Zároveň se mu však Jorg hnusil. Jorg chtěl udělat další ránu, ale Tom ho zabrzdil se slovy, že spolupracovat bude.
„Tak se mi líbíš, pusinko.“

Tom spolkl svá slova, protože by za ně zaplatil. Nechával se něžně líbat a pomalu to oplácel. Projížděla v něm zvláštní energie. Možná to bylo tím, že Jorg byl něco jako zakázané ovoce. Děsil se chvíle, až to Bill zjistí. Věděl, že na to jednou přijde. Jorg mu to prostě řekne. Ale když má šanci, tak proč si neužít? Navíc k Jorgovi něco cítí. Není to láska, ale nějaký určitý vztah už tam bude. A to samé pociťuje Jorg, jenom to nevyslovil nahlas. A Tom vlastně taky ne.

Jorg mu začal rozepínat kalhoty a stáhl mu je celé. Tomovi přes hodně upnuté boxerky vyčnívala boule. Uslyšel labužnické mlasknutí. To Jorg.

„Seš děsně sexy. Mohl bys chodit klidně nahý.“

Tom zalapal po dechu. Nechápal to. Tak nejdřív ho Jorg donutí se přivázat k posteli, a teď s ním taky flirtuje, nebo se ho pokouší sbalit nebo co. Tohle bude dobré znásilnění.

Tomovi při tomhle stavu přemýšlení opravdu nešlo. Jorg mu totiž vzal chloubu do ruky a zapumpoval. Tomem projela TA energie, kterou nedovedl popsat. Jorg prostě věděl, kde se ho dotknout a co udělat, aby ho rozpálil do běla. Říkal to nerad, ale v tomhle byl Bill nezkušený. Musí ho to pak naučit, aby tohle mohl prožívat s ním a ne s Jorgem. I když v koutku duše tohle s Jorgem zažíval rád. Vzrušovalo ho to.
Jorg líbal Toma po celém těle. Nejprve na obličeji. Políbil oční víčka, nos jemně skousl a Tom se rozesmál. Chovali se jako dva milenci. I Jorgovi to pomalu začínalo docházet. Měl Toma svým způsobem rád. Pak přejel jazykem po dolním i po horním rtu. Následovalo olízání krku, při kterém Tom vzdychal, protože krk bylo jedno z nejcitlivějších míst.
„Odvaž mi ruce…“ zašeptal Tom a zavzdychal.
Jorg se na okamžik zastavil a pošeptal mu do ucha. „Ještě ne.“ Načež ucho skousl, a pak ho ošetřil jazykem. Přitahovaly ho ty šrámy na Tomově hrudi, které pořád měl. Krev už zaschla a on měl chuť na jeho krev. Byla moc dobrá. Přejel jazykem po jednom šrámu a z něho vytrysklo trochu krve, protože strup se za tu chvíli nestihl udělat.

„Mňam.“ Olízl se Jorg.

Tom se smál, protože jazyk na hrudi ho lechtal. „To- tobě chutná m- moje kr-krev?“ hýkal Tom.
„Ano. Moc.“ Jorg zvážněl.
Tom taky. Najednou jeho smích a hýkání bylo pryč. Jako když někdo luskne prsty.
„Tak mě řízni.“
Jorgovi vyskočilo obočí vzhůru. „Cože?“
„No chutná ti moje krev, tak mě řízni a dej si.“

Jorg teda vzal zase do ruky nůž a udělal Tomovi pár nových šrámů opět na hrudi. Tentokrát ji hned neslízal. Jak nejlíp to šlo, ji zkoušel otřít o ruku, kterou následně otřel o penis, který byl po chvilce od krve. A šlo se na věc. Jorg se sklonil nad Tomovým penisem a začal ho olizovat. Chuť krve a Tomova mužství bylo něco elektrizujícího. Jorg se nemohl nabažit té nové chuti, která ho naprosto pohltila. Připadal si jako posedlý touhou. Nechtěl, aby tohle skončilo. Chtěl Toma mít navždy ve své hrsti, i když věděl, že Billa ztratí.

„Aaaa…“ Tom se prohýbal, protože TO, co dělal Jorgův jazyk, nezažil nikdy. „Bože, kmitej víc!“

Jorg neuposlechl. Dráždil Toma pořád stejně a čekal, až bude prosit a kňučet.“
„Jorg-gu prosím!“ zaprosil Tom.
Jorg zase nic.
Tom začal kňučet. Ale jak! Hlasitě, až to udivilo samotného Jorga, který přesně tohle chtěl.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

3 thoughts on “Rivalové 30.

  1. Tak teď jsem trochu zmatená 😀 ani nevím, jestli jim fandím nebo ne 😀 Ale díl to byl hezký =)

  2. Hezké přivítání 😀 dneska jsem přijela domů taky od moře a hle co to nevidím! 😀 No udělala jsi mi radost – ostatně jako vždy.
    Ale ještě větší radost jsi mi udělala s tím nožem 😀 pardon, pardon, já vím jsem úchyl a raděj bych měla mlčet, ale tak aspoň tuhle malinkou pochvalu k tvoji osobě jsem si neodpustila 😀  Jinak teď se moc rozkecávat nebudu, protože jak vidím, tak mám před sebou ještě jeden nepřečtenej díl! 😀 Juchů, tak vzhůru na něj 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics