Pomsta za pomstu 1/3

autor: SkaLucy

Zdravím letní povalovače a zewlaře :D. Chtěla bych vás připravit na můj druhý výtvor. Po této budou následovat ještě další dvě části, které na sebe navazujou, takže je důležité číst postupně :D. No a ještě chci říct, že inspirace přišla ve snu a řekla jsem si, že by to mohlo být zajímavé :D. Takže si povídku užijte a budu ráda za každý komentář. Musím se přece zlepšovat :D.

Kluk s havraními copánky poplašeně otevřel oči a rychle vystřelil na nohy. Zběsile utíkal k domovním dveřím. Důvodem jeho nečekaného probuzení byly dva dost hlučné hlasy. Jeden z nich určitě patřil jeho bratrovi, na kterého Tom už několik hodin čekal, až nakonec vyčerpáním usnul na gauči. Druhý hlas nepoznával, ale byl si jistý, že je dívčí. A to se mu moc nelíbilo. Vždyť měli být dnes večer s Billem sami, a on si vyrazil s nějakou holkou? Vůbec se neozval, a teď se vrací kolem půl třetí ráno? A podle hlasu určitě opilý. Ne počkej, Tome, nepanikař. To se vysvětlí. Nemusí to být jako minule. Napomínal sám sebe v duchu Tom. Nechtělo se mu věřit, že by to Bill zase udělal.

Když uslyšel cvaknutí zámku, urychleně, ale potichu se přesunul zpátky do obývacího pokoje, kde předtím spal. Natáhl se po ovladači a pustil náhodný kanál, aby si Bill nemyslel, že je poslouchal. Svalil se na pohovku a dělal, že svou pozornost plně věnuje televizi. U dveří Tom ještě slyšel tiché dívčí chichotání, které ovšem utichlo hned potom, co Bill razantně zabouchl dveře. Vůbec nebral ohledy, že by Tom mohl klidně spát. Ten ale jen trochu poskočil na sedačce a do očí se mu začaly drát slzy. Už je to tu zase. Bill si zul boty a bundu nedbale hodin na stůl v předsíni. Chtěl se jen napít a jít spát. Cestou do kuchyně si ale všimnul bratra, jak pozoruje nějakou reality-show. Jen nad tím protočil oči a pokračoval ve své cestě k lednici. Ani na pozdrav se nezmohl a Toma začínalo víc a víc bolet u srdce. Proto vypnul televizi a unaveně si povzdychl. Ještě chvíli se koukal na zčernalou obrazovku a pak se vydal za Billem do kuchyně.


„Ahoj…“ řekl Tom potichu, ale byl si jistý, že ho bratr slyšel.
„Hm…“ dostalo se mu nazpátek.
„Ehm, Bille… kde jsi byl? Víš přece, že jsme měli-„
„Jo, to vím!“ přerušil Bill naštvaně Toma. „A co jako?! To musíme být pořád spolu? Nech mi proboha trochu volnosti!“ vyjel na něj bezdůvodně. Toma to zamrzelo, ale také začal ztrácet na svém klidu.
„No tak to promiň, ale prostě jsem jen myslel, že jsme spolu mohli strávit aspoň jeden zatracený večer!“ Tomův hlas začal nabírat na hlasitosti. Jenže Bill přesně věděl, co ho uzemní.
„Jo a mimochodem… byl jsem celou dobu s Nancy,“ pronesl s ledovým klidem.
„Nancy?!“ vytřeštil oči Tom. Tohle nečekal. Přesně věděl, kdo je Nancy. Tenkrát byl do ní zamilovaný až po uši, než mu ji Bill přebral. Ale ten to s ní nikdy nemyslel vážně. Měl ji jen na sex. Však ji Tom také varoval, ale ona mu nevěřila. A kdo by taky věřil. Billovu kouzlu podlehla stejně lehce jako později i Tom. A oba vždycky věřili, že je miloval.

„A co jste dělali?“ zeptal se Tom nejistě.

„No co myslíš? To co vždycky,“ podal mu Bill tvrdě.
„Aha… takže to je zase konec?“ pomalu se s tím smiřoval Tom.
„Ale co tě nemá,“ odvětil Bill. „Ona byla jen takové rozptýlení. Nemyslel jsem to s ní vážně. Tebe já přece miluju, stejně jako ty mě, že ano? A proto mi to odpustíš,“ přesvědčoval dál. „A teď se usmíříme a bude to zase dobré.“
„Bille, já nevím, jestli je to tak dobře,“ Tom už se nechtěl dál trápit, ale co je mu platné bránit se. Věděl, jak to skončí. S Billem v posteli. Stačí jen pár sladkých slov a Bill si s ním může dělat, co chce.
„Jistěže ano. My jsme si přece souzení, Tome. Je to tak. My musíme být spolu v dobrém i špatném. Napořád,“ ano, tohle lhaní šlo Billovi vždy výborně. Věděl, co na bratra platí. Teď stačí udělat jen smutné oči.

Tom si nešťastně povzdychl, ale to už mu Bill omotal ruce kolem krku a přitiskl se na jeho rty. Tom nevzdoroval. A proč by taky měl. Aspoň tehdy si mohl namlouvat, že ho Bill opravdu miluje a myslí to s ním vážně. A opravdu tomu věřil.

Polibek mu opětoval, ale pořád se snažil zahnat slzy, které se mu draly do očí. Pár z nich neudržel a ty se mu skutálely po tváři a zanechávaly za sebou vlhké cestičky. Bill si toho ale nevšímal. Rukama se přesunul pod Tomovo tričko a pomalu ho vyhrnoval nahoru až k hrudníku, kde ho začal hladit. Tom potichu zasténal a přitáhl si Billa víc k sobě za boky.

Bill polibek prohloubil. Vplul Tomovi do pusy jazykem, aby se stal o něco vášnivějším. Alespoň Tomovi to tak připadalo. Tričko opustilo Tomovo, a ten neváhal a za chvilku na zem letělo i to Billovo. Bill se rty přesunul na bratrův krk a rukama na pásek. Jemně Toma kousnul a rozepnul sponu. Tom táhle zasténal a Bill se jen spokojeně usmál. Tom sjel rukama na Billův zadek a jeho kalhoty dopadly na zem. Ve vzduchu bylo vzrušení snad i vidět. Bill popadl Toma za ruce a táhl ho po schodech do společné ložnice. Přitom Toma občas políbil na krk nebo na rty. Tom nemluvil, jen si to užíval, jako by to bylo naposledy. O chvíli později ležel na zádech v posteli a Bill se nad ním skláněl a líbal ho. Pomalu mu roztahoval nohy od sebe.

***

Ráno se probudil Tom první. Rozespale se protáhnul a při vzpomínce na minulou noc se neubránil úsměvu. Podíval se vedle sebe a znovu se usmál, když uviděl to nádherné černovlasé stvoření, které mu tak moc ubližuje. Teď by to do něj vůbec neřekl. Spokojeně oddychoval a tvářil se tak nevinně. Dlouhé jemné vlasy nedbale rozhozené kolem hlavy. Jako největší andílek na světě. Jen kdyby otevřel oči, každý by v nich uviděl toho ďábla, kterým opravdu byl.

Bill po chvíli zazíval a otevřel ty svoje čokolády, které byly podobné těm Tomovým, a přesto tak jiné. Každý by řekl, že Tom, jako starší bratr, bude ten dominantnější. V jejich případě to bylo ovšem naopak. Když si Bill všiml, že na něj Tom hledí jak na svatý obrázek, posadil se a protočil oči.

„Jdu se nasnídat,“ oznámil Bill prostě a vykráčel ven z ložnice jen v boxerkách.

„Dobré ráno,“ řekl ještě Tom. Spíš pro sebe, protože Bill ho už nemohl slyšet. Chvíli koukal po prázdném pokoji a pak se vydal za Billem do kuchyně.
Když došel dolů, Bill už seděl u stolu s hrnkem kávy a jablkem v ruce. Jeho obvyklá snídaně. Tom už si vůbec nemyslel, že by se Bill obtěžoval udělat mu taky kávu. Nechal si vařit vodu a posadil se v tichosti naproti Billovi. Jejich obvyklé ráno.
Tom zase zíral na Billa, a tomu to začínalo připadat vlezlé.

„Co je? Proč na mě tak pořád hledíš?!“ vyjel na něj. Tom sklopil oči a na jeho tváři se usadil zase ten nešťastný výraz.

„Promiň… já jen… chci, aby to bylo mezi námi jako dřív, víš?“ Tom dlouho přemýšlel, jestli se o tom má vůbec zmiňovat.
„No nemyslím si, že to ještě půjde,“ řekl Bill, a konečně se Tomovi podíval do očí.
„J-jak to myslíš? Proč ne?“ zeptal se Tom, i když už podvědomě tušil, o co jde. Jen si to nechtěl přiznat.
„Někoho jsem si našel. Vlastně s Nancy chodím už dva týdny,“ pronesl ledově. Tom bolestně přivřel oči, aby zahnal slzy. Zatnul pěsti a zhluboka se nadechl.
„Víš, vlastně Nancy lituju,“ snažil se Tom říct klidně, ale i přesto se mu zlomil hlas.
„Proč jako?!“ zeptal se Bill naštvaně.

„Bude to stejné jako s ostatníma. Se Sandrou například, na tu si už ani nepamatuješ co? Nebo se mnou… vím, že si to se mnou nikdy nemyslel vážně. Vždycky jsi mě jen využíval, ale já blbec se k tobě pokaždé vrátil a věřil ti. Prostě si s nimi párkrát užiješ, než se najde někdo lepší, a pak je odkopneš. A brát ohledy na jejich city tě ani nenapadne! Já už toho mám taky dost, ale tu odvahu říct ti to jsem nikdy nenašel. Až teď, teď jsem si jistý, že je absolutní konec. Sice toho budu asi navždycky litovat, ale k tobě se už nevrátím,“ vydechl Tom konečně. Nemohl uvěřit, kde na to sebral odvahu. Bill na něj jen zíral neschopný slova. Nečekal to a začínal se v něm hromadit vztek. Jak si to k němu mohl Tom dovolit?! V hlavě se mu pomalu rýsoval nápad, jak se bratrovi za tohle pomstít.

autor: SkaLucy

betaread: J. :o)

3 thoughts on “Pomsta za pomstu 1/3

  1. Bille, Bille . .delas chybu .. Sice se k tobe mozna Tom vrati, ale opravdu tohodle budes litovat .. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics