The Last Dance Step For Your Heart 12.

autor: Lenna W.K.T & S
„Oh…“ vydechnu. Jsem celý zpocený. Andy se odvalí z mého těla. Odvrátím hlavu. Opět ten hnusný pocit totálního a intimního odhalení. Dám nohy k sobě.
„Billy, neodvracej se ode mě,“ pošeptá mi udýchaně a přitulí si mě. Připadám si odporný, podvedl jsem své srdce.
„Neudělal ses,“ pošeptá Andy soucitně. Sklopím oči. Totálně zničeně.
„Nemám na to myšlenky,“ brouknu do jeho kůže. Ano, byl jsem vzrušený, ale prostě myšlenky na Toma mi veškerý sexuální apetit překazily. Jedině kdyby ten, kdo se dobývá do mého těla, byl Tom. Můj něžný jemný Casanova.
„Proč jsi mi to neřekl? Přestal bych, nechci, aby sis kvůli mně připadal špinavý nebo odporný, Billy. No tak, broučku…“

„Mně se to líbilo. Právěže ano…“ vydechnu s odporem k sobě samému. Zachvěju se a sám od sebe se vrhnu Andreasovi kolem krku. Jsem kretén. Jak vůči Tomymu, tak Andymu. „Jenže pak…“ šeptnu zlomeně. Andy kolem mne pevně ovine paže.

„Jsi si vzpomněl na něj…“ doplní mě s bolestí v hlase. Přitisknu se zoufale s omluvou k němu.

„Ubližuju ti, Andy. Mrzí mě to. Ty si to nezasloužíš. Tak rád bych… sakra. Chtěl bych tě milovat. Chtěl. A já vím, že k tobě chovám nějaký cit. Ale…“ možná to je láska. Jiná. Ale ne ta hluboká, spalující a dokonale půvabná, jako cítím k Tomymu.

„Ale přišel jsem moc pozdě, že?“ vydechne snad ještě bolestivěji. Pohladí mě na zádech a sjede až na moji prdelku. Jemně projíždí prstem mezi mými půlkami. Že já se nechal přemluvit, abych s ním šel nahoru.
„Těch pocitů je na mě moc,“ vydechnu, hladím Andyho na zpocené paži.
„Já vím, taky jsem ti v tom moc nepomohl. Nechci si tvůj cit vynucovat,“ zoufale mě k sobě tiskne.
„Proč se tohle musí stávat mně?“ postěžuju si.
„Teď nad tím už nepřemýšlej… Uvolním tě a bude ti líp,“ začne mě hladit v rozkroku a sunout se dolů.
„Andy… Já… Už budu muset jet, chci trošku… Ah, Andy dost!“ vyjeknu.
Než stačím protestovat víc, už se prohýbám v zádech, uvězněný v Andyho vlhkých ústech a sténám.
„A-Aah-Andy!“ vjedu si do vlasů. Roztahuju široce nohy. Jsem jako v horečce. „Ooh, ano. Ano… víc!“

Moje mysl byla doslova zahnána až k těm dráždivým očím a silným pažím. Moje mysl bloudí kolem mého poupátka. Nějakým způsobem se cítím, jako by tu Tom byl se mnou. Jako by moje stehna byla mačkána dlaněmi dredatého chlapce.

Silně pohnu boky, mezi prsty svírám cípy polštáře. Když můj mozek zatemňuje přicházející orgasmus, udělám největší chybu svého života.
„Ohm, Tomy!“
Proboha, co jsem to udělal? Co jsem to udělal? Rozbuší se mi srdce. Mám pocit, že prasknu. Točí se se mnou svět. Ani nevím, jak se mi povede si sednout.
„To je v pořádku, Billy…“ šeptá Andreas. Mé semeno na bradě. Láme se mu hlas. V očích enormně tíživou bolest. Zranění. Zklamání.
„Andy… Já… Odpusť, prosím, je-je-jen mi to vyklouzlo. Sakra…“ natáhnu se pro kapesníček a otřu mu svoje semeno. Cítím, jak jde naše přátelství pomalu do trosek. Jsem takovej idiot!
„Odpusť, prosím… Ne… Ne, prosím, neplač,“ vyjeknu, když vidím v jeho očích slzy bolesti. Pohladím ho ve vlasech. Včera jsem to byl já, kdo plakal nad neopětovanou láskou. Dneska je to on.

O měsíc později

„Andy?“ volám na něj před barákem. Auto mi jaksi stávkuje a on se mi nabídl, že mě bude vozit po víkendu do práce. Jsem pořád špatný z toho, co jsem mu udělal. Andy byl tak silný, držel se. On… mě neodehnal. Naopak se mě držel, šeptal mi, jak moc mě miluje a potřebuje. Snažím se mu dávat ze sebe aspoň to všechno, co k němu cítím. Andreas s Tomem a tátou jsou poslední lidi na světě, komu bych chtěl ublížit. Nesmím ubližovat Andreasovi. Nesmím. Ale od té doby jsme spolu nespali. Nejde to. Jak z mé, tak z jeho strany. Má zlomené srdce, jehož příčinou rozpůlení jsem pouze jen a jen já. Ovšem… vyznání lásky od něj slyším téměř denně.

„Jo, už jdu. Jen jsem kontroloval stírače.“

Andy přispěchal, jak jen to šlo.
„Říkal jsem ti, aby sis už konečně koupil nějaký nový auto,“ napomene mě stejně jako táta. Jsou si svým způsobem podobní.
Pak mě vezme za boky a přitiskne na svou hruď. Nebráním se, nevadí mi cítit ho tak blízko u sebe, do té doby, dokud nejsme nazí. Sjede nosem po mém krku a slabě mě na něj políbí.
„Děláš, jako bych odcházel do války,“ pousměju se a hladím jej na zádech.
„Jedeš někam, odkud už se nikdy nevrátíš pro mě, je dost frustrující, že tě tam vozím,“ sjede mi rukama na zadeček a začne se mnou slabě houpat.
„Ty víš, že tě miluju, Andy, ale trošku jinak.“
„Úplně jinak, než bych chtěl,“ broukne. Zní tak strašně vyčerpaně.
„Můžu tě políbit?“ podívá se mi zkroušeně do očí.
„Jo,“ špitnu jemně a v tu chvíli ucítím jeho měkké rty. Jen se o mě slabě otírají, po chvíli toho nechá a otevře mi dveře od jeho auta. Připravenou tašku hodí do kufru a sedne si na místo řidiče. Jeho ruka spočine na mém koleni, chová se značně majetnicky, ale dovoluji mu tak se chovat, je to slabá záplata na jeho rány.

A nejhorší na tom je, že mi je většina věcí příjemná, dokud mě nezasáhne myšlenka na Toma a výčitky. Prostě… neumím to vysvětlit. Ale s Andreasem mi je dobře, je tak úžasný, prostě ideální partner… a opravdu, jsem si jistý tím, že bych ho miloval. Vlastně mu říkám, že ho miluju, ale prostě to je úplně jiná láska. Říkám to pořád dokola, ale kdybychom se spolu vyspali dřív, než jsem poznal Toma, byl bych určitě s ním. Asi si to budu říkat pořád…

Povzdechnu si a připoutám se.
,,Budeš mi volat, ano?“ sáhnu mu rukou na stehno a stisknu. Trošku sjedu víc do slabin, abych mu ukázal… důvěru.
„Jo… budu,“ trošku křečovitě se usměje. Vyndám ruku a sám od sebe se k němu nahnu pro polibek.
„Billy, víš, že mi takhle ubližuješ? Dáváš mi plané naděje,“ špitne smutně do velmi procítěného polibku.
„Chtěl jsi šanci. Dávám ti ji,“ brouknu. Sklopím hlavu. „Promiň, všechno dělám špatně.“
„Billy, netrap se, vím, že mě máš rád, že to nemyslíš zle. Jen, netrap se kvůli zbytečné lásce, netrap se kvůli Tomovi, měl bys zkusit otevřít oči,“ broukne. Tohle mi říkal už hodněkrát, že s Tomem nebudu šťastný, že je o tolik mladší, že neumí dát city, ale Tom dělá pokroky. Jsem tak zoufalý ze všeho.

„Já si nedokážu poručit, Andy.“

„Já vím… srdce si dělá, co chce,“ vydechne frustrovaně. S tragikomickým úšklebkem. „Zrovna já ti mám co radit, viď?“ zavrtí hlavou. Zasměje se zoufale a nastartuje.
Svezu se zády po sedačce. Nechci, aby byl smutný. Trápí mě to. Bolí mě to za něj. Strašně moc, cítím s ním tu bolest. Nejradši bych mu to odčinil tím, že bych se tu na něj vrhnul. Skousnu si ret nad tou myšlenkou.
„Jsem s tebou rád. Kdybych se nutil, nechodil bych za tebou a nedovolil ti dělat tohle všechno…“
„Já vím, znám tě nějaký pátek.“ Andy se úzkostlivě věnuje řízení. Pohladím jeho ruku.
„Chtěl jsem tě už na střední. Prostě, jak jsme spolu koukali na péčka, jak jsme si vedle sebe dělali dobře. Šílel jsem z tebe, vždycky jsem sledoval tvoje horké tělo v agonii místo toho, abych sledoval to péčko. Vždycky jsem si představoval, že ty steny jsem z tebe vydoloval já. Pak jsme šli na praxe a trochu se to zlepšilo, když už jsme si nebyli tak blízko, byl jsem zase schopný být tvůj kamarád, ale jakmile jsem se v noci dostal do postele, nehladila mě moje ruka, ale tvoje. Vím, je to ubohé, jen si myslím, že bys to měl vědět. Ten den, co jsi mezi námi tak hravě prolomil ty ledy, věděl jsem, že se celé to bláznovství do tebe opět vrátilo. Promiň mi to.“
„Andy, ty se rozhodně nemáš za co omlouvat,“ špitnu rudý až za ušima, samozřejmě, že mi to lichotilo. Všechno, co říkal, měl jsem dokonalého přítele těsně vedle sebe, ale byl jsem příliš zaslepený vidinou, že Andy je jen kamarád. I když jsem nad ním taky občas přemýšlel.
„Proč jsi mi to vůbec neřekl?“ kouknu na něj, když zastavíme na červenou.
„Protože jsem se bál, že bys mě zavrhnul.“
„Taky jsem po tobě občas koukal jinak než po kamarádovi,“ vidím rozpaky v jeho tváři.
Natáhne krk a zase spojí naše rty. V jeho polibcích je tolik zoufalosti, touhy a vášně. Pak ale někdo za námi zatroubí, Andy sebou cukne a rozjede se.

Jedeme asi dvacet minut a stavíme na benzínce. Chci si koupit RedBulla, abych se mohl něco v noci učit. Ono už je dost pozdě teď a potřebuju si něco nastudovat. Člověk se učí pořád. Andy zastaví u benzínky a odpásám se.

„Budeš chtít něco?“ kouknu po něm.
„Jo, třeba… nevím. Něco mi kup.“
„RedBulla?“
„Džus…“
„Dobře,“ mrknu na něj a vylezu z auta. Automaticky si opráším zadek a vydám se do krámku uvnitř.

Vezmu si hned celý velký balík asi s 30 energeťáky. Sotva to unesu a pořádnej asi dvoulitrovej džus. Jablečnej a radši i pomerančovej. Dojdu s tím k pultu. Vezmu ještě jednu čokoládu a malou pixličku ve tvaru srdíčka uvnitř s bonbóny od Lindoru. Vezmu ještě jedno Tomovi. Má rád sladké. A sakra, zase na něj myslím. Zaplatím a jedno to srdíčko radši rychle strčím do tašky. I s tou čokoládou, karton Red Bullu a na to džusy a srdíčko. Dojdu k autu, Andy vystoupí a otevře mi zadní dveře, hodím to na sedačku a srdíčko vezmu a se sklopenýma očima mu ho podám.

„Dej mi trošku času, Andy, musím si toho hodně promyslet. Musím si to urovnat hlavně v sobě. Jo?“ pohladím ho po ruce, když si ode mě bere plechové srdce. Přesně takové bych potřeboval, být šutr bez citu, mít srdce z chladné ocele.

„Děkuju… aspoň si obalím nervy,“ usměje se na mě Andy a zatřese s krabičkou. Jestli jsem od něj sobecky čekal nějakou dojemnou scénu, byl jsem debil.

„Promiň, já…“
„Bille, mlč… jsem rád,“ podívá se mi do očí a hned na to zaleze zpátky do auta. Sednu si vedle něj. Zapnu rádio. Nějak… mlčíme a nechce se nám jet.

„Andy? Mohl bys zajet támhle na parkoviště,“ brouknu stydlivě a ukážu na nenápadné odpočinkové parkoviště vedle benzínky. Andy se raději neptá a zajede tam. Zavrtím se na sedačce.

„Zavři oči,“ zní to spíš jako rozkaz než jako prosba. Andy se opře a zavře oči. Pomalu se vší tichostí se přesunu na jeho stehna. Usadím se a packou odsunu jeho sedačku co nejvíc dozadu.
„Bille, co to…“
„Pss… Nech mě to udělat.“
„Co udělat?“ stále to nechápe, ale když přitisknu rty na jeho krční tepnu, zalapá po dechu.
„Bože,“ vydechne a hned si olízne rty.
„Radši mi říkej Bille,“ vydechnu do jeho kůže. Začnu slabě vrtět boky.
„Nedělej to, prosím tě, nedělej to.“
„Nechceš uvolnění? Nechceš mě?“
„Ďáble!“ vydechne a zakloní hlavu.

Spokojeně se usměju. Dal mi tím plné svolení k všemu, co s ním chci provádět. Vrtím se mu v klíně, potřebuju se pohodlně usadit. Mhm, za chvilku budu sedět přesně na milimetry, poněvadž bude ve mně.

„Toužím tě mít v sobě,“ šeptnu mu, zajíždějíc mu rukama pod tričko. Zvědavě a tak známě prozkoumávám jeho bříško. Andy tiše oddychuje. Drží mě za boky.
„Lžeš…“
„Ne… opravdu nelžu,“ prudce mu rozepnu pásek. Miluju ten zvuk.
„Před chvílí jsi po mně chtěl čas, Bille. Nehraj si se mnou!“ vyjekne a odtáhne mě od sebe.
„Čas na city, pokusím se na Toma zapomenout,“ kouknu mu do očí. Pak ale odvrátím hlavu.
„Chceš mě nebo ne?“
„Bille, někdy mě sereš,“ vydechne Andreas. Cítím jeho vztek hromadící se v jeho rozkroku. Tlačí proti tomu mému. Lehce se zhoupnu. Otřou se o sebe.
„Chceš?“ vzdychnu nehraně.
„Kurva, jo!“

Začnu rozepínat jeho kalhoty, vytáhnu ho ven a začnu jemně hladit. Andy mi rukama zabloudí pod triko a pomalu mi ho stahuje. Udělám totéž a přitisknu rty k jeho kůži na hrudi. Zalapá po dechu. V autě začíná být nesnesitelné vedro.

„Říkej, jak moc to chceš, Andy,“ vyzvu jej. Donutí mě to myslet na něj a ne na svého svěřence.
„Zoufale moc,“ stiskává mi boky. Masíruje. „Chci tě projíždět. Hluboce. Nekonečně dlouho.“
„Ooh, Andy… říkej dál,“ zanaříkám, když rukama zajede pod kalhoty na zadku a všemožně se snaží mi sjet až na koule.
„Potřebuju tě jako žíznivý vodu, jako hladovějící chléb, jako tonoucí kyslík, umřu bez tebe,“ šeptá rychle, trhaně, ale rychle. Zoufalost z něj čiší.
„Jak si mě teď představuješ?“ brouknu zvědavě.
„Mh, děláš mi striptýz a já se tě chci strašně moc dotýkat, ale vím, že nesmím, jinak bys přestal být tak cudně nemravný,“ zakňourám mu přímo do ucha a Andy se silně zachvěje. Nadzvednu boky.

„Stáhni si ty kalhoty trochu,“ poprosím ho, a zároveň si rychle rozepínám svoje, spadnu na sedadlo spolujezdce a sundám si je úplně, Andy má tak prostor si stáhnout ty svoje až ke kolenům.

„Chtěl bych se tě dotýkat, tam uvnitř, chtěl bych vidět, jak tvoje líce pomalu rudnou, jak se tvoje suché rty chvějou a tvoje kolena se oddalují od sebe, je to tak erotická představa,“ začne mi šeptat do kůže na hrudi, když se na něm opět usadím, cítím jeho tvrdý horký penis mezi půlkami.
„Chtěl bych tě slyšet sténat moje jméno a prosit, abych tě nikdy neopouštěl.“
„Ooh, Andy… jsi tak žhavý,“ neodolám se na něm houpat. Strašně mě rajcuje cítit jeho penis mezi půlkama, když mě tam jen tak dráždí. Jezdí mi tam a otírá se. Nejradši bych ho do sebe strčil už teď, ale ještě ne. Chci Andyho přivést k šílenství.

„Představ si to. Představ si, jak můžeš sledovat své vzrušení pronikající do mého úzkého těla. Do mého těsného zadečku. Andy, ano, vidět to zblízka. Cítit to horko… roztahoval bys mi dírku. Klouzal bys ve mně. Sem tam… sténal bych ti smyslně do ouška, jak jsi velký, horký, tvrdý… tepající,“ strčím do něj a udělám mu značku na krku.

Andy silně svírá víčka k sobě. Myslím, že právě v sobě potlačuje živočišné zvíře.
„Představ si můj podmaněný pohled, prosící tě o to, abys nás oba udělal. Abys přidal, abys byl sobecký a krutý,“ šeptám mu stále do ucha a Andy silně zasténá. „Představuješ si to.“
„Dokázal bych se udělat jen z té představy,“ pošeptá. Přivřu oči a stisknu jeho penis.
„A co kdyby sis to přestal představovat a já tě poprosil, abys tohle všechno udělal. Chci tě v sobě, hned,“ šeptnu a projedu mu téměř bílou kšticí prsty. Vyhledám jeho rty a něžně ho políbím.
„Udělej to, Andy, chci tě prosit, ať mě uděláš.“

„Chceš, abych tě nekonečně dlouho miloval?“ roztáhne mi zadeček. Zvrátím hlavu nad tím pocitem. Nestydatý.

„Pomiluj mě tak, jak nejlíp to umíš. Ukaž mi, co je v tobě, blonďáčku,“ vydechnu prudce se zasténáním a prohnu se v zádech. Zajel do mě nadoraz. Cítím ho v sobě. Jsem tak plný, rozevřený, intimně odhalený. Napíchnutý…
„Doprdele, Bille!“ vykřikne. Prudce trhne boky nahoru.
„Aah,“ vyjeknu se smyslně pootevřenými rty, přimhouřeným výrazem. Andy pohyb zopakuje. Kurva, prostata! Konsternovanost, ochromení, absolutní nával enormně intenzívních pocitů. Projede mnou vlna slasti. Jsem uvězněný v deliriu.

„Ty, ty máš jediné štěstí, že jsi teď nahoře, jinak bych tě zašukal do sedačky svýho auta!“ vyjekne Andy, ale já jen slastně protáčím oči. Líbí se mi, jak je hluboko uvnitř mě.

Začnu se na něm pomalu nadzvedávat. Cítím Andyho pohled na své tváři. Moje líce jsou rudé od slasti zaplavující můj mozek. Cítím jeho prsty na svém krku, jak mi z něj dává pryč vlasy, následně rty. Vydechnu a zhoupnu se boky. Jakmile dosednu, zakřičím.
„To je tak dobře,“ špitnu, ale Andy mě vezme za bedra a pomalu obezřetně mě přetočí pod sebe. Dal sedačku do vodorovné polohy. Lehnu si na ni, Andyho ve svém těle, mezi mýma nohama. Stisknu stehny jeho boky a nechám jej zuřivě přirážet. Ze začátku je vážně zuřivý, ale po chvíli se uklidnil a začal se spíše dobývat do mého těla. Krátkými cukavými pohyby bombardoval moji prostatu a já pod ním mohl jen levně křičet.

Je to jen takové šimravé kmitání. Tak lechtivá poloha. Připadám si jako levná coura, nemravně vzdychající Andyho jméno. Horečnatě vydávám chroptící zvuky, záda v podobě luku.

„Prosím, Andy, víc!“ vykřikuju opakovaně do rytmických pohybů. Silnými pažemi mi přejíždí po bocích. Jazykem vlhčí krční tepny. Dychtivě nadzvedávám pánev, vycházím mu vstříc. Nabízím se mu. Roztahuju nohy široce od sebe. Chci. Chci ho ještě hlouběji. Potřebuju ho v sobě. Točí se se mnou svět, jak jej lačně přijímám.

Stáhnu svaly kolem blonďáčkovy chlouby. Oba zasténáme a Andreas prudce pohne boky.

„Proč to nejde hlouběji…“ zakňourám zoufale.
„Jsi hrozně horký, Billy. Tak dráždivý, smyslný, doslova mě do sebe vtahuješ,“ pošeptá mi. Jsem hladový po jeho sexu. Fakt nevím, co mě to popadlo, ale potřebuju ho v sobě, u sebe.
„Víc, prosím…“ vydechnu a skoro mi už tečou slzy. Andy začne zase prudce přirážet a po chvíli zase jen tvrdě cuká pánví do mého těla. Neodtáhne boky o jediný centimetr, ale škube boky víc a víc do útrob mého těla, čímž opět masíruje moji prostatu. Hrdelně zařvu a omotám nohy kolem jeho boků, zaháknu se kotníky a hrdelně sténám.
„Kam se na tebe hrabou nějací pornoherci, Andy!“ vydechnu a prohnu se. Moje steny jsou vysokým, skoro ječivým hlasem, ale on to umí tak dobře. Mám chuť být sprostý a lacině ho vybízet.
„Andy…. Tvrději, víc!“
„Bille!“
„Prosím, víc… šukej mě, Andy, šukej!“ zakřičím frustrovaně a tvrdě se mu zakousnu do rtů. Nastal souboj jazyků. Mohutného přirážení. Andy mě doslova drtí. Živočišně. Zoufale moc to chci. Necítím žádnou bolest, jen úmornou slast. Přivádí mě k šílenství. Je to, jako by do mě bodal injekce rozkoše. Jo, jsem infikovaný jeho půvabností.

„Vylí-žeš mě… pak?“ opět zasténám. Kurva, jo, jako děvka. Vzrušují mě tato slova.

Zaryju mu nehty do ramen. Díváme se do očí.
„Projedu tě jazykem…“ zamručí Andy. Zvedne mi nohu na jeho rameno. Sjede dlaní mezi nás a začne mi masírovat koule.
„Uuhm, doprdele,“ heknu. Mne je v ruce. Užívá si to. Asi umřu blahem.
„Tak plná. Vařící…“ vzrušeně brouká. „Miluju to na tobě, Billy.“
„Já tebe taky,“ otřesu se, když Andyho penis začne uvnitř mne škubat. Ne, sakra, ne. Chci ještě pokračovat.
„Ne, Andy…!“vyjeknu a tlakem na ramena ho zastavím.
„Nesmíš se udělat, říkal jsi donekonečna. Říkal jsi, že mě budeš milovat nekonečně dlouho…“ skoro vzlyknu. Teď si uvědomuju tu bolest, bolí mě penis, je naběhlý. Stisknu v sobě Andyho a ten okamžitě zasténá.
„Nesmíš se teď udělat,“ vydechnu znovu, ale Andy mě už moc nevnímá, zoufale cuká boky do mého těla, čiší z něj touha drtit boky moje tělo.
„Lásko, potřebuju se udělat, moc mě svíráš…“ stiskne moje koule a mně se dělá černo před očima. Ani si neuvědomím, že Andy zase zběsile projíždí moji prdelku.
„Andy!“ vykřiknu, když stále mne moje koule. Ještě, a znova, do toho, udeř na moji prostatu. Silně se prohnu a začnu semenem pokrývat jeho bříško.
„K-uuuuuurva!“ skoro zaječím a stáhnu se natolik, že to snad Andyho musí bolet.
***

„Mhm, Billy, lásko…“ mručí mi Andy do rtů. Vláčně mu laskám ústa svým nezbedným hádětem. Už oblečený mu ale stále sedím v klíně a nenechávám ho mě pustit.

„Potřebuju tě…“ šeptám uvolněně. Konečky prstů jej jemně hladím za krkem. Ty Andyho probírají mé zpocené vlasy. Spokojeně vydechuju. Cítím se volný jako ptáček. Tak uklidněný.
„Byl jsi úžasný…“ stiskne mi jaksi bolavý zadeček. Příjemná to bolest. Usměju se a smyslně mu olíznu spodní ret, načež jej něžně skousnu.
„Tys byl dokonalý,“ vydechnu a přesměruju své polibky na jeho krk. Andy zavře oči a hladí mi záda. „Nejlepší věc, co jsem s tebou měl.“

Celé tohle je tak něžné. Připadám si jako coura, ale co zmůžu? Andreas má velké charisma a já si ho k tělu pustil až teď. Nehledě na to, že v sexu je opravdu dobrý. Opřu se čelem o to jeho.

„Pomůžes mi zapomenout na Toma?“
„Půjdeš se mnou na rande?“ usmál se Andy a já se zasmál.
„Ale já na prvním rande s nikým nespím, myslím, že to už jsme trošku prošvihli,“ cvrnknu ho do nosu.
„Miluju tě, pomůžu ti s čímkoliv budeš chtít.“
„Hlavně se na mě už netvař tak smutně a zoufale. Připadám si pak jak tyran.“
„Jsi tyran. Jsi sexuální tyran,“ pohladí mě na stehnech a já zase líně začnu líbat jeho rty.

„Dotýkej se mě tam…“ zašeptám toužebně mezi malými polibky. Držím si blonďáčka mazlivě za tváře. Andy nechá pootevřené rty a začne mi dlaněmi přejíždět po vnitřní straně stehen. Pokaždé, když zabloudí až k tříslům, vzdychnu. Ano, ať mě hladí…

„Jsi nádherný,“ skládá mi kompliment, když smyslně stiskne můj klín, který je opět v pozoru.
„Nechápu, proč jsem pořád tvrdý.“
„Jsi malý nemravný chlapec, měl by ses stydět, brouku,“ šeptne mi vyzývavě. Zrudnu a schovám obličej do křivky jeho krku, pod tíhou jeho slov.
„To je tím, že mám tak dobrého milence,“ vydechnu a omotám mu ruce kolem krku. Andreas stiskne moji bouli.
„Ah, ano… “ ujede mi toužebný vzdych. Trošku se zavrtím.
„Věděl jsem, že se máme ještě mazlit nazí,“ zasmál se Andy a já zase zrudnul, nějak se začínám stydět, jsem v rozpacích. Přijde mi, jako by se mi Andy smál, ale já za to nemůžu, jeho doteky jsou přesně mířené.

„Nemysli si, že to bude rychlé, tvrdé hlazení…“ přitáhne si mě dychtivě za týl a pronikne jazykem hluboko do mých úst. Ochotně je otevřu tak, jak potřebuje. Nahneme hlavy do strany. Potřebuju i jeho polibky. Buší mi srdce. Snad poprvé se s ním cítím takhle. „Bude to něžné, Billy.“

„Víš, že mám rád něžnosti,“ nechávám si zajíždět hluboko do svých úst. Andy si mě delikátně vychutnává, cítím, jak mi rozepíná kalhoty. Vylizuje mi ústa snad až do krku. Stahuje mě k sobě, saje můj jazyk. To vše velmi pomalu, jemné a něžné tempo.
„Jsi tak krásný, když jsi vzrušený, tak vláčný a lačný zároveň.“
„Nepřipadám ti jako laciná děvka?“
„Vůbec, jsi můj malý miláček, nikdy se tě nevzdám, lásko.“

***

Zastavíme před domem Kaulitzů. Dost se setmělo. Svítí pouze pouliční lampy a zahrada s altánkem. Ač nechci, zasáhne mě bolest přímo do srdce. A to je jen místo, kde… semknu silně víčka k sobě. Zhluboka se nadechnu a vydechnu. Ještě že je Andy venku a vyndává mi tašku. Vylezu ven a přejdu k němu, převezmu tašku.

„Děkuju moc, Andy…“ usměju se na něj jemně.
„Pro tebe cokoliv, sluníčko,“ pošeptá mi jemně a pohladí mě po tváři. Otočím se a předkloním se do auta ještě pro ty energeťáky a kabelu, cítím Andyho ruku na svým zadku a vyjeknu. Pak se usměju. S plnou náručí dojdu k brance a letmým polibkem se ještě rozloučím s Andym.
„Zavoláme si?“
„Zavolej mi večer,“ špitnu.
„Oh, a co když se neudržím?“
„Tak se uděláš rukou,“ píchnu ho prstem do břicha. Andy se začne smát a couvne pár kroků zpět.
„Jak frustrující představa, po tom, co jsme dneska zažili,“ usměju se.
„Už musím jít, Andy. Brnkneme si, jo?“
„Si piš, miláčku,“ broukne, obejme mě a líbne mě na spánek. Je vidět, že mě na tomhle místě nechce nechávat, ne když mě částečně získal.

Andy nasedne do auta a já se dobývám přes branku. S náručí plnou věcí se doplahočím dovnitř. Pozdravím všechny a jdu do pokoje. Energeťáky dám na parapet a při té příležitosti se zadívám na Toma, jak tancuje. Zabolí mě srdce.

„Ne, Bille, je to jen tvůj postižený svěřenec.“

autor: Lenna W.K.T & S

betaread: J. :o)

11 thoughts on “The Last Dance Step For Your Heart 12.

  1. Wow, tak tohle bylo zajímavý. No jsem zvědavá, jestli se to Billovi podaří překonat, ta láska k Tomovi a zůstane s Andreasem, nebo se prostě neudrží a zase Andymu zlomí srdce.
    Moc hezký díl, stejně jako celá povídka 🙂

  2. No… dvojici Bill/Andy mám sice ráda, ale tady… myslím, že Tom má Billa svým způvobem taky rád. No uvidím, jak to bude pokračovat. 🙂

  3. příliš neuznávám jiné páry než b/t takže přeci jenom doufám, že Bill zlomí Andymu srdce a nějak už bude s Tomim 🙂

  4. Bill ma pěkně zamotanou hlavu.Jsem moc zvědava na to jak to skonči.Tahle kapitolka byla krásna.

  5. doufám že v dalším díle bude více častí s tomem autistou, ale jinak je mi andyho strašně líto.

  6. Waaaae táto časť bola bohovská!!! Veľmi sa mi páči pár Bill a Andy 😀 Bill ma teda dnes prekvapil a to dosť…ale určite Andymu zlomí srdce…chudák chlapec 🙁

  7. No … Andyho mám ráda v této povídce, ale pořád mi tu tak nějak zavazí 😀 😀 Nevím mám takové tušení že jim to dlouho nevydrží i když je mám Andyho ráda, Bill stejně "pujde" za Tomem. Musí!! 😀 😀 … Ale krásnéj díl Bill mě překvapil ale to asi každého 🙂 😀

  8. Díky za komentáře, vzpomínám si, že když jsme tenhle díl psaly, vůbec celá sex scéna v autě neměla být tak dlouhá, ale Andy se nedal nepsat 😀

  9. páni, vážně jen páni..jinak se to nedá popsat. krásně píšeš :)) jed doufám, že Bill jen tak nezapomene na Toma, i když by se mi líbilo, kdyby to bylo trochu dramatičtější, ale stejně je to skvělé :)) rychle s dalším dílem, tahle povídka se mi líbí čím dál tím víc… je úžasná, naprosto sem si ji zamilovala :))

  10. Je to nádherné. Andrasa mám v tejto poviedke rada, nechcela by som aby trpel, ale nechcem ani aby trpel Bill. Neviem si predstaviť ako sa ich vzťah dá vyriešiť bezbolestne. Je mi ich ľúto, ale na Toma sa teším 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics