Rivalové 31.

autor: Cincina

Zase mě to nějak chytlo, že kdybych mohla, tak popíšu šest stran A4 :D… Užijte si dílek ;))


„Aaa… hmm… J-jorgu, nenuť mě kň-kňučeeet…“ Tom se slastně prohnul v zádech, aby se penisem dostal Jorgovi nejhloub do pusy. I přes Tomův nesouhlas, Jorg jeho penis opustil a políbil ho na tvář. Pak na druhou. Tom ho sledoval. Jeho tvář, jeho gesta. To, jak mu zářily oči.
„Jorgu?“
Neodpověděl mu. Tušil jeho otázku, a proto dělal, že nic neslyšel, a znovu se začal věnovat jeho penisu. Tom během chvilky na onu otázku zapomněl a věnoval se tomu nádhernému uspokojování, které mu Jorg dopřával.
Už cítil ten slastný vrchol, už cítil, jak se jeho tělo napíná a už cítil, že bude, když v tom Jorg přestal. Tom začal strašně prosit, aby ho udělal.
„Ještě ne. Vydrž.“ Políbil ho Jorg.

Tom už necítil své přivázané ruce a únavou na ně položil hlavu. Jorg se mezitím svlékl do naha a přistoupil k Tomovi. Ten natáhl hlavu a olízl mu penis. Jednou, dvakrát. Jorg přirazil a už ho měl Tom v puse. Chvíli se v něm pohyboval. Tom jej jemně skousl a Jorg usykl. Raději ho vytáhl. Odešel někam pryč a Toma tam samotného nechal asi 10 minut.

Vrátil se, nalehl na něj a omluvil se. „Promiň, nemohl jsem najít kondomy.“ Zašeptal mu do ucha. Tom se o něj nedočkavě otíral.
„Rozvážeš mi ruce, prosím?“
Jorg se teda slitoval a rozvázal mu je. Tom si je promnul a vlepil Jorgovi facku.


„To bylo za to uvázání a vyhrožování s nožem. A neříkej mi pusinko.“ Řekl Tom naštvaně. „A teď už pojď do mě.“
Jorg se zatvářil překvapeně. Ale nasadil si kondom a pomalu do něj vnikl. Nejdřív to moc nešlo. „Počkej, mám gel.“ A odešel pryč.
„Hej, tak děláš si ze mě srandu?!“ zakřičel na něj Tom.
„Promiň. Vynahradím ti to.“ Omluvně se usmál a políbil ho. Pak si nanesl trochu gelu na prsty a namazal si penis. Přejel jednou, dvakrát a už mastil. Tom ho musel zabrzdit. Jorg zamručel, ale nanesl si další dávku gelu, a tentokrát strčil do Tomovy dírky jeden prst.
„Aaaa…“ uniklo Tomovi. Jorg spojil jejich rty. Pak se odtrhl. Honilo se mu hlavou pár myšlenek a ke svému vzrušení jednu omylem vypustil nahlas.
„Chováme se jako milenci…“

Tom vykulil oči a zadíval se na něj. Neřekl nic. Raději. Ani nevěděl, co by na tohle měl říct. Jorg vsunul další prst a mířil si to k prostatě. Narazil na ni hned při prvním pokusu a Tom byl na vrcholu blaha.

„Našels to!“
Jorg zopakoval svůj pohyb.
„Anooo!“
Přidal další prst, ještě dvakrát se trefil na ono místo a vytáhl je, i přeš Tomovo nesouhlasné kňučení. Jeho kňučení ho vzrušovalo na plné obrátky. A pak už do něj konečně vnikl. Po gelu to krásně klouzalo a Jorg zasouval pomalu, aby si Tom zvykl.
„No a p-prosím, rozjeď tooo…“ zaklonil Tom hlavu. To byla slast!
„Jak si přeješ, pusinko.“ Pousmál se Jorg a už v něm byl celý.

Tom celý roztřesený se na něj snažil podívat naštvaně, ale moc mu to nešlo. Ale Jorg jeho pohled pochopil.

„Sorry.“ A přirazil.
Jorg už se rozjel a přirážel víc a rychleji. To Toma dovádělo do varu. Miloval to. Miloval, když ho šukal Jorg. Ještě si to tak úplně nepřiznal, ale miloval to.
„Aaaa… bože… ještě!“
„Ano, ano, ano!“ uniklo Jorgovi. Neuniklo mu to, spíše to zařval. Miloval Tomovu dírku. Miloval Toma. Cože?
Zastavil se. Miloval Toma?

Tom zvedl hlavu a chvíli ho pozoroval. Pak ho cvrnkl prstem do nosu. Jorg se na něj pousmál a začal znovu přirážet. Rychle a zběsile. Až postel vrzala. Ale jak vrzala! Až Tom začal kňučet.

Jorg mu pošeptal do ucha změť slov, ze kterých Tom pochopil, že už asi bude. On se taky blížil k vrcholu. Chytil si penis a začal ho rychle honit. Jeho ruka byla odstrčena Jorgovou, která jeho penis mačkala hrubě. Tom ještě v rychlosti vyhledal Jorgovu dírku a strčil do ní prst. V tu chvíli Jorg zakřičel a začal Toma plnit. Tom se ještě víc narazil na jeho penis přímo na prostatu, a v tu chvíli stříkal i on.

Svalili se na sebe a oddychovali. Ticho. Místností se ozývalo jen přerývané dýchání. Tom se převalil obličejem k Jorgovu.

„Bylo to krásné.“ Pošeptal Jorg, než Tom vůbec otevřel pusu.
„Zrovna jsem ti to chtěl říct.“ Pousmál se Tom. Pak si vzpomněl na ten moment, kdy se Jorg během sexu zastavil. „Chci se tě zeptat na jednu věc.“
„Ptej se.“
„Proč ses zastavil?“

V Jorgovi hrklo. Věděl, oč jde. Proč musel zpomalovat. Proč, bože? Teď bude Tom vyzvídat a nedá mu pokoj, dokud to z něho nedostane. To mu ještě chybělo. Jako by nestačilo, že Bill se vrátí domů a Tom se bude věnovat Billovi a na něj se vykašle. Chtěl Toma pro sebe. Věděl, že ublíží Billovi, ale Tom je někdo, kdo ho dokáže plně uspokojit.

Tom pořád čekal na jeho odpověď. Šťouchl ho prstem do ramene, aby se probral ze snění. Jorg se ale na něj pořád díval nějak jinak. Takovým zvláštním pohledem, který Tom neuměl popsat. Až po nějaké chvíli Jorg otevřel pusu, ze které vypadlo něco jako:

„Teď není správná chvíle, abych ti to řekl.“
Přitiskl si překvapeného Toma k sobě a pomalinku usínal. Tom se k němu přitulil ještě víc a vdechoval jeho vůni, čehož si Jorg všiml a spokojeně se pousmál.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Rivalové 31.

  1. No já ho asi zabiju … už jsem se těšila že jak mu dal tu facku tak je konec a on né on ještě o to prosí …. Oh, ne ať je Bill jednou načapá a pořádně Tomovi rozbije hubu … jak hluboko klesl .. homem další 🙂

  2. Tak teď jsem trochu zmatená, no 😀 Jorgu, ty ses nemohl do Toma zamilovat! To zase jako ne! 😀 Klidně si s ním provozuj sado-maso, ale zamilovat se do něj? To v žádným případě!!!! 😀
    Absolutně netuším, jak to bude pokračovat, až přijde domů Bill… To bude masakr 😀 Protože pokud se to Bill dozví – a já jsem přesvědčená, že se to stane opravdu hodně brzo – tak asi znova skočí pod auto. Ale nemyslím si, že by to teď Billovi prozradil Jorg. A to jednak už jen kvůli tomu, že si uvědomil, že Toma nejspíš miluje (grrr!! 😀 ). Takže to vidím nejspíš na to, že je Bill někde načapá 😀 Oj, to nebude pěkné, pokud to dopadne takhle 😀
    Jinak když máš takovou supr náladu, že bys popsala šest A4, tak očekávám, že další díl tu bude ještě dneska! 😀

  3. [1]: Já vím no.. 😀

    [2]: No nedokážu si představit, že Bill někomu rozbíjí hubu 😀

    [3]: Dočkáš se, neboj :))

    [4]: Díky za pochvaly 😀 Jsem ráda, že aspoň v něčem jsem ti udělala radost :D…Občas jsem se tady dívala jestli tu není tvůj koment a hle! až dneska jsem si ho všimla 😀 Další díl bude po blogových prázdninách twc blogu 😀 Už jsem ho poslala a hodlám posílat další :D…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics