Sell Your Soul 23.

autor: Raiju


Příliš blízko k pohodlí

S Georgem a Gustavem neměl Bill pocit, že se musí nějak krotit. Neodsuzovali ho a nemračili se ohledně jeho nového vztahu, takže držet se s Adamem za ruku, jít velmi blízko sebe nebo opírat se o něj byly věci, které Bill mohl dělat. Jim to nevadilo. Ale když skupina vešla do výtahu, Tomova přítomnost udělal vzduch neuvěřitelně hustým. Bill stál mezi svým bratrem a Adamem, a to, že je oba tak cítil, mu způsobovalo pocit nepohodlí. Dostával se do jejich pocitů a posílal je zpátky, tohle vždycky dělal se svým bratrem, ale jeho nová blízkost s Adamem si nemohla vybrat horší čas, kdy se projevit. Cítil se emocionálně bombardován znechucením, strachem a těžkostí.

Chce mě zabít. Světlé oči se soustředily na strop výtahu, ale Tom se mu do nich přeci jen jednou podíval, zíral. Adam semknul rty, málem nadskočil, když mu Bill tajně chytil ruku a stiskl. Mělo ho to uvolnit, ale namísto toho mu v hrudníku srdce začalo bušit silněji. Jen doufal, že s Tomem nebude o samotě, vypadal, jako by mu chtěl urvat hlavu. Možná to Bill neviděl nebo necítil, ale on ano. Připadalo mu to jako typický příběh Romea a Julie: Adam, ten zlý přítel, který se snaží chodit s Billem, Julií skupiny, a Tom, který Billa kontroloval víc než otec, o tom nechtěl ani slyšet. Naštěstí se nezdálo, že by Tom měl zbraň, se kterou by ho honil, protože to by už asi nepřežil.

Bill zdržel druhého zpěváka, když ostatní začali vycházet z výtahu, ještě jednou mu stiskl ruku a následoval je. Ustaraně se na něj podíval, stále si dělal starosti, jestli to byl vůbec dobrý nápad, opravdu se mu to tak nezdálo, a to nepříjemné ticho ničemu nepomáhalo.

Když se nikdo nedíval, Adam se naklonil, aby mohl za chůze mluvit Billovi do ucha, „Opravdu mě nemá rád. Vypadá, jako by mě chtěl zavraždit ve spánku, Bille…“
Německý zpěvák se jen zasmál a zavrtěl hlavou, ztlumil hlas, aby šeptal a slyšel ho jen Adam, „Vedeš si dobře.“ Jeho úsměv byl ujišťující a Billovy hnědé oči ho prosily, aby to ještě nevzdával. Tom se nějak uklidní, i kdyby ho měl zkopat a křičet na něj. Ale nechtěl, aby to Adam vzdal teď, když to byl teprve začátek.

***

Romantické osvětlení ze závěsných lustrů, které svítily modře a červeně, dělalo náladu v místnosti neuvěřitelně uvolněnou a živou zároveň. Hosté se nadšeně bavili při hip hopovém beatu a vůni masa, steaků, mořských plodů, ústřic, která naplňovala vzduch a mísila se s těžkou vůní alkoholu, ovocného džusu a drahých parfémů. Jejich skupinka atraktivních mladíků přilákala pozornost jiných hostů, nebo spíš to bylo tím, že přišli Tokio Hotel a host, lidé na ně zírali, když procházeli kolem nich. Navzdory nervozitě z toho, co přijde, se Billovo srdce chvělo, zamával skupince dívek, které na něj nadšeně mávaly, sledoval, jak prošly kolem, chtěl se jen dostat do dobré nálady.

„Někdo se vám bude hned věnovat. Můžu vám zatím objednat něco k pití?“ jejich servírka vypadala, že má závratě, nejspíš byla oslněna hvězdami, a ukázala rukou na koutek před ní. Pětice si vyměnila pohledy a posadili se jeden po druhém na černé sametové sedačky. Bill na jeden konec s Adamem proti jeho bratrovi, Gustav a Georg mezi ně. I když to bylo spontánní, takhle přesně si měli sednout.

V duchu si Adam oddychl a už se těšil na alkohol, až tu uvolní ten stres.
„Potřebuju tu největší vodku a něco s brusinkami. Objednejte si, co chcete, já platím.“
Bill vykulil oči, ale rozhodl se, že se tady nebude vztekat, že starší už zase platí. Namísto toho se obrátil na jejich servírku a začal být trochu víc profesionální, usmál se.
„Máte tady Sangrii?“
„Chcete nějakou specifickou chuť? V tuhle roční dobu je tady nejoblíbenější malina.“
„Tak mi dejte tuhle, děkuju.“
„Pro nás jen vodu,“ objednal Georg sobě, Tomovi a Gustavovi.
„Okay, někdo vám to hned přinese!“ servírka si poskakovala, když odcházela, každý z mladíků se za ní usmál. Kdyby tohle byla katastrofa, alespoň pro někoho to bylo dobré.

„Přeci nebudeš zase platit, už takhle jsi za mě utratil až moc peněz.“ Řekl Bill tiše svému partnerovi, ruku položil Adamovi na koleno a stiskl.

Starší zpěvák se naklonil, mluvil Billovi do ucha tak blízko, že cítil, jak se mu Adamovy rty o ucho otírají. „Nikdy to není až moc, když přijde na tebe.“
Bill se kvůli Adamovým slovům začervenal, pousmál se. „Vy tři nebudete pít?“ posunul rychle konverzaci i k ostatním, najednou viděl, jak špatný nápad byl brát je s sebou.
„My už pili.“ Odpověděl Tom, jeho tmavé oči se na ně dívaly zpoza založených rukou. Studoval svého bratra, každý dech, každý úsměv a každý pohyb jeho očí. Nikdy neviděl Billa tak nervózního a uvolněného zároveň. Nelíbilo se mu to, ale pracoval na tom, mlčel.
„No tak to se nedivím, že jste tak nadšeně chtěli jít.“ Bill se opřel a ušklíbl se. „Měli jste mi zavolat. Víte, že vás nerad doháním.“
„Měli jsme jen pár. Nic nám to nedalo.“ Vložil se do toho Gustav, poklepal na svoje kožené menu na stole, aby si našel rozptýlení.

***

„Myslím, že jsi říkal, že tady budou tanečnice?“ zvědavý basák se díval na bar nedaleko od nich, na němž byly lahve různých tvarů a barev. Jeho oči cestovaly po retro tapetě a jemném osvětlení kolem prázdného mola.

„Za…“ Adam se podíval na telefon, „deset minut nebo tak nějak. Nezačínají, dokud není půl jedenácté.“ Opřel se zpátky o sedačku, dopil svůj druhý drink a cítil, jak se mu Billova ruka dere pod koleno. Pomněnky se na něj podívaly a tajemný úsměv přejel po jeho obličeji, když potkal Billův pohled. „Chceš něco?“
Ve stínu jejich stolu se černě nalakované prsty propletly s prsty s prstýnky, pevně se drželi a Adam se odvážil znovu se podívat na Toma. Oči staršího dvojčete se nezdály tak tvrdé jako předtím, namísto toho se zdálo, že nabírají dávku porozumění. Jeho pohled na pár nebyl takový jako předtím, možná že si na ně konečně začínal zvykat?

Bill se na svého sourozence usmál, rychle se otočil, protože potřeboval svou ruku zpět, aby mávnul na servírku. „Mohla byste přinést další sklenici vodky s brusinkovým džusem pro mého bratra? Vaši nejdražší vodku, prosím.“ Podíval se na Toma, když dívka odešla, vrátil se k němčině, aby Adam nerozuměl. „Odměna za to, že jsi vydržel tak dlouho. Děkuju.“

Tomovy oči se staly zamyšlenějšími, podíval se na stůl jako na první indicii a začal se usmívat. V takové situaci Bill nebyl proti němu, opravdu se s ním snažil spolupracovat a viděl, jak je pro kytaristu těžké nic nezkazit. Došel k závěru, že Bill není úplně na Adamově straně, ale namísto toho, že se snaží pracovat s nimi oběma.

Místnost kolem nich začala tmavnout, ponořovala se do modrého světla, zatímco světla u mola se rozsvítila a hudba se stávala rychlejší a rytmičtější. Na Adamově obličeji se rozprostřel vševědoucí úsměv.

„Tady to je, pánové.“ Hned jak se pozornost stolu otočila k molu, první z tanečnic vyšla zpoza rudé sametové opony v ničem jiném než spodním prádle. Překrásná dívka zvedla vějíř z bílého peří, aby si zakryla obličej, svůdně se dívala a blond lokny jí nadskakovaly. Černé podpatky se sešly s podlahou v rytmické chůzi, kožené řemínky se napínaly, když začala hýbat boky. Brzy se vějíř zvedl do vzduchu a její ruce se přidaly k jejím pohybům, přinutily oči diváků dívat se na celé její tělo, kovový piercing, co měla v pupíku, jen svítil. Svaly pod její kůží se hýbaly s neuvěřitelnou lehkostí, byla potřená oleji, aby celá zářila.

Zdálo se, že celý stůl zírá s pusou otevřenou, všichni ohromeni. Bill semknul rty a potají si je olízl, nebyl schopný odtrhnout pohled od boků té slečny a od jejích stehen, obdivoval je. Byla tak hubená, tak hebká a měla překrásné křivky, byla perfektní. Chtěl vypadat takhle hubeně, tak perfektně, stejně jako ona, ale neměl proti ní šanci. Tiše vydechl, jemně zaryl nehty Adamovi do kalhot, zatímco jeho ruka jela pomalu po jeho stehně nahoru. Neuvědomoval si, že to dělá, ale měl potřebu něco cítit, reflex, chtěl se něčeho držet a dotýkat, když chtěl něco, co nemohl dostat.

Starší zpěvák se pod Billovým dotekem zachvěl, cítil, jak mu hoří tváře, když odvrátil pozornost od tanečnice a zadíval se na skoro snový výraz v Billově obličeji. Bill tady nebyl, byl daleko někde jinde, fantazíroval, snil. Lehké vibrace, které jeho nehty vytvořily jen přes kalhoty a pocit horkých konečků prstů, které se pomalu pohybovaly přes jeho stehno, přiváděly Adamovi pocit nepohodlí, cestovaly nahoru mezi jeho nohy, bez zaváhání. Naklonil se a opřel se lokty o stůl, semknul rty a snažil se v klidu dýchat, nechtěl udělat věci horšími tím, že by Billovi pomáhal. Jejich okolí, šance, že je někdo uvidím, nevinný pohyb Billových prstů, všechno se to spojovalo a vzrušovalo ho. Pak ta společnost, ve které byli: Tom byl přímo tady. Billův bratr byl přímo tady a opravdu ho vášnivě nenáviděl. Teď nebyl čas na to, aby se ho jeho tělo zmocnilo.

Ale čím se snažil soustředit na cokoliv jiného, tím víc se mu jeho představivost začínala zastiňovat tím, jak moc by chtěl, aby se Bill dostal pod stůl a… NE! Bože, ne. Co si myslel? Když si tohle uvědomil, Adam dal ruku dolů a položil ji na Billovu, pohladil ho po kloubcích, aby si získal zpěvákovu pozornost, a jemně ho zastavil. Skoro zasténal, když Bill poslechl jeho přání a namísto toho mu začal věnovat plnou pozornost.

Z důvodu neznámému všem kromě Adama, on sám, ten nejstarší tady, ztěžka vydechl, opřel se zase o sedačku a protáhl ruku po sedačce za Billa. Ujistil se, že se nikdo nedívá, ujal se příležitosti a naklonil se, nosem se otřel Billovi o ucho. Zatímco se celá místnost věnovala zábavě, Bill s Adamem si všímali jen sami sebe.

V tu samou chvíli se Bill přisunul blíž a otřel se rty o jeho, Tom odtáhl oči od mola, zachytil tu chvíli mezi milenci, jako by to byla část snu. Jeho bratr a Adam se mu takhle spolu nezdáli reální a nic ohledně jich dvou se nezdálo, že zapadá do představ staršího dvojčete o tom, jak se páry chovají. Navzdory tomu od nich nemohl odtrhnout pohled, díval se na ně se smíšeným znechucením a zvědavostí, jako by jejich rty do sebe zapadaly, nikdy nic takového u žádné dívky nebo kluka neviděl. Neútočili na svoje obličeje ani nedělali scény, jejich polibek v sobě měl nádech nevinnosti. Nebylo na tom nic dravého nebo nechutného, ať se to Tom snažil najít, jak chtěl.

Kdyby nevěděl to, co věděl, mohl by přísahat, že mezi nimi cítil lásku, a když se zpěváci odtáhli, třpyt v Billových očích byl takový, jak ho Tom ještě nikdy neviděl. Bylo to jiné od každé ‚lásky‘, kterou kdy Bill komu ukázal, jiné v tom, jak se na něj díval v restauraci hotelu, že se mu z toho dělalo špatně od žaludku. Něco za tu dobu, co byl s Adamem, v jeho srdci vyrostlo, a Tom si už nebyl jistý, jestli je to špatné nebo ne. Možná… pro něj byl Adam přeci jen dobrý.

Navzdory chvění v jeho žaludku, Tom se zhluboka nadechl a vrátil svou pozornost zpátky k molu, k tanečnici, kterou už doprovázela druhá, která tam předtím nebyla. Nehodlal se zvednout a odejít, už od toho nemohl odejít. Prostě bude sedět a přijme to. Když přijde na to, že nemůže, bude to ignorovat a předstírat, že jsou jen přátelé. Ale Bill byl zcela šťastný a on neměl právo mu v tom bránit, když to byl pro něj poslední dobou tak nevšední pocit.
autor: Raiju
překlad: LilKatie
betaread: J. :o)

5 thoughts on “Sell Your Soul 23.

  1. Jsem neskutečně ráda, že se Tom překonal a začal se na Adama dívat trochu jinýma očima. Že už v něm konečně přestává vidět zvrhlíka, využívajícího Billa k sexuálním experimentům, ale naopak milujícího partnera, člověka, který zatím jako jediný dokázal na tváři jeho brášky vykouzlit šťastný úsměv.
    Tak snad vezme Adama na milost a bude bratrův vztah akceptovat 🙂
    Krásná intimní chvilka mezi Adamem a Billem byla prostě snová, plná něhy, lásky a naprostého souznění, to všechno bylo podbarveno jemným nádechem erotického jiskření.
    Ano, oni dva jsou tady pro sebe prostě stvořeni, i Tom to nějakým šestým smyslem vycítil a pochopil, že tomuhle bránit nemůže.
    Nádherný díl, ostatně jako zatím všechny, ale navíc s velkou dávkou optimismu, alespoň prozatím :)♥

  2. Díky bože, že to pako nedělalo problémy, jinak bych se už vážně hodně, hodně, hodně rozčílila 😀 Jsem hrozně moc ráda, že se ta večere vyvíjí zatím v dobrém duchu, i když je jasně vidět, že podle popisu byla od začátku vymyšlená pouze pro dva, do takového toho vyloženě intimního prostředí se zbytek kapely prostě nehodí. Každopádně kdyby tam byli sami, nevěřím tomu, že by nedělali nějakou pořádnou ostudu… a jakožto správný fanoušek bych se pak vztekala, že kdyby je tam načapali novináři, ve skutečnosti bych se takových krásných fotek nikdy nedočkala, i když je to jeden z mých největších snů… Není skoro nic lepšího než představa těch mých dvou blonďáčků pohromadě ♥
    Ale to odbíhám od povídky, nevadí, to se stává :D:D Navíc nemám pocit, že bych k tomuhle dílu měla víc co říct, hrozně se mi líbí ta náklonnost a magnetická přitažlivost mezi Billem a Adamem, je krásně vidět, jak to mezi nimi jiskří a jak vyhledávají co nejbližší přítomnost toho druhého. Je vidět, jak je jejich vztah založený na pocitech, které spolu vzájemně sdílejí, aniž by u toho museli využívat slova.
    Jediné, co mi na čele vykreslilo vrásky, bylo Billovo nadšení a lehká závist, nelíbí se mi, že přemýšlel o tom, že by se oné slečně nemohl vyrovnat. A není to jen v tom, že mužský srovnával svoje tělo se ženským, je to spíš v tom, že se bojím, jaké takový neskrývaný obdiv bude mít následky.
    Přiznám se, že každý další díl je pro mě nejen potěšením, ale neustálým strachem, protože se hrozně bojím, kdy se něco podělá… A věřím tomu, že když Tom jakžtakž přestal dělat problémy, háček se objeví v něčem dalším. Přesto se ale na další díl hrozně těším, na tak skvělou povídku se ostatně nejde netěšit ♥ =)

  3. Díky bože, tedy díky Raiju, že jsi z Toma udělala aspoň trochu chápavého. I když je to zatím snad jen jedno jediné procento z nějaké vzdálené chápavosti, i tak jsem spokojená.
    Ten okamžik, kdy se na Adama a Billa Tom podíval mě zamrazilo. Měla jsem strach, co udělá, jestli začne vyvádět, ale on ne. On to snad konečně začne respektovat a možná to jednou i přijme.
    Opět jsem nadšená, každý díl je tak dokonalý, že si kolikrát říkám, jestli bych neměla přestat sama psát:-D
    Ale ne, Raiju dokáže hodně inspirovat, neskutečně jí obdivuju.
    A taky LilKatie, že to dokáže takhle úžasně přeložit. Díky moc!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics