Rivalové 35.

autor: Cincina

No tak mám pro vás připravený zvrat. Neměla jsem to v plánu, ale mám takovou zvláštní náladu a poslouchala jsem u toho smutné songy. Spíš jenom jeden… Olly Murs – Heart on my sleeve. Určitě si to k tomu pusťte. Užijte si.


Bill se vrátil domů celý vyjukaný. Nechápal svoje chování, a už vůbec ne chování poručíka Hermanna. Vzrušovalo ho to. Když nad tím tak přemýšlel, uvědomil si, že je strašně moc nadržený. Musím to říct Tomovi.

***

Tom slíbil rodičům, že si sbalí věci a zítra k nim přijde a bude u nich zase bydlet. Rozloučil se s mámou, která ho políbila na tvář, a otec mu zamával od stolu.

Až když se za Tomem zavřely dveře, tak ho napadlo, co na to řekne Bill a Jorg. Jorga to určitě naštve a Bill bude smutný. Úplně jako by to viděl. Už několikrát se přistihl, že přemýšlí více nad Jorgem než nad Billem. A to přece není správné. Jenže s Jorgem se hodně sblížili. Tom si v mysli přehrával ten jejich sex. Panečku! Nic v lepšího v životě nezažil. A chce to zažít znovu. Neměl by chtít, ale chce.
Ani se nenadál a už odemykal dveře od bytu.

„Je tu někdo?“ Houkl směrem dovnitř.

Ozval se Bill. „Ano, miláčku!“
Tom šel za hlasem. Billa našel ve svém pokoji. Seděl na posteli a něco si prohlížel. „Ahoj.“
„Ahoj.“ Usmál se Bill a odložil fotky.
„Něco jsem ti přinesl. Zavři oči.“
Bill už se usmíval od ucha k uchu. „A cos mi přinesl?“
„Zavři oči.“ Tom se musel usmívat také. Bill byl rozkošný. A on se k němu zachoval takhle hnusně. Vytáhl z kapsy náramek. Bill měl opravdu zavřené oči a nepodváděl. A Tom mu ho nasadil na ruku. Sám ten svůj měl na ruce. Sklonil se k němu a políbil ho.


„Otevři oči.“
„Jé, Tome, ten je nádherný! A ty máš ten samý!“ Vypískl radostí Bill. „Miluju tě. Moc tě miluju.“ Skočil mu kolem krku.
Tom ho pevně stiskl, ale neřekl ani slovo. Bylo mu do breku z toho, že ublížil takové křehké osobě. Jsem svině! Jak jsem mu to mohl udělat?… Pár slz se mu po obličeji skutálelo.
Bill si toho nejspíš všiml, protože se v tu chvíli odtáhl a zadíval se Tomovi do očí. „Lásko, ty brečíš?“
Tom odvrátil pohled a beze slov se díval do země. Kousal si spodní ret. Debilní zlozvyk!
„Tome?“
Tom pořád nic neříkal.

Bill se rozhodl něco udělat. Políbil ho. Na pár milimetrů se odtáhl a políbil ho znovu. Vášnivěji. Tom mu to opětoval. Líbal ho tak jako ještě nikdy. Jako kdyby se už nikdy neměli vidět. Líbal ho naléhavě a chtěl mu dokázat, že ho miluje. Asi miluje.

Tom Billa shodil na postel a obkročmo se na něj posadil. Bill mu svlékl triko a Tom mu na oplátku svlékl to jeho. A znovu se líbali. Tohle Billovi moc chybělo. Miloval intimnosti s Tomem. Měly v sobě určité kouzlo.
Cítil na sobě Tomův horký jazyk a byl z toho v sedmém nebi. Jazyk putoval z pusy na krk, kde mu Tom zanechal červený flíček, poté dělal vlhkou cestičku kolem bradavek. Skousl jednu a následně druhou.

Billovi z toho začínalo být horko. Tohle už dlouhou dobu chtěl, a konečně se dočká. Ach!

Jenom Tom se cítil jinak. Absolutně jinak. Když přivíral oči, viděl Jorga. Představoval si, že cucflek udělal Jorgovi, že si označkoval jeho. Chtěl kousat Jorgovy bradavky. Ach bože. Co to se mnou je? Vždyť miluju Billa! Nebo ne? Proč se mi ksakru musí zjevovat v hlavě Jorg! Proč právě teď?!…

Bill už byl rozpálený a Tom ho stále cumlal. Jenže zničehonic přestal. „Tome, pokračuj… prosím.“ Udělal na něj psí očka.

Tom se na něj díval. Zahleděl se do jeho očí a viděl v nich tu prosbu, ten chtíč… ale zároveň nevinnost, která byla jeho součástí. Tu na něm miloval nejvíc. Nevinnost. Sjel pohledem jeho tělo. To bylo tělo! Krásné, jemné, potetované… měl krásnou pokožku.
„Tome?“ Pohladil ho po tváři.
Odtrhl pohled od jeho těla a zadíval se mu znovu do obličeje. Viděl Jorga. O MŮJ BOŽE! Já jsem se zbláznil!
„Pr- promiň. Já nemůžu.“ Oblékl si triko a zmizel v kuchyni.

Bill vstal z postele a šel za ním. „Co se děje, lásko?“

Tom si vařil kávu. Potřeboval ten kofein, aby mu už něco proudilo v žilách. Nereagoval ani na Billovu otázku, protože byl naprosto spoután ve svých myšlenkách.
Bill už to nevydržel a prostě Toma praštil, aby se vzpamatoval. Dal mu ránu do zad, protože Tom byl k němu zády.

„Au!“ Vyjel na něj Tom a pevně ho chytl za paže, až Bill vykvikl. „Tohle už nikdy nedělej!“

„Pusť mě! Jak jinak jsem měl docílit toho, aby sis mě konečně všiml?! Nevím, co jsem ti udělal a ty mě prostě ignoruješ! Proč jsi v ložnici přestal? Co se sakra stalo?!“
„Řekl jsem ti, že nemůžu! Co na tom nechápeš?“
Bill se chytil za hlavu a už si pomalu rval vlasy. „No to si děláš srandu! Pokaždé jsi byl při chuti a najednou ne? Myslíš si, že jsem idiot? Já tě varuju! Nedělej ze mě blbce!“
„Nech toho prosím tě.“
„Já toho mám nechat?! Uvědomuješ si, co tady říkáš?! Proč mi nechceš říct, co se stalo, sakra!“

***

Jorg se blížil ke dveřím od bytu a slyšel křik. Okamžitě zrychlil své pohyby, a co nejrychlejším krokem přiběhl do kuchyně, kde se Bill s Tomem hádali.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

3 thoughts on “Rivalové 35.

  1. Tome, Tome… S takovouhle budeš mít vůči Billovi ještě větší výčitky! A Jorgovi tím jen hraješ do karet!… i když to by mi zas až tak nevadilo 😀 😀
    A k tomu sexu, co měl s Billem mít… no mohl se aspoň trochu přemoct 😀 Navíc představovat si přitom Jorga taky není zas až tak špatný 😀 Ale to jen do té doby, než začně sténat Jorgovo jméno 😀 To by byl průser na dvacátou 😀 😀
    V každým případě jsem zvědavá, jak zakročí Jorg. Mohl by se přidat na stranu Billa a tím Toma naštvat 😀 A pak by si ho mohl sám nějak pěkně udobřit (if you know what I mean 😀 😀 )
    Ale zase se mi nelíbí to, že se Tom vrátí k rodičům… jak budou teď probíhat chvilky mezi Tomem a Jorgem?!?!? 😀 😀 Tím si budu lámat hlavu ještě hodně dlouho 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics