The treasure from Philippine​s 13.

autor: PeTiŠka & Saline A.

Bylo mi zle. Cítil jsem se jako přejetý parním válcem. Od rána jsme se skupinou byli v jednom kole, což by na problémy mělo normálně pomáhat, ale mně to akorát přihoršovalo, protože jsem na ně naopak nemohl přestat myslet. Pořád jsem před očima viděl Kayův výraz, když jsem mu to oznámil. Cítil jsem, jak jeho ruce na mých bocích chabnou a chtělo se mi z toho brečet, za což se nestydím. Už ne. Došlo mi, že mám Kaye rád, a že s ním chci být, líbil se mi ten pocit, jak o mě starostlivě pečoval. Proč se to muselo pokazit zrovna ve chvíli, kdy se všechno zdálo být perfektní?

„Nad čím přemýšlíš, Tomi?“ sedl si mi na klín Bill, když jsem si vyčerpaně lehl na postel. Od včerejška se ode mě nehnul na krok, neustále se mě snažil rozveselit.

„Nad nesmrtelností brouka,“ zalhal jsem. Věděl, že myslím na Kaye, ale já neměl náladu to rozebírat. Byl jsem smutný, ale zároveň i trochu naštvaný – proč to kruci nechápal? Není to přeci nic nechutného, jen spolu s Billem občas spíme, neplánujeme rodinu nebo tak. Jen sex. A co je na sexu špatného?

„Nemysli na něj, Tomi,“ lehl si na mě a vtiskl mi polibek na krk. Ležérně jsem ho objal kolem pasu, aby se neřeklo, ale po pár vteřinách jsem v jeho tělesném teple našel zalíbení, tudíž jsem ho na sebe přitiskl, vdechujíc vůni jeho vlasů. „Víš, tohle je přesně důvod, proč jsem byl od začátku proti vašemu vztahu. Znám Kaye díky Anisovi dost dlouho, věděl jsem, že náš vztah nikdy nepochopí a nechtěl jsem, abys byl zklamaný. Jenže ty jsi v něm našel zalíbení tak rychle…“ dramaticky povzdechl, dlaní mě hladil po břiše. „Ani nevíš, jak moc mě mrzí, že si tím musíš procházet.“

„To je stejné, jako když jsem ti já říkal, že si nemyslím, že je dobrý nápad začínat si s Bushidem, a ty jsi stejně šel, Bille. Říkal jsi, že jestli je to chyba, musíš jí zkusit, abys získal nějaké ponaučení. Já taky musel zkusit to něco mezi mnou a Kayem, jenže s tím rozdílem, že já neměl na výběr, všechno se to prostě stalo. Nikde se mě neptal, jestli ho chci mít rád.“


„Máš ho rád?“ Bill překvapeně zalapal po dechu a vzhlédl ke mně nevěřícně.
„Mám,“ souhlasně jsem přikývl, nemělo cenu lhát. „Když jsme byli spolu, cítil jsem se s ním skvěle, Bille. Byl jsem svůj, nic jsem nemusel předstírat a Kay mi dával pocit, že se o mě nezajímá jen kvůli sexu, i když na něm byl náš vztah od začátku založený. Myslím, že kdybych mu o nás dvou neřekl, náš vztah by se skutečně prohloubil.“
„Lituješ toho, že jsi mu to řekl?“
„Ano,“ přitakal jsem. „Ale zároveň ne, protože i kdyby to mezi námi skončilo, pořád je to dost důležitá součást našeho života, takže si Kay zasloužil, aby to věděl. Nechtěl jsem před ním mít žádná tajemství.“

„Jsi pro něj příliš dobrý,“ zašeptal a jemně mě políbil na rty. „Nezaslouží si nikoho tak dobrého, jako jsi ty. Je to nula, ty si zasloužíš někoho, kdo tě bude milovat se vším všudy, a to budu vždycky jen já, Tomi. Nikdo nepochopí náš vztah, je nám souzeno být jen spolu, jsme pro sebe stvoření,“ naléhavě mi šeptal do rtů, zatímco se proti mně třel. Jeho vzrušení sálalo na metry daleko a rychle se přeneslo i na mě, ale já nemohl. „Nebraň se tomu, miláčku,“ vášnivě mě políbil, zatímco mi dlaní proklouzl pod kalhoty a začal mě mnout. Dálkovým ovládáním jsem bleskurychle zatáhnul žaluzie, a hned na to stisknul Billův maličký zadek, díky čemuž jsem ho na sebe natisknul. Roztouženě mi zasténal do rtů. Na nic jsem už nečekal a začal ho rychle svlékat, přičemž ani Bill nezahálel a za okamžik už jsme proti sobě klouzali nazí. Zatímco se mi Bill houpal na klíně, já mu prsty připravoval vstup a dráždil prostatu, abych ho na sebe dostatečně připravil. Po pár minutách jsem ho pod sebe prudce povalil a přinutil ho kleknout si na kolena. Jen co tak učinil, jedním přírazem jsem do něj zajel až na doraz a nečekajíc na nic dalšího, jsem začal prudce a tvrdě dorážet. Bill se vyhoupnul do kleku a rukou mě objal kolem krku, což slibovalo ještě hlubší přírazy. Po celém těle se mi tvořily krůpěje potu z nasazeného tempa a docházel mi dech, ale nehodlal jsem polevovat, tenhle živočišný sex bylo přesně to, co jsem v danou chvíli potřeboval. Obemknul jsem pevně dlaň kolem Billova penisu a ve stejném tempu, jako jsem přirážel, jsem ho začal honit.

Zoufale mi kňučel do ucha a sténal, sám proti mně přirážel, a zároveň kolem mě stahoval své svaly, připadal jsem si jako v ráji. Po několika nekonečně dlouhých minutách, kdy už se mi Bill třásl v náručí z vyvrcholení, jsem i já dosáhl svého mohutného orgasmu. Drtil jsem jeho boky v dlaních, zatímco jsem ho plnil svým spermatem. Vysíleně jsem dopadl na jeho záda, objímajíc ho kolem pasu, a silně jsem se kousl do rtu, když se mi na jazyk vkrádalo Kayovo jméno. „Kay tu není,“ zašeptal jsem si v duchu, ale přesto se raději rozhlédl pokojem, jestli se tam někde opravdu neobjeví.

***

„Bille, já nikam nejdu,“ nesouhlasně jsem znovu zavrtěl hlavou. Už půl hodiny se mě snažil přesvědčit, abych s ním šel na nějakou oslavu, oběd nebo bůhvíco. Normálně bych možná i šel, ale vzhledem k tomu, že Bill tam měl jít s Bushidem, mě naprosto přešla veškerá chuť doprovodit ho. Stoprocentně se spolu vytratí hned po několika minutách, a já bych tam zůstal sám jako kůl v plotě.

„Je to soukromá párty, nebude tam nikdo jiný než pozvaní, a to jsou samé celebrity. No tak, třeba si tam užiješ s nějakou holkou, a když ne, alespoň se zadarmo opiješ. Prosím!“
„Je fajn předem vědět, že bych tam byl sám,“ posměšně jsem si odfrknul.
„Nebyl bys tam sám,“ protočil očima a nekompromisně po mně hodil oblečení. „Anis nám tam zamluvil místnůstku pro šest lidí, ale budeme tam jen my tři. Nikdo do ní nebude smět vstoupit, prý tam musíš namačkat nějaký speciální bezpečnostní kód.“

„A dýchat tam budeme moct?“ odevzdaně jsem se začal oblékat. Nemělo cenu Billovi odporovat, nakonec by mě tam stejně nějak dotáhnul.

„Jasně, že jo, jsou tam okna,“ zasmál se. „Večer a v noci je to tam sice hezčí, ale nám musí stačit tohle. Jo a mluvil jsem i s Davidem, tourbus nás vyzvedne přímo tam, takže si ještě rychle pobal, pak už nebude čas.“
„Bože můj, Bille!“ zaúpěl jsem. „Nejenže mě táhneš na nějakou odpolední párty, ty mě ještě nutíš zabalit si během pěti minut?“
„Vlastně tří, Anis mi akorát píše, že za chviličku je tu,“ vzhlédl ke mně od telefonu s úsměvem. Zalapal jsem nevěřícně po dechu, ale když mi došlo, že si ze mě nedělá srandu, začal jsem bleskově házet věci do kufrů. Panenko skákavá, tohle mi byl čert dlužný! „Jsi nejlepší!“ zazubil se na mě, jen co jsem dobalil a podal mi mou kolínskou. S protočením očí jsem se navoněl a následoval ho k výtahům.

„Tomi, nezlobíš se, že tam dneska budu s Anisem?“ pohladil mě po ruce.
„Proč bych měl? My dva jsme si přeci nikdy nic neslíbili, Bille, můžeš tam být, s kým chceš. Já ti v ničem bránit nebudu,“ pokrčil jsem lhostejně rameny. Jasně, přišlo mi zvláštní, že mi tvrdil, jak moc mě miluje, a pak si běží za Bushidem, ale vlastně jsem za to byl rád, alespoň po mně nežádal odpovědi.

„Děkuju,“ usmál se, a hned na to nadšeně vyběhl z hotelu rovnou k autu. Jakmile jsem dosedl i já a zavřel za námi dveře, Bill se na Bushida vrhnul a vášnivě ho políbil. Prohlížel jsem si zástěnu mezi námi a řidičem, jen abych nemusel vidět tu scenérii před sebou, jak Bushido v dlaních drtí Billův zadek a tiskne ho na sebe.

„Tome,“ s úsměvem na mě pohlédl Bushido, když se od sebe konečně odtrhli. „Jsem moc rád, že se Billovi podařilo přemluvit tě, jsem si jistý, že se ti tam bude líbit. A kdo ví, třeba se i my dva spřátelíme.“

„Jo, tomu bych zrovna moc nevěřil,“ ušklíbl jsem se. „O jakou párty jde?“
„Filipínskou,“ pobaveně se ušklíbl.
„COŽE?!“ vyhrkli jsme s Billem jednohlasně. „Říkal jsi, že je to oslava narozenin nějakého tvého známého!“ Bill ho praštil pěstí do ramene. Oba dva jsme věděli, že právě z Filipín je Kay. Znamenalo to, že se tam může objevit? Nebo že má narozeniny on?
„V tom jsem samozřejmě nelhal, z Filipín ale skutečně je. Chtěl, aby si všichni odnesli kousek jejich kultury.“

„Nemůžu tam jít,“ zavrtěl jsem hlavou, ať už to bylo srabácké sebevíc.

„Musíš, Tome. Potvrdil jsem vaši účast a všichni se na vás moc těší!“ nekompromisně prohlásil Bushido. Nechápavě jsem pozvedl obočí a zíral na něj v naději, že mi to snad dovysvětlí, ale on se namísto toho jen ušklíbl a znovu na sebe přitiskl Billa, který hodně rychle zapomněl na nějakou zlobu, když ho Bushido přitiskl na svůj klín a začal líbat jeho krk. Zavřel jsem oči a promnul si spánky, tahle situace se mi líbila čím dál méně a chtěl jsem zpátky na hotel, ale nechtělo se mi tu nechávat Billa samotného, protože bůhví, o co tam ve skutečnosti jde.

„Bože můj, nechte si to až do klubu!“ zavrčel jsem, když se Billovi z úst vydral sten. Bushido se na mě pobaveně usmál, ale skutečně Billa ze svého klína sesadil. Z dnešního odpoledne jsem měl čím dál divnější pocit, vůbec se mi nelíbily okolnosti ani Bushidovo chování, bylo to divné. Podíval jsem se na Billa, s ruměnci na tvářích se na mě drze díval, zatímco rukou pevně tiskl stehno Bushidovi. Jasně mi tím dával najevo, že ať mě miluje sebevíc, dneska si chce užít rozlučku se vším všudy právě s Bushidem, se mnou ať se děje, co se děje.

„Anisi, budou tam i nějaké pěkné slečny pro Toma?“ Bill ho pohladil po hraně čelisti a opřel se tváří o jeho rameno.

„Samozřejmě, bude tam výběr těch nejhezčích hostesek z celého Berlína, které jsou za pár drobných svolné ke všemu, ale budou tam i celebrity, holek tam bude dost,“ přikývl samozřejmě. „Ale na co holky? Vždyť tam přeci budeš ty,“ s úsměvem Billa pohladil po zadečku. Podezřívavě jsem přimhouřil oči. Zdálo se mi to, nebo tím opravdu narážel na můj a Billův vztah? Bylo možné, aby mu o tom Kay, nebo Bill sám, řekl? Bushido mi pohled oplácel s ledovým klidem, pouze mu na rtech pohrával úšklebek, zatímco Bill se hihňal jako puberťačka. Bože, to mu opravdu nic nedocházelo?

„Bude tam Kay?“ zeptal jsem se přímo na otázku, který mě hryzala do jazyka hned od začátku.

„Čekal jsem, kdy se zeptáš,“ zasmál se skoro až posměšně. „Ještě ráno mi tvrdil, že se s největší pravděpodobností neukáže, ale oba moc dobře víme, jaký Kay je. Rád lidi překvapuje, ostatně tím jste si podobní. Ty sám jsi jedno velké překvapení.“
„Jo, to jsem celý já,“ odsekl jsem, a jakmile auto zastavilo, spěšně jsem z něj vyrazil. Za zády jsem slyšel Bushidův smích a Billovu tichou výtku, ale bylo mi to jedno a skrz ochranku jsem zamířil rovnou k baru, kde jsem si poručil dvojitý panák vodky, a hned na to skotskou s ledem.

Bylo víc, než jasné, že Bushido o mém poměru s Billem ví. A rozhodně to nechtěl nechat jen tak, přejít to bez povšimnutí. Měl nějaký plán, ale já neměl sebemenší ponětí o tom, jaký nebo za jakým účelem by si chtěl něco dokazovat. Pokud mu to řekl Kay, chtěl si to ověřit? Nebo za tím bylo něco jiného?

„Jsou tři odpoledne a ty už piješ?“ objevila se vedle mě nějaká dívka, celkem pěkná.
„Copak někdo vůbec očekává, že z téhle párty odejde střízlivý?“ pobaveně jsem se ušklíbl a otočil na ni. Byla celkem vysoká, dlouhé štíhlé nohy obuté v podpatcích, které to ještě podtrhly, útlý pas, prsa akorát do ruky… snědá, velké rty a pronikavé modré oči. Jo, s tou by to za hřích stálo. Mávnul jsem na barmana, aby mi dal další panáky.
„Je to odpolední párty, asi se to očekává,“ zasmála se.
„Rád bořím veškerá očekávání,“ ušklíbl jsem se pobaveně, podávajíc jí panáka. „Připijme si na to, že odtud neodejdeme úplně střízliví, co říkáš?“
„Že ráda zbořím očekávání s tebou,“ rychle do sebe panáka naklopila, a hned na to mě vášnivě políbila. Trochu překvapeně jsem zamrkal, ale nakonec jsem nic nenamítal a do polibku se zapojil, objímajíc ji kolem pasu. Když už nic jiného, alespoň se zbavím sexuální nevybouřenosti ze včerejška.

***

Ze slečny se vyklubala celkem příjemná, ale lehce hloupá a stupidní slečna. Byla dost náruživá, ale kromě několika vášnivých polibků mě dál nepustila, takže mě po pár dlouhých minutách omrzela a já se vydal na průzkum klubu. Pozdravil jsem se s několika starými známými, se kterými jsem se už dlouho neviděl. Prohodili jsme pár zdvořilostních frází, ale i s nimi jsem se po chvíli rozloučil.

„Tome, právě tebe jsem teď hledal,“ objal mě znenadání kolem ramen Bushido. Nechápavě jsem se na něj podíval. „Bill se po tobě shání, je mu smutno.“

„A ty ho nedokážeš zabavit?“ s pozvednutým obočím jsem ho lhostejně následoval. Měl jsem už docela dost upito, bylo mi všechno víceméně jedno, ztratil jsem veškeré zábrany.
„Copak o to, já už ho obstojně zabavil několikrát, ale opravdu hodně se opil, ještě víc než ty, a teď kvůli tobě naříká, žbleptal něco o tom, že chce od tebe pusu,“ ušklíbl se pobaveně.
„Víš o nás, že jo?“ s povzdechem jsem k němu vzhlédl od země. Skutečně nemělo cenu ještě něco zapírat.
„Vůbec nevím, o čem to mluvíš,“ zamrkal a jedním tahem namačkal čtyřmístný kód, po kterém jsme byli vpuštěni do malé místnosti s pohovkou po stranách a stolem uprostřed. Bill se válel na gauči a s blaženým úsměvem cosi popíjel. Jakmile mě spatřil, nadšeně zatleskal a přiběhl ke mně, skočil mi kolem krku.

„Tomi, kdepak jsi byl? Moc jsi nám tu s Anisem chyběl,“ broukal mi do ucha nešťastně.

„Byl jsem na baru s nějakou holkou,“ pohladil jsem ho v pase, ale něžně ho dotlačil zpátky na pohovku a usadil ho na ní. Hned mě objal kolem pasu a opřel se mi bradou o břicho, aby mohl vzhlédnout. „Co všechno už jsi vypil, Bille?“ pohladil jsem ho po tváři.
„Všechno,“ zahihňal se. „Měl jsem rum, vodku, skotskou, víno,“ začal vyjmenovávat a já mu jen s povzdechem prohrábnul vlasy. I když jsem byl docela slušně nametený, bylo mi jasné, že cesta v tourbusu pro Billa bude těžká, bude mu špatně.
„Billi, teď už musíš pít jen minerálku nebo tak, už žádný alkohol, rozumíš?“ sklonil jsem se k němu a chytil ho za tváře. Důležitě zakýval hlavou, ale zasmál se a přitiskl se mi na rty. Vyděšeně jsem se od něj odtáhl, vzhlížejíc k pohodlně rozvalenému Bushidovi, ale ten se jen usmíval, a dokonce nám pokynul rukou, abychom pokračovali.

Bill ho samozřejmě hodlal poslechnout – stáhnul mě na sedačku a obkročmo se mi usadil na klíně, načež mě hned začal velmi vášnivě líbat. Zaúpěl jsem, mé tělo reagovalo zcela opačně než můj rozum, takže jsem Billa chytil za zadek a ještě víc ho na sebe natiskl. Zasténal mi do rtů. Několik okamžiků jsme se proti sobě takhle tiskli, nepřestávaje se líbat, ale po chvíli jsem ho od sebe odtáhl, a lapajíc po dechu, vstal.

„Nevím, o co ti jde, ale víc nedostaneš,“ tvrdě jsem se podíval na Bushida.

„Ale Tome, přeci to neukončíš teď, když jsi Billa tak rozvášnil? Pochybuju, že by se teď spokojil se mnou,“ nespokojeně zamlaskal.
„To nespokojím,“ zavrtěl Bill hlavou a vstal ke mně, objal mě kolem pasu. „Chci, aby sis mě tu vzal. Tvrdě.“

Překvapeně jsem zalapal po dechu a pohledem přelétl Billův obličej. Byl zřetelně nadržený, což kromě ztmavlých očí prozrazoval i úplně tvrdý penis, který mi tlačil do boku. Rukou mi zajel pod tričko a pohladil mě po břiše, načež neomylně zamířil k bradavkám, zatímco rty laskal můj krk. Proti své vůli jsem slastně vydechl a se zavřenýma očima zaklonil hlavu, bylo těžké uvažovat racionálně v takové situaci.

Nějakou chvíli jsem si užíval jeho doteků, ale po pár minutách už jsem to nevydržel. Popadl jsem ho za boky a tvrdě ho narazil na zeď, okamžitě ho nadzvedávajíc do vzduchu. Bill mi na oplátku omotal nohy kolem boků a rozpoutal vášnivý, tvrdý polibek. Svíral jsem pevně jeho zadek v dlaních, polibek mu oplácejíc snad s ještě větší vervou. Vybíjel jsem v tom veškerou svoji frustraci, byl jsem nadržený a možná trochu agresivní, ale Bill tvrdý sex přeci chtěl, ne?

Odtáhl jsem se od Billových, od líbání nateklých, rtů, abych ho mohl začít líbat na krku, ale pohled mi padl ke dveřím, které se akorát zavřely po příchozí osobě.

„Kayi,“ vydechl jsem, šokovaný z toho, že ho vidím, a že on vidí mě v takové poloze s Billem.

autor: PeTiŠka & Saline A.

betaread: J. :o)

3 thoughts on “The treasure from Philippine​s 13.

  1. Tak buď se Kay příšerně naštve nebo se připojí k Bushidovi jako nadšený divák. 😀 Ale nejlepší by bylo, kdyby si s Tomem otevřeně promluvili, už je víc než jasný, že i Kay má Toma rád. Hezký dílek, co nejdřív další! 🙂

  2. uf to je napětí:D jedna z mála povídek, která je dobře napsaná a dobře se čte takže se těšim na další díl:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics