Forever together

autor: Ludi


Ahoj twincestní duše! Ráda bych vám o sobě ve zkratce něco pověděla. Jsem dlouhodobý fanoušek TH a ještě větší TWC. Twincest blog je pro mě ráj, za tu dobu, co jsem četla všemožné povídky od různých autorů, dospěla jsem k názoru, že bych mohla zkusit napsat povídku. Nechci to nějak hrotit, takže začínám jednodílkami, časem, pokud se vůbec tahle povídka nějak chytne, bych napsala další a třeba i nějakou vícedílnou. Konkrétně tato povídka vznikla, když jsem poslouchala Don’t jump. Ta písnička je prostě dokonalá a neskutečně mě inspirovala, takže pokud můžu doporučit, pusťte si jí u posledního odstavce, nebo ještě lépe u slov, kterými začíná první sloka písničky. Nebudu dále zdržovat, tak s chutí do čtení. Předem vám všem děkuju za jakýkoliv komentář a kritiku, ta je taky důležitá!

Vaše Ludi

Bill

„Jak se cítíš, Bille?“ zeptal se mě hrubý mužský hlas, patřící postaršímu muži v bílém plášti. Mlčím. „Bille?!“ zamával mi rukou před očima, aby mě probral z transu. Jeho slova jako by ke mně doléhala z dálky. Nerozuměl jsem jim. Stále musím myslet na to, co tu vlastně dělám, proč tu jsem a co by bylo, kdyby nebylo JEHO! Opět sedím v tom samém starém křesle.

Ve vzduchu bylo nepříjemné napětí, které svazovaly čtyři bílé zdi a dvoje dveře. Jedny vedly ven a druhé do budovy pro psychicky nemocné. Skoro žádné světlo nedopadalo z malého okna do místnosti, kde panovalo zvláštní šero. Nad velkými dveřmi tiše tikaly hodiny a ručička se posouvala čím dál rychleji po ciferníku. Psychiatr, sedící naproti mně, mě jako každý den obíral o čas, který jsem mohl strávit venku jako normální člověk. Ale já jsem normální člověk!

„Tak Bille?!“ zkusil to již poněkolikáté.

Přestal jsem hypnotizovat pero ležící na jeho psacím stole a vzhlédl jsem k muži, který pronikavým pohledem přejížděl po mé tváři.

„Co?“ vrhl jsem na něj prázdný pohled. Jeho koutky se mírně pohnuly a naznačovaly tak radost, kterou měl, když jsem ze sebe vydal byť jen jednu slabiku.
„Víš, proč tu jsi? Já se ti jen snažím pomoct,“ řekl a povytáhl si rukávy pláště. „Oba víme, že máš problém a vyřešíme ho jedině tak…“ propíchl jsem ho pohledem a skočil mu do řeči plné lži.
„Nemám tu co dělat! Nestál jsem o léčení,“ prudce jsem se ohradil.
„Bille, podívej, už jsme o tom mluvili, mluvíme o tom každý den, jsi nemocný a…“ nedořekl. Můj pohled ho umlčel. Ta slova se opakovala každý den.
„Nechte mě jít. Já nejsem nemocný. Jsem jen jiný…“ vtrhl jsem do jeho věty ostřejším hlasem, než jsem chtěl.


„Bille, klid…“ řekl tichým, výhružným hlasem, ale já se jen otřásal vzteky. Byl to zlý sen a já čekal, až se probudím. Vím, co bude následovat. Doktor se podíval do papírů a povzdechl si. Jeho oči si přejížděly tučně napsané řádky na sněhově bílém papíru, který zase uložil do desek. „Je to již rok,“ pronesl s povzdechem a opřel se o židli, „…možná, že by sis na různých místech uvědomil, co se stalo. Možná, že já ti nedokážu pomoci,“ řekl a podíval se na dveře. Jeho slova mě překvapila. Napnul jsem se. „Přesto je v něčem problém a budeš mě dále navštěvovat,“ řekl mi a vyplňoval nějaké papíry. Ta slova mě nabíjela energií. Chvíli jsem váhal a nemohl jsem ze sebe vydat jediné slovo, natož se postavit. Pevně jsem se vzepřel o židli, nemotorně jsem vstal a dlouhými vrávoravými kroky jsem zamířil ke dveřím. Cítil jsem na svých zádech doktorův pohled. Pevně jsem sevřel chladnou kliku dveří a nadechl se, ale povolil jsem a otočil jsem se k doktorovi. Doktor se na mě překvapeně otočil a čekal na mou reakci. Neviděl jsem mu do tváře, ale obrys postavy byl v šeru jasně zřetelný. Už jsem se sem nikdy nechtěl vrátit.

„… Rád bych vám poděkoval.“ Začal jsem pevným hlasem, „…poděkoval za to, že až teď jsem si uvědomil, co znamená být volný,“ pokračoval jsem. Doktor se zachvěl, ale nestačil cokoliv říci. „Přesto vám dlužím vysvětlení a důkaz o tom, že jsem zdravý. Myslel jsem, že zapomenu, ale nikdo neví, co se stalo, nikdo si to neumí představit. Vždy jste mě bodal do srdce, jakmile jste se zmínil, ptal a snažil zjistit, o co jde,“ odmlčel jsem se a hledal správný začátek. Přemýšlel jsem nad tím celé dny, ale teď jako bych na vše zapomněl a jen tápavě jsem hledal v hlavě první okamžik příběhu. „Všechno to začalo…

*flashback*

Už je to skoro dva týdny, co jsem byl na párty s mým bratrem. Teď už vím, že jsem tam nikdy za žádnou cenu neměl chodit! Byla to největší chyba mého života. Oslavovali jsme s Tomem kamarádovy narozeniny, mám takový dojem, že mu bylo devatenáct, ale to je to poslední, co bych si měl pamatovat. Všude bylo hodně pití, jídla a v celém baráku panovala dobrá nálada, všichni včetně mě se neskutečně bavili. Pil jsem mé oblíbené Martini Bianco a pozoroval svého bratra, dvojče. Byl již pod vlivem alkoholu víc, než je zdrávo! Obíhal tam každou holku, která měla nohy až někam ke krku, prsa vyšprajcovaná až k bradě a tanga které se jí nepříjemně zařezávala mezi její dokonalé půlky.

Pak ale přišel ke mně, hodně mě to překvapilo, ještě víc, když řekl tu větu. Ještě teď si ji pamatuju a myslím, že tu si budu pamatovat hodně dlouho, ať budu opilý na mol či ne.

„Billy… vím, že po mně toužíš! Tak si mě vezmi, máš příležitost! Zapomeň na Andyho. Budeme spolu…“

Z jeho slov mi lezl mráz po zádech. Tom byl naprosto opilý, nevěděl, co říká, tedy vlastně dávalo to smysl. Jednu dobu jsem po něm neskutečně toužil, nevěděl jsem, jestli je to správné, ale skrýval jsem v sobě neopětovanou lásku k němu, a pak ze zoufalství jsem se dal dohromady s Andreasem. Zpočátku jsem v tom neviděl moc velkou naději, ale on mě naučil, co je to opravdu milovat, dal mi všechno, co chci, nosil mě na rukou a já se do něj šíleně zamiloval. Zvrácené myšlenky na bratra se najednou rozplynuly jako horká pára nad hrncem.

Ale tehdy, když jsem tam stál a koukal na bratra, který se mi sám nabízel, nemohl jsem odolat! Nešlo to, nikdo z vás si nedovede představit, jak se se mnou zatočil svět a málem se mi podlomila kolena, když Tomův hbitý jazýček prozkoumával má ústa. Co na tom všem ale bylo nejhorší, já se mohl bránit, ale nebránil jsem se. Srdce si šlo za svým a moje uši byly ohlušovány slovy lásky.

„Miláčku… tak strašně moc po tobě toužím, dovol mi to! Prosím,“ šeptal mi do ucha a já se rozplýval v jeho rukou. V kamarádově pokoji mě pak položil na postel a zašeptal: „Miluju tě Billy!!“ a já roztál. Ta noc byla nejkrásnější, jakou jsem kdy zažil. Byla s mým bratrem, s mým dvojčetem, s mojí neopětovanou láskou! Po té noci jsme si to všechno vyjasnili, řekli jsme si, že jsme byli opilí a navzájem si slíbili, že si to necháme pro sebe! Tom mi to slíbil a já mu věřil. Ještě teď ale slyším to zrádné: „Andy se to nedozví… neboj se! Andy se to nedozví, Andy se to nedozví, Andy se…“

Ze vzpomínek na párty mě vytrhne hlasité a nedočkavé zvonění u dveří. Sedím na gauči a sleduji náš obývák, který jsme si nedávno s Andym nově zařídili. Budou to tři roky, co jsme spolu, je z něj vidět, že mě stále miluje víc než cokoliv na světě, já ale začínám pochybovat. Kdybych ho miloval tak jako on mě, nevyspal bych se přeci se svým bratrem!!! Kdybych ale nešel na tu párty, nevyspal bych se s ním a nemusel bych pak pochybovat.

„Miláčku, ty to neslyšíš? Dělám nám oběd, tak prosím tě otevři!“ Vykoukne na mě blonďatá hlava a pronikavé oči, které na mě hledí nechápavým pohledem. Jeho laškovný úsměv ale povadne ve chvíli, kdy na mé tváři uvidí zbloudilou slzu. Nechtěl jsem ji pustit na svobodu, ale cestu ven si našla sama. Mám zvláštní tušení, že Tom svůj slib nedodrží, i když jsme dvojčata, která si mají důvěřovat víc než kdokoliv. Ticho v pokoji přerušuje jen neodbytné zvonění domovního zvonku. „Billy, ty pláčeš?“ Přišel ke mně Andreas a vzal mé dlaně do těch svých. Pohodil hlavou, aby si urovnal patku, která mu neposedně sklouzávala do očí, a vyčkával na mou odpověď bez ohledu na to, že se k nám někdo chtěl dostat.

„Já… um… Andy, já musím ti něco říct. Víš…“ nedokončím větu, jelikož mě přeruší.
„Dobře řekneš mi to pak u oběda, uděláme si hezké odpoledne. Ať už je to, co chce, budu tě pořád milovat!“ řekl a něžně mě políbil na rty, pak vstal a odešel zpět do kuchyně. Pravdu mu ale stejně řeknu, nedokážu s tím žít, nedokážu mu lhát! Vstanu a jdu ke dveřím, uchopím kliku a otevřu.
Ve dveřích stojí můj bratr a na tváři má úsměv.

„Billy, já si uvědomil, že…“ šťouchl jsem do něj loktem, když ke dveřím došel i Andreas a v ruce držel skleničku, kterou nestačil odložit.
„Tome, jsem rád, že jsi přišel na oběd,“ řekl a vstřícně mu chtěl podat ruku, ale Tom ustoupil.
„Neměl jsem v úmyslu tu být na oběd. Jdu si pro celý svůj život,“ řekl a chytil za mě ruku. Andy se na mě nechápavě podíval a potom se točil na Toma.
„Jste bratři?!“ vydal ze sebe Andreas a čekal na mou reakci. Bylo mi hrozně. Tomova slova byla tak nádherná, a přitom zranitelná.
„Bille, jsi stejného názoru? To bys udělal? Po tom všem?“ zeptal se mě a snažil se zadržet slzy a křik.
„To je to, o čem jsem chtěl mluvit,“ odpověděl jsem. Andymu vypadla sklenička z ruky. Střepy se rozletěly po celé dřevěné podlaze.
„Nejsi normální! Jsi nemocný!“

„Zněla jeho poslední slova, než jsem se objevil na tomto křesle!“ řekl jsem a ukázal na křeslo, které bylo nyní prázdné. Doktor mlčel. „Po tom, co mě Andreas dovedl sem, tak Tom zmizel se slovy, že mi zničil život. A to mi už vzalo veškerou sílu a výzvu k boji,“ dodal jsem a pevně sevřel kliku. „Jsem jiný. Ale kdo ne? Nejsem zlý člověk, nikdy bych nikomu neublížil. Ale taky nejsem majetek a mám svůj vlastní život…“ dodal jsem, ale neklesl hlasem. Doktor chtěl něco říci, já otevřel dveře. Do místnosti vnikl pruh denního světla a dveře se s bouchnutím zavřely. „… který bez něj už nemá cenu,“ doplnil jsem větu.

Vyběhl jsem z budovy a utíkal městem. Utíkal jsem k domu, kde bydlel Tom, ale okna zatáhnutá, zahrádka neupravovaná a zpustlá. Celý den jsem se loudal městem a vzpomínal na ta místa, kde jsme byli spolu, kde jsme se smáli jako malí kluci, jako bratři. Možná, že Andreas doufá, že se vrátím, ale to on mi vzal svobodu. Už nikdy!

Byla tma. Zima a světla na ulici osvětlovala mou bledou, unavenou a uplakanou tvář. Lidé, procházející okolo mě jsem nevnímal. Podíval jsem se k nebi. Slzy, které mi tekly po tvářích, příjemně chladily mé horké tváře.

„Prosím, Tome, vrať se!“ zakřičel jsem do nebe. Ztrácel jsem stabilitu těla, oči se mi zavíraly a přes slzy jsem viděl jen mihotavé barevné skvrny. Vysoký panelový dům, který sahal až k obloze, ve mně vzbuzoval to jediné, co jsem hledal. Pevně jsem sevřel kovové zábradlí a běžel po schodech nahoru. Můj dech už nestíhal a srdce tlouklo, jak o život, ale já chtěl běžet k tomu nebi.

Ocitl jsem se na střeše. Pode mnou celé město. Světla. Chlad. Výška. Auta, která se měnila v tečky mizící v dálce. Šel jsem jistě po střeše až na kraj budovy. Udělal jsem další opatrný krok. Věděl jsem, že dalším krokem… Zavrávoral jsem. Zavřel jsem oči a nadechl jsem se. Otevřel jsem ústa, z kterých stoupala pára. Do ticha se ozvala má slova:

„On top of the roof,
the air is so cold and so calm.
I say your name in silence,
you don´t wanna hear it right now.
The eyes of the city,
are counting the tears falling down.
Each one a promise,
of everything you never found.“

Chtěl jsem pokračovat, ale jiný hlas za mými zády pokračoval za mě:

„I scream into the night for you:
Don´t make it true, don´t jump.
The lights will not guide you through,
they´re deceiving you.
Don´t jump!
Don´t let memories go, of me and you.
The world is down there out of view.
Please don´t jump, don´t jump!“

Slyšel jsem slova blíž a blíž u mě. Ucítil jsem jemné objetí okolo pasu, které mě vedlo z kraje pryč. Bylo to výjimečné, nenahraditelné objetí.

„Tomi…“ vydechl jsem. Odpovědí byl dlouhý, sladký polibek…

autor: Ludi

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Forever together

  1. :'(( tuhle písničku miluju je to užasně zpracované. dokonalost! 😉 a přiznávám… brečela jsem u toho! ♥

  2. jsem rada, ze to nakonec dopadlo dobre. 🙂 Tohle je moje nejoblibenejsi pisnicka, ale v nemcine .. v anglictine ji moc nemusim .. 🙂
    Ale presto, krrasna povidka .)

  3. Krásné!♥
    Písničku Spring nicht mám sktečně moc ráda a proto jsem se do této povídky pustila i přes to, že nemám ráda smutné povídky. Měla jsem strach, že Bill nakonec skočí. Že to všechno dopadne špatně  já u toho budu se smutkem plakat. Plakala jsem, ale štěstím! Strašně moc jsi mě potěšila, že to skončilo takhle nádherně! Jsem ráda, že se dali nakonec dohromady. Protože se musím přiznat, že jsem hlavně Toma obviňovala z toho, kde Bill skončil. Sám si pro něj přišel k Andymu a pak ho zradil a opustil ho. Nedivím se, že Bill tím pádem skončil u psychiatra.
    Každopádně Ti tuhle povídku musím pochválit, moc se mi líbila a těším se na nějaké Tvoje další díla! 🙂

  4. Páni, povídka je neskutečná! Přímo dechberoucí! Don´t jump zbožňuji a tahle povídka to ještě podtrhla. Brečela jsem, opravdu mě to dostalo do kolen, a tím jak to skončilo? Úchvatné…doufám že napíšeš i něco dalšího, ráda si to přečtu, máš krásný styl psaní. Tak jen tak dál! 🙂

  5. Ešteže tak :)Mala som strach, že Tom sa niekam zdekoval a Billa nechá skočiť. Som rada, že ho zachránil. Len mi je strašne ľúto Andyho aj keď dal Billa odviesť. Ale on to nemyslel v zlom, že? A vadí mi, že Tom prišiel a povedal tie pekné slová, ale potom nebojoval ale utiekol. Mal zostať a zabojovať. Koniec ale všetko zlé vymazal.

  6. Všem vám moc děkuji! Netušila jsem že se to bude až takhle líbit a musím se přiznat, i já, když jsem tu povídku sepisovala, brečela. Mám teď rozepsanou další povídku tak pokud to někdo bude číst, budu jedině ráda! Ještě jednou moc děkuju, všem !!! :)*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics