Vyvolení 8.

autor: T-KAY

Tom ale nezůstal jen u toho. Volnou rukou sjel na jeho varlata a začal je hníst. Černovlásek div nevykřikl slastí, když mu to Tom dělal. Nohy automaticky roztáhl ještě víc, a tím dal Tomovi přístup ke všemu. Ten během toho, když si bral Billa do pusy, pozorně sledoval černovláskovy reakce. Kdyby mohl, usmál by se, ale on se usmíval jen v duchu.
Dredáč si ho pomalu bral do pusy, lízal jeho špičku a sál celý jeho penis, nezapomínaje hníst varlata.

Netrvalo dlouho a Bill se s tichým výkřikem udělal Tomovi do úst. Ten všechno poctivě spolykal a pak ještě pusou očistil černovláskův penis od spermatu. Černovlásek se vyčerpaně svezl na lavici, měl zavřené oči a ztěžka dýchal.

Tom ho opatrně pohladil po tváři a dočkal se toho, že na něj Bill otočil hlavu, lehce pootevřel oči a usmál se.

„To… bylo… neskutečné,“ vydal ze sebe černovlásek ztěžka.

„Jsem rád, že se ti to líbilo,“ usmál se i Tom a stále hladil chlapce po tváři.
„Ale co ty? Chci ti to oplatit, Tomi,“ Bill se usmíval jak měsíček na hnoji.
„Se mnou si nedělej starosti. Já to nějak zvládnu,“ zakroutil hlavou Tom a už se natahoval po tričku, když ho Bill chytil za zápěstí a otočil ho zase čelem k sobě.
„Budu si s tebou dělat starosti,“ prohlásil, posadil se a vrhnul se na Tomovo zapínání kalhot.
„Billy, to… oh nemusíš,“ snažil se ho zastavit, ale jakmile ucítil černovláskovu dlaň na svém rozkroku, vzdychnul.

Bill se jen škodolibě usmál a rychle se dal do díla, aby si to dredáč nerozmyslel. Ale ten to rozhodně v plánu neměl. Možná předtím ano, ale teď už ne. Hodlal si to naplno vychutnat. Rychle odkopl kalhoty, které se mu svezly ke kotníkům, a pak i trenýrky, které mu Bill okamžitě taky stáhl.

Tom už si začínal myslet, že si ho vezme Bill do pusy, ale poznal, že to tak nebude, když se Bill zvedl a otočil se k němu zády.

„Billy, co to děláš?“ zeptal se překvapeně.

„Vezmi si mě, Tomi. Chci tě opravdu moc,“ zašeptal Bill a předklonil se.

Tom chvíli sledoval černovláskovo pozadí, než udělal nepatrný krok a obě ruce položil na Billův zadeček. Prsty jedné ruky zajel mezi jeho půlky a lehce přejížděl po Billově vstupu. Dočkal se nedočkavého vzdychnutí. Lehce se usmál. Pak si ale uvědomil, že jsou tu bez důležitých věcí.

„Billy, nemáme tu ani gel, ani kondom,“ šeptl, ale nesundával ruce z Billova zadečku.

„Nechci kondom. Chci tě cítit uvnitř a ne, abych cítil kondom. A to že nemáme gel, to nevadí. Máme sliny přece,“ usmál se Bill a ještě víc vyšpulil zadeček.

Tom mu dal za pravdu, naslinil si dva prsty a druhou rukou roztáhl Billovy půlky. Lehce přejel nasliněnými prsty po vstupu, a pak do něj opatrně zajel jedním prstem. Bill v tu chvíli zvrátil hlavu dozadu a zasténal. Bylo to pro něj něco nového. Nikdy nezažil ve vztahu nějaké něžnosti a tohle pro něj bylo něco neskutečného. Trochu se bál, že si ho Tom vězme bez nějaké přípravy, ale zmýlil se. To, jak se Tom snažil, aby mu to bylo příjemné jako jemu, mu přišlo nadmíru úžasné.

A Tom si dával záležet, aby černovláska dobře připravil. Nejdřív prstem téměř nehýbal, než ho zasunul hlouběji a trochu s ním zakroutil. Bill se zmohl jedině na sténání. Byla to pro něj slast. Po chvíli přidal Tom další prst a zasunul je, co nejhlouběji to šlo. Bill se opravdu musel krotit, aby nahlas nevykřikl.

„Oh bože…“ zasténal nahlas černovlásek s hlavou zakloněnou dozadu.

„Můžeš mi říkat Tome,“ zasmál se Tom a přidal třetí prst.
To už se Billovi podlomily ruce, takže ho Tom musel chytit, aby si něco neudělal. Pomalu začal Billa roztahovat a přirážet prsty. Když ale Bill vyjekl, došlo mu, že nejspíš narazil na jeho prostatu.
„Tomi… pojď už… prosím,“ žadonil Bill, který tu slast už skoro nemohl vydržet.
Tom jen tiše přikývl, plivnul si do dlaně a slinami si potřel svůj ztopořený penis. Pak ještě potřel slinami i Billův vstup. Poté udělal jeden jediný nepatrný krok a Bill cítil jeho penis u svého vstupu. Pak už jen cítil tlak, ale byl opravdu dobře připravený, takže nepocítil takovou bolest, jakou by cítil s někým jiným. Tom byl opravdu tolerantní a dával Billovi čas, aby si na něj uvnitř sebe zvykl. Pomalu do něj pronikal hlouběji a hlouběji, až v něm byl opravdu až po kořen.

„Pohni se, nebo se zblázním,“ stěžoval si Bill.

„Nechci ti ublížit, Billy,“ řekl Tom a pohladil ho po zádech.
„Neublížíš, mi. Věř mi,“ řekl Bill klidným hlasem a sám pak přirazil na Tomův penis.
Tom pevně stisknul víčka a zasténal, když to Bill udělal. Pak ho ale sám vzal za boky a začal přirážet do černovláskova tělíčka. Oba slastí sténali a nějak ani nehleděli na to, že by se měli tišit. Užívali si toho dokonalého spojení, kdy byli opravdu jako jedno tělo.
Bill div nevykřikl, když se Tomův penis otřel o jeho prostatu.

„Tam, Tomi… oh proboha,“ sténal Bill nahlas a Tom ho kupodivu poslechl.

Narážel na jeho prostatu a Bill se propadal do dimenze slasti a neskonalého vzrušení. Bill ale nezapomněl způsobovat slast Tomovi tím, že stahoval svaly. Tom už se nekrotil a tvrdě přirážel do černovláskova těla. Zmocnila se ho taková živočišná touha, jako ještě nikdy předtím. Billova ruka sklouzla po jeho břiše a uchopil svůj penis tak silně, že zasténal ještě víc a stáhl svaly. Začal pohybovat zápěstím a přesně do rytmu Tomových přírazů pohyboval rukou po svém penisu.

Netrvalo to dlouho, kdy oba v tu samou chvíli pocítili tu slastnou křeč při vyvrcholení. Tom doslova drtil Billovy boky a Bill zase měl zakloněnou hlavu dozadu s ústy dokořán v němém výkřiku. Tom po chvíli vyšel z Billova těla a oba se svezli na zem a těžce oddechovali. Bill se schoulil do Tomovy náruče a společně tak vydýchávali pro oba úžasný orgasmus.

„To bylo nádherné, Billy,“ šeptl Tom a hladil černovláska po zádech.

Ten se k němu ještě víc přitiskl a místo odpovědi ho políbil na hrudník. Začaly se mu klížit oči, a tak se na Toma ještě víc položil.
„Nespinkej, Billy. Tady ne. Dáme si ještě sprchu a pak půjdeme do postele, ano?“ šeptal Tom a pomalu se začal zvedat z podlahy.
Vzal Billovu ruku a pomalu ho taky zvedal. Raději ho ale posadil na lavici a začal sbírat jejich oblečení. Začal se oblékat a Billovy věci mu dával na lavici vedle. Bill ale vypadal, že brzy usne.
„No tak, Billy. Přece mi tu nesuneš, zlato. Tady by se nám opravdu dobře nespalo, a navíc bysme pak ráno dostali trest, že nespíme v ložnici,“ řekl Tom a Bill ho vnímal jen minimálně.

Na jeho větu o trestu a spaní v ložnici však přikývl. Tom se usmál a pomohl mu do oblečení. Bill si ale oblékl jen boxerky a tričko a společně pak opustili saunu. Černovlásek chtěl hned zamířit do ložnice, ale Tom ho zatáhl do koupelny. Chvilku na něj překvapeně koukal, když mu ale vysvětlil, že určitě nepůjdou do ložnice zpocení a cítit sexem, přikývl. Navzájem se svlékli a společně pak vlezli pod sprchu. Tom Billa umyl a pak umyl i sebe. Zabalení jen do ručníků se přesunuli do ložnice, kde si oblékli jen spodní prádlo a zalezli do postele.

Popřáli si dobrou noc a v objetí usnuli.

autor: T-KAY

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Vyvolení 8.

  1. je jasné, že si je druhý den každý bude dobírat, ale já bych u te televize byla nalepená 😀
    No jsme zvědavá na pokračko 🙂

  2. To by bola podívaná 😀
    Som zvedavá či to pustia ostatným alebo či to bude v TV po 22,00. Dúfam, že to Bill ani Tom neoľutujú. Ďakujem za žeravú kapitolu.

  3. Ne že bych si stěžovala, sexík byl suprovní, ale rozdávat si to jen tak ve Vile??!!
    A co kamery?
    Co televizní vysílání?
    Tak jenom doufám, že kamery přece jenom nejsou všude a že tak jejich dostaveníčko neuvidí polovina národa 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics