Don’t touch my star 4.

autor: KarlaSka & Dark Princess

Bill se na něj podíval, cigaretu v koutku úst.
„Těžko se o tom mluví,“ přiznal po chvíli. Jedna jeho část chtěla, aby to Matea neodradilo, aby dál dorážel a dostal to z něho, potřeboval se někomu svěřit, ale jeho druhá část se tomu zase úporně bránila. Bylo to přeci jenom jednou a zase tolik se snad nestalo, aby to Bill nebyl schopný časem překonat. Navíc, kdo ví, co by byl Bohlen schopný udělat, kdyby se dozvěděl, že to Mateovi řekl, a co by na to Tom řekl, kdyby se dozvěděl, že se Bill svým způsobem poddal někomu jinému, byť nedobrovolně. Nezavrhl by ho?
„Ale tím, že to budeš držet v sobě, ničeho nedosáhneš, bude ti akorát ještě hůř. Znáš to, sdílená starost je dvakrát tak menší starost,“ zkusil to Mateo znova. Potřeboval vědět, co se tu děje, aby mohl Billovi nějak pomoct.

„Tak jo,“ špitl rozechvěle Bill a pověděl mu, co se stalo tehdy na záchodech.

„Cože?!“ vydechl šokovaně Mateo.
„Prosím, Mateo, prosím, neříkej to nikomu, hlavně ne Tomovi, prosím,“ naléhal Bill a musel se opřít o zábradlí. Pořádně si potáhl z cigarety, pozapomněl vydechnout a začal kašlat. Mateo ho poplácal po zádech.
„Bille… neříkám to rád, ale tohle se v téhle branži prostě děje. A když se to stalo jen jednou… já nevím, drž se od něj dál a snad se už nic nestane. Nebo když tě bude otravovat, tak to řekni Tomovi, a ten se s ním už vypořádá. Půjdeme zpátky, co říkáš?“ pohladil ho po zádech a doufal, že se Bill uklidní.
„Dobře,“ povzdechl si Bill a společně se vydali zpátky. Tom s Dieterem na ně už netrpělivě čekali.
„Kde jste byli, sakra, měli jsme začít už před sedmi minutami!“ vyjekl Dieter. Toma ale trápilo něco úplně jiného. Proč se vrátili spolu? Souvisí to snad s tím, co mu Bill tají? Umínil si, že doma ho pořádně vyzpovídá.

***

„Jdu si lehnout, Tome,“ řekl blonďák, když večer konečně dorazili domů.

„Počkej, Bille,“ zamumlal Tom nevrle a zatarasil Billovi cestu ke schodům.
„Co je?“ zeptal se Bill iritovaně. Nechápal, proč ho Tom nechce pustit spát, když ví, že mu poslední dobou nebylo zrovna dvakrát dobře, a ještě je k tomu naštvaný.
„To bych se měl ptát spíš já, nemyslíš?“ vyjel Tom. Měl co dělat, aby na Billa nezačal z plna hrdla křičet.
„Co máš zase za problém, Tome?“ protočil blonďák oči a založil si ruce na hrudi. Jasný signál, že nehodlá o ničem diskutovat.
„Šukáš s ním?“ neudržel se dred. Tahle otázka mu ležela v hlavě od té doby, co se Bill a Mateo vrátili společně do studia se zpožděním, Bill navíc s rudými tvářemi a setřeným make upem.

„S kým zase?“ Tentokrát už se Bill naštval. Kolikrát už tahle hloupá obvinění z Tomových úst slyšel. Stačilo, aby se na něj nějaký muž jenom podíval a Tom už mu dělal žárlivou scénu. Dřív mu to přišlo roztomilé, ale poslední dobou ho to spíš štvalo.

I když… tentokrát to obvinění nebylo tak úplně mimo. Sice s Bohlenem nespal, ale stejně cítil, že svého bratra podvedl.
„S Mateem přece!“
„Cože?!“ zarazil se Bill. Tohle opravdu nečekal.
„No, vrátili jste se spolu se zpožděním a byl jsi celkem zarudlý a zadýchaný,“ odsekl Tom a taky si založil ruce.
„Proboha Tome,“ vydechl blonďák, „bylo mi špatně a málem jsem tam odpadl, Mateo mi pomohl na záchody, abych se napil a trochu zchladil, pak mě vzal na vzduch a dal jsem si jednu cigaretu, to je všechno, a kromě toho, pochybuju, že je Mateo gay,“ řekl a podíval se bratrovi do očí.
„Ach… promiň,“ řekl omluvně Tom a pohladil Billa po tváři.
„Tak si pojď lehnout, a jestli ti ráno nebude líp, tak půjdeš k doktorovi,“ dodal a šel s bratrem až do ložnice.
„Zůstaneš se mnou?“ špitl prosebně Bill.
Tom nemohl odolat štěněčímu pohledu svého bratra a tak pouze přikývl.

***

Bill se vyspal mnohem lépe než předchozí noc. Tomova náruč ho uklidňovala a navozovala pocit bezpečí, které mu poslední dobou chybělo. V Tomově objetí se vše zdálo tak daleko, jako by to nikdy neexistovalo, a Bill tak byl schopen uvěřit, že Dieterovi tehdy jenom ruplo v kouli a že už všechno bude v pořádku.

Už v šest ráno byl na nohou, což u něj bylo opravdu velice neobvyklé, a připravoval Tomovi snídani. Připadal si bezstarostně a tak lehce, že by snad mohl vzlétnout, takhle dobře už mu opravdu dlouho nebylo.
„Co se to tu děje?“ zeptal se s rozespalým úsměvem Tom, když našel Billa vesele pobíhajícího po kuchyni.
„Nic, jenom jsem ti nachystal snídani,“ usmál se Bill a ukázal na stůl, kde byl talíř s obrovskou hromadou zlatavých vaflí zalitých čokoládou a hrnek kávy.
„Čím jsem si to zasloužil?“ povytáhl Tom zvědavě obočí, ale vysloužil si pouze pokrčení ramen a rychlý polibek na tvář.
„Jednoduše tě miluju, to si přece nemusíš zasloužit,“ usmál se Bill a přisedl si ke stolu. Neměl hlad, takže sobě udělal jen kafe, i když mu trochu kručelo v žaludku, hlad necítil.

***

Dnes se mu sedělo v porotcovském křesle mnohem lépe. Dieterovy pohledy ignoroval, pořád si říkal, že to byl jen zkrat, i když se pak nevyhnul zkoumavému pohledu od Matea.

„Bille, je ti už líp než včera?“ zeptal se.
„Jo,“ usmál se upřímně Bill, dnes celý zářil, rozdával kolem sebe úsměvy a i na soutěžící byl mnohem milejší než poslední dva dny. Tohle měl být poslední casting, a o víkendu odletí do Karibiku natáčet další část. Bill se tam moc těšil, v Berlíně se totiž nepříjemně ochladilo.

O přestávce všichni odešli ze studia. Bill slíbil bratrovi, že si s ním půjde zakouřit, prvně ale musel na záchod, k čemu Tom se smíchem poznamenal, že by mu ten džus měli zatrhnout. Mateovi neunikl Bohlenův úšklebek, když slyšel, že Bill bude znovu sám.

„Mateo, půjdeš taky na cígo?“ zeptal se Tom.
„Nekouřím, ale přijdu, jen si musím ještě něco vyřídit,“ řekl a odešel opačným směrem. O pár minut se ale vrátil a šel směrem k záchodům, kde viděl zmizet jak Billa, tak i Bohlena.

Bill zrovna flirtoval se zrcadlem, když se mu za zády objevil Dieter. Bez okolků ho drsně chytnul za zadek a přitiskl k mramorovému pultu.

„Co bys řekl na repete?“ ušklíbl se a chystal se zamknout, když se dveře rozrazily a dovnitř vešel se širokým úsměvem Mateo.
„Nazdárek pánové, Bille, můžeš na slovíčko?“ usmál se a už táhl blonďáka pryč. Všiml si jeho totálně zděšeného výrazu.
„Můžeš mi říkat Superman,“ zamumlal Mateo, věděl, že přišel v pravý čas.
„Jdi za bratrem, já přijdu za chvilku,“ řekl a zmizel.

Bill mu ani nestihl poděkovat. Na chvíli mu spadl obrovský kámen ze srdce, že ho Mateo zachránil od něčeho strašného, ale vzápětí se tam usadil znova. Takže to neskončilo a Bohlen chtěl nejspíš víc. Proč by asi tak zůstával jenom u kouření, když může Billa dostat na všechny čtyři, a to jenom za pomoci slov.

„Ahoj,“ usmál se na něj Tom, když Bill jako v mrákotách doklopýtal na terasu. A zase něco nebylo v pořádku, ale tentokrát to Tom nechal. Když mu to Bill nechce říct, páčit to z něj nebude, akorát by se zase pohádali, a o to ani jeden z nich nestál. „Vyčůranej?“

Bill se bolestivě zašklebil, když mu došlo, že se ani nedostal k tomu, proč na záchody vlastně šel. A teď ještě bude muset vydržet další dvě hodiny bez pauzy.
„Ne, na záchodě byl pavouk,“ zalhal. No, pavouk to sice nebyl, ale nechutnej byl stejně, možná ještě víc, pomyslel si.

Tom se rozesmál.

„Tak pojď, půjdu ho zabít, aby ses mi nepočůral smíchy, až tam přijde zas nějakej zoufalec,“ ušklíbl se, odhodil cigaretu přes zábradlí, vzal Billa kolem ramen a vydal se s ním zpátky na záchody.

„Tak co, kde je to vraždící monstrum?“ zasmál se a porozhlédl se.

„Hm, už je asi pryč,“ zamumlal Bill a šel se vyčůrat. Když byl hotový a umýval si ruce, Tom ho zezadu obejmul kolem pasu.
„Chyběls mi, brouku,“ zašeptal mu do ucha a pohladil jej po podbřišku. „Mohli bychom si pak udělat hezký večer, co říkáš?“ zamumlal a zajel mu rukou pod kalhoty. „Nebo co bys řekl na pár hezkých chvilek teď? Pomůžu ti uvolnit se, jsi úplně napjatý,“ řekl a zamknul. Vůbec jej nenapadlo, že by tady mohl ještě někdo být. Svůdně se usmál, rychle stáhl Billovi kalhoty i boxerky po kolena a vysadil ho na mramorový pult.
„Studí,“ vyjekl Bill se smíchem a pak vnímal už jen teplo a vlhko Tomovy pusy.
„Ahh, jo,“ zamumlal, tohle bylo přesně to, co potřeboval.

Bill si silně skousl spodní ret a zajel bratrovi jednou rukou do černých dredů, zatímco se druhou rukou zapíral za sebou, aby nespadl do jednoho z umyvadel. Cítil, jak všechno napětí a obavy odcházejí a nahrazuje je příjemné chvění.

„Kurva, Tome,“ zasténal, když ho bratr vzal obzvlášť hluboko a zvrátil hlavu, takže se málem bouchl o zrcadlo.

Zatímco se bratři oddávali milostným hrátkám, někdo jiný seděl tiše jako myška v jedné z kabinek a nevěděl, jestli se má smát anebo plakat. Chtělo se mu totiž oboje. Netušil, že se pouze díky tomu, že půjde na záchod, stane svědkem něčeho takového. Sice nic neviděl, ale to mlaskání a vzdechy vypovídaly dost. Mateo složil hlavu do dlaní a jenom čekal, až kluci odejdou a on bude moct v klidu vylézt, aniž by se bál, že vpadne doprostřed kuřby.

autor: KarlaSka & Dark Princess

betaread: J. :o)

13 thoughts on “Don’t touch my star 4.

  1. Ježíííš 😀 Hnusný pavúk 😀 je preč. Matheo má skrátka smolu. To sú ale tupci tí dvaja nadržanci 😀 Ja z nich umriem. Toto bola krásna kapitola. Ten záver to pekne odľahčil. A Matheo je skvelý :)Ďakujem autorkám, že ho tam nasadili ako Billovu ochranku.

  2. "Můžeš mi říkat Superman" 😀 😀 😀 Tak tahle věta mě dneska rozsekala 😀 😀 Celkově jsem se dneska při tomhle dílu bavila 🙂 No hlavně na konci! 😀 Já čekala, že tam bude Dieter a že se při tom to prase bude ukájet 😀 a nebo že je bude natáčet na mobil, aby měl důkaz a tak mohl Billa vydírat ještě víc. A on tam přitom chudák Mateo! 😀 No lituju ho! 😀 Ale tak..kluci zase mají štěstí, že to není někdo jiný a nevyužije toho 😉
    Mateo si mě opět v tomto dílu získal! Je to takový hrdina 🙂 Doufám, že bude i nadále Billa chránit. Nerada bych aby se scéna s Dieterem opakovala! A taky jsem zároveň ráda, že se Bill svěřil 🙂
    Tak děkuji za další díl, holky 🙂

  3. Ten Mateo je hodny, ze Billovi pomohl a ten konec je zabity 😀 Ale Bohlen me zase nasral -.-" Jsem zvedava, kdy se s tim Bill sveri Tomovi.

  4. No vidíš to Bille jaký je Mateo zachránce 😀 bude to tvůj strážný andělíček pacholíček hele 😀 😀
    A slyšet ty dva, to já bych se s ním klidně vyměnila hele 😀 já bych se nebránila 😀

  5. ja osm fakt zaujatá proti starému.. dnes si akurát idem pozreť recall lebo som ho nevideela a viete čo no neviem jak sa budem nanho -debila-kukať xDDD

  6. [6]:ja som mala obrovský problém nemyslieť naňho ako na úchyla, ktorý ubližuje Billovi. Úplne som žiarila šťastím, keď Bill flirtoval s tou babou. Príliš som si Bohlena spojila s poviedkou:D

  7. [7]: Jak k tomu ten děda Bohlenů příjde ,taky si ho spojuju s úchylákem 😀 přesto ,jsem ráda, že mu Mateo zatnul tipec 😀

  8. teda, ako je možné že som si nevšimla že tu už máme nový diel?? xD každopádne baby, moc vám s Karlou ďakujeme za komenty, je to fakt veľmi povzbudzujúce a vďaka nim môžeme byť na náš výtvor ešte viac hrdé :)) mimochodom, už píšeme ďalšiu 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics