Don’t touch my star 8.

autor: KarlaSka & Dark Princess
Bill se pod nátlakem endorfinů rozhodl jít po schodech bez toho, aby bratra upozornil. Když se dostal do patra, pořád celý zářil a pochechtával se, jak Toma dostal, pak si ale všiml postavy ve stínu stojící u dveří do jejich pokoje.
„Ale ale, kdo se nám to vrací tak pozdě, a k tomu zhulený?“ ušklíbl se Dieter a přistoupil k Billovi. „Bille, ukážu ti něco zajímavého, chceš to vidět?“ řekl jako malému dítěti a Bill nadšeně přikývl. Vůbec si neuvědomoval riziko už jen toho, že je s Dieterem sám. Odcupital za ním do jeho pokoje a sledoval, jak zamyká dveře.

„Jsi tak strašně hloupý,“ ušklíbl se muž a shodil Billa na postel. Než stihl blonďák vykřiknout, Bohlen mu zacpal pusu šátkem.

„Opovaž se jen pípnout a bude to tvoje poslední,“ zavrčel mu do tváře, otočil ho na břicho, stáhl mu kalhoty i boxerky a bez okolků mu roztáhl nohy. Jelikož neměl lubrikant a nechtěl Billovi ublížit, teda aby na něm nebylo poznat, co mu udělal, zaběhl do koupelny pro sprchový gel. Pak si trochu vymáčkl do dlaně a potřel si s ním penis. Bill si konečně uvědomil co se děje a začal se cukat.
„Hmmh!! Mmm!!“ mumlal skrz šátek a do očí se mu nahrnuly slzy.
„Sklapni!“ sykl Dieter a pomalu do něj začal vnikat. Přes šátek se prodral tlumený výkřik a horké slzy dopadaly na polštář.

***

Tom zoufale pobíhal po hotelu a snažil se svého bratra najít, ale nikde ho nezahlédl a nikdo, koho potkal, ho taky neviděl. Už pomalu začínal být zoufalý, co když se mu něco stalo? Jeho bratr byl tak naivní a neopatrný, když mu v krvi kolovaly omamné látky, a mohl tak být snadnou kořistí nějakého stalkera nebo anti.

„Já jsem blbec!“ praštil se do čela a na rtech se mu objevil nadějný úsměv. Sáhl do kapsy, vytáhl mobil a vytočil Billovo číslo, které si jako jedno z mála pamatoval.

„Zvedni to, bráško,“ žadonil zoufale, ale nebylo mu to nic platné. Už po pár vteřinách mu bylo jasné, že to Bill nevezme, protože mohl být kdekoliv a dělat cokoliv, ale Tomovy hovory bral okamžitě. Se slzami na krajíčku vzdal marné pokusy o spojení a rozhodl se pro poslední zoufalý pokus.
„Prosím vás, ztratil se mi bratr,“ vběhl udýchaně na recepci, čímž vyrušil ze spaní mladého recepčního, který klimbal na židli.
„Co? Jo, zavolám policii,“ zamumlal mladík zmateně a sáhl po telefonu, který ležel na pultě.
„Ne, ne, policii do toho netahejte!“ vyhrkl Tom rychle, když mu došlo, že by se do bulváru dostalo, že Billa našli někde zhuleného, byl by z toho obrovský průšvih a Bill by mu nikdy neodpustil, že zavolal policii. „Jenom… mi ho, prosím, pomozte najít. Jsem si jistý, že se mnou došel až sem, takže tu někde musí být.“

***

Bill už se ani nesnažil zpod staršího muže vykroutit, nemělo to smysl, už pouze tiše vzlykal do polštáře, poslouchal tklivý zpěv Neny a drtil šátek mezi zuby. Bolelo to. Ne tolik jako nasucho, ale dost na to, aby Billovi sem tam unikl bolestný sten. Bohlenovi to bylo úplně jedno, šel si tvrdě za svým uspokojením a nezajímal se o utrpení chlapce pod sebou. Nikdo pro něj nebyl důležitější než on sám.

Drtil v dlaních Billovy boky, tvrdě do něj přirážel a tahal ho za vlasy, protože to měl rád opravdu tvrdě a miloval ponižování.

Po několika mučivě dlouhých minutách, které Billovi připadaly jako hodiny, bylo najednou po všem. Bill si ani neuvědomil, kdy z něj Dieter vyšel, vzpamatoval se, až když ho za vlasy vytáhl na nohy a vrazil mu do rukou kalhoty a boxerky.

„Oblékni se a vypadni. A nezapomeň, co se stane, jestli to někomu řekneš!“ sykl a strčil do něj, až Bill málem upadl. Celý se chvěl a bál se pohnout, tělem mu pulzovala bolest. Když na něj pak Bohlen ještě výhrůžně koukl, oblékl se a pomalu odešel. Trochu kulhal a přemáhal ho pláč. Na chodbě se ale zarazil. V tomhle stavu za Tomem přece nemůže. Ach, kdyby jen nebyl tak hloupý a neutekl mu, tohle by se nestalo. V duchu si nadával, ale teď mu to už nebylo nic platné. Když cítil, jak mu slzy znovu stékají po tváři, zamířil do Mateova pokoje. Chvíli na něj koukal, nechtěl jej budit, ale neměl na vybranou. Sedl si na okraj postele a slabě s ním zatřásl.

„Mateo… Mateo?“ zašeptal plačlivě, když muž otevřel oči. Rozespale mžoural na chlapce nad sebou, pak prudce otevřel oči a posadil se. Když Bill uviděl jeho šokovaný výraz, naplno se rozbrečel.

„Proboha Bille, co… co se stalo? Něco s Tomem?“ zeptal se Mateo, už plně probuzený.
„Ne,“ vzlykl Bill, „to… to… Bohlen… a… ach, Mateo, můžu tady dneska spát? Prosím, moc tě prosím, nemůžu takhle za Tomem, on… on je dole a… asi… asi mě hledá, prosím neptej se, jen… jen mu jdi říct, že… že jsem tady a… třeba že jsem ti tady usnul úplně sjetý a… a… ať mě tady nechá… Mateo, prosím!“ Blonďák se zalykal pláčem a celý se třásl. Obličej měl celý mokrý od slz a ztěžka dýchal.

Mateo měl dilema, jestli jít za Tomem a uklidnit ho, nebo jít do pokoje přes chodbu a rozbít Bohlenovi hubu. Nakonec se rozhodl pro první možnost.

„Dobře, dojdu za Tomem,“ souhlasil tiše. Dát Dieterovi do držky může i jindy, ale teď musí najít starší z dvojčat. Jestli byl stejně citlivý jako Bill, pak už musel šílet hrůzou.
„Děkuju, Mateo,“ vzlykl Bill zlomeně a utřel si nos do rukávu košile. Zpěvák jenom přikývl a jenom ve spacích teplácích vyšel na chodbu, aby našel Toma. Měl celkem štěstí, protože mu hysterický mladík téměř vběhl do náruče, jakmile zahnul za roh.

„Mateo, Mateo! Neviděl jsi Billa? Ztratil se mi!“ Tom už byl opravdu zoufalý a ochotný udělat cokoliv, aby svého mladšího brášku našel, klidně by se šel zeptat i Bohlena.

„V klidu, Tome,“ zatřásl s ním Mateo a trochu ho proplesknul po tváři, aby se vzpamatoval. „Je u mě. Vletěl mi do pokoje jako uragán a během chvíle vytuhnul vedle mě na posteli. Nepřehnali jste to v té čajovně trochu?“ Mateo se snažil působit přesvědčivě, ale hlas se mu třásl potlačovaným vztekem na leadera poroty. Naštěstí byl Tom příliš zaměstnaný zpracováváním informací, které mu Mateo poskytl a které jeho mozek, otupělý hulením a starostmi, nebyl s to dostatečně rychle pochopit.
„U tebe?“ zeptal se a zmateně zamrkal.
„Jo, u mě. A buď v klidu, spí jako zabitej,“ usmál se Mateo falešně, „takže bys ho neměl budit.“

„Ach, aha… no, ale myslím, že bych ho měl vzít k sobě, víš, aby tě tam neotravoval,“ zamumlal Tom a podezřívavě si Matea prohlížel. Něco se mu nezdálo.

„Ne, radši ho nech, když už spí, byl totálně sjetý, kdybys ho vzbudil, třeba by tady pobíhal celou noc,“ ušklíbl se Mateo. Musel ho nějak přesvědčit, Tom přece nemůže vidět Billa v tomhle stavu. A Bill se potřebuje vyspat, ne být zasypáván kopou otázek.
„Mateo… já… nechci se tě dotknout, ale… nevím, zdá se mi, jakoby ty a Bill…“ povzdechl si. Mateo se rozesmál.
„Neblázni, Tome, to by mě ani nenapadlo, i kdyby se mi líbili kluci, taková vyzáblina, jako je Bill, by pro mě nebyla vůbec přitažlivá. Viděl jsi tu černovlasou barmanku? To, chlapče, to je ženská,“ zasněně se pousmál.
„Jo, vím, kterou myslíš. Tak dobře tedy, věřím ti. Dej mi na brášku pozor, měli jsme moc hezký večer,“ usmál se ještě a odešel do pokoje.

Mateo si vydechl a vrátil se k sobě. Bill vypadal, že spí, ale jakmile se zavřely dveře, posadil se. Mateo rozsvítil malou lampičku u postele a pohlédl Billovi do tváře. Z očí mu šlo číst zoufalství, ponížení a bolest.

„Tak co?“ zeptal se šeptem. Neměl už sílu normálně mluvit.
„Byl úplně hysterický, myslel si, že jsi někde zmizl, určitě už čekal na telefonát od únosců. A zůstáváš tady, já se vyspím na gauči,“ řekl a už si chtěl jít ustlat na malé pohovce, Bill ho ale chytnul za zápěstí.
„Mateo, nemůžeš mě nechat samotného,“ kníkl a znovu jej přemáhal pláč.
„Tak dobře, jen prosím tě nebreč, bude ti jen hůř,“ pohladil jej po tváři a sedl si na postel.
„Já… půjdu se ještě vysprchovat. Pořád… pořád… cítím na sobě…“ vzlykl. Mateo zaskřípal zuby. Tohle Bohlenovi neprojde.

Když Bill zmizel za dveřmi koupelny, Mateo začal pochodovat po pokoji, protože se mu tak lépe přemýšlelo. Tak strašně moc chtěl teď Bohlenovi zakroutit krkem a ještě ho potopit ve světě showbiznisu, ale na druhou stranu, kdo ví, čeho dalšího by byl Dieter schopný. Měl své známosti a kontakty a vlastně by pro něj nebylo vůbec těžké někoho rozdrtit nebo ho jednoduše nechat zmizet z povrchu zemského, což byl možná právě ten důvod, proč to Bill nikomu kromě něj neřekl.

Zatímco Mateo štrádloval po pokoji, Bill na sebe pouštěl litry a litry horké vody, která aspoň trochu ulevila jeho namoženému tělu a drobet i nervům. Už ani neplakal, mě dojem, že už se všech slz, které bylo jeho tělo schopno vyprodukovat, již dávno zbavil, a tak už jenom seděl na dně sprchového koutů a tváří se opíral o kachličky, které ho příjemně chladily.

autor: KarlaSka & Dark Princess

betaread: J. :o)

14 thoughts on “Don’t touch my star 8.

  1. [1]: Moje řeč! Akorát jsem to chtěla napsat! Vážně jsem si myslela, že se to nestane…:/ Jsem zvědavá, co bude dál. Tak strašně se mi líbí ochranitelský Mateo 🙂

  2. Ten Bohlen je takovej zmrd. Jeste, ze je tam Mateo, je mi porad vic a vic sympatickej. Je mi lito Billa, na jeho miste bych asi taky nevedela, co delat.
    Ale super dilek 🙂

  3. Oh, to snad ne 🙁
    Já doufala, že Billa ušetříte 🙁
    Mě je to tak strašně líto! Bill se musí cítit neuvěřitelně hrozně. Nedokážu si představit, jak po tomhle všem ještě bude moct pracovat s Dietrem a jak se zítra bude moct kouknout Tomovi do očí. Já vím, že Bill za to nemůže, ale člověk se prostě cítí provinile a špinavě. Ach jo 🙁 Opět jsem strašně ráda za postavu Matea. V téhle povídce je z něj opravdový hrdina a doufám, že to ještě Dieterovi pěkně oplatí. Jenom mám strach, aby si Tom vážně nemyslel, že buď má Bill něco s Mateem a nebo že je to Mateo, kdo Billa zneužívá. Vlastně se i divím, že to Tom nechal jen tak a ani se na brášku nešel podívat. Ale jenom tak dobře. Protože představa, že se Tom dozví,co Dieter provedl jeho malému bráškovi..no, asi by to nepřežil!
    Doufám, že se dnešní scéna s Dieterem nebude opakovat. Že to tomu starému prasákovi stačilo a už ho nebude obtěžovat..ale pochybuju 🙁 Celkem se začínám bát dalšího dílu!

  4. ja vas zabiju!! Fakt vas zabiju .. hlavne ze ste rikali, ze s nim neni co? ale nee vy to tam proste nasypete ..!! ja doufam, ze mateo neco udela, uz jen proto aby tohle Bill nemusle zazit po durhe :/ A Bille, nekdo jiny by se to mel dozvede,t ja vim, ze to delas kvuli kapele .. ale tohle neni normlani ..fakt ne :/

  5. No toto. Teď jsem dočetla všechny díly až po tento. Byl velice dobrý nápad tuhle povídku si přečíst, ale proboha, jen ať už je tady další díl!!! 😀
    Jsem z toho na prášky. Hned ten první díl, jak Dieter donutil Billa, aby ho vykouřil, to bylo překvapivé hned na začátek, ale to je právě super. Je to hrozně dobře napsané a hrozně se mi líbí váš styl psaní. A navíc dost dobrý nápad, protože tímhle tématem asi v tuto dobu žije každá fanynka. 😉
    Já si stejně myslím, že Bohlen je gay. Jak Billa provokuje a pošťuchuje..fuj teda! 😀 Jako mě se Dieter líbí, ale tak v "rámečku" sám, jako porotce. V kombinaci s Billem bych ho nakopala. Už to bylo zmíněno tady v povídce a musím souhlasit, že zlatý Bushido. 😀
    Tak doufám,že tu brzo bude další díl. Nemůžu se ho dočkat. Dieter by se mohl utopit v moři, dvojčata by si dali žhavý sex na pláži a já budu plně spokojená. 😛

  6. uh no teda, musím úprimne povedať že na túto poviedku aj na tento diel som toľko ohlasov nečakala xD sme s Karličkou hrozne rady že sa vám páči, aj keď pri tomto dieli sme sa chceli ísť niekam schovať, tušili sme že si nás asi pár ľudí bude chcieť nájsť xDD a dúfam že to vydržíte až do konca xD 🙂

  7. [11]: Ano, pžesně tak 🙂 vůbec jsme nečekaly, že by tahle povídka mohla mít takovej ohlas 🙂 opravdu nás to potěšilo ^^

  8. KARLASKO JÁ VÁS ZABIJU!!!! zničím tě! zničím! OO" jak ste mohly T.T FUJ!:(( kretén blbej, kreténskej, zas***j, zku****j grrrrr :/// že už mu nic neudělááááá prosíííím :(( ale jinak je povídka super :D<3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics