Adaptační kurz 10.

autor: Cincina

Tak jsem zvědavá na vaše reakce no.


Bill zjistil jednu věc. A to tu, že byl rád nahoře. Bavilo ho Toma mučit. Sám se divil, že je celkem sadista, ale líbilo se mu to.
Tomovi už pěkně dlouho stál a Bill to skvěle ignoroval. Jenže Tom to nemohl vydržet, a proto se všelijak hýbal, aby se o Billa otřel. On to vycítil. Proto s polibky nenápadně sklouzl níž a olízl jeho chloubu. Tom se prohnul a přirazil mu do pusy, což Bill nečekal a trochu se zakuckal.

„Dobrý?“ lekl se Tom a chtěl ho vytáhnout, ale Bill si ho zachytil rukou a pokračoval.

„Aaah.“
Billovi hrál po tváři úsměv. Byl rád, co dokáže s Tomem dělat.
„Počkej, nechci se ještě udělat.“ Zasípal potichu. Nejraději by ho nechal to dokončit, ale chtěl i jemu dopřát slast. Strhnul z Billa ty boxerky a povalil ho pod sebe. Nezdržoval se polibky, šel rovnou na věc. Párkrát zapumpoval rukou a Bill zvrátil hlavu dozadu.
Ten pocit mu dlouho chyběl a teď je tady! „Aaah Tome, ještě.“ Ozvalo se od Billa.


Eli to celé vzrušeně sledovala. Seděla v tmavém koutu místnosti a kluci už zapomněli, že tam je. Vnímali jeden druhého a Eli to celé vnímala s nimi. Bylo zvláštní to vidět na vlastní oči.
Kluci proplétali svá těla, ale oba vycítili, že už je čas na něco víc.
„Máš…?“
„Mám.“ Tom ho to ani nenechal doříct. Možná zněl nadrženě, ale v tu chvíli mu to bylo jedno. Prohrabal kapsy u kalhot a vylovil krabičku kondomů.
„Vždy připraven.“ Rozesmál se Bill.
Tom se zašklebil. „Aby sis ty nerýpl, viď.“ Roztrhl obal a nasadil si ho. „Připravený?“
„Ano.“ Usmál se Bill a roztáhl nohy.

Tom pomalu vnikl. Nejprve kousíček, aby si Bill zvykl. Když po chvíli cítil, že se sám na něj přiráží, zajel do něj pomalu celý. Málem jsem zapomněl, jaké to je…

Eli ani nepostřehla jak, ale měla ruku v kalhotkách a dráždila si poštěváček. Neskutečně ji to vzrušovalo. Netrvalo dlouho a cítila, že se blíží k vrcholu. Snažila se zkoncentrovat. Zaostřila svůj pohled na kluky. Tom do Billa tvrdě přirážel a ten měl zvrácenou hlavu. Vychutnával si každý příraz. Eli zpomalila svou ruku. Chtěla se udělat současně s kluky, pokud by to šlo. I oni dva už se blížili k vrcholu.
Ještě jeden příraz… a ještě jeden… Eli začala se svou dlaní zrychlovat. A všichni tři se společně propadli do slastných výšin orgasmu.

***

„Ó Bože…“

„Říkej mi Tome.“ Zamumlal Tom.
„Haha.“ Bill se přitulil k jeho hrudi.
Úplně zapomněli na Eli. Ta si po chvíli odkašlala.
„Aha. Ježiš Eli, my na tebe málem zapomněli.“ Vypískl Bill.
„To je v pohodě. Kluci, musím to jít rozdýchat ven…“ rychle si oblékla své věci a vyběhla z pokoje. Bylo už po večerce, takže na chodbě musela být opatrnější. Nakonec ji stejně nikdo neviděl. Akorát probudila Amandu, když se snažila vlézt si do postele.
„Kde si byla?“ zamumlala v polospánku.
„Koukala jsem se na sex Billa s Tomem.“
„Hmmm.“ Ozvalo se z druhé strany pokoje. „Cože?“ prudce se posadila.
„Sranda, Amy. Spi.“
Amanda si lehla a usnula. Vrtalo jí to hlavou… pěkně blbá sranda.

***

RÁNO

„Eli! Sedni si k nám!“ zavolal na ni Tom.
Eli k nim tedy přisedla. „Uhm… spali jste dobře?“ Na trapnější věc jsem se zeptat nemohla!
„Ale jo.“ Zamumlal Bill.
Tom Eli pozoroval. Nelíbilo se mu to. Vůbec se na ně nepodívala, skoro s nimi nemluvila. „Elizabeth, okamžitě to vyklop.“
„Co?“
„Dělej. Něco ti je. Jsi… jsi zmatená z toho, co jsi včera viděla?“ zašeptal Tom, aby to neslyšely cizí uši.
„Ne. Akorát…“ Eli si radši ukousla kousek housky a nacpala si ji do pusy, aby nemohla mluvit.
Tom na ni hodil zlostný pohled. A Bill zmatený pohled.
Eli polkla sousto.

„No dobře. Jak vy jste… měli orgasmus…“ nadechla se, „tak já ho měla taky. Z toho usuzuju, že jsem magor. Však která holka má orgasmus u gay sexu? To není normální!“ šeptala.

Billovi zaskočilo. Oba se k němu nahrnuli a plácali ho po zádech. Eli mu podala čaj. Napil se, ale v obličeji byl trochu zarudlý a z očí mu slzelo.
„Tys měla orgasmus?“ vydal přiškrceným hlasem.
„Hm.“ Na nic jiného se nezmohla. Nevěděla, co má říct. Asi měla držet hubu.
„Eli, cítíš se být klukem nebo tak něco?“
„Ne!“ vykřikla, až se na ni všichni podívali. Složila hlavu do dlaní a v očích se jí objevily slzy.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Adaptační kurz 10.

  1. OMG, mne tam Eli strašne vadí. Takto im neviem veriť lásku. Vyzerá to ako keby to bolo len o sexe. A možno aj je. A to ma mrzí.

  2. Přiznávám, že zezačátku mě ta povídka docela bavila, četla jsem do detailu každý díl, co se tu objevil. Zajímalo mě, jak to mezi nimi bude pokračovat, i když mi to přišlo všechno urychlené. Ale každý píše tak, jak mu to vyhovuje a tvůj způsob psaní se mi pak docela zalíbil.
    Když se pak objevila Eli, bylo to zajímavé zpestření, jenže teď už vlastně je jen o ní, tedy alespoň mi to přijde. Bill s Tomem se dali dohromady strašně rychle, a najednou už se spolu vyspali. Nějak už nemám chuť tuhle povídku číst a poslední díly přeskakuju mezi řádky, protože příběh je spíš o Eli a jejích pocitech a problémech, než o klucích. I tak ale měla povídka něco do sebe, klasické prostředí, žádné násilí nebo tak, něco, při čem si člověk může odpočinout a na co se může těšit.

  3. [3]: Je to všechno urychlenější, protože povídka se jmenuje Adaptační kurz, takže všechno důležité by se mělo objevit tam. Je blbost, aby se povídka jmenovala Adaptační kurz, kdyby se to celé neodehrálo na Adapťáku. Je možná pravda, že Eli je dáno trochu více prostoru, ale stejně je to celé jen o klucích. Ale je to tvůj názor, tak fajn 🙂 Jsem ráda, že jsem tě aspoň zaujala 🙂

    [4]: Těš se 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics