Dobrodružství ve světě povídek 8.

autor: Maddy

Sexchangeville

Bill a Tom se najednou cítili strašně unavení ze všech těch míst, kterými si už prošli. Oba dva zavřeli oči a rozhodli se spát.

Když se Tom probudil, zjistil, že je úplně nahý a že leží pod peřinou. Posadil se a přehodnotil situaci. Byl v nějaké ložnici. Vedle něj chrápal někdo, kdo byl celý zakrytý peřinou.

„Oooo,“ zašeptal Tom. „Jsme snad v Pornovillu?“
Začal si představovat playmate od Playboye, která vedle něj nejspíš leží, a vykulil trochu oči, když se ten člověk začal probouzet a protahovat. Ale byl to muž! Tom polkl, když viděl odhalené prsní svaly. Byl to… JEHO BRATR!
„JEŽIŠI!“ vypísknul Tom a vypadl z postele, bylo mu jedno, že je nahý. Když se nad tím zamyslel, zahalil se celý do peřiny. „Já myslel, že už jsme z CestVille pryč!“
Bill si promnul oči a posadil se. Zdálo se, že je také nahý, a Tom byl zděšen tím, co spolu nejspíš dělali. Modlil se, aby jen spali a přistáli tady, aniž by něco dělali. Byl ještě víc zděšen, když se na něj Bill podíval jakoby nic a usmál se.

„Um, dobré ráno. Kde to jsem?“ řekl Bill, ledabyle se protáhl a prohrábl si vlasy.

„Bille…“ řekl Tom a byl překvapen, že je jeho hlas o oktávu vyšší.
„Copak? Promiň, nevím, jak se jmenuješ. Kdo jsi?“
Tom nakrčil obočí. Co to kurva s Billem bylo? Byl slepý? Točila se mu hlava, když přecházel po pokoji, aby se uklidnil.

Bill byl opravdu rád, že se probudil vedle přitažlivé dívky, a rozhodl se, že si tuhle část dobrodružství opravdu užije. Přemýšlel, kdy je asi Tom, zatímco se opíral o polštáře. Jeho poklidné ráno bylo ale přerušeno hrůzostrašným jekotem.

„Slečno?“ volal Bill.
Znělo to jako ta sexy kočka, vedle které se probudil. Byla v koupelně a zdálo se, že shazuje věci. Zamotal se do peřiny a přešel ke koupelně.
„Um, můžu dovnitř, slečno?“
„NE!“
„Ok, ok. Pardon. Mimochodem, pořád nevím, jak se jmenuješ.“
Kde byl Tom? Bill se posadil na kraj postele a začal si oblékat ponožky. Dveře od koupelny se otevřely, ale on se neotočil. Nějak to s tou záhadnou holkou vyřeší potom. Nejdřív musí najít svého bratra.

„Bille,“ řekla až podivně známým tónem.

Bill se pomalu otočil. Stála před ním, ruce na bocích, na sobě Tomovo volné triko a nějaké kalhotky. Sjížděl ji pohledem od nohou; to byly Tomovy ponožky, hm… ty boky nebyly Tomovy, ten útlý pas nebyl Tomův, ty kozy rozhodně nebyly Toma…

„Cos udělala s mým bráchou?“ rozkřikl se Bill. „Dej ho zpát-„

Ztuhl, když se jí podíval do obličeje. To nebyla holka. To byl jeho…
„OH MŮJ BOŽE, TOME! TY SEŠ SEXY HOLKA!“
Bill pustil boty a spadl z postele, peřina z něho spadla. Tom tam jen stál, nebyl schopný odpovědět, když jediné, co viděl, byl nahý zadek jeho bratra lesknoucí se v ranním slunci.

„Bille… Můj nejdražší poklad… můj penis… zmizel…“ řekl Tom nakonec ohromeným hlasem.

Bill si rozpačitě natáhl boxerky a podíval se na Toma, který dál mumlal. „Pryč! Pryč!“ Tom začal zkoumat své nové tělo. Zvědavě si stiskl prsa a osahával si pas. Bill se musel otočit a párkrát zamrkal. Tomův stupeň přitažlivosti by měl být nelegální.
„Bille? Podívej se na mě, prosím. Já nevím, co dělat.“
Bill se přinutil vypadat nedotknutelně, když se otočil zpátky ke své nové překrásné „sestře“.
„Myslím, že jsme v… um… Sexchangevillu,“ řekl Tom.
Píchal si do prsou, než ho Bill zastavil.
„Můžeš… toho prosím nechat?“ vykoktal ze sebe Bill.
„Oh pardon. Já vím, že je to divný. Přestanu a oblíknu si kalhoty.“
Bill se snažil nezírat na Tomův velmi přitažlivý zadek, když se předklonil a hledal svoje rifle.
„Hrmph, ty věci jsou tak velký,“ řekl Tom.
Kalhoty Tomovi okamžitě spadly, Bill nechtěně zalapal po dechu, když znovu uviděl jeho kalhotky.
„Tady um, vezmi si moje oblečení. Půjde ti líp,“ řekl Bill, svlékl se a vyměnil si to s Tomem.

Dalo to dost zabrat, aby mu netekla krev z nosu, když pozoroval Tomovo nové tělo v upnutém triku a kalhotách. Jak měl reagovat? Tom byl nejspíš ta nejhezčí holka, kterou kdy viděl. Dokonce i v těch dredech. Všechno mužné na Tomovi se zjemnilo, jeho brada byla kulatější, jeho obočí užší, jeho tělo ženštější. Dokonce měl i trochu makeupu. Mužný Tom teď vypadal jako sexy rockerka.

„Tohle je strašně nespravedlivý,“ řekl Tom nakonec. „Celý svůj život se snažím potlačit svůj zženštilý vzhled a tohle je, co za to mám? Ježiši…“

Bill se trochu zasmál.
„No uh, vypadáš dobře,“ řekl se smíchem. „A hej, po všech těch holkách, se kterými jsi spal, jsem si jistý, že přesně víš, jak tvoje nový tělo funguje. Ok, opravdu s tím přestaň.“
Tom si zase mačkal prsa.
„Ok taaak…“ řekl Bill, stále se nedíval přímo na svého bratra (sestru?!). „Co musíme dělat, abychom se odsud dostali?“
Tom pokrčil rameny, Bill si ukradl pohled na Tomův hrudník. Ozvalo se zaťukání na dveře. Bill se na Toma podíval a zmizel do koupelny. Tom vydechl a otevřel dveře do hotelového pokoje. Nakrčil obočí, když vešel Andreas.

„Ahoj zlato,“ řekl Andreas a pohladil ho po zadku. „Chybělas mi. Pojďme si to vynahradit.“

Tom neměl čas protestovat, Billovy kalhoty byly hned u jeho kotníků a Andreas měl ruce všude po jeho těle. Zamručel si pro sebe něco o tom, jak spisovatelky povídek hodně přeskakují a dostávají se hned k sexu, ale přestal a vykulil oči, když si začal uvědomovat, jak se cítí holky, když se jich dotýká. Andreas byl pěkně zkušený. Jeho doteky byly… tak zatraceně dobré. Tom musel přiznat, že byl vždycky zvědavý, jaké to je na druhé straně řeky. A teď měl šanci to zjistit! Sundal si spodní prádlo a nechal Andrease dělat to, co chtěl.
„Wow,“ zalapal po dechu při prvním přiražení.
Tohle byla životní šance, která se už nikdy nebude opakovat…

Když zvuky utichly, Bill vystrčil hlavu z koupelny. Usykl a zalapal po dechu, když viděl Toma s Andreasem rozvalené na posteli. Oba byli nazí. Vylezl ze své skrýše a zatřásl s Tomem, zatímco si zakrýval oči.

„Um… myslím, že jsme tu skončili,“ zašeptal.
Tom otevřel oči.
„Co?“ řekl, ale natáhl si kalhoty a pokoj se začal točit.
„Taaaak…“ začal Bill znovu, nebylo mu dobře. „Jaký to bylo? Vždycky jsem věděl, že máš pro Andyho slabost,“ dodal, snažil se žertovat.
Tom byl znovu oblečený ve svém volném oblečení a už neměl prsa.
„Vydrž vteřinu,“ řekl Tom a stáhl si kalhoty a boxerky.
Bill lapal po dechu.
„ANO!“ zaradoval se Tom, když viděl dole svého kamaráda. „JE ZPÁTKY! Tom je zpátky ve městě! Dámy, seřaďte se nalevo!“

Bill protočil oči.

„Prosím, dej to pryč,“ řekl svému culícímu se bratrovi.
„Bylo to dobré,“ řekl Tom jako odpověď na Billovu předchozí otázku. „Teď chápu, proč mě holky tak milují. Chci říct, když Andreas byl tak dobrý, já pro ně musím být něco jako Bůh sexu.“
Bill protočil oči.
„Takže sis z toho, žes byl holka, nic jiného neodnesl? Bože, ty jsi takové šovinistické prase.“
Tom Billa probodl pohledem.
„Ok, pane Všemocně Inteligentní. Ať jsi příště holka TY a dívej se na to jako na magickou, život měnící šanci!“
„Um, já se NIKDY nebudu snažit být holka, takže tě nechám žít s tvým retardovaným závěrem.“
„Jak chceš, ty citlivko.“
„Já nejsem ten, kdo měl na sobě Hello Kitty kalhotky.“
„Nechtěj, abych ti připomínal tvůj oblek školačky.“

Tom založil ruce na hrudníku a čekal, až se všechno vyjasní. Diskrétně se podíval znovu do svých kalhot a vydechl úlevou, když byl jeho nejdražší poklad stále uvnitř. Bill se otočil, stále se mu nemohl podívat do očí. Tom nevěděl, že konec téhle zkoušky bylo ujasnit si, že Tom byl hezká holka. Takže oba dva z dvojčat si nevědomky přiznali, že jejich bratr by byl extrémně sexy holka.

autor: Maddy

překlad: LilKatie
betaread: J. :o)

5 thoughts on “Dobrodružství ve světě povídek 8.

  1. Musím říct, že tenhle díl jsem si užila ze všech nejvíc! Představa Toma jako holky a to jeho počáteční zděšení! 😀 Bože, to muselo být skvělé! Normálně Billovi závidím, že viděl, jak je Tom zoufalý, že namá svoje nádobíčko 😀 A pak jak si ho ještě dvakrát musel zkontrolovat, jestli mu náhodou jeho miláček zase nezmizel 😀
    Taky musím říct, že Tomovi závidím tu zkušenost, že se stal na chvíli opačným pohlavím 😀 To byl vždycky můj životní sen být na chvíli klukem 😀 A vědět, jak myslí, co cítí 😀 No neva 😀 Každopdáně se divím, že svou roli vzal Tom tak zodpovědně a pěkně se Andymu podřídil 😀 Já spíš doufala, že na něj skočí spíš jeho dvojče, ale i tak tak byl skvělý díl!
    Děkuji za překlad! :)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics