God Bless You 3.

autor: Doris & Lauinka


„No dobře… někdy to zkusím.“ Kývnul hlavou a Bill si lehce s úsměvem povzdychl.
„Víš co… raději pojďme projít zahradu, očividně se ti přemýšlet nechce.“
Tom jej pozoroval propalujícím pohledem a krátce zakroutil hlavou, čímž Billovi pouze potvrdil, že má pravdu. Tiše vstoupili na zahradu. Byla opravdu velká a bylo tu plno stromů a taky políček, kde se ve velkém pěstovala zelenina.
„Wou, vy si to tady děláte sami?“ Zamrkal překvapeně a zasmál se. „Myslel jsem to pole.“
Bill se jen lehce zasmál.
„Jistě, já vím, o čem jsi mluvil. Mmm ano, myslím, že je to zdravější, a navíc ušetříme. Plus… nenudíme se.“ Zasmál se nad otráveným pohledem Toma.
„Tohle bych dělat nemohl, nebavilo by mě tu tahat plevel a co já vím, co všechno.“ Zakroutil hlavou.

„Popravdě, já to taky nemusím, ale… někdy je to dobré jako relax, víš? A alespoň můžu spočinout na modlitbách.“ Usmál se na mladíka Bill. „Mám rád práci v kuchyni, ale tam jsem se ještě nedostal.“ Dal si ruce do kapes a pomalu šli z kopce z dlažebních kostek.

„V kuchyni? “ Zasmál se Tom a zakroutil hlavou. „Jsi jedno překvapení za druhým.“
„Mmm můžu se tě na něco zeptat?“ Koukl na Billa tiše Tom a očividně byl trochu nervózní.
„No… jo ptej se, co by tě zajímalo?“ Usmál se klidně Bill a dále kráčeli vedle sebe.
„No… co třeba holky? “ Vypustil Tom z úst, vlastně ho to docela zajímalo celou dobu. Bill jen nechápavě nakrčil obočí. „No jako sex. Chápeš, ne?“ Zasmál se Tom a nechápavě se díval na Billa. „To si nikdy jako neto?… nebo… nikdy sis neřekl, wooou, tahle je sexy, tu bych si vzal?“ Bill se jen tiše smál.
„Ne… já… zasvětil jsem se Bohu, dívky jsou sestry a kluci bratři, nic víc.“ Bill odpovídal klidně, tyhle otázky měl už dávno za sebou.

„Páni… já bych nemohl, už kvůli tomu.“ Zakroutil hlavou Tom a koukal na Billa, zdálo se mu to, nebo snad nebyla ani jedna jediná otázka, která by jej vykolejila? Nejspíše ne.

„A… to máš zvládnutý nějaký kurz sebeovládání, nebo jak to potlačuješ?“ Zajímal se dál Tom, přišlo mu to nepochopitelné. Přeci jen Bill, ať byl jakýkoliv, byl stále kluk. A určitě musí mít nějaké potřeby.
„Tome, nemyslím si, že tyhle otázky jsou vhodné.“ Zasmál se tiše Bill.
No vhodné nebyly, ale Toma opravdu zajímaly.
„No já vím, že asi nejsou, ale…“ Nevěděl, co má dodat na svoji obhajobu. Bill se usadil na lavičku ve stínu a podíval se na Toma.
„Chápu, přijde ti to nepochopitelný. Ale ať ti řeknu cokoliv, tak to stejně nepochopíš. Opravdu nemám potřebu sexu. Vážně ne.“

Tom se zatvářil nedůvěřivě. Tohle nemohlo být přeci upřímné. Byl to normální člověk a měl jistě normální potřeby.

„Ach tak jo…“ vzdychnul Bill a nejistě o sebe zaklepal prsty, „…jasně že mívám jisté… chutě. Ale umím je překonat. Viděl jsem spoustu lidí, o které jsem dřív měl zájem, ale to bylo dřív. Když jsem se rozhodl, co chci dělat, tak jsem se naučil se tohohle vzdát.“ Pousmál se Bill. Trochu se snad i styděl. Toho kluka viděl poprvé v životě, a teď tu s ním rozebíral tak intimní téma.
„No dobře… taky si to umím představit, že bych třeba měsíc nesouložil, ale vzdát se toho na celej život? To jsi od tý doby nikdy nezalitoval? Nebo… dal jsi aspoň nějaký holce pusu?“ Vyzvídal dál Tom. Ač věděl, že by bylo vhodnější mlčet. Bill se zadíval dlouze do trávy.
„Ne… nedal. Když nepočítám pusu na tvář za lízátko.“ Teď si sám připadal hloupě. Tom zaraženě zíral. Asi to nechápal. Bill byl přeci krásný kluk a o děvčata by jistě neměl nouzi. Tak mu nešlo do hlavy, že by byl až tak neposkvrněný.

„Víš, Tome… já nikdy na tyhle věci nechtěl spěchat. Vždycky jsem čekal na někoho speciálního, a pak… když mi bylo patnáct, jsem se rozhodl, co chci dělat. A od tý doby jsem za tím šel a tyhle věci zkrátka vynechal. A už jen proto, že to všichni věděli, tak o mě nebyl moc zájem, chápeš?“

„Ne, to nechápu.“ Zakroutil Tom okamžitě hlavou. „Znám holky a vím jistě, že kdyby tě viděly, tak by si nedaly pokoj, dokud bys je neojel… ehm… neosouložil.“ Snažil se najít vhodnější slovo. Bill se zasmál.
„Zas tak neznalý nejsem. Přede mnou se nemusíš snažit být slušný. Jsme venku… tak to nebudu brát jako hřích.“ Na jednu stranu mu to zalichotilo. Tom si o něm myslel, že je atraktivní? To bylo milé.

„Dobře… ale stejně… přiznej barvu… to se ani neuspokojuješ sám?“ Ne, že by to Tom potřeboval životně vědět, ale velice ho fascinovala myšlenka mladého pěkného kněze v takové chvilce. Ježiš… měl perverzní myšlenky. Ale ta Billova celková nezkušenost byla vážně lákavá. Jen trochu nechápal, že ho to bere až tak moc.

Bill jen tiše mlčel a usmíval se. Chtělo se mu smát, ale to by rozhodně nebylo vhodné. Tom jej dokonale házel do rozpaků. Kdyby se jej ptal kdokoliv jiný, asi by jej dávno už zadržel, ale tohle v podstatě bylo i milé, prostě jen čistý zájem.
„No…,“ trochu se odmlčel, nevěděl, co má říct, „dobře, přiznávám se… možná někdy… ale ještě nejsem kněz, na to nezapomínej.“ Usmál se a pokrčil rameny. „Doufám, že tohle zůstane jen mezi námi, opravdu nerad bych byl ve vesnici vyhlášený… jako nějaký úchyl nebo něco podobného.“

Ani nevěděl, proč tomu dredařovi věří, ale nějak hluboko v sobě věděl, že může.

„Takže nejsi tak svatý, jak se děláš.“ Zajásal Tom až příliš. Oba se tomu zasmáli.
„Wou… a je to jako hřích? Myslím tím, chodíš ke zpovědi, že?“ Tom pozvedl obočí a Bill jen krátce kývl. „To tam jako řekneš, otče, zhřešil jsem v posteli, podvedl jsem Boha se svojí rukou?“ Smál se Tom.
„Nespecifikuju to.“ Odkašlal si Bill a cítil, jak do tváří dostává na červenějších a červenějších odstínech. Tom se lehce kousal do rtu, a poté rychle vytáhl krabičku cigaret a jednu si zapálil.
„Nevadí ti to?“ Všiml si totiž, že kouř jde Billovi pod nos. Černovlásek jen tiše zakroutil hlavou. Ne, že by mu to bylo příjemné, ale… bylo mu moc dobře s Tomem, a to i nehledě na otázky, které měl. Ale bylo to přirozené.

„No a… měl jsi někdy kluka? Tedy… líbal ses někdy s klukem?“ Zeptal se zvědavě Tom. Sice mu Bill odpověděl skoro na všechny otázky, ale v Tomovi jich zůstalo docela dost nezodpovězeno. Bill se překvapeně zadíval na Toma.

„Kluka?“ Zeptal se trochu tišeji, než mluvil předtím, a prsty klepl o sebe. „Ehm, jak tě to napadlo? To… podle vzhledu? Že mám jemný rysy, dlouhý vlasy? Nebo, jak tě to napadlo?“ Tom byl až překvapený, jak Bill hned reagoval tolika otázkami.
„Ehm… ne, to ne… jen… nevím, prostě mě to zajímá. Není to kvůli vzhledu nebo tak, jen… se ptám.“ Vydechl Tom a potáhl si z cigarety. Bill se na něj jen chvíli díval, než pohledem ucukl. „Ne, s klukem jsem nikdy nic neměl, když tě to tak zajímá.“ Vydechl a zadíval se raději do dáli. Ani sám nevěděl, proč jej to najednou tak rozhodilo.

autor: Doris & Lauinka

betaread: J. :o)

7 thoughts on “God Bless You 3.

  1. Ohohohohoho… 😀 No to se ta konverzace hezky rozjela. A velice zajímavým směrem 😀 Mňo, tak to jsem zvědavá, jak moc do hříchu nám Bill časem zabředne.

  2. Ten Tom 😀 😀 😀 On je fakt dokonalý! 😀 Ty jeho věčné otázky a to jak chce prostě všechno vědět! Ale popravdě ho obdivuji, že se dokázal zeptat..já osobně bych k Billovi měla asi nějaký respekt a nějak bych se jej někdy na tyhle otázky nezeptala. Asi proto, abych ho nepřivedla do rozpaků a ano, asi i proto, že bych to prostě nedokázala pochopit. Je fakt, že to pro Toma bylo asi i lehčí tím, že si jdou věkově blízko..ale i tak, já bych se prostě styděla zeptat! 😀
    Ale jsem ráda, že se ho ptal, protože mě to tak nějak zájímalo, co na to Bill odpoví 🙂 Nevinný Bill 🙂 To se mi prostě líbí 🙂 Hrozně se těším na díl, kdy začne Tom Billa kazit 😀 Pokud k tomu teda dojde 😉 Ááá..Tom už měl nějakou tu hříšnou myšlenku o Billovi, to se mi líbí! 😀
    A pořád mě fascinuje ten jejich vztah. Nebo kamrádství, či jak to mám popsat 🙂 Opravdu, jak hezky si rozumí a dokáží se k sobě přes veškeré rozdíly chovat hezky. Taky se mi líbí, že Bill Toma nijak nekritizuje nebo nesoudí 🙂
    Moc se těším na další díly! 🙂

  3. bille, protoze i kdyz tom mluvi o holkach je gay a ty se mu libis 😀
    oo dokazu si predstavit ty dva treba ve zpovednici, jak si to tam rozdavaji 😀 To by bylo dokonale .. 😀 az moc .. 😀
    tesim se na dalsi dil 😀

  4. Vsem moc dekuju za ohlasy. Mischulko tvoje komenty opravdu vzdy potesi 🙂

    [4]: ehm zpovednice…..:DDD priznavam barvu ze jsme o ni hodne hodne mluvili ale dej se nam pak vybarvil necekane jinak nez bylo v planu 😀 ovsem zpovednice samozrejme bude…jen neprozradim v jakem slova smyslu :DDD

  5. To je sladké 😀 Tom je potvora provokatérska a Bill je strašne roztomilý ako sa snaží byť úprimný.

  6. Tie Tomove otázky ma úplne bavia, on je tak milo zvedavý 😀 ale fakt na to že sa vidia prvýkrát v živote, tak je to celkom dosť úprimná konverzácia 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics