Moje krásná učitelka 4.

autor: LilKatie & S

BILL

Fakt jsem rád, že jsem se zbavil a zbavím na víkend ženské kůže. Není to nic pro mě, možná že jsem gay, ale být ženská bych nechtěl ani náhodou.

Kluci mě vyzvedli, jedeme Justinovým autem.

„Teda, Bille, tobě to fakt sekne!“ pochválil mě Jay.
„Díky,“ pousmál jsem se. Tak ještě aby ne, jsem sexy, ale dnes jsem do černé barvy, černé tílko, šedé kalhoty… jsem kus.

„Myslíte, že někoho sbalíme?“ zeptal jsem se a koketně zamával na jednoho kluka z okýnka.

„Ty možná…“ přikývl Jay a protáhl si ztuhlý krk. „Protože ty ať jdeš kamkoliv, tak po tobě každej vejrá…“
„Mimochodem, co ta nová práce?“ vyptával se Justin.
„No… Jo, celkem to jde, řekl bych…“ pousmál jsem se nejistě a hodil si do pusy žvýkačku. Auto zastavilo před klubem a chlapci vylezli ven, jejich oblíbený klub „Anaconda“ měl před sebou dlouhou frontu, no jistě, jak jinak.


„Tak kdopak si dá dneska BillaCondu, co?“ drkl do mě Jay, když jsem vylézal z auta.
„Drž hubu,“ zasmál jsem se. Je tu šukací koutek, jako to bylo v tom gay seriálu. Jak se jen jmenoval? Ask něco.
„Hele, nepopři, že si tu nikdy nezapícháš, to bys lhal kámošovi!“
„Vždycky ne, občas,“ kdyby tak věděli, že moje zmiznutí pro údajný sex znamená depkařit na záchodě.
„Jo občas, jo počkej, no jo, jen jednou, co jsme tu byli, se ti nezadařilo!“ rozesmál se Jay, když jsme si stoupli na konec fronty. Hned vedle našeho gay klubu byl normální bar, teda… pajzl to byl. Nalévali tam i nezletilým, a proto tam chodilo tolik lidí, dokonce i absinth, kterej je u nás zakázanej, se tam lil proudem.

TOM

Dojeli jsme k našemu milovaného klubu, který byl na černé listině všech zdejších klubů, hrozila mu zavíračka, to prej proto, že sem poldové až často dělali zátahy, ale nám to bylo už u prdele. Bylo nám přece už osmnáct. Devatenáct, dokonce! No tak, pánové, nemuseli jsme se ničeho bát. Stáli jsme ve frontě asi čtvrt hodiny, vůbec nepostupovala, svině jedna. A já jsem čuměl, kde co lítá, u toho si pokuřoval jednu cigaretu a společně s Andym a Georgem jsme pomlouvali ty kluky, co čekali ve frontě do Anakondy. Vážně jste někdy někdo slyšel gayštější název pro klub? To to tady mohli rovnou pojmenovat U duhovýho jednorožce. Proboha.

„Bože, vidíš ty buzny?“ zahučel mi Geo do ucha a ukázal na jednoho blonďáka v růžovém tílku, latexových fosforově zelených kalhotách a vysokých bílých jehlách.
„Vidím, chce se mi blít,“ vážně se mi zvedá žaludek.

Střetnu se s očima jednoho chlapa, co stojí vedle toho buzeranta. No tohle bude buzna taky, ale vypadá celkem normálně. Zamračím se, protože se na mě dívá moc dlouho. Potom do něj drkne nějaký třetí teplouš, co je nejspíš dvojče toho příšerného strašidla, vypadá úplně stejně jen jiné barvy oblečení. „Fakt jdu blejt.“

Fronta trochu postoupila. A já si všiml chlapíka převlečenýho za my little pony. Panebože co jsem komu udělal, že tohle musím vidět???! Nejsem homofóbní nebo tak, gayové mi nevaděj, když se neoblíkaj takhle a nedávaj to tak šíleně najevo! Ale Georg, to byl homofób jak svině, byl i v nějakým spolku či co.
Něco jako sekta, fakt dost brutální spolek.

„Nebaví mě to, kdyby tu byly aspoň nějaké kočky, woow, třeba jako tamhleta!“ ukážu na jednu.
„Huustý!“
„Yeah!“ fakt kunda, poločíňanka či co, ale celkem černá, zelený vlasy, růžový šaty, ale sexy kočka! „Ale ta její prdel je dost velká.“

Andreas ale čuměl jinam, naprosto jinam, fakt totálně NAPROSTO jinam do zakázanýho území!!! Netrvalo dlouho a my jsme se dostali do klubu, jenže bez Andrease, kterej byl někde… bůhvíkde.

BILL

„Mě to tu nebaví…“ zabručel jsem nespokojeně už asi po sto desátý a založil ruce na hrudníku. „Je to trapný, fakt musíme pořád tak dlouho čekat? Chodíme sem pořád, to nám nemůžou dát nějakou kartičku pro rychlejší vstup?“ rozčiloval jsem se, ale Justin mě zpražil pohledem.
„To mi povídej… Jenže dneska je tu speciální noc, proč myslíš, že jsme se ohákli jak drag královny, hmmm?“ nakrčil pečlivě vytrhané obočí. Justin byl zatraceně sexy chlap, jak už jsem říkal, a v tomhle opravdu vypadal dost směšně. Ke mně se ale nějak nedoneslo, že se má jít takhle, takže… jo. Měl jsem na sobě jen to, co jsem nosil ven obvykle. Ani boty na podpatku jsem si nevzal. Cítil jsem se tam jak slon mezi motýlkama na louce. Pff…

Ale pak moje oko zachytilo něco, někoho, koho bych tu opravdu nečekal. Na deset metrů maximálně od nás ve frontě do toho klubu stáli ty kluci od nás ze školy, moji žáci! No do prdele, snad mě nepoznají… Nekoukej tam, Bille, hlavně se tam nekoukej… Jenže jsem se koukal. Jsem idiot.

A připadal jsem si ještě jako větší idiot, když jsem viděl, jak jeden ten blonďatý kouká zpátky.

A zrovna ten, který se mi líbí! Sakra kurva do prdele!
Musel jsem si zapálit, vážně jo, a málem jsem nadskočil jako cikáda nebo kobylka luční, když do mě NĚKDO drknul a ten někdo byl on.

„Ahoj, jen… nemáš voheň?“

Otočil jsem se. Říct ne by bylo asi dost stupidní, když mě musel vidět, jak si zapaluju. „J-jo, jasně…“ usmál jsem se nejistě a podal mu svůj zapalovač. „Mám…“ kývnul jsem. Cítil jsem, jak si ho kluci měří pohledem.
„Díky, to víš, ti debilové od nás nekouří,“ ušklíbl se.
„Aha,“ pokývám hlavou, kecá, ve škole mi Tom zapaloval. To je signál!!! Líbím se mu.

„Celkem nuda čekat, co?“ prohodil jsem.
„No, tak trochu, ale kámoši se do clubu dostali. Možná bych měl jít za nimi.“
„Bille, už sis našel píchače?“
„Drž hubu, Jayi!“

Doufám, že to ten kluk nepostřehl, když se díval za svými spolužáky.
„No… to už je asi nedoženu… počkám až se to nějak uvolní, za hodinku tu už taková fronta nebude…“ přemýšlel nahlas.

Pousmál jsem se a udělal to, k čemu tohle asi zřejmě směřovalo. „No tak můžeš jít na tu hodinku s námi, ne?“ promnul jsem si rty. „Abys tu nestál venku… Není zrovna teplo…“ a to jsme měl tílko? Jo, super argument, Bille.

„Ale je zajímavé, že tu jsi takhle nalehko,“ zasmál se a přejel mi prstem po prsních svalech. To mi nedělej!!
„Jsem otužilý,“ zazubil jsem se a ti dva momentální idioti vzali roha a nějakým zázrakem proklouzli do Anakondy dřív než ostatní ve frontě.
Zmrdi!!!

Byl jsem otužilý, ale stejně jsem měl trochu husí kůži, takže moje prsní svaly musely teď pod tílkem vypadat spíš jako kuřecí prsíčka těsně před znásilněním tím bílo vlasým chlápkem z KFC.
„Otužilý?“ zasmál se a já jen kýval. „To je… jsi gay, hm?“
Co tohle bylo za otázku? Znovu jsem přikývnul. „No jo, jsem, jinak bych asi nechodil do Anakondy, ne?“

„No, nejspíš, ale… nejsi… nevypadáš tak nějak… zvláštně jak ostatní,“ rozhlédl se kolem.
„Oh, jo tak,“ mávl jsem rukou a rozesmál se jak hyena. „Dnes tu je nějaká akce, abys vypadal co nejvíc teple, jenže já to nevěděl.“
„Možná to je dobře,“ sledoval mou opiercovanou stojící bradavku.
„Proč? Líbím se ti? Jsi taky gay?“ Bille, ty nejsi jen gay, ty seš hovado, co balí svoje žáky!!!
„Jsem bi, myslím, nebo já nevím, nepřemýšlel jsem o tom, ale líbíš se mi a moji kámoši jsou kuřáci, přišel jsem proto, abych měl nějaký důvod.“
„Oh, děkuji za upřímnost,“ to je tak super kluk!!! Já ho chci!
„Není zač…“ pousmál se a dal si ruce do kapes. Kdyby tak věděl…

TOM

„Tohle není prdel, kde je Andreas?“ mračil se Georg.
„Myslím, že když mluvíš o těch prdelích… za A, je podle mého v království prdelí vedle v klubu… a za B, já se poroučím za tou prdelí z venku, tak se měj, borče…“ hodil jsem do sebe panáka vodky a vydal se najít tu krasotinku zvenku. Opravdu kunda. Až na ty zelený vlasy, ty se mi nelíbily, to bylo jako vodník. A z těch mám od malička hrůzu.

Kde jen může ta rákosnice být? Jak ji tu mám hledat? Třeba šla úplně jinam. Třeba šla do toho teploušskýho pajzlu. Super. Tom a akce hledání zelenovlasé krásky. Přísahám, že tu ohnu, hned několikrát. Chci ji sbalit! Aspoň na měsíc nebo dva anebo třeba tři. Víte, nebaví mě totiž neustále hledat nějakou holku, abych mohl zasunout.

Nakonec jsem ji našel u baru, no super, nahodím svůj veleslavnej polo úsměv, poupravím čepici na hlavě a jde se na to, pánové. Bůh sexu přichází. Došel jsem k ní a položil jí ruku na rameno…

BILL

„Co se to tam děje?“ nakrčil jsem čelo, když jsem slyšel nějakou hádku asi metr před námi.

„Huh, nevím,“ řekl Jay a Justin se mu podíval přes rameno. Seděl mu totiž na klíně.
„Vypadá to jako hádka,“ zopakoval jsem.
„To je hádka, zlatíčko,“ řekl Justin, a najednou leží jeden na zemi.
„Oh bože, teď bude bitka!“ ups! Připlácl jsem si prsty na pusu a kolem kluka křehké postavy se shrnulo asi deset chlapů, hovno!!! Jedenáct!!! Začali do něj kopat!

„Buzerante hnusnej!!“
„Teplouši vykleštěný!“
„Chcípněte na aids, kokoti!!!“

A vyhazovači nikde, co to jako mělo být? Nějaká debilní apokalypsa???! Opravdu jsem se bál, tak jsem jen chytnul Andrease za ruku a rychle jsem ho táhnul na záchody, kde jsem nás zamknul, sem si snad nikdo nedovolí. Ale slyšeli jsme všechno…

„Zmrdi zajebaný! Teploušové!!!“

Povzdychl jsem si. „Většinou je tu klid…“ pousmál jsem se na blonďáka nejistě.

Dveře klubu se rozrazily, tříštilo se sklo. Vpadlo sem dalších deset chlapů!!!

Jenže ten Andy se zatvářil celkem divně.
„Tady a klid? No, nevím, znám hodně lidí, co nenávidí tohle místo, divím se, že sem nevtrhli dřív.“
Nechápavě jsem se na něj podíval. „Cože? Kdo nás nenávidí?“ nechápal jsem, o čem to mluví.
„Znám jeden gang, co nenávidí gaye,“ prozradil mi a mně naskočila husí kůže.
„Cože??“ zamrkal jsem na něj a neskrýval zděšení. „Myslíš… že… že to jsou oni?? Proboha… kdo tohle může dělat?“
„Jen kreténi,“ ujistil se, že je zavřeno. „Pojď radši do kabinky, zamkneme se tam,“ a odtáhl mě na záchodky přímo mezi hajzly.

„Bojím se! Zabijou mě!“
„Ššš, neboj,“ vzal mě kolem ramen a objal. Začal jsem panikařit. Co když je s nimi?!!

Co když mě tady teď zabije?!! Všiml si mého zděšení a paniky, ale rozhodl se mě uklidnit poněkud jinak, než jsem čekal. Přitiskl se mi na rty.
„Uhm, A-An-Ah,“ podlomila se mi kolena, až mě musel zachytit.
„Neboj,“ šeptl a ukazováčkem mi přejel po rtech. Přejel mi mráz po zádech.
Trvalo mi značnou chvíli, než mi došlo, že je to… že se líbám s jedním z mých žáků!

„Andreasi, já… Já nemůžu…“ vrtěl jsem jen hlavou, ale pravdu říct nemohl.

„Proč bys nemohl? Já… nelíbím se ti?“ odtáhl se dotčeně a viděl jsem v něm kus dítěte.
„Nenene, to ne!“ popadl jsem ho za tváře a byl bezradný. Sám nevím proč. „Jen… jsem starší,“ plácnul jsem první blbost, co mě napadla.
„Nezájem,“ znovu mě políbil. „Líbíš se mi, prosím,“ prosil, o co prosil?! Nemohl jsem mít sex na záchodě, byl jsem vystrašený panic. V mém věku. Hrůza.
Bille, jak zoufalý jsi, abys řekl ano?? „O to nejde… já jen…“
„Máš někoho?“ zásah, moje záchrana!!!
Horlivě jsem přikývl.
„Oh,“ odtáhl se ode mě, jako kdybych pálil a promnul si obličej. „Proč? Proč kurva musím mít vždycky smůlu? Proč sakra?! Pokaždé najdu někoho, o koho bych stál a nemůžu ho mít,“ ani se mi nepodíval do tváře, a než jsem stačil reagovat, utekl.

Možná to nebyla ta nejlepší výmluva… nechtěl jsem mu ublížit.

autor: LilKatie & S

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Moje krásná učitelka 4.

  1. yaay to bylo roztomilý *o* ale nevim proč, tak mam strach, že s tim gangem ještě něco bude 🙁 nooo těším se na další 🙂 už teď to čekání bylo neúnosný!

  2. Protoze se ti Bille libil Tom, ale preci mu to nepriznas ze jo 😀 vsichni to vime .. no tesim se do skoly az pujdou 😀

  3. Aspon ze Tom neni takovy homofob jako Georg :D Tak jako tak by to musel zmenit :D Je mi lito Andyho, ale Bill patri Tomovi, takze se s tim bude muset smirit. Tesim se na dalsi dilek :) Skoda, ze pribyvaji jen v pondeli, to cekani je hrozne dlouhe :/ napsal:

    Aspon ze Tom neni takovy homofob jako Georg 😀 Tak jako tak by to musel zmenit 😀 Je mi lito Andyho, ale Bill patri Tomovi, takze se s tim bude muset smirit.
    Tesim se na dalsi dilek 🙂 Skoda, ze pribyvaji jen v pondeli, to cekani je hrozne dlouhe :/

  4. Nádhera! Já jsem jenom žasla, jak skvěle jsi to napsala. Je to skvělý, tahle povídka se mi opravdu líbí, je luxusní a těším se na další díl 🙂

  5. Achjo, mě je Andyho líto 😀 Bill se na to měl vyprdnout a začít s Andym chodit 😀 😀 Ještě když se mu tak líbí a sám říkal, že ho chce! 😀 Ikdyž na druhou stranu zase chápu jeho odůvodnění, že je Andy jeho žák 😀
    No jsem opravdu zvědavá, jak bude tohle dál pokračovat 🙂
    Děkuji za další díl 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics