Never give up 12.

číst celé: http://bit.ly/10PHmgZ



autor: MajKy

Lidé se mění, vzpomínky zůstávají a je jenom na tobě, jakou podobu budou mít.

Tom se zvedl a začal uklízet desinfekci a ostatní věci, se kterýma před chvílí ošetřoval Billa. Nevšiml si ani toho, že se mu vyhrnul rukáv, a Bill uviděl něco, co mu vyrazilo dech.

„Brácho…?“

„C- cože?“ Tomovi nedocházel význam toho slova. Bill seděl a zíral na jeho zápěstí, které „zdobily“ jizvy ve tvaru písmen BB. Tom si až po chvíli uvědomil, na co Bill zírá, a rychle si ruku začal zakrývat.

„Nee, počkej,“ zatrhl mu to Bill. To na něj nechápavě zíral. „J-já mám taky,“ začal rychle vyhrnovat rukávy své černé mikiny.

Spojily své pohledy a začali odříkávat.

Bloody Brothers.
Forever will be by your side
Help you in every time..

Zůstali na sebe zírat.

„K-kde je Chriss?“ dostal ze sebe vzrušeným hlasem Bill.
„Ty znáš Chrisse?“ zeptal se udiveně Tom, i když odpověď byla jednoznačná.

FLASHBACK

„No táák, Billi, neboj se, nebude to bolet,“ pohladil tehdy ještě 14tiletého kamaráda po tváři.

„Ale ty víš, že nesnáším krev a vůbec…“ snažil se říct klidným vyrovnaným hlasem, ale znělo to spíš jako vyděšené štěně. Chtěl to. Chriss byl jeho nejlepší kamarád, a toto mělo být něco jako imaginární pouto, co je mělo spojovat.
„Neboj, důvěřuj mi,“ podíval se mu do oči svýma pomněnkovýma a opatrně se s nožem přibližoval k jeho zápěstí. „Můžu?“
„Dělej,“ kníkl Bill a ucítil ledové ostří na své kůži. Ucítil tlak a potom pálení. Zatnul zuby.

„Ták a teď já,“ Chriss se řízl také do své ruky. Jejich zkrvavené ruce se spojily a krev každého z nich se vléval do žil toho druhého.

„Tak a teď jsme navždy spojeni,“ usmál se na Billa a ovázal mu ruku. „BB= Bloody Brothers,“ pamatuj, Bille. Teď už vlastně bílý bratře. Oba dva se rozesmáli…

END OF FLASHBACK

Za pár měsíců na to se Chriss s rodinou odstěhoval na druhý konec Německa a Bill tak ztratil svého jediného přítele a spojence. Člověka, který mu nadevše věřil a podporoval ho ve všech rozhodnutích. Pro Billa to byla tehdy velká rána. Myslel si, že ho už nikdy neuvidí, a teď potkal někoho, kdo má stejný znak, což je znamení, že mu Bill může také důvěřovat.

„No víš… myslím, že se ti nebude moc líbit, co dělá.“ Ale Bill jako by ho neposlouchal. Seděl s očima vypoulenýma a netrpělivě pozoroval Toma. Bylo mu to jedno, i kdyby byl masový vrah, tak by mu to bylo jedno. Netušil, že to přirovnání nemá daleko od skutečnosti.

Tom na tom nebyl o moc líp, od Chrisse toho o něm slyšel spoustu. A nedokázal pochopit, že zrovna tohle je ten veselý kluk. Představoval si ho totiž úplně jinak. Ale jak se říká, lidi se mění.

Byl omámen vidinou svého znovunalezeného přítele, že zapomněl snad i na všechny svoje problémy.

„Bille?“ luskl mu před obličejem Tom, když si všiml, že zírá do blba a jenom se uculuje. „Jsi v pořádku?“

„Kde je?“ zachraptil černovlásek a musel si odkašlat.

„On… no víš. On je šéf toho klubu, kde pracuju…“ skousl si ret a pozoroval jeho reakci. Bill vyvalil oči ještě víc, Tom si myslel, že mu musí každou chvíli vypadnout z důlku.
„V-v tom bordelu???“
„To není tak úplně bordel, je to spíš takovej klub… sex klub.“ Snažil se mu vysvětlit a při tom se trošku začervenal. Nastávalo se mu to často. Sex byl jeho denní chléb a člověk by řekl, že se nebude stydět o tom otevřeně mluvit na veřejnosti. Ale v Billově přítomnosti si připadal vážně nesvůj.

„Chci ho vidět!!“ rozkázal Bill a konečně se odhodlal vstát z gauče. Trošku se mu zamotala hlava. Ale Tom ho ihned pohotově chytil do své náruče a ihned ho zatlačil zpátky do pohovky.

„V tomhle stavu nikam,“ rozkázal mu a vyznělo to mnohem přísněji, než chtěl. Bill na něj jenom pobaveně mrkl a ohrnul ret.

„Ano, mami,“ odfrkl ironicky. Tom koukal do jeho psích očí.

„No tak dobře vezmu tě za ním,“ prolomil po chvíli ticho. Bill ho celou dobu probodával pohledem. Věděl, že to zabere. Vždycky to zabralo.

Bill se usmál a vběhl do předsíně pro bundu. Zastavilo ho však zachrastění klíčů. Andy. Úplně na něj zapomněl…

„A-ahoj Andy,“ řekl a objal ho. Roztřeseně se ohlížel přes rameno a i slepý by poznal, že byl poněkud rozhozený.

„Děje se něco? Dusíš mě, Bille…“ odtáhl se od něj blonďák a koukal na něj. Najednou mu vyskočilo srdce až do krku. Kdyby ho Bill nedržel pořád ve svém náručí, tak by se nejspíš zhroutil.
„C-co se stalo,“ zíral na něj a čekal na odpověď, Bill jenom sklopil hlavu.

Měl strach.

„Ehm…“ odkašlala si Tom, který tuto scénu celou zpovzdálí sledoval. Nevěděl proč, ale Andymu záviděl. „Asi už bych měl jít…“ špitl téměř neslyšně a natahoval se pro bundu v předsíni.

„A ty jsi?“ zeptal se Andy ne moc zdvořile. Měl za to, že je Bill tak moc zřízený jenom kvůli němu.

„Andy, to je Tom,“ řekl s úsměvem. Snažil se vyhrocenou situaci nějak vysvětlit. Oba tam naproti sobě stáli jako dva rozzuření býci, kteří se chystají každou chvíli zaútočit.

„Tome, to je Andy, můj přítel,“ do slova přítel dal více důrazu, než bylo nutné.
„Oh… jistě, těší mě,“ řekl a podal Andymu ruku.

***

Byla to hodina, co Tom odešel, a Bill seděl zkroucený v křesle a nechal se Andym hladit po vlasech. Už věděl všechno o tom, co se stalo. Bylo mu trochu líto, že nebyl tím prvním, komu se Bill svěřil, ale snažil se to chápat.

„Co s námi bude?“ šeptl mu do ucha, a hned ho na něj políbil. Černovlásek jenom nakrčil nos a zívl.

„Já nevím,“ špitl smutně. „Víš, napadlo mě… co kdybych šel zítra za Chrissem… dlouho jsem ho neviděl.“
„S Tomem?“ zeptal se blonďák. Nevěděl, co si má o tom hoperovi myslet. Jedna jeho polovina mu chtěla důvěřovat, ale ta druhá to nedokázala, protože ji svíral velký strach o Billa.
„Hm…“ černovlásek na něj upřel pohled a čekal na odpověď. Popravdě nevěděl, co má čekat. Ano, bál se. V hloubi duše snad i doufal, že už mu dá Miller pokoj. Ale tenký hlásek mu pořád šeptal, ať ujede co nejdál a nikdy se sem nevrací. Asi pud sebezáchovy nebo snad varování? Kdo ví.

„Dobře, ale pojedu tam s tebou já, ano? Rád bych Chrisse taky poznal osobně.“

Bill jenom spokojeně zamručel na souhlas a pomalu se začal nořit do říše snů.

autor: MajKy

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Never give up 12.

  1. jééé no tak těším se na to až se Bill sejde s Chrissem….a taky na to až se Tom zamiluje do Billa….:)

  2. Jo takže takhle to je! 😀 A já už jsem si myslela, že to jsou dvojčata 😀 A oni měli přitom společního kamaráda a takhle se s ním ´spojili´ 😉
    Jinak jde vidět, že Andy začíná žárlit a mít strach, aby mu Tom Billa neodvedl. Což se teda nedivím, ale hezky mě to štve! 😀 Nechtěla jsem, aby šel s Billem za Chrisem, vlastně ani nevím proč 😀
    Děkuji za další díl :))

  3. No ja jsem si taky myslela, ze Bill s Tomem jsou opravdovi bratri, nejspis jsi to udelala schvalne, co? 😀 A myslim, ze Tom uz se do Billa zamiloval ^^ Nic proti Andymu, ale Tom je Tom 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics