Change of lifestyle 19.

číst celé: http://bit.ly/12a7qVS

autor: Muckátko :o*


Dnešní školní den byl pro Billa a Noelle nejnáročnější. Museli vstávat brzy a byli ve škole poctivě celý den až do dvou hodin. Oba si už zvykli na poněkud volnější rozvrh, na rozdíl od střední školy, a tak jim pravidelná výuka vadila. Bill chodil po škole jako každý den s tím rozdílem, že byl tentokrát sám. V učebnách si pokaždé sedl na úplně jiné místo, než byl zvyklý sedávat s Noelle. Nebrečel. Bylo mu to jedno.

Zato Noelle se cítila, jako by jí někdo vyrval všechny vnitřnosti z těla. Dívala se na Billa skleslým pohledem, ale žádné reakce se nedočkala. Strávila předešlé dva dny přemýšlením, a jediné, co si teď přála, bylo Billa někde odchytit, aby si s ním mohla promluvit, a vše urovnat. Musela to být ona, protože svého kamaráda dobře znala. On se málokdy omlouval. Vždycky to udělal tak, že na vině skončil tak jako tak ten, se kterým se dostal do konfliktu, ale tentokrát musela uznat, že Bill žádnou vinu nenese. To ona.

*

Tom měl tolik možností, co by mohl dělat, ale on ne a ne se zabavit. Před pár minutami dokončil papírování do práce a teď chodil od ničeho k ničemu. Chtěl vzít ven i psa, ale ten na cinkání vodítka nereagoval. Ležel ve svém pelechu a podřimoval.

„Ty se jako dneska hodláš jen válet?“ podíval se na strakaté zvíře, které se jen zavrtělo, ale zůstávalo ležet. „To jsem si mohl myslet. Zrovna když jsem ochotný s tebou strávit venku celý den. Počkej, až ty budeš něco chtít!“ hodil po psím miláčkovi dotčený pohled.
Přešel k baru, který měl v hale, a otevřel dvířka. Naskytl se mu pohled na poměrně bohatou sbírku tvrdého i lehkého alkoholu všemožných druhů, značek i cen. Sáhl po prvním a bar zavřel. Posadil se na pohovku a natáhl se pro mobil, který stále ležel odhozený na pohovce. Otevřel seznam čísel, které používal poměrně často a u kterých znal i jména majitelek. Palcem začal sjíždět po jednotlivých číslech.
„Moc řve, moc nudná, moc projetá, moc mluví, děsně vychrtlá, příšerně navoněná, příšerně zmalovaná… hmmm… tudy cesta asi tentokrát nepovede,“ odfrkl si a odhodil mobil na stůl. Přitáhl si flašku se zlatavým obsahem a chystal se ji otevřít. Zarazil se a zadíval se na etiketu.
„Vážně, Kaulitzi? Chceš chlastat už takhle z rána?“ pohazoval si alkoholem v ruce a nakonec jej postavil na skleněný stůl, který měl před sebou. Zíral před sebe a kousal si ret.
„Uch! Seru na to,“ zamumlal a vstal. Popadl věci, které potřeboval, a zmizel z bytu.

*

Přednáška končila zhruba za patnáct minut a další začínala až za půl hodiny, jelikož se vyučující omlouvala, že musí nutně odejít z katedry. Noelle sledovala Billova shrbená záda a jeho ruku, jak ledabyle zapisuje poznámky do svého sešitu. Rozhodla se, že si jej po hodině odchytne a promluví si s ním.

Vyučující konečně ukončil hodinu. Než si však Noelle stihla sbalit všechny věci, které měla po dobu přednášky roztahané po lavici, zmizel Bill z učebny.

„Kruci!“ zaklela a za běhu rvala do černé tašky diář a pití. Zapla zip a na chodbě se rozhlédla. Billa ale nikde neviděla. Buď šel do auly se posadit ke stolům, nebo šel do přízemí pro čaj do automatu, nebo odešel ze školy, ale to se Noelle moc nezdálo, protože za půl hodiny se nedalo nikam daleko dojít, aniž by nepřišel pozdě na další hodinu. Aula zklamala, a tak sbíhala schody do přízemí. Zůstala však zaraženě stát. Před sebou měla ještě několik schodů, které už ale nesešla. Sledovala Billa, jak dopíjí zbytek svého čaje a plastový kelímek hází do koše. Opodál stál muž s hnědými vlasy a ležérně se opíral o zeď. Bill se otočil a zarazil se, když muže spatřil. Nevěděla, jak se Bill tváří, zato ale zaregistrovala mužův letmý úsměv, který přelétl přes jeho rty. Bill sklopil hlavu a zamířil na pánské záchody na konci chodby, kam mnoho studentů nechodilo, protože to bylo daleko od učeben. Muž se odpíchl od zdi a houpavou chůzí zmizel Noelle z očí. Noelle se chytila za břicho a vrátila se zpátky do patra. Bylo jí silně nevolno.

Bill nemusel čekat dlouho. Dveře se otevřely chvíli po tom, co je on sám zavřel. Chtěl se opatrně otočit, ale to mu nebylo umožněno. Silné paže zezadu objaly jeho tělo a natlačily jej do jedné z kabinek, která byla o malinko větší než ty ostatní. Bill upustil svoji tašku na zem a uslyšel přibouchnutí dveří a cvaknutí západky. Poté byl otočen a uvězněn mezi vykachličkovanou zdí a druhým tělem. Čekal tvrdý polibek, ale ten se nekonal. Zadíval se do mužových očí, které pozorně přejížděly po chlapcově jemné tváři, jako by se snažily najít byť jen sebemenší nedokonalost. Neúspěšně. Billovi se z toho pohledu zadrhával dech v krku. Na sucho polykal a čekal, co bude. Měl jen půl hodiny a věděl, jak to s mužem chodí. Za půl hodiny by mohl být maximálně tak bez oblečení, za to ale pekelně vzrušený.

Tom pustil pravou rukou chlapcův levý bok a pohladil jej po tváři, prohrabujíc jeho blonďaté vlasy. Přiložil dlaň na místo mezi blonďákovým ramenem a krkem a rty se přitiskl k jeho. Spokojeně se zachvěl, když ucítil okamžitou odezvu. Cumlal a sál mladíkův ret a levou rukou si jej tiskl ke svému tělu. Bill se malinko zamračil, když neucítil dobyvačný jazyk. Tomova ruka se přesunula na stranu labutího krku a teprve pak vpustil svůj jazyk do druhých úst.

„Chmmm…,“ mňouknul Bill jemně do mužových úst a měl tendenci se chytit za břicho, jak jej zničehonic začalo bolet u žaludku. Přesunul ruce na mužova široká ramena a jen matně cítil, jak ruka, která byla doteď přitisknutá k jeho krku, sjíždí po jeho těle dolů a společně s druhou rukou se dobývá pod Billovu mikinu a tričko. V hrudi mu probublal spokojený vzdech a jeho tělo se samovolně propnulo do doteku. Naskočila mu husí kůže, když si uvědomoval mužovy chladné dlaně na své horké kůži.

Tom sjel ústy přes koutek chlapcova rtu, přes bradu až na krk, kde poctivě laskal místečka od ohryzku až k ušnímu lalůčku. Bill zaklonil hlavu a dlaň přitiskl muži na týl, nevědomky tlačíc jeho rty ke svému krku. Hlasitě vydechl, když Tomův jazyk silně zatlačil na jeho krční tepnu, a dlaň, mizící z jeho plochého bříška, poprvé promnula jeho pomalu se probouzející klín.

„Ooohhh!“ zasténal tiše, když se prsty přes látku kalhot snažily omotat kolem jeho penisu. Zmateně zamrkal, když uslyšel ránu, jak muž poslepu nohou zaklapl víko od záchodu, a Billovo tělo bylo odmrštěno od zdi. Muž jej uchopil za boky, otočil si jej zády k sobě a posadil si jej na klín hned na to, co se sám posadil na zavřený záchod. Přitiskl levou dlaň zpět na mladíkovo horké bříško a prsty stiskl jeho krk. Ústa vrátil pod ušní lalůček a hladil to místečko jazykem. Bill se chvěl, když se neposedná ruka, která doteď přejížděla po jeho bříšku a hrudníku, přesunula k zapínání kalhot a rychle rozepínala dva knoflíky a zip.

Ve chvíli, kdy Tom uslyšel bouchnutí dveří od pánských záchodů, přitiskl dlaň k blonďáčkovým ústům a dlaní zajel pod jeho kalhoty i spodní prádlo, a tvrdě stisknul celý klín.

„Mmmm!“ vzepjal Bill celé své tělo a tlumeně zasténal do mužovy ruky. Tom věděl, že ačkoli byly dveře zavřené, tenhle chlapcův výkřik by byl slyšet až ven. Usmál se, když se Billovo tělo znovu opřelo o jeho hruď a tvář se natočila k jeho. Nedbale mnul jeho vzrušený klín a ústy zaútočil na ty jeho. Bill zahýbal jazykem a rozrušeně bojoval o dominanci. Neušel mu mužův úsměv, který cítil na svých rtech. Trhl sebou, když ruka zajela hluboko do jeho klína a poslední článek prostředníčku se otřel o Billův vstup. Vzrušení projelo Billovým tělem a on instinktivně tlačil kolena k sobě, aby získal chviličku klidu.
„Ts ts ts ts,“ zamlaskal Tom nespokojeně a méně zaměstnanou rukou roztáhl štíhlá stehna zpět do stran. Bill hodil hlavou dozadu a nechal ji bezvládně ležet na mužově rameni. Ústa měl doširoka rozevřená, bojujíc o dech, a oči skoro černé. Tom se usmál a pokládal motýlí polibky na hranu blonďáčkovy čelisti.

Bill skoro šílel. Hrubost, s jakou se ho dotýkala ruka na jeho intimních místech, a něžnost, s jakou mu byly věnovány polibky, jej doháněla k šílenství. Tom si uvědomoval nepohodlí, které mu přinášelo natáhnuté oblečení, a tak na chvíli poskytl mladíkovi klid, zatímco mu stáhl úzké kalhoty tak, aby je nestáhl úplně, ale zároveň tak, aby mohl ten kluk pohodlně roztáhnout nohy od sebe. Jeho spodní prádlo bylo naštěstí pohodlné a dobře se přizpůsobilo pohybům. Tom přitiskl obě paže ze stran k hubenému tělu. Levou rukou sjel hluboko do spodního prádla, aby mohl prsty třít vstup do Billova těla, zatímco pravou dlaň propašoval o kousek výše, aby mohl třít a hladit jeho tvrdý penis a napjatá varlata.

„Mmm… ahhh… ach…,“ házel sebou Bill, když se mu dostávalo tolika skvostné péče. Zatínal prsty levé ruky ze strany do mužova stehna, zatímco ta pravá tahala za jeho dlouhé blonďaté vlasy. Tom natočil hlavu a jazykem našel chlapcovo ouško. Bill se zachvěl a propnul tělo. Tom propustil ze sevření varlata, a konečně omotal prsty kolem tvrdého penisu.
„Aaaaaaach!“ zasténal Bill napůl úlevně a napůl vyčerpaně. Nebyl si jistý, co zrovna v ten moment ucítil. Na nějaké něžnosti už nebylo místo. Tom pevně stiskl dlaň a začal jí pohybovat nahoru a dolů, nepřestávajíc třít úzký kroužek svalů.

Bill vyprostil ruku ze svých vlasů a přitisknul ji k mužově zadní straně krku. Nakláněl hlavu podle toho, kde se zrovna nacházela mužova ústa a jazyk, a modlil se, aby ho horké mokré polibky, které byly věnovány jeho uchu, nepřipravily o rozum. Začal se trhaně nadechovat a vzpínat tělo, takže Tom poznal, že vrchol přijde velice brzy. Natáhl se, aby později utišil polibkem vrcholný výkřik. Mladíkova záda se odlepila od Tomovy hrudi a jeho prsty stiskly jak Tomovo stehno, tak jeho krk. Tom zrychlil pohyby pravé ruky. Poslední kapkou pro Billa bylo, když se mužův prostředníček probojoval za hradbu svalů v jeho zadečku a zmizel hluboko v jeho těle. V tu chvíli byl jeho nejhlasitější výkřik ztlumen mužovými rty a do Billových očí vhrkly drobné slzy. Tom párkrát zakroužil prstem v chlapcově zadečku, a pak jej opatrně vytáhnul. Zpomalil pohyby své potřísněné dlaně na penisu a levou rukou hmátnul na levou stranu, odkud poslepu odmotával toaletní papír.

Bill pomalu sestupoval ze svého vrcholu. Jeho tělo se uvolňovalo ze slastné křeče a klesalo zpět na vypracovanou hruď. Mužovy rty přestaly líbat ty jeho a Billova hlava se natočila tváří k mužovu krku. Jeho ruce visely podél jeho těla dolů a jeho hruď se mocně zdvihala. Až teď si Bill uvědomil, že jej celou dobu do nejspodnější části zad tlačí milencovo tvrdé vzrušení. Byl ale příliš mimo z prožitého orgasmu, aby si dokázal dát dvě a dvě dohromady a něco s tím provést. Opřel unaveně čelo o mužův krk a cítil, jak se ne příliš jemný toaletní papír dotýká jeho pokožky, když se muž snažil zbavit jeho tělo známek vrcholu.

Tom se ujistil, že je chlapcovo bříško i klín čistý, a spokojeně sledoval, že na oblečení nezůstal žádný důkaz, co se na záchodech stalo. Otřel svoji dlaň a zmačkal papír do kuličky. Jemně se vyprostil zpod chlapcova těla a nechal jej sedět. Sklonil se k němu, políbil jej na horké čelo a spánek a vyšel z kabinky. Hodil zmuchlanou kuličku do koše a umyl si dlaně mýdlem. Moc dobře si uvědomoval svůj tvrdý napnutý klín a v tu chvíli děkoval bohu, že měl volné kalhoty, ačkoli byla chůze stále nepohodlná. Dlouhou dobu seděl ve svém autě a vydýchával se.

*

Bill si prsty prohrábl rozcuchané vlasy a narovnal se. Třesoucíma se rukama si upravil spodní prádlo, natáhl a zapnul si kalhoty a postavil se na vratké nohy. Cítil se slabý, ale uvolněný a spokojený. Otevřel dveře od kabinky, popadl tašku a došel k umyvadlu. Opláchl si zčervenalý obličej a utřel se do šedých papírových ubrousků. Párkrát se zhluboka nadechl a podíval se na mobil. Měl ještě čas do začátku hodiny, ale dveře se otevřely a dovnitř vplul nějaký student. Bill, ač se na to necítil, musel z toalet odejít. Nevěděl, jestli by vysvětlil, proč stojí uprostřed místnosti, je červený a zhluboka dýchá. Zamával si dlaněmi před obličejem, aby zahnal zrůžovění, a vyšel na chodbu. Sklopil tvář k zemi a vyšel po schodech do příslušného patra. Učebna už byla odemknutá. Nesnášel, když vešel do místnosti a všichni, co už seděli uvnitř, se na něj podívali. Vydechl a vešel mezi futra. Největší pozornosti se mu dostalo od Noelle. Poprvé za dnešek se jí podíval od očí a jasně v nich viděl, že Noelle ví, co se stalo. Nevěděl jak, ale byl si jistý, že mu vidí až do žaludku. Sklopil hlavu ještě níž a posadil se na volné místo. Měl by se kvůli Noelle cítit špatně, ale nemohl. To, co s tím mužem mezi sebou měli, ať se to jmenovalo jakkoli, mu připadalo jako ta nejsprávnější a nejpřirozenější věc, kterou teď mohl dělat. Nevzdá se toho jen proto, že se to někomu druhému nelíbí. Dokud to bude uspokojovat jeho, bude v tom pokračovat.

*

Tom si myslel, že se během cesty zpět uklidní, ale teď přišel do svého bytu a jeho klín se mu svojí vzpřímenou polohou smál do obličeje. Tom odhodil většinu svého oblečení na postel a vešel do koupelny. Nastavil si příjemnou teplotu vody, stáhl si spodní prádlo a zamračil se na svůj tvrdý klín. Vlezl do sprchy a chvíli se nechal smáčet litry vody. Nakonec se zapřel dlaní o kachličky a pravou rukou si sjel do klína. Stiskl svůj penis, který na dotek okamžitě zareagoval.

„Ohh!“ vydechl Tom, když se stiskl přesně, jak potřeboval. Tvrdě přejížděl dlaní tam a zpět a souhlasně mručel. „Kruci!“ zavrčel, když sebou jeho penis škubl. Tom si za zavřenými víčky vybavil toho kluka. Cítil, jak se pod jeho doteky chvěl, jak mu sténal do ucha, jak ho náruživě líbal, i to jak perfektně voněl. „Kurva.“ Pocítil náhlý pocit frustrace. Byl skoro na vrcholu a byl rozčílený, že ani nemůže sténat jeho jméno, protože nevěděl, jak se jmenuje. „Aaaahhh!“ zasténal vrcholně, když si k vrcholu dopomohl vzpomínkou, jak poprvé vnikal do jeho nedotčeného těla. Důkaz jeho vrcholu odplouval ze dna sprchového koutu společně s vodou a Tom se vydýchával.

O několik minut později ležel na své posteli. Vedle jeho těla ležel jeho pes, kterého pravou rukou ledabyle hladil po hřbetě, a levou ruku si složil pod hlavu. Přemýšlel. Představoval si, co by byla první věc, kterou by si řekli, kdyby na sebe poprvé promluvili. Možná by se pozdravili? Představili by se?

„Pane bože!“ uchechtl se Tom zoufale, když si uvědomil absurditu svých myšlenek. Třikrát spolu sdíleli něco intimního, a teprve pak by si měli říct, jak se vlastně jmenují? To bylo totálně na hlavu. Celá tahle situace byla totálně na palici a Tom si to dobře uvědomoval. Vlastně ani nevěděl, proč spolu nemluvili, pokud samozřejmě nepočítal vzdychání při sexu, což se mluvením vlastně ani nedá nazvat. Poprvé to bylo prostě kouzlo okamžiku, které se obešlo beze slov, ale podruhé? Stalo se z toho snad pravidlo? Tom si nebyl jistý, ale na jednu stranu mu to tak vyhovovalo. Bylo to anonymní. Možná, že kdyby na sebe promluvili a poznali se, mohl by si ten kluk myslet, že v tom Tom vidí něco víc než sex a zbytečně by se do celé věci zamíchaly city, a to Tom nemohl připustit. Znal se moc dobře a věděl, že city pro něj nikdy nic neznamenaly. Nechtěl hledat důvody, proč by to s tím klukem mělo být teď jinak.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Change of lifestyle 19.

  1. Oficiálně se přiznávám, že tuhle povídku miluju! Vlastně ani nevím, jak se to stalo..je tady spousta povídek, které mám moc ráda a na které se těším. Ale tahle povídka je jediná, na kterou vždycky netrpělivě čekám a když ji tu uvidím, tak se musím vždycky začít usmívat a hnedka si rozklikávám nový díl a kolikrát si jej čtu i dvakrát, třikrát po sobě 😀 Měla jsem tuhle povídku ráda od samého začátku, byla mi něčím strašně sympatická, každý nový díl se mi líbil, ale poslední dobou jsem si uvědomila, že je tahle povídka pro mě momentálně TOP všech rozepsaných povídek! 😉
    Ale k dnešnímu dílu 🙂 No, nevím, jak bude dál pokračovat přátelství mezi Billem a Noelle, po dnešním díle. Myslím, že Noelle bude těžko skousávat to, že ví, že si to Bill jenom před chvilkou rozdal s tím mužem, kterého vlastně nezná a kterého Noelle nejspíš nemá ráda. Napřed mě vážně potěšilo vědomí, že sama ví, že asi trochu přepískla a že se chtěla jít s Billem udobřit. Ale pak když si všimla Toma, tak jsem věděla, že je zle. Napřed jsem nevěděla, co bude dělat. Myslela jsem si, že buď se otočí a odejde a nebo rychle dožene Billa a bude se jej snažit nějak nenápadně od něj dostat 😀 A jsem ráda, že ta moje druhá možnost nevyšla, protože bych byla nerada, kdybych přišla o zážitek na záchodě. Takže jsem skutečně teď zvědavá na jejich kamarádství. Pochybuji, že by Bill udělal první krok – navíc, já být na jeho místě, tak ten první krok neudělám, protože vím, že to byla ona, kdo to přepískl. Bill hold začal žít teď jiný a vzrušující život než doposud. Noelle se s tím bude muset smířit a navíc si myslím, že by měla být i za Billa ráda. Celou dobu byl vždycky jenom doma a teď konečně začíná žít 😉 No a potom, co Noelle viděla, tak nevím, jestli bude mít v brzké době chuť si jít s Billem promluvit. Ale mrzí mě, že to teď mezi sebou mají takhle špatné. Upřímně doufám, že se jim to povede nějak spravit, protože mám Noelle moc ráda, je to děsně fajn kamarádka, až teda na ten její poslední výstup 😉
    No a k záchodové scéně vážně nemám co dodat. Četla jsem ji hnedka dvakrát po sobě. Strašně se mi líbí, jak dokážeš tyhle scény popisovat, úplně se do toho vžívám a všechno to vidím živě před očima. Od Tebe bych tyhle scény mohla číst stále dokolečka a vůbec by mě to neomrzelo! Pro mě za mě by klidně tahle povídka mohla být jenom o sexu mezi nima a vůbec by mi to nevadilo a na další díly bych se těšila stejně tak moc, jako teď. Vím, že někomu tenhle jejich vztah vyhovovat nemusí. Já osobně mám taky ráda, když se milují a nemůžou bez sebe být..ale u téhle povídky jsem ráda za to, jak to je. Je to pro mě taková ´novinka´ a moc se mi to líbí. Taky chápu, že by třeba i oba o sobě chtěli něco vědět, ale myslím, že se momentálně ocitli v takové situaci, kdy to může oboum přijít trapné se najednou z ničeho nic začít bavit, když jsou zvyklí na to, že se spolu jenom vyspí a konec. No, opravdu jsem zvědavá na další díl! Děsně mě zajímá, jak tohle bude dál pokračovat a kdy se Bill staví za Tomem 🙂 Já být na Billově místě, tak bych za Tomem možná jela hnedka po škole, protože bych si připadala, že mu musím ´splatit svůj dluh´ 😀 Jenomže si taky myslím, že to bude mít Bill teďka horší. Mamka ho určitě dost hlídá, i když to tak nevypadá, tak by se jej zase mohla vyptávat kde byl tak dlouho a tak.
    Jediné, co se mi moc nelíbí, jsou ty Tomovy blbé myšlenky, že je možná i dobře, že Billa nezná, protože do tohoto nechce zatahovat žádné city. Jenomže on si ten blbeček neuvědomuje, že už teď něco maličko k tomu blonďatému ďáblíkovi, nejspíš cítí. Protože jinak mi nejde do hlavy, proč jinak by si nějakou tu holku ze svého seznamu nevybral a nezavolal jí, ale radši jde čekat na Billa do školy. Možná se Tom citům bude bránit, ale já věřím tomu, že dříve nebo později jej Bill natolik učaruje, že si ani neuvědomí a bude do něj zamilovaný až po uši!
    Moc děkuji za další skvělý díl!!!! ♥♥♥

  2. Já dam Tomovi, že nechce hledat důvody! 😀 Asi dostane na zadek 😀
    Jinak opět úžasnej díl, řekla bych, že jeden z nejlepších zatim 🙂 Těšim se na pokračování 🙂

  3. ja nechapu, proc uz se teda aspon nepredstavi .. po 19 dilech ani envi ja kse jmenujou? prijde mi docela zvlastni, ze tak dlouho uz spolu neco maji a jeste furt se neznaji .. jasne Tome ty si myslis, ze Bill by v otm hledal city, ale myslim si, ze ty si ten, kdo se prvni zamiluje .))

  4. Musim souhlasit s Mischulkou, tohle je jedna z nejlepsich povidek, co tady jsou. Nechce se mi verit, ze je to tvoje prvni povidka 😀
    Je mi Noelle trochu lito, ale fakt tu hadku nemusela zacinat. A ani nevis, jakou mam radost, ze si Tom Billa vyhledal. Takova uzasna scena na tech zachodcich <3 Opet uzasne napsana, ale stve me, ze si zase nic nerekli 😀 Jednou si ale promlvit musi 😀 Cely dil jsem precetla hrozne rychle, ty to tak uzasne pises. Jsem zvedava na rozhovor Noelle s Billem po tom, co videla.
    Uz se nemuzu dockat dalsiho dilu <3

  5. Úžasná kapitola. Tom ma potešil, že vyhľadal Billa,ale aj sklamal, že sa nespýtal na meno, nedali si rande ani nevymenili číslo telefónu. Mrzí ma, že si stále myslí, že to bude len o sexe. Zabudol trochu na to, že keď je to o sexe, predsa len to funguje hlavne tak, že chce úľavu pre seba, teraz sa postaral o Billa a na seba akosi zabudol 😀 Budem sa strašne tešiť, keď si raz prizná, že Bill nebude len taká tuctovka do postele. Ďakujem za skvelú kapitolu.

  6. Onoj je vlastne nakoniec dobre, že Bill zakaždým utecie. Pre Toma je to taká zmena, že to v nom musí zákonite vyvolať nejakú odozvu.este chvíľa a bude to on, kto buse nahnevat Billovi  a snažiť sa ho dostať. A ked to pôjde dobre, tak nez mu Bill úplne podľahne aj po tej citovej stránke, Tom sa doňho totálne buchne, :-p Dúfam…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics