Novel of Dreams – Our Life 1.

číst celé: http://bit.ly/10HALEh


autor: Mischy & Turmawenne


Protentokrát už vás nemusíme ani vítat ve světě Snů a Nočních můr, ale ve Společném životě našich dvou hrdinů, kteří se v životě dostali i přes ty nejhorší překážky. Our Life je třetí, a zároveň poslední část povídky Novel of Dreams. Předchozí My Dream a My Nightmare se často objevovaly mezi nejčtenějšími články, a tak vám chceme strašně moc poděkovat za vaši přízeň. Nevíme, co víc k tomu dodat, snad ani není třeba. Doufáme, že si tuto povídku oblíbíte stejně jako předchozí a budete ji s chutí číst.

* Už je to nějaká ta doba, co se tu objevily předchozí navazující povídky nebo i jiné. Za to se omlouváme. Důvod, proč tomu tak je, tu nebudeme zveřejňovat, protože je to něco osobního. Teď se ale vracíme a tato povídka určitě není poslední. Máme jich pár rozepsaných, takže se je pokoušíme v současné době dopsat a vyrojily se i nové nápady. Berte, prosím, na vědomí, že je tahle povídka už přes rok stará, takže jisté situace tam jsou trochu přehnané nebo zbytečně dramatické jako v předchozích. Obě jsme za tu dobu vyspěly a náš styl psaní se změnil, takže doufáme, že v dalších povídkách už tyto chyby budou odstraněny.

Přejeme vám příjemné čtení, a samozřejmě jako vždy oceníme vaše komentáře, ať už kladné či záporné. Děkujeme.
TOM

* „Sešli jsme se zde, abychom v dnešní slavnostní den sezdali tento pár ve svazek manželský,“ začne oddávající. Zhluboka se nadechnu a zase vydechnu. Je to tady. Bill se na mě podívá a nervózně k sobě semkne rty.

„Proto se táži vás, Tome Kaulitzi, vezmete si zde přítomného Billa Trümpera za svého muže?“ pohlédne na mě oddávající. Podívám se na Billa, polknu sucho v krku, abych mluvil naprosto zřetelně.
„Ano,“ usměji se sebejistě. Oddávající se usměje a zlehka přikývne hlavou, přičemž už svůj pohled zaměří na Billa.
„Táži se i vás, Bille Trümpere, vezmete si zde přítomného Toma Kaulitze?“ podívá se na něj a podzvedne trošku obočí. Bill se celý chvěje. Je tak strašně nervózní, ale stále se to snaží skrýt.
„Ahm,“ vydechne jen trošku a sklopí oči. „Ano, vezmu,“ řekne poté a podívá se oddávajícímu zpříma do očí. Ovšem další pohled už věnuje jen mně. Lásko moje milovaná…
„Nyní si můžete předat prstýnky,“ usměje se oddávající. *



Přetočím se na bok a položím si hlavu na jeho rameno, načež se přivinu k jeho horkému tělu. Něco tiše zabručí a už automaticky kolem mě omotá ruku. Hluboko do plic vdechnu vůni jeho sametové pokožky a usměji se. Pomalu rozlepím oči, a jakmile si přivyknu světlu, pozvednu hlavu, abych se mohl podívat na toho svého andílka. Stále spokojeně spí a pravidelně oddechuje nosem. Něžně ho políbím na bradičku, pohladím ho po obnažené hrudi a zase se k němu přitulím. Sjedu dlaní až po okraj bílého prostěradla a něžně přejedu bříšky prstů po jeho podbřišku. Trochu se zavrtěl, jako by ho to lochtalo, tak jsem si pod lehkou látkou položil nohu přes jeho a začal jsem pozorovat přes prosklené dveře od ložnice akvamarínové moře, v němž se třpytí paprsky slunce stejně jako na Billově nahé pokožce. Líbnu ho na rameno a zadívám se na snubní prstýnek na svém prsteníčku. Stále nemohu uvěřit, že už jsme se vzali a teď jsem Trümper. Nechal jsem si sice i své jméno Kaulitz, ale nejraději bych měl jenom Billovo jméno. On však trval na tom, abych si nechal i své. Šmudlínek můj. Hned mu dám další pusinku. On zakňučí a trochu se opět zavrtí. Jestli budu takhle pokračovat, brzy ho vzbudím. Proto se raději pomalu posadím, obléknu si bílé boxerky, abych splýval se světle zařízeným pokojem, a vylezu z postele. Dojdu ke dveřím, jež otevřu a vyjdu na rozpraženou terasu. Sejdu tři schůdky, sednu si na ně a začnu si máchat nohy ve vodě.

Už je to 5 dnů, co jsme si s Billem řekli své ano v Berlínské katedrále. Byla tam moje maminka, moji přátelé ze školy, také Deb i Brian. Když jsem tam viděl své andílky z dětského domova, bylo mi smutno, že tam nemůže s námi být i Molly. Téměř celý obřad jsem na ni myslel, ale nakonec jsem si řekl, že nás seshora určitě sleduje a je ráda, že se bereme. To by si přála. Není to totiž tak dlouho, co jsem si díky nalezeným hodinkám, které mi dal Bill, vzpomněl i na veškeré detaily svého života. Když jsem si vše vybavil, rozhodl jsem se, že chci, aby nás oddali v katedrále, v níž jsme byli při návštěvě Berlína. U naší oblíbené fontány jsme se nakonec také fotili jako novomanželé. Byla to prostě romantika. A co na tom bylo snad nejlepší? Že nakonec pozvání přijali i Billovi rodiče. Ačkoli to bylo pro všechny překvapení, ukázali se a ve vší slušnosti nám popřáli hodně štěstí. Byl jsem za to rád, hlavně kvůli Billovi a jejich předchozím sporům. Po obřadu a hostině jsme se vrátili domů, kde jsme začali balit na svatební cestu, kam jsme následně i odletěli. A teď jsme tady, na slunných Maledivách.
„Mhhhh,“ zaslechl jsem hlasité zakňučení toho spícího stvoření uvnitř. Usměji se a pootočím směrem k němu hlavu. Už se hrabal po posteli, šmátral rukou po mé půlce postele a smutně kňučel, jako by se bál. Dál ho tiše pozoruji. Jestli ale nepřestane, budu za ním muset asi jít.
„Tomi, Tomi,“ začne sebou trošku víc škubat a fňukat. To už se ovšem zvednu a rozejdu se dovnitř. „Mmm,“ vydechne pak už tišeji a jen se zavrtí. Obejme moji peřinu a přitulí se k ní. Skloním se nad ním, chvilku ho pozoruji, a když vidím, že už spí klidně, vezmu si iPhone se sluchátky a odeberu se zpět na terasu. Zase si začnu máchat nohy ve vodě. Do sluchátek si pustím svoji oblíbenou hudbu a zavřu na chvíli oči. Tohle bych si nechal líbit klidně celý rok.
Z chvilky se nakonec stala půl hodinka. Najednou mě zezadu někdo objal a schoulil se ke mně. Hned mě líbnul na tvář.

„Mmmh,“ usměji se a vyndám si sluchátka z uší. „Ahoj,“ natočím k Billovi hlavu a dám mu pusinku. Vždycky je po ránu k pomilování. Ten sladký rozespalý obličejík bych mu vždycky celý olíbal.

„Ahoj, lásko,“ zašeptá rozespale a hned mi pusinku oplatí. „Proč jsi mě nevzbudil? Válel jsem se tam jako čuně,“ zasměje se tichounce a stáhne kolem mě trošku paže.
„Ne, spinkal jsi roztomile jako andílek,“ zaculím se a odložím iPhone stranou. Přivinu si ho k sobě a pohladím ho po stehně.
„To zní tak hezky,“ usměje se sladce. „Opaluješ se, hm?“ přejede mi prsty po hrudi.
„Mm, chci se trochu opálit, když už tu jsme. Pak budu mít krásně sametovou kůži a budeš se mě dotýkat ještě raději,“ zasměji se a trochu se o něj opřu. Což mi vůbec nebude vadit.
„A to ještě jde? Já se tě dotýkám ze všeho nejraději pořád,“ zaculí se. „Taky se chci dneska opalovat,“ přidrží mě, abych se o něj mohl opírat.
„Tak nejdřív půjdeme do sprchy, dáme si něco k snídani a pak se budeme opalovat, hm?“ navrhnu s úsměvem.
„Tak jo,“ zaculí se rozkošně a hned mi začne pomáhat na nohy. Když se zvedneme, chytnu se ho zezadu kolem pasu a prapodivným způsobem dojdeme do koupelny, kde si vlezeme do sprchového koutu.

„Mmh,“ zavrním spokojeně. Přitisknu svoji rozpálenou pokožku proti jeho a nechám se omývat vlažnou vodou. Hned se ke mně přitulí a dlaněmi mi sjede po těle. Náhle mě chytne za ruku a povytáhne si ji blíž. Bříškem prstu mi přejede po snubním prstýnku a usměje se.

„Těší mě, že ho nosíš,“ šeptne. On sám ho má na prstě také stále.
„A proč bych nenosil?“ vzhlédnu k němu s úsměvem. Opřu se o něj a něžně ho líbnu zespodu na bradu.
„Nevím, jednoduše jsem rád, že ho nosíš,“ zaculí se sladce a hned si vyžádá polibek. „Už jsem ti dneska řekl, jak moc tě miluju?“ zašeptá mi do rtů.
„Ne,“ usměji se a majetnicky ho obejmu kolem pasu, „ale mohl bych to poslouchat celý den,“ přiznám.
„Mm, jsou dvě možnosti,“ řekne naoko důležitě. „Buď ti to nahraju a dám ti to jako mp3 do iPhonu, nebo ti to celý den budu šeptat do ouška. Co bys rád, medvídku?“ usměje se a sjede mi rukama po ramenou. Ach bože, pokaždé bych nejraději roztál.
„Raději to druhý. To mi dodává jistotu, že budeš celý den se mnou,“ políbím ho něžně na ohryzek. „Strašně tě miluju a jsem teď tak moc šťastnej,“ vydechnu spokojeně.
„Já taky, cítím se dobře,“ šeptne a schoulí se mi do náručí. „Pořád si neuvědomuju, že jsme spolu na líbánkách. Je to tak… dokonalý,“ sděluje mi své pocity. Já taky ne. Je to naprosto úžasný. To nejúžasnější, co mě potkalo.

„Jo, a že jsem Trümper,“ usměji se sladce a hned se začnu dožadovat polibku.

„Trümpere můj,“ zachichotá se a hned mě začne něžně líbat. Za týl si ho k sobě přitáhnu níž, zároveň se trochu postavím na špičky a začnu mu všechny polibky s veškerou láskou oplácet. Spokojeně u toho vrněl a podbízel mi svůj jazyk. Laškovně si s tím mým hrál a mazlil se s ním.
„Miluju tě,“ šeptnu mu do pusinky a chytím ho za tvář.
„Taky tě… miluju,“ oddechne a nahne hlavu víc ke straně. To už si ho přichytím i druhou rukou a přitisknu se k němu. Začnu ho naléhavě líbat. Jazykem si začnu hrát s tím jeho, něžně je spolu proplétat. On mi tyhle dychtivé polibky s radostí oplácel. Sám se přitiskl ke zdi a mě si na sebe přimáčkne, co to jen šlo. Zafuněl jsem tiše nosem, s mlasknutím se odtrhl od jeho rtů, naklonil hlavu na druhou stranu a znovu něžně jazykem obkroužil jeho jazyk. Pousmál se nad tím a povystrčil jazyk víc. Začal můj vybízet k vášnivé hře. Přejížděl po něm, kroutil kolem dokola a špičkou kmital po té mé špičce jazyka. Vzrušeně u toho oddechoval. To mě akorát pobídlo k dalšímu kroku. Chci ho. Tak moc ho chci. Zase. Milovali jsme se celou noc, i tu předchozí. Milujeme se celé dny od té doby, co jsme sem přijeli, a i tak ho nemám dost. A ani nikdy mít nebudu. Promnu mu mezi prsty bradavku a začnu se svým mužstvím otírat o jeho.

„Ohh,“ zamračí se, zkřiví se mu trošku výraz. Jeho hra začne být ještě dráždivější. Boky pozvedne proti těm mým.

„Mmmhh,“ usměji se a dlouze ho políbím. Odtrhnu se od jeho rtů a naopak se přesunu k jeho krku, který ihned začnu zaplavovat jemnými polibky. Vezmu mu penis do ruky a začnu po něm přejíždět. Cítím, jak se pomalu probouzí. Bože, já ho miluju. To mi však hned věnuje několik vzdechů a usyknutí. Je očividně citlivý. Pomalu, ale jistě cítím, jak mi jeho penis v dlani pulzuje a tvrdne. Krk ke mně přímo vzpíná a žádá tak o další dotyky. Něžně ho kousnu a poté se jazykem rozjedu po celém jeho štíhlém těle. Objedu linie jeho bříška, až mu sjedu přes podbřišek do slabin a kleknu si před něj. Stáhnu mu předkožku dvěma prsty a něžně mu jazykem obkroužím vlhký žalud. Toužebně přivřu oči a poté ho nasaji do úst. Pro tohle bych vraždil. Je pro mě jako droga.

„Ouuuh, miláčku,“ zakňučí téměř a hned mi vplete prsty mezi copánky. Zatáhne bříško a podívá se na mě dolů. To, jak zakňučí a zasténá, se rozlehne po celé koupelně. Pohladím ho po varlatech a začnu mu kouřit špičku penisu. Rukou si u kořene začnu dopomáhat. Chci, aby měl plný objem, a hlavně už se s ním chci znovu a znovu milovat.

„Mhhh,“ zavrní spokojeně a uvolní se. Zapře se o stěnu a pohladí mě po hlavě. Snaží se netřást, ale jeho tělo ač se chvěje, tak hoří. Pohladím ho druhou rukou po zadečku a vezmu si ho hlouběji do pusy. Začnu ho intenzivně kouřit, chvilku si ho nechám narážet do vnitřní strany tváře a poté ho vypudím. Přichytím si už jeho tvrdou chloubu u kořene a celou mu ji s pohledem upnutým k němu pěkně olížu. Podíval se na mě a pootevřel dost rty. Úplně mě pohledem prosil.
„Ještě, prosím,“ zažádal poté už i nahlas a zatnul si nehty do stehna. Byl tak moc vzrušený. Snad mi to nezkazí… Chci se s ním milovat.

„Chceš vykouřit?“ pošeptám. Olíznu mu žalud a zakmitám na něm jazykem.

„Prosím,“ zakňučel a svraštil obočí. Aha… Pohladil mě po tváři a oddechl. Jen se na něj podívám, pohladím ho po stehně a vydechnu. Fajn, tak nic.
„No, tak… dobře,“ šeptnu spíš pro sebe a začnu mu ho znovu intenzivně kouřit. Doslovně se mi zmítal pod rukama.
„Ohh… děláš to tak… dobře, mhh… jo… jo,“ pošeptal a roztřeseně hned na to oddechl. Přichytím ho přitom u kořene a začnu mu ho zároveň trhavými pohyby honit. Skousne si spodní ret a zakňučí. Párkrát mi boky přirazí do dlaně a nahlas se rozdýchá.
„Už… už to bude, mmm,“ šeptne. To tedy netrvalo dlouho. No, aspoň on je spokojenej. Jako obvykle otevřu víc pusu a začnu ho jen prudce a rychle honit. Párkrát mu promnu žalud a pokračuji. Jazykem si pohrávám s jeho žaludem. V penisu mu už však začne cukat. Netrvá to příliš dlouho a on mi všechnu tu nadílku vystříká do pusy. Mohutně při tom dýchá a vzdychá. Pohyby rukou zpomalím a dostanu z něj úplně všechno. Alespoň část spolknu a zbytek flusnu do vody. Ještě mu nasaji žalud, otřu mu ho rukou a vyškrábu se na nohy.

„Mmmh,“ vydechne a olízne si rty. „Děkuju,“ pošeptá a usměje se na mě. „Můžu ti to oplatit?“ sjede mi dlaní po břiše. Vlastně už mě chuť i přešla…

„Ne, to je dobrý,“ pousměji se. „Mám docela hlad, takže jdu udělat něco k snídani,“ pohladím ho po ramenu. Ještě si opláchnu obličej, vypláchnu si vodou pusu a vylezu ze sprchy ven.
„Dobře,“ pokýval hlavou. Sotva jsem se osušil, už vylezl také. Omotal jsem si kolem pasu ručník a poté už se rozešel do kuchyně. Ačkoli tu byl luxus, čokoládové pečivo jako doma jsem tu neměl. V tom horku by to asi moc dlouho nevydrželo. Proto si vezmu nějaké ovoce a odejdu na terasu, kde se usadím na lehátku. Nedaleko je další domek na vodě. Byly tam dvě mladé holky, opalovaly se. Často po mně koukaly, ale nikdy mě to nijak nerozrušovalo. Nejspíš i věděly, že jsem gay. Musely mě s Billem už párkrát zahlédnout.

Po nějaké době za mnou přišel. Měl na sobě už plavky.

„Dobrou chuť,“ popřál mi s lehkým úsměvem. Jen kývnu a dál sleduji vodu. Když dojím, zvednu se a začnu si odmotávat kolem pasu ručník.
„Půjdu do vody,“ oznámím mu.
„Dobře,“ pousměje se a lehce kývne hlavou. Tiše mě sleduje. Nechám ze sebe sklouznout osušku a nahý se po schůdkách rozejdu do vody. Proč bych se měl stydět. Až tak dobře sem vidět není, navíc vědí, že jsem gay, a určitě viděly už nějakého toho ptáka, ne? Jsem na dovolený, můžu si dělat, co se mi zachce. Chci volnost.
„Ah… Ty… jsi nahý,“ vydechne překvapeně a poté zvedne pohled. „Hmmm,“ přikývne si jen sám pro sebe. Ponořím se po pas do vody, ale poté si vzpomenu, že mám na prstě snubák. Proto zase vylezu, sundám si ho a položím ho na stolek. Prý jsou pravé, ale jestli mi má vydržet celý život, měl bych ho chudáka šetřit. Bill mě s údivem pozoruje, ale nic neříká.

„Já si ho… do vody nesundal,“ vydechne náhle.

„No, já taky ne, ale tohle je slaná voda. Je sice pravý, ale musí mi vydržet celý život, takže… ho musím šetřit,“ brouknu, pokrčím rameny a odejdu do vody.
„To máš pravdu,“ usměje se. Poté se zvedne, položí svůj prstýnek vedle mého a jde za mnou do vody. Jen co ke mně doplave, tak mě jemně líbne na rameno. Jen se pousměji. Nakonec se jen smočil, trošku si zaplaval a osvěžil se. S úsměvem po chvíli vylezl a šel se opalovat. Hm, tak to tu už až tak super nevypadá… Udělal jsem mu něco? Pouze vydechnu, skloním pohled do průzračné vody a potopím se až pod náš domek. Doplavu až pod něj a rozplavu se na jeho druhou stranu. Zhruba u konce už mi docházel dech, tak jsem zrychlil a vyplaval na konci nahoru. Zhluboka se nadechnu a protřu si oči. Vylezu na terasu na druhé straně domku a zajdu dovnitř. Jen se krátce vysprchuji ve sladké vodě, abych nebyl slaný, a dojdu si obléknout plavky. Když vyjdu na terasu, Bill akorát leze do vody. Chvilku tam stál a rozhlížel se. Nakonec slezl po schůdkách dolů a rozplaval se kousek dál. Díval se všude možně, poté se i potopil. Asi si šel zaplavat…

Lehnu si na lehátko a nasadím si prstýnek. Plaval pod vodou dál a všude se snažil rozhlížet. Co tam hledá, proboha? Včerejší den? Doplaval celkem daleko, ale potom se bezradně vynořil, nadechl se a rozhlédl se kolem. Jen si otřel oči, trošku si shrnul vlasy a pokukoval kolem. Jen nad tím zakroutím hlavou, uvelebím se, a když si nandám sluchátka, začnu se slunit. Potom mě ale zmerčil. Svraštil trošku obočí, ač si očividně oddechl a rozplaval se zpět. Zavřu oči a začnu si broukat společně s hudbou. Po chvilce mi na ruku skápla kapička vody. No snad nebude pršet… Zamračeně vzhlédnu k nebi. Bill stojí u mě. Omluvně klopí oči.

„Co je?“ vytáhnu si jedno sluchátko.
„Nic, promiň. Jen mě vyděsilo, že jsi… zmizel,“ broukne a trošku si otře do osušky vlasy. To hledal pod tou vodou jako mě? Jsem snad takový mamlas, abych se utopil?
„Aha. No já vyplaval na druhé straně,“ kývnu jen. Ještě chvilku ho pozoruji, až si nakonec dám sluchátko zpátky do ucha. Kývne lehce hlavou, semkne rty k sobě a osuší si trošku i tělo. Potom se rozejde pomalu dovnitř. Zase přede mnou utíká… Jen povzdechnu, natočím hlavu ke straně a zavřu oči.

BILL

Zašel jsem do kuchyně a tiše oddechl. Začal jsem nám oběma připravovat jeden drink, který tu byl docela známý. Co jsem mu provedl? To je naštvaný kvůli ránu nebo kvůli čemu? Nechtěl jsem, aby to dopadlo, jak to dopadlo. Holt jsme si to asi… špatně promysleli a pochopili… Mm, nechci si kazit líbánky, vážně ne. Ty si máme užít, a společně… takže jdu za ním. V rychlosti jsem to dodělal, ozdobil jsem mu skleničku ovocem a sám se nad tím usmál. Vypadalo to dobře, a hlavně to i dobře chutnalo. Nebyla v tom ani kapka alkoholu, i když se tam dát mohl, a skvěle to osvěžilo. Vzal jsem nám oběma ty skleničky a šel za ním ven. Je tu nádherně. Sem jsem si přál vždycky jet, ale ne samotný… Nakonec jsem se dočkal a splnil si to. Jsem tu a se svým milovaným.

„Tome,“ brouknu a kleknu si vedle něj, lehce se usměju. Nechci vypadat nijak naštvaně, však já ani nejsem… Jen mám občas pocit, že se nepochopíme navzájem a zbytečně z toho vznikne konflikt. Nijak nereagoval. Ze sluchátek mu hrála poměrně hlasitě hudba. Klidně oddechoval, oči měl zavřené. Proto jsem skleničky odložil a něžně jej pohladil po hrudi. Nakonec jsem se sklonil a políbil ho těsně k bradavce.

„Mmhh,“ vydechne nosem. Zmateně pozvedne hlavu, a když mě uvidí, vyndá si sluchátka z uší, načež se usměje.
„Něco jsem ti přinesl,“ pousměju se a líbnu ho ještě jednou.
„Jo?“ broukne s úsměvem. Opře si tělo o lokty a pohladí mě po tváři. Takhle je mi hned lépe.
„Hm,“ přikývnu a podám mu skleničku toho jeho oblíbeného drinku. Naposledy jsem mu dělal ty skleničky snad tři. Hned se sladce uculí a vezme si ho ode mě.
„Ale tos vůbec nemusel,“ zatetelí se vesele. Jasně, jasně, ale mohl jsem. Když vím, jak mu to chutná, budu mu to dělat klidně každej den stokrát.
„Já vím, ale mohl,“ zasměju se a urovnám mu brčko. „Ochutnej, jestli je to dost sladký, broučku.“
„Děkuju,“ usměje se. Pohraje si špičkou jazyka s brčkem a poté ho sevře mezi rty. Jen trošku si usrknul. Olíznul si rty a naklonil se ke mně pro polibek. „Je to výborný.“
„To jsem moc rád,“ šeptnu a hned mu polibek věnuji. „Tak pij, hm?“ pohladím ho po hrudi a usměju se.

„Nechceš namazat?“

„Chtěl bys mě namazat?“ zakření se hned. Přikývnu lehce hlavou a zaculím se. „Prosím. Jsem jen tvůj,“ roztáhne ruce i nohy a rozvalí se na lehátku. Ne, tohle na mě nedělej nebo se neudržím.
„Ouu, vážně? Jsi můj, Trümpere?“ zaculím se a nahnu se nad něj, přičemž se opřu trochu o lehátko a hladově ho políbím.
„Mm-hmm,“ zakývá hlavou. „Už navždycky,“ dožaduje se dalšího polibku.
„Můj,“ zašeptám, a hned ho políbím znovu. Hezky vybídnu jeho jazyk tím svým a pootevřu víc rty. Pohladí něžně svým jazykem můj a otře se mi o rty vlastními. Jak já tohle miluju. Náhle mi začne ručkou šmátrat po zadečku, jako by si mě k sobě chtěl stáhnout. Tak mu to umožním. Nechám ho, aby si mě na sebe vzal, jak on sám chce, a věnuji mu znovu několik lechtivých polibků. Posadil se a mě si stáhl do klína. Jen kolem mne ovinul nohu, dlaněmi mi sjel po bocích a začal mě s naprostou něhou líbat. Tlumeně jsem oddechl a usedl na něj. Objal jsem ho kolem krku a nechával se jím hladit. Miloval jsem, když si mě takhle bral k sobě. Připadalo mi to, že je on ten dominantní. Pomazlil se nosem s mým a znovu mě něžně políbil. Za zadek si mě k sobě víc přivinul, což se mi líbilo ještě víc. Hned jsem se trošku nadzvedl a zadkem se mu vtlačil do dlaní. Sklonil jsem víc hlavu a začal ho líbat hluboce, avšak stále jemně.

„Hmmff,“ zafuněl spokojeně nosem. Náhle mi rukou zajel za plavky a začal mě něžně škrabat po zadku. Jednoduše se mi líbí, jak si mě bere a dožaduje se mě.

„Mmm,“ usmál jsem se šibalsky do polibků a začal ho líbat tak nějak hravě. Trošku se zasmál a náhle se na mě povalil, div jsme z lehátka nespadli.
„Hahhh, au,“ zasměju se a chytnu se ho za ramena.
„Mhhhaa,“ směje se do polibku. Přetočí se a spadne z lehátka. Ouh… Mě nechá dopadnout na sebe. Ovine kolem mne hned paže a dál si něžně pohrává s mým jazykem. Naštěstí jsme spadli na druhou stranu, než bylo to pití. Nechci myslet na to, jak by se pořezal. Jen jsem se zasmál a dosedl mu na rozkrok. Naklonil jsem hlavu a nechal ho, aby se probojoval ke mně do úst. Jenomže on se na mě najednou převalil a přimáčkl mě k zemi. Dal mi dlouhou pusinku a s úsměvem se odtrhl.

„Kam mi utíkáš?“ chytnu ho za boky a usměju se.

„Hmmm,“ líbne mě jen na rameno a položí se na mě, „pořád nemůžu uvěřit tomu, že už jsme se dostali do další etapy našeho života,“ začne mi pusinkovat klíční kost. Pohladím ho vlídně po zádech a bříšky prstů mu pak po nich začnu psát imaginární písmenka.
„No, já taky ne… Ono si to nejde ani moc dobře uvědomit,“ šeptnu.
„Jo,“ vydechne. „Pořád čekám, že mi to konečně dojde, ale ono pořád nic. Zbývá mi už jen jedna možnost, až půjdu do banky a budu se muset podepsat,“ zasměje se mi do ouška, na nějž mě vzápětí políbí. Vlastně mě teď mrzí, že já si nevzal jeho jméno. Ale on chtěl pořád jen to moje a hotovo.
„Jo, to bude zvláštní. Už ses vůbec zkoušel podepisovat a tak?“ usměju se a líbnu ho na tvář.
„Tak do matriky jsem musel, ale přišlo mi to jak školáčkovský podpis,“ rozesměje se sladce. „Budu to muset trochu vytuningovat.“
„Jo, vytuníme to,“ zasměju se a sjedu mu po zádech. „Dej mi ještě pusinku,“ zaškemrám. Povyleze si ke mně výš a dá mi pusinku přesně, jak jsem chtěl. To je ale šmudla. „Mmm, dobře, tak mi dej pořádný polibek,“ usměju se.
„Hmm,“ svraští obočí a našpulí rty.
„Prosím, prosím,“ usměju se a pootevřu rty. Nakonec ho políbím sám od sebe i s jazykem a spokojeně zavrním. „Ještě jsem tě ani nenamazal.“
„Hmm, už mě to začíná pálit,“ broukne smutně a vyžádá si ještě jeden polibek.

„Tak já dojdu pro ten opalovací krém, jo?“ šeptnu a hned ho políbím.

„Anebo bychom si mohli zalézt na chvilku dovnitř,“ zabrouká nesměle a prstíkem mi udělá kolečko po rameně. Nevinně se na mě přitom usměje. Mhh, je tak rozkošně drzý. To se mi na něm líbí.
„Chtěl bys?“ zaculím se a olíznu si rty.
„Jsme na líbánkách, to k tomu přece patří, ne? Líbáme se dost, ale… chtělo by to ještě něco,“ zašeptá šibalsky a něžně mě kousne do brady.

autor: Mischy & Turmawenne

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Novel of Dreams – Our Life 1.

  1. Oh já se dočkala….. 🙂 no tak svatba je překvapující ale jsem ráda….. a tak žhavej první díl…. ohhhhoooou…. mazec honem další díl snad nebude takovej debil jako v minuly řadě….. jen tak dál holky

  2. Supeeeer! Už jsem myslela, že třetí série nebude =D jsem úplně nadšená, že se tady objevila tato povídka =)

  3. jezisi .. :')) ja sme se konecne dockala dalsi rady .. ale muzsim ric,tr ze to vazne bylo tezke vzpomenout si vubec o cem co bylo ( timto dekuju autorce za pripomenuti 😀 )
    jsem rada, ze si uzivaji spolu na maledivach .. Ale Bille, Tom proste chce sex .. tak se kvuli toho zbytecne nesmite hadat .. a urazet na sebe navzajem ..
    tesim se na dalsi dil 🙂

  4. Tak tohle byl Šok s velkym š. 😀 Už jsem to vzdala, myslela jsem, že už se tady další řada prostě neukáže. Dost mě to mrzelo, protože obě řady jsem si zamilovala a ani jediný díl mi neutekl. 😀 A pak najednou BUM a je to tady!!!!! Pořád tomu nemůžu uvěřit. Moje nejmilovanější twc povídka se vrátila!!! 🙂
    Tak a teď už k ději. 🙂 Líbánky, ach jo, to je prostě sen. <3 Oni jsou spolu prostě tak roztomilí. 🙂 Každý jejich dotyk, každá myšlenka je tak dokonale popsaná. To mi tak moc chybělo. A ta jejich nejistota a takové ty menší spory, které mají někdy jen sami v sobě, to je pro vás dvě prostě TAK typické. 😀 Ale líbí se mi to. Kdyby to bylo pořád ideální a bez mráčků, tak by to nebylo ono. 😉
    Strašně se těším, jak se to vlastně celé vyvine, co se ještě stane, změní, protože vaše povídky jsou prostě nevypočitatelné. 😀 A proto tak miluju je číst. Takže ještě jednou moc děkuju, že jste sem tu třetí řadu daly. 🙂
    A jak jste mluvily i o dalších povídkách, tak na ty se už taky moc těším. 🙂

  5. Jsem moc ráda, že jste sem daly další část. Obdivuji každého, kdo dokáže psát takhle dlouhé povídky třeba i na 3,4 řady a pořád to má děj a je to o něčem. Opravdu jsem zvědavá, kde tady bude ten zádrhel a snad jim jejich manželství co nejdéle vydrží.
    Tom už prostě bude takový, jaký je, stejně tak jako Bill. Skvěle se doplňují a ti dva se k sobě prostě hodí. Úvodní díl byl opravdu moc pěkný, hned bych tam jela do toho ráje taky. Musí to tam být opravdu jako v pohádce 🙂

  6. Moc vám všem děkuji za sebe i za Mischy za vaše milé komentáře 🙂
    Ani nevíte, jakou mi to dělá radost 🙂 doufám, že se vám budou líbit i další díly.. a že je jich v záloze ještě dost 🙂

  7. Vitam vas zpatky 🙂 s vasi povidkou se vracim ke cteni twincestu, ale jenom toho vaseho 🙂 uprimne jsem poradne otravovala, kdy se tady tahle zaverecna rada objevi, ale jsem rada, ze se tady objevila 🙂 no jsem natesena jak mala Jaruna 🙂 tesim se na to 🙂 tak doufam, ze se tady brzy objevi dalsi dil 🙂

  8. Po menšej prestávke som sa odhodlala na pokračovanie. Potrebovala som sa vydýchať, lebo som tušila, že sa trochu vytrápim, kým dočítam túto časť poviedky. Tom už zase začína s tými svojimi paranojami alebo takým tým detským trucovaním. Keď sa mu niečo nepáči, nech to povie preboha a Bill taktiež. Čo mu vadilo na tom, že si Tom dal dole ten prsteň? Dúfam, že to prežijem s nimi v zdraví:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics