Design Marine

Zdravím,
po dlouhé době nastal čas blog trošku obnovit alespoň z té vizuální stránky… v tomto období by se možná hodil design trochu letní, letos ale léto očividně jen tak nepřijde, a tak se i v lay outu budeme držet spíše neutrálních barev.
Číst budeme opět bílé na tmavém a menu si hodíme pro změnu doprava, jinak se víceméně držíme tradic. Jediné, co nejspíš stojí za zmínku, je menu komplet v češtině, což souvisí s tím, že 90% blogu nyní tvoří české povídky a předpokládáme-li, že je návštěvníci umí číst, budou se s největší pravděpodobností umět orientovat i v českém menu.
Další změnou jsou důležité odkazy jako Varování, Hledání, Archiv a Guestbook nahrazeny piktogramy v pravém horním rohu. Jednak kvůli šetření místa, a také proto, že většina z vás už je s těmito příkazy v horní části obrazovky téměř v každém designu seznámena a obrázky si odvodí.
Design je sice dělán pro rozlišení 1920×1080, proto se Vám možná bude jevit trochu širší a opticky větší, než by měl, věřte mi ale, že jsem ho ještě hojně „zcukávala“, když jsem si všimla, jak moc roztaženě působí na užších monitorech. Výsledek bude doufám někde mezi těmito dvěma zobrazeními, je možné, že existuje nějaký fígl, aby se stránka zobrazovala každému podle jeho monitoru, přiznám se ale, že já ho zatím neobjevila.
To bude vše, přeji Vám pěkné počtení v novém prostředí, a pokud Vám barvy vyhovovat nebudou, nezbývá, než připomenout, že designy u nás nejsou věcí permanentní.:)
K.

20 thoughts on “Design Marine

  1. Ta fotka… ja sa asi PO <3 bomba 🙂 posledne čo aom čakala je novy dess 😀 ale fakt dobry je!!! 🙂 konečne sa nam dvojčatá dostanú do hlavy pri písaní v terajšej podobe 😉

  2. Páááni!
    Já jsem sem přišla a nemohla jsem to tady vůbec poznat! Raději jsem se koukala, jestli jsem na správné adrese a ono fakt! 🙂 A musím říct, že tohle je naprostá bomba! ♥ Tenhle design se naprosto povedl a mě jste se trefily přímo do chuti!
    Veliká pochvala! 🙂

  3. Ach, jak ja neznášam zmeny. Zase si musím zvyknúť. Čo už, nejako to zvládnem. Je to fajn, len ma štve to zobrazenie a to mám široký monitor. A mám to aj v mozille aj v chrome.

  4. skvely design!! jsem z nej nadsena 🙂 jen me trochu stve, ze je tak velky 😀 a to mam celkem velky monitor..ale tak..na to se zvykne, design je opravdu krasny 🙂

  5. Juuuu, super vysmátý desing ! Líbí se mi.
    Malinko mě štve že musím posouvat na stránce dole abych viděla celý menu, ale tak co, se přežije a to co potřebuju vidět vidím. 😀

  6. Joooo a oceňuju ČJ menu i když už je pozdě. 😀 Pamatuju si jak jsem sem někdy v r. 2008 (2009 ? nevím) přišla a nerozuměla jsem těm podrubrikám (některým) teď už jsem se to naučila. Ale i tak jsem ráda za plně český menu. SUPER !!!

  7. Nááádherný!!
    Nejen design jako barva ale hlavně ta boží fotka 🙂

    …Jinak budu si muset zase zvyknout na menu vpravo 🙂

  8. Mně posuvník sice ukazuje, že si můžu stránku posunout ještě doprava, ale není to potřeba, celé menu vidím v pohodě 🙂

    Musím souhlasit tady s KarlaSkou [13]: je to tu útulnjší 🙂 Dess se mi líbí, jak barvy, tak fotka,až na Tomou podprsenku, které jsem se smála už minule 😀 tady na tom shootu vypadal podivně 😀

  9. Opäť úplne krásny luxusný design 🙂 strašne sa mi páči… aj keď na mojom shitnom notebooku si ho musím posúvať zo strany na stranu, ale to nevadí je naozaj super 🙂

  10. Desne dlouho jsem zde nebyla, takze muj komentar prichazi s krizkem po funuse, ale tohle prekvapko stalo opravdu za to.
    Pokud muzu mluvit sama za sebe, tak ja jsem teda spokojena maximalne. Design se mi libi a to desne moc. Barvy jsou voleny krasne a cte se to dobre (jen na mobilu je to opet soupani zprava doleva, jinak je to tak maly, ze to proste neprectu, ja slepejs jeden starej). Fotka je bozi, kluci v cernem vali, Tomova "podprsenka" je pastvou pro me uchylacke oci ( klicni kosti, to je proste moje), no a ten cerveny graficky motiv jakoby letniho vysivaneho ubrusu ze Slovacka se mi taky moc libi. Ma to napad, stavu, je to neotrele a oku libive. Ketty, ja ti tleskam:-) A moc dekuji za opetovne obziveni tohoto uzasneho doupatka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics