Novel of Dreams – Our Life 2.

číst celé: http://bit.ly/15vHSzs



autor: Mischy & Turmawenne

BILL

„Hmm, už mě to začíná pálit,“ broukne Tom smutně a vyžádá si ještě jeden polibek.

„Tak já dojdu pro ten opalovací krém, jo?“ šeptnu a hned ho políbím.
„Anebo bychom si mohli zalézt na chvilku dovnitř,“ zabrouká nesměle a prstíkem mi udělá kolečko po rameně. Nevinně se na mě přitom usměje. Mhh, je tak rozkošně drzý. To se mi na něm líbí.
„Chtěl bys?“ zaculím se a olíznu si rty.
„Jsme na líbánkách, to k tomu přece patří, ne? Líbáme se dost, ale… chtělo by to ještě něco,“ zašeptá šibalsky a něžně mě kousne do brady.
„A co bys ještě rád, hm?“ pohladím ho po zadečku a jazykem mu přejedu po čelisti.
„Tebe, 24 hodin jen tebe,“ vydechne trošku omámeně a nakloní hlavu ke straně. No není k pomilování? Taky že ho pomiluju, když bude chtít.
„Jen mě… Hm, to máš a mít stále můžeš,“ oddechnu a líbnu ho pod ouško, kde je tak citlivý. „A co bys se mnou chtěl dělat?“
„Chtěl bych se s tebou zase milovat,“ oddechne tišeji. „Nejdřív něžně, pak tvrdě, potom hravě a znovu něžně. Chci tě pořád cítit v sobě,“ vzdychne. To je… šílené tohle slyšet. Mám chuť se s ním začít milovat hned tady. Už jen při těchto maličkostech jsem na sobě cítil, jak mě začínalo jeho vzrušení tlačit. Poroztáhnu nohy od sebe a trošku k němu boky přirazím.

„Tak pojď, medvídku… a já tě budu milovat zase od rána až do rána, hm?“ zašeptám a jazykem mu objedu ouško.
„Asi se budou všichni divit, proč nejsme opálený, ale mně to vůbec nevadí,“ zachichotá se sladce a zavrtí se na mně. Kdyby milování opalovalo, tak jsme, myslím, oba dva už černoši.
„Ani mně ne,“ usměju se a pohladím ho po zádech. „Tak pojď, ty moje prdelko,“ uchechtnu se. Ještě mi dal jednu pusinku a pomalu se ze mě zvednul. Nakonec mi také pomohl na nohy, vzal si po cestě svůj drink a zavřel za námi zevnitř dveře na terasu.
„Mmm,“ chytnu si ho hned za boky a líbnu ho na krk. „Koukej si to vypít, ať se osvěžíš a… jsi čilý,“ zaculím se. Nad tím se jen zasmál, rychle to vypil a po cestě k posteli skleničku odložil na stolek.
„Dobře, na stolu to dělat nebudeme,“ zasměju se a sjedu mu dlaněmi na zadek, tlačím ho dál.
„Oh, chtěl bys?“ zastaví ihned a už se natahuje po skleničce.
„A víš, že jo?“ šeptnu a stisknu mu zadeček v dlaních. Zdá se mi to jako dobrý nápad. Zase to zkusit někde jinde, proč ne.
„Mhh,“ zaculí se sladce a pohladí mě prstíkem po tváři. „Ty se nezdáš,“ dá mi pusinku a položí skleničku na skříň.
„…však ti ještě ukážu,“ usměju se svůdně a líbnu ho dráždivě i s jazykem.

Rovnou mu zajedu pod plavky a začnu mu je stahovat. Vylezl si na stůl a natáhl nohy, abych mu je mohl sundat úplně. To jsem také hned udělal a hodil je někam stranou. Roztáhl jsem mu nohy od sebe a vtěsnal se mezi ně.

„Něžně, hravě nebo tvrdě. Co bys rád, hm?“ skousnu mu něžně spodní ret. Hned nohy skrčil a jednou mi zajel za plavky, které mi začal stahovat.
„Tak teď asi tvrdě. Ten stůl k tomu přímo vybízí,“ vydechne vzrušeně. Nahnul jsem se mu k oušku a skousnul mu ušní lalůček. Sakra, sakra… takový myšlenky, co on mi dělá.
„…chceš, abych tě tu tvrdě šukal na stole, hm?“ syknu a přejedu mu dlaní po penisu.
„Jo,“ sjede mi nehty po rameně. Stáhne kolem mne nohy pevněji, takže mě přitiskne mužstvím až na svůj rozkrok.
„Mhh, dobře,“ šeptnu a sjedu mu na boky. Potom ale dlaň přesunu do jeho rozkroku a chopím se jeho mužství. Stáhnu mu dvěma prsty předkožku a hned mu vyjedu po obnaženém žaludu. Je tak vlhký a zase jenom můj. Já z toho kluka jednou zešílím. Opře si tělo o lokty a rozechvěle vydechne.

„Mhhh,“ zavrním a sehnu se. Přímo to svádí a nutí k tomu, abych ho aspoň trošku kouřil, proto si jej vezmu do úst a začnu mu kouřit žalud.

„Hmmhh, jo,“ vzdychne a pohladí mě ve vlasech. Byl už vážně vzrušený a na objemu nabýval opravdu rychle. Majetnicky jsem ho chytnul za stehno a stáhnul si ho víc k sobě. Jazykem jsem mu na špičce zakmital, tak dobře to klouzalo. Pohladil mě po tváři, za níž mě přichytil, a začal trochu přizvedávat boky. Narážel mi lehce do tváře.
„Mmm,“ oddechnu a přivřu blaženě oči. Chutná tak hrozně dobře. Jeho bych mohl kouřit pořád a s chutí. Projel mi prsty vlasy, až mě přichytil za týl a zajel mi hlouběji do pusy. Víc jsem semknul rty k sobě a nechal ho, aby hezky přirážel. Nevadilo mi to. Se vzdychnutím si poposedl a začal mi jemně do pusy přirážet. Trochu mě při tom tahal za vlasy. On se vážně nezdá, ale tohle se mi líbí. Je divoký. Vzal jsem si do dlaně jeho varlata a začal je mnout. Chtěl jsem, aby to pro něj bylo intenzivní. Proto jsem se nezdráhal a nechával ho, aby dělal, co se mu zlíbí.

„Mmmhh,“ téměř zakňučel a trochu se prohnul v pase. Začal přerývavě dýchat. Na chvíli jsem přestal. Podíval jsem se na něj, chytnul jsem mu nohy a pokrčil mu je obě v kolenou. Donutil jsem ho, aby se posunul po stole dál. Ty pokrčené nohy jsem mu zapřel o stůl a usmál se. Jen co jsem mu je od sebe roztáhnul, jsem si na stůl vlezl také a přímo mezi ně. Zase jsem se nad něj nahnul a začal si ho horlivě strkat pomalu až do krku. Tak mocně jsem ho kouřil, jak to jen šlo.

„Bože,“ vzdychl nahlas a chytil se okrajů stolu. Cítil jsem, jak se celý chvěl. Hlasitě oddechoval. Sjel jsem mu po vnitřní straně stehna a začal jej hladit ve slabinách.
„Vošukáš mě?“ vzdychne. Řekni to ještě jednou a bude to hned. Chytne se za stehno a zaryje si nehty do jeho spodní strany.
„Jak rád,“ vlípnu mu pár laxních polibků na špičku a jemně ji sjedu zuby.
„Tvrdě?“ zmítne se pode mnou se stenem.
„…jo, tvrdě… Tuhle drzost z tebe vyšukám, rozumíš?“ upnu k němu oči a sjedu mu na zadeček. Hned mu od sebe roztáhnu půlky a rychle ho projedu dvěma prsty. Dohání mě k šílenství těma řečičkama. Pak jsem takhle… neurvalej. Zakňučel a trochu mě od sebe nohou odstrčil. Slezl ze stolu, otočil se ke mně zády a položil se na něj. Ještě si naslinil prsty, jimiž si potřel otvor. Poté na mě už zadeček vystrčil a zapřel se oběma rukama o stůl.
„Mhh, smím?“ pošeptám a ještě mu od sebe roztáhnu půlky, jazykem mu přejedu po vstupu.
„Jo,“ šeptne. Tomu už jsem nedokázal odolat. Zajel jsem do něj dvěma prsty a začal ho ještě trošku roztahovat, i když to až tak potřeba nebylo. Sám jsem si párkrát dlaní přejel po již ztopořeném mužství.

„Tak pojď,“ zaškemrá a začne se na mě tlačit.

„Jo,“ brouknu a stáhnu si předkožku. Pomalu se do něj po žalud vtlačím. Tiše vydechl a přichytil se za levou půlku. Víc se tak roztáhl. „Mhhh,“ vydechnu spokojeně a zajedu do něj zase o kousek víc. Sakra, zase to horko a těsno.
„Ještě… kousek,“ vzdychne a na okamžik mě v sobě sevře.
„Ohh,“ zajedu do něj až po kořen a pevně ho chytnu za boky. Tohle mi nikdy nepřijde ohrané, naopak. Vždycky cítím tak dokonalý pocit a nemůžu se udržet být ticho. Jakmile jsem dojel na konec, Tom bolestivě zakňučel a bezbranně si položil hlavu na stůl. Viděl jsem, jak sjel dlaní po stole, až ji semknul v pěst.
„Uhm,“ vydechnu a sjedu mu konejšivě po zádech. Chtěl bych tvrdej sex, ale bez bolesti. Ach jo. Přichytil se druhou rukou okraje stolu a zhluboka dýchal. Celý se chvěl a impulzivně mě v sobě svíral. „Šššš,“ sehnu se k němu a políbím ho na lopatku. Sjedu mu dlaní mezi nohy a jemně mu po penisu párkrát přejedu. Tohle jsem nechtěl. Zhluboka se nadechne a uvolní se. Začal se proti mně jen lehce pohybovat. Něžně ho při tom hladím po zádech, nechci, aby ho to bolelo. Jen jemně jdu proti němu.

Milovali jsme se hodně dlouho. Nakonec si Tom zvykl jako vždycky a bylo to dobré. Tenhle sex byl vážně tvrdý. Vystřídali jsme pár míst jako stůl, židli, dokonce jsme skončili i na zemi. To jsem mu pořád mačkal zadeček v dlaních a nechával ho na sebe dosedat, byl tak strašně divoký a chtivý. Když jsme pak byli oba ale trošku unavení, vlezli jsme si do postele a tam se dlouhou dobu mazlili. Spíš jsme po sobě tak lezli a za neustálého hlazení a dotýkání se, jsme se dostali zase až k milování. Tentokrát to bylo ale něžné, ovšem jen do té doby, než Tom zase nezdivočel. To jsem mu svázal na chvilku ruce šátkem a připoutal ho k posteli. Byl tak sexy, jak pode mnou ležel s nohama od sebe a křičel slastí. Stále jsem mu masíroval prostatu, spíš jsem si s ním už tak hrál, aby si to užil do poslední kapičky, a to se také povedlo.

Ani nevím, kdy jsme skončili, ale došli jsme si dát sprchu a potom se už jen společně uklidňovali po tom dlouhém milování.

Na večer, když už nebylo takové horko, jsme vyšli ven a lehli si na lehátka. Jen jsme u sebe leželi, jedli nějaké ovoce. Ani jeden z nás jsme tu neměli moc hlad, spíš jsme jen hodně pili.

„Já si pořád nemůžu zvyknout na to, že tu nic nedělám… že nic nemusíme, chápeš? Takový klid a pohoda… jen my dva,“ pošeptám a líbnu ho párkrát na prstíky, které mu svírám v dlani a hladím ho po nich.
„Potřebuješ si odpočinout. Moc pracuješ, tohle ti jenom prospěje,“ vydechne tiše a líbne mě na krk, načež si položí hlavičku zpátky na mé rameno. Víc se ke mně přitulil a vzal si z misky na mém klíně další nakrájený kousek ananasu.
„Nepřijde mi, že bych pracoval tak moc,“ šeptnu a taky si kousek vezmu. Ukousnu si a jen se dívám na nebe. Pohladím ho druhou rukou po hrudi.
„Až tak moc zase ne, ale uvítal bych tě víc doma,“ broukne. Jak mám být víc doma…? Potřebujeme teď peníze, a hlavně je potřebovat ještě budeme. Odkoupit ten dům a zabezpečit dítě není sranda. I tohle všechno vyšlo na dost peněz. Ne, že bych vydělával málo, ale pracovat přece jen musím. Proplete si se mnou prsty, dojí a spokojeně vydechne nosem, když mě políbí na rameno.
„Budu se snažit, lásko,“ usměju se na něj a strčím si ten zbylý kousek ananasu do pusy. Natočím se potom k němu. Lehnu si na bok a pohladím ho po hrudi. Začnu po ní prstem kreslit.

„Jsem docela unavenej, věříš?“ usměje se a přitulí se ke mně.

„No, věřím,“ usměju se a hned se k němu přivinu. „Víš, kolik spálíme kalorií?“ zaculím se.
„Navíc tu jíme jenom ovoce…“ povzdechne. „Mně to třeba vůbec neuškodí, ale ty za chvíli budeš kost a kůže,“ přejede mi dlaní po boku.
„Tak já něco dneska objednám, co ty na to? Nemůžeme se převitamínovat,“ usměju se. „Já, kost a kůže? Něco ti ukážu, spíš ti někoho představím,“ usměju se. Pobaveně povytáhne obočí. „Já jsem pan špíček,“ chytnu si špek na břiše a začnu se smát.
„Idiote,“ zavrtí se smíchem hlavou a posadí se. No dovol.
„Taky mě těší,“ zasměju se a pustím si kůži. Vztáhnu k němu ruce a začnu ho lechtat na bocích.
„Přestaaaň,“ zavrtí se a pohladí mě po stehně. Netykavka můj. Je unavený, musím ho spíš jen hýčkat.
„No dobře, ty můj méďo,“ usměju se a jen ho pohladím po zádech.

Chvíli tam u mě tak seděl a prohlížel si snubní prstýnek, až se na mě pousmál a zvedl se. Sjel jsem mu rukou po zadečku a jen ji pak zvolna spustil. Tiše jsem sledoval, kam míří. Obešel lehátko a zašel dovnitř. Jen jsem se položil a zavřel oči. Nahlas jsem oddechnul a schoulil se do klubíčka. Je mi s ním tak strašně dobře. Věřím, že nikdy nebudu litovat toho, že jsem si ho vzal. Splnil jsem si sen a snad i trošku jemu. Přejížděl jsem si po snubáku a jen tiše oddechoval. Molly si tohle přála… Ona mě prosila, abych Toma požádal o ruku a kleknul si. Tolik si to pamatuju, pořád ji vidím, jak na mě koukala a říkala mi to. Doufám, a já v to hlavně věřím, že ona o tom ví, že nás hlídala a dívala se na nás. Tohle jsem jí splnil. Ona… chybí mi. Ač o tom nemluvím, tak mi moc chybí. Ona byla sluníčko, které Toma i mě vždycky rozveselilo, ač nás tolik trápilo, jak je nemocná. Mám ji rád… a vždycky mít budu.

Po nějaké době jsem zaslechl kroky. Zvedl jsem k němu hlavu a pootevřel rty. Měl na sobě bílou košili s bílými boxerkami. Vypadal jako anděl. On je anděl, můj strážný. Musel jsem se nad tím usmát. Pak jsem ale párkrát zamrkal a posadil se. V ruce držel notebook, který položil na stolek, a přitáhl ho k lehátku. Usadil se vedle mě do tureckého sedu a napil se svého drinku. Jen jsem se usmál a pohladil ho po stehně. Trošku jsem se posunul a přisedl si víc k němu. Byl bych nerad, aby si myslel, že mu do toho budu čumět. Otevřel notebook, a když se načetl, něco napsal. Po chvilce už ke mně otočil obrazovku. Byl tam stav jeho konta. Pohlédl jsem na to a potom se podíval na něj.

„No…“ šeptnu tiše. Vím, že mu otec posílal peníze, ale že má na kontě tolik peněz, to jsem netušil.
„Je tam o 20 000€ víc,“ broukne.
„Tolik?“ vydechnu a kouknu se na něj. Semkne rty k sobě a přikývne. „Jak to?“ šeptnu a usměju se. Upnul ke mně oči, ale mlčel. „Tomi, řekni mi to,“ brouknu.
„Musel to být táta. Asi… se dozvěděl o té svatbě,“ sklopí pohled.
„Aha,“ šeptnu a obejmu ho kolem ramen. „Mrzí tě to, viď?“ pošeptám a pohladím ho dlaní po ramenu. Mě samotného mrzelo, že jeho táta nepřijel. Celkově, že se o něj nezajímá a jen ho zásobí penězi.
„Trochu,“ připustí a olízne si rty. „No, ale to je jedno,“ pousměje se.
Pohladím ho po celých zádech a přivinu se k němu. „Já vím.“
„Ale… sám vidíš, kolik tam je,“ broukne. „Chtěl bych to… do něčeho investovat,“ podívá se na mě.
„Je to dost peněz,“ uznám a přikývnu trošku hlavou. „Do čeho přesně?“ usměju se, ač tuším. Těší mě, že takhle smýšlí.

„Víc, než dost. Určitě tam ještě ze všeho zbude,“ zasměje se. „Přemýšlel jsem…“ začne, „že když jsme teď manželé, možná bychom si mohli splnit další sen, hm?“

„No, já s tím jedině souhlasím,“ usměju se sladce a naslouchám mu.
„Takže až se vrátíme a bude čas, rád bych se podíval po nějakém domku,“ upne ke mně oči, načež si se mnou proplete prsty. Stisknu mu jemně dlaň a usměju se. Je na stejné vlně jako já.
„Chtěl jsem ti o tom také říct. Budu za to moc rád,“ pošeptám. „Bude to jen a jen náš domek, ve kterém pak bude běhat mezi námi nějaký prcek,“ usměju se.
„Několik prcků,“ opraví mě se sladkým úsměvem. Zajímalo by mě, kolik by těch dětiček chtěl. Já nejsem vůbec proti, aby jich bylo víc, to ne.
„Jo, maličcí prckové,“ uculím se a nahnu se k němu. Láskyplně ho políbím a pohladím jej po šíji. „Jen co se vrátíme, tak to začneme řešit. Teď si odpočineme, nabereme sílu a potom se do toho vrhneme.“ Vlastně je to všechno tak dobře naplánované. Tohle musí vyjít, musí.

„Děkuju,“ pošeptá a přitiskne se ke mně.

„Já děkuju. Jsem rád, že mám tak skvělého manžela,“ špitnu mu do ouška.
Nad tím se zasměje a přitulí se ke mně. „Strašně tě miluju.“
„A já miluju tebe a ještě mnohem víc,“ poškádlím ho a schovám si ho do náručí.
„Ale chtěl bych vlastní děti,“ vydechne mi tiše na krk. Jo, to já taky.
„Už jsem o tom taky přemýšlel. Ne, že by mi vadilo, kdyby byl ten drobeček adoptovaný, ale chtěl bych taky vlastní a ten způsob jsem už našel,“ šeptnu a vyjedu mu prsty po páteři.
„Nechci na žádnou operaci, Bille,“ povzdechne. Neumím si to moc dobře představit, že by Tom… tohle… ne, to ne.
„Ne, ne, to bych nedopustil,“ vydechnu. „To by snad ani nešlo.“
„Ale šlo. Chlap v Americe už porodil dítě,“ kývne naprosto vážně.
„Já o tom vím, ale nechci tohle riskovat,“ přitisknu si ho k sobě. „Mohla by nám to nějaká… paní… odnosit,“ pošeptám tiše, „s tím, že bychom oba dva… dali spermie,“ brouknu. Nechci, aby jeden z nás musel spát s nějakou ženskou a pak… ne, nechci na to ani myslet. Oba dva bychom mohli zkusit dát spermie, jako při umělém oplodnění. To by mohlo vyjít.

„Oba?“ pozvedne obočí.

„Oba dva,“ pokývám hlavou. „Je to potom už jen věc náhody, která spermie se chytí,“ šeptnu, „ale to dítě bude naše.“ Ani nechci, abychom se pak snažili dovtípit, čí to dítě je. Bylo by prostě naše. Jen naše.
„To zní… dobře,“ usměje se sladce. Ah, líbí se mu to. To je skvělé! Možná by na to vážně přistoupil.
„Vážně?“ usměju se a pohladím ho po tvářičce.
„Jo, to se mi líbí,“ přikývne.
„To jsem rád, aspoň něco jsem… promyslel nějak dobře,“ zaculím se.
„Všechno vždycky promyslíš dobře. Jsi chytrá hlavička,“ dá mi pusinku. Hm, najednou. Nad tím se musím trošku zasmát.
„Oh, děkuji. Ale říkals, že jsem idiot,“ zasměju se.
„To jen kvůli těm špekům, který nemáš,“ rozesměje se.
„Pff,“ zasměju se a líbnu ho.

Miláček můj. Co bych si bez něj počal. Ani nechci pomyslet na to, jak bych žil, kdybych do něj tehdy nestrčil a neseřval ho.

„Pojď ke mně a pořádně mě obejmi, ty moje zlatíčko,“ pošeptám. Nemusel váhat dlouho. Hned se ke mně přitisknul a objal mě kolem pasu.

„Mmmh, miluju tě, lásko,“ zašeptal jsem a natiskl si ho k sobě. Vdechnul jsem jeho omamnou vůni a zavřel oči.
„Já tebe taky,“ pohladí mě po vlasech. Dá mi něžnou pusinku na spánek a začne mě hladit po šíji. Spokojeně vydechnu a trošku se přikrčím, jako bych se k němu chtěl schovat. Miluju to jeho teplo, cítím se u něj v bezpečí. On je moje všechno. Znovu mě líbne na spánek a stáhne kolem mě paže.
„Jsi můj medvídek,“ pošeptám a přivinu se k němu. Políbím ho na krk a zase se nechám unášet tou jeho dokonalou vůní.

autor: Mischy & Turmawenne

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Novel of Dreams – Our Life 2.

  1. Mi se tenhle dil zdal az moc sladky a az moc preslazeny .. ja chapu, ze se miloujou, ale furt si to rikat, ze se tka moc milujou? No nevim nevim ..
    ale urcite sem zvedava na pokracovani :))

  2. Tvl 😀 Občas mi váš nadrženej Tom přijde neskutečně sladkej jako třeba v tomhle díle…. a ty sny? Jedině schvaluju. Obrovskej baráček a krásní maličký prckové který budou pobíhat kolem a budou jako taťkové. Přesně ta představa kterou si u těch dvou představuju…. šup další díl 🙂

  3. Bylo to moc pěkný. Na můj vkus řekla bych trochu moc sladký.
    Je fajn, že se nehádají a že společně plánují budoucnost, jenom se bojím toho, kdy se objeví ten zádrhel.

  4. Medíková kapitola:) som strašne rada, že to nebude mpreg, k tejto normálnej poviedke by sa to vôbec nehodilo. Ten nápad, že dajú spermie obaja je super. Ale neverím, že to nebudú časom riešiť. Aspoň Tomovi podľa toho akú má v tetjo poviedke povahu to určite bude v tej jeho popletenej hlave vŕtať. No som zvedavá či som uhádla.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics