Change of lifestyle 24.



autor: Muckátko :o*

Noelle postávala na chodníku a rozhlížela se kolem. Co chvíli škobrtla, protože patami stála na okrajníku a občas prostě neudržela rovnováhu. Ještě chvíli a vyvrtne si kotník.

„No konečně! Už jsem si myslela, že sis to rozmyslel,“ ušklíbla se Noelle a seskočila z obrubníku.
„Jak vidíš tak ne,“ ukázal se Bill v celé své kráse.
„Wow! Sekne ti to,“ pochválila jej Noelle. Jeho vlasy by mírně natupírované, po stranách lemovaly obličej a ležérně dopadaly na Billova ramena. Měl na sobě bílé tričko, které celkem odvážně prosvítalo, béžovou bundu, kterou dostal darem od Toma, a černé kalhoty. Na nohou měl černé mohutné boty, v ruce svíral černé velké psaníčko s rockovými prvky a na krku se mu houpalo několik černých a zlatých řetízků.
„Díky, moc jsem nad tím ale nepřemýšlel. Výjimečně. Ty taky vypadáš moc hezky,“ oplatil jí s úsměvem.
„No to by mě zajímalo, jak bys potom vypadal, kdybys nad svým outfitem opravdu přemýšlel,“ pronesla Noelle ironicky, protože už teď Bill vypadal jako nějaká hvězda. Narovnala si svoji džínovou bundu, pod kterou měla bílý nátělník, a oblékla si k nim pastelově růžové kalhoty, a vykročila směrem ke klubu.

„Co doma?“ zeptala se Noelle.

„Nic. Pořád při starým. Řekl jsem, kam jdu, ale viděl jsem na mamce, že odolává nutkání zvednout telefon a zavolat ti, aby si ověřila, jestli náhodou nelžu. Divím se, že se udržela,“ pokrčil Bill ramenem.
„Neudržela,“ odporovala mu Noelle.
„Uhm co?“
„Neudržela. Píše mi sms, jestli jsi se mnou,“ přistrčila Billovi před oči svůj mobil, aby si mohl přečíst zprávu na displeji.
„Tohle je tak ubohý!“ zavrčel a vytáhl svůj mobil. Přitáhl si Noelle k sobě a vyfotil je. Přidal fotku do zprávy a začal psát.
„Co tam píšeš?“ ptala se Noelle zvědavě.
„Právě jsem byl znásilněn, okraden, ale svého útočníka se mi podařilo zabít. Určitě dostanu menší trest, protože v sobě mám 4 promile a píchl jsem si pervitin. Dobrou noc, Bill,“ četl Bill nahlas zprávu, kterou ťukal k fotce. Stiskl odeslat a mobil schoval.

„Trošku přeháníš, nemyslíš?“
„Když může ona přehánět, můžu i já,“ odvětil a napřímil hlavu.
„Stává se z tebe pěknej rebel, kamaráde, a já si nejsem jistá, jestli si chci zvyknout na tohohle nového Billa,“ zasmála se Noelle.
„Budeš muset,“ stihl říct, než je obklopila hlasitá hudba.
„Nemůžu uvěřit, že jsi tady! Na párty!“ zavrtěla se Noelle spokojeně.
„Světe, div se, moje první párty!“ zasmál se Bill a spolu s Noelle se cpali chumlem lidí k baru.

*

Georg pochodoval po Tomově bytě a vztekal se. Jede sem přes celé město a dopadne takhle bídně.

„Ježiš, Tome, co to s tebou je? Padla na tebe nějaká krize středního věku nebo co? Na to máš ještě dost času, vole! Koukej zvednout zadek a pojď se bavit,“ rozhodil rukama a díval se na svého kamaráda.
„Už jsem ti řekl, že se mi nikam nechce. Zůstanu tady. Pustím si film a hotovo,“ zabručel Tom a podrbal psa ležícího vedle něj za uchem.
„Film? Pustíš si film? Bože můj, zníš jako nějaká ufňukaná odkopnutá holka. Přestaň se konečně chovat, jako by ses pomalu připravoval na smrt a pojď do klubu. Je ti 27! Ne 97!“ upozornil jej Georg. Pomalu začínal ztrácet nervy.
„Prostě se s tím smiř. Buď zůstaneš tady, nebo půjdeš sám,“ pronesl Tom klidně.
„Kam se kurva poděl ten starý Tom? Tohle bude vážně první pátek, který strávíme bez jakékoli zábavy mimo byt?“ ujišťoval se Georg.
„Zřejmě,“ připustil.
„Potřebuju cígo. Vážně potřebuju cígo,“ opakoval Georg a šel na místo, kam si Tom odkládal svoje cigarety. Tom ho pobaveně sledoval, jak prohrabuje všechny věci v okolí.
„Tys přede mnou schoval cigarety? Nikdy jsem ti nevykouřil víc než krabičku,“ vypískl Georg uraženě.
„Nic jsem před tebou neschoval. Přestal jsem s tím. Jestli chceš ty poslední, které jsem měl, jsou před domem v popelnici. Posluš si,“ zabrumlal. Georg zbledl, jako by měl chvíli před infarktem. Vlítl k Tomovi do ložnice, vytáhl první slušné oblečení, které uviděl, a v hale jej hodil Tomovi do klína. Tričko skončilo dokonce na hlavě Tomova psa, který zavrtěl hlavou, aby látka spadla z jeho očí.
„A dělej! Nechlastáš, přestals kouřit, dělám si o tebe oficiální starost. Ještě přestaneš šukat a můžeš si rovnou dát na zvonek anděl Tom,“ odtušil Georg a sledoval, jak se Tom zvedá z pohovky.
„Na chvíli. Půjdu JEN na chvíli, abys už konečně zavřel hubu,“ otočil se na patě a odešel do ložnice, aby se převlékl.

„Co mi tady s tím Tomem děláš, ty obludo?!“ oslovil psa, který jej naprosto ignoroval.

„Kdo mlčí, ten většinou něco skrývá!“ zašeptal.
„Co meleš?“ zeptal se Tom, když slyšel Georga něco mumlat směrem k jeho psovi.
„Nic. Říkám, abys pohnul zadkem.“
„Tak jdi,“ hodil Tom bradou ke dveřím a popadl klíče z botníku.

*

„Vážně to nechceš ani zkusit?“ zeptala se Noelle.

„Vážně ne. Nemusím začít dělat všechny špatné věci naráz,“ upil Bill ze svého nealko koktejlu a usmál se.
„Jsi nudnej. Ještě pořád,“ uznala Noelle.
„Ještě před chvílí jsem byl rebel,“ ušklíbl se Bill.
„No rozhodně už nejsi tak nevinný, jak jsi býval,“ zakoulela Noelle očima.
„Okey, jak dlouho tu musíme zůstat?“ podíval se Bill kolem.
„Vždyť tu nejsme ani hodinu a ty už chceš jít? Zasloužíme si po těch dvou šílených týdnech trochu zábavy a odpočinku,“ zamračila se Noelle.
„Já vím, ale myslím, že daleko víc bych si odpočinul, kdybych se pořádně vyspal,“ svěsil Bill ramena. Necítil se vůbec pohodlně.
„Možná vím o něčem, co tě tu ještě nějakou dobu udrží,“ zatvářila se Noelle tajemně.
„A to je?“
„Koukni k východu,“ pohodila nenápadně hlavou. Bill nakrčil čelo a snažil se pohledem probojovat skrz milion těl ke dveřím.
„Oh!“ zarazil se, když uviděl Toma v doprovodu dalšího muže. On na rozdíl od Toma vypadal, že se baví a že se sem těšil. Tom na druhou stranu měl svěšená ramena a obličej naprosto kamenný.
„Takže?“ podívala se Noelle na Billa.
„Možná se ještě chvíli zdržím,“ začervenal se Bill malinko, ale v přítmí klubu to Noelle neměla šanci poznat.

*

Po další hodině se Billovi však dvojice ztratila z dohledu a už je nenašel. Malinko mu klesla nálada, protože si myslel, že odešli. Bill si až teď pořádně uvědomil, že to byly asi dva týdny, co za Tomem nebyl. Neměl čas ani chuť kvůli všemu, co se dělo kolem. Povzdychl si a dopil svůj ovocný drink. Vstal ze židle a odcházel k pánským záchodům. Noelle už nějakou dobu tančila s nějakým klukem a Billa si nijak extra nevšímala.

Vykonal svou potřebu a vracel se zpět, když jej najednou někdo popadl za paži, zatáhl do rohu a na svém těle ucítil silné paže.

„Ahoj krasavče!“

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Change of lifestyle 24.

  1. Verim, ze uz ho konecne Tom nasel .. preci jen .. tohle uaa … no tohle je uzasne 😀 🙂
    Teda doufam, ze to bude Tom .. 😀
    teism se na dalsi dilek:)

  2. No pááááááni! Já nestačím zírat! 😀
    Původně jsem si myslela, že název povídky bude spíš sedět k Billovi, ale jak tak vidím, tak to sedí na oba dva! To, že se Tom už chvíli nebaví v klubu a jsou mu ukradené všechny holky, to vím. Ale on dokonce přestal kouřit! 😮 No pááááááni! Já mám takovou radost! Tom je očividně otrávený a smutný z toho, že Billa neviděl tak dlouho. Řekla bych, že Bill je i jediný, na koho pořád myslí a normálně je mi jej až líto. Dva týdny bez Billa? 😮 Tom se musel unudit k smrti 😀 A to nemluvím o tom, že já být na jeho místě, tak si myslím, že jsem už Billa omrzela a že je všemu konec. Tak jen doufám, že Toma tyhle myšlenky nenapadly 😀 Další šok je, že šel Bill na párty! 😀 No já se v dnešním díle nestačím divit, teda 😀
    A prosíííím! Ať je to Tom, ten někdo, kdo si odchytl Billa. Dalšího dílu se snad ani nedočkám, protože já jsem tak děsně zvědavá!!!!
    A Billova mamka je vážně nenapravitelná 😀 Já jsem se musela děsně smát, když Noelle přišla sms 😀 Jako jo, na jednu stranu ji vážně chápu, ale kdyby tohle dělala moje mamka, tak tak bych se z ní zbláznila!
    A tak mě teďka napadá…že jestli si Tom odchytl Billa, tak tohle jsou snad historicky první slova, která si ti dva řekli na živo, ne? Chci tady HNED další díl! 😀
    A za tenhle moooooc děkuji! ♥♥♥

  3. Bože, takhle to utnout! 😀 No co to jako je?! 😀 Nehodlám čekat kolik dní na pokračování, tentokrát prostě nemám šanci to vydržet!! 😀
    No… ale abych taky napsala něco smysluplnýho, tak musím říct, že se mi hrozně líbí ta Tomova proměna 🙂 Nemůžu si pomoct, ale začínám ho mít dokonce raději než Billa! Bože můj, já chci Toma domů, mám ho vážně čím dál tím raději! 😀
    Taky pevně doufám, že ten, kdo si teď Billa tak odchytnul je Tom. Protože pokud to bude jen nějakej ožrala, tak se vážně naštvu 😀 Ti dva se už přece tak dlouho neviděli, že by nějaké to jejich "setkání" neuškodilo 😀
    áchjo, no sem na to vážně zvědavá! A pevně doufám, že pokračování tu bude brzo 🙂

  4. Takze ta zmena stylu plati pro oba 😀 Ja jsem nad tim celkem casto uvazovala a ted uz mam snad jasno.
    No ted se podle me muzou stat dve veci: bud Billa nasel Tom a uz KONECNE dojde k prvnimu rozhovoru mezi nimi, o kterem uz dlouho snim. Nebo Billa bude obtezovat nejakej slizskej chlap a Tom nahodou bude prochazet kolem. Kdyz to uvidi, ozve se v nem zarlivost, nastve se, zmlati toho chlapa a zachrani tak Billa. Obe moznosti se mi zdaji mozne, ale ta druha se mi libi trochu vic, chci videt, jak Tom zarli 😀
    Moc se tesim na dalsi dilek 🙂

  5. No tohle!!! Ten konec mi nedá spát, chci okamžitě další díl, okamžitě, asi umřu zvědavostí:-D a doufám, že Billa odchytnul někdo jiný a Tom ho zachrání, asi nechci, aby Ahoj krasavče byla jejich první slova:-D ale ať už je to jakkoliv, umírám touhou po pokračování:-P

  6. Aj jaj, to nebude Tom, že? Už sa nemôžem dočkať pokračovania:)
    A tak som sa tešila, že sa tam stretnú a budú sa pekne baviť a samozrejme skončia niekde v aute alebo u Toma alebo aj na tých záchodoch…
    Ďakujem za kapitolu:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics