Change of lifestyle 25.



autor: Muckátko :o*

Tom sedící v patře u zábradlí si teprve až po příchodu nahoru všiml, že je v klubu i jeho malý brouček. Ukázal jej Georgovi a dostalo se mu uznání a chvály za jeho dobrý vkus. Momentálně si nervózně poposedl, když si všiml nějakého kluka zhruba ve stejném věku, jako byla většina dětí na parketě, jak chmatá na jeho milence. Zatnul pěst a celou scénu sledoval.

„Okamžitě mě pusť!“ zavelel Bill a kluka od sebe odstrčil.

„Okey okey! Jen klídek. Nějakou dobu už tě pozoruju a myslím, že jsi vážně sladký. Nechtěl jsem se tě dotknout. Omlouvám se,“ udělal na Billa psí oči a Bill se malinko zarazil. Tohle nečekal. Spíš očekával, že bude ten kluk dorážet a ne že se mu omluví.
„Dobrý,“ mávl rukou a odpíchl se od zdi.
„Jsem Alex,“ natáhl k Billovi pravačku.
„Bill,“ představil se a ruku přijal. Alex se usmál. Jen potřeboval zjistit, jakou cestou na to bude muset jít.
„Takže Bille, mohl bych tě na něco pozvat, abych odčinil to předtím?“ zeptal se Alex. Bill pokrčil ledabyle rameny.
„Proč ne.“
„Co si dáš?“ usmál se Alex, když se posadil vedle Billa na barovou židličku.
„To je fuk. Cokoli bez alkoholu,“ upozornil jej.
„Máš už dneska dost?“ zasmál se Alex.
„Ne já nepiju,“ přiznal se.
„Tak to je maximálně roztomilé,“ zavrněl Alex a objednal jim mléčné koktejly s tím, že v tom jeho byl navíc rum.
„Tak na zdraví,“ přiblížil k Billovi svoji sklenku a počkal, až si ťuknou. Oba malinko upili a začali se nezávazně bavit.

„Vidíš, kurva, to, co já?“ nakláněl se Tom přes zábradlí a mohl si vykroutit krk, jen aby na dvojici dobře viděl. Bill k němu bohužel seděl zády, takže se musel dívat jen na ten falešný ksicht toho maníka, co mu šahal na jeho majetek.

„Ježiš, uklidni se, Tome!“ stáhl Toma Georg zpět do sedu a popotáhl z cigarety.
„Normálně na něj chmatal, a teď ho tam dole balí!“ vykvíkl podrážděně.
„No a? Ty s ním přece jen spíš, tak co?“ pokrčil Georg ramenem.
„Dám mu přes držku,“ natočil se Tom a znovu vyhledal pohledem dvojici.
„To bys taky mohl za chvíli pomlátit celej lokál, protože když odstraníš tohohle, najde se jinej, protože tvoje hračka je prostě sexy a jak je vidět, nejsi jediný, kdo si toho všiml,“ hodil po Tomovi otrávený obličej.
„Co to kurva…?“ zasekl se Tom, když sledoval dění u baru.

Jeho koloušek seděl na židličce, popíjel drink a na klíně si přidržoval psaníčko. Zleva se k dvojici přimotal nějaký kluk a do Billa vrazil. Tomu spadlo psaníčko na zem a on se k němu okamžitě ohnul.

„Jéééé promiiiň.“ zasmál se kluk opile a sklonil se ke spadené věci, aby ji mohl majiteli podat. Psaničko zvedl, ale tím, jak se mu nahrnula krev do mozku, několikrát zavrávoral a udělal dva kroky dozadu. Bill se k němu natáhl a přidržel ho jen proto, aby dostal zpět svoje psaníčko. Kdyby neměl nic, co patřilo jemu, klidně by ho nechal spadnout. Mezitím ale Alex pohotově vytáhl umělohmotný pytlík a v okamžiku, kdy se oba chlapci skláněli k zemi, otočil zápěstím a obsah pytlíku vysypal Billovi do sklenice. Rychle popadl brčko, zamíchal obsahem, aby se prášek úplně rozpustil, a pak už se jen pohodlně usadil. Teď už zbývalo jen čekat, a vzhledem k tomu, že měl Bill skoro polovinu vypitou, začne prášek působit rychleji. Co jednomu uteklo, však zaregistroval druhý.

„Ty špinavej parchante!“ zavrčel Tom a hnal se ke schodům, než se stihne stát nějaké neštěstí. Georg zachytil jen hnědé vlasy, jak mu mizí z dohledu. Nahnul se přes zábradlí, aby viděl, co se děje. Tom přiběhl ke dvojici a vytrhl překvapenému Billovi z prstů jeho nápoj, kterého se chystal napít. I s brčkem jej chrstl klukovi do obličeje.

„Ještě jednou tě uvidím, jak někomu něco přimícháváš do pití, tak tě zřídím tak, že tě vlastní matka nepozná!“ zakřičel výhrůžně a pěstí klukovi jednu natáhl. Ten spadl z židle na zem a držel se za krvácející nos. Rychle se vyškrábal na nohy a z klubu zmizel. Tom jen letmo zaregistroval, že kluk, který do Billa rádoby omylem strčil, prchal stejně rychle jako jeho kamarád, bedlivě se dívajíc, jestli za ním Tom nestartuje. Díky tomu, že byl Tom starší a silnější, by se mu rozhodně nevyplatilo se s ním pouštět do křížku. Moc lidí celý incident nezaznamenalo. Jen ti, co stály v okolí jednoho metru, ale jelikož se nic víc neodehrálo, bylo vše v tom momentě zapomenuto, protože takové roztržky se děly na každé párty.

Tom vzal Billa za ruku a vedl ho ven z klubu. Zastavili se až u Tomova auta, které stálo zaparkované v ulici vedle klubu. Otočil se na mladíka, který se z celého incidentu třásl. Nejdřív mu to nedocházelo, ale když si uvědomil, že to svinstvo, které mu ten kluk přisypal do pití, ho klidně mohlo zabít hned po tom, co by ho ten kluk znásilnil, to ho totálně rozklepalo. V očích měl dokonce drobné slzičky z prožitého šoku. Křečovitě svíral psaníčko, kvůli kterému mohlo dojít k nejhoršímu. Nechal si zvednout tvář k té Tomově. Bill nechtěl ani na chvíli myslet na to, co by se stalo, kdyby tam Tom nebyl, kdyby to neviděl nebo kdyby to nechal plavat.

„Jsi v pořádku?“ zašeptal Tom nezvykle nakřáplým hlasem. V tu chvíli mu ani nedošlo, že to byla první slova, která Billovi pověděl. Bill pomalu přikývl a muže před sebou objal.

„Moje první párty a já se málem nechám zdrogovat,“ zakňučel Bill a stisk kolem širokého teplého těla zesílil.
„Šššš. To bude dobrý,“ pohladil ho Tom po vlasech a konejšivě přejížděl po jeho zádech.
„Děkuju,“ broukl Bill do Tomova krku a pomalinku se uklidňoval. Tom se usmál.
„Chceš se vrátit?“ odtáhl se od hubeného těla. Dostalo se mu ale jen prudkého zakroucení hlavou. Bylo mu jasné, že se tam nebude chtít vrátit, když byl ještě v šoku.
„Odvezu tě domů?“ nabídl se Tom, zatímco s Billem obcházel auto, aby jej mohl pustit na sedadlo spolujezdce. Bill se ovšem zastavil, podíval se Tomovi do očí a znovu zakroutil hlavou. „Tak pojď,“ posadil Billa na sedadlo a zavřel dveře. Oběhl auto a posadil se za volant.

Během chvíle parkovali u Tomova bytu. Bill mlčky vystoupil a počkal, dokud se k němu Tom nepřipojí. Překvapilo jej, že jemně stiskl jeho ruku a nepustil ji celou cestu až do bytu. Po zamknutí dveří ze sebe Tom shodil šedou mikinu a s úsměvem pomáhal z bundy i Billovi.

„Uhm, ta bunda ti vážně sluší,“ pronesl malinko nervózně a pověsil ji na věšák vedle své mikiny. Bill se malinko zaculil a nechal se vést dál do bytu.
„Máš hlad nebo žízeň?“ zeptal se, když procházeli kolem kuchyně.
„Ne,“ zavrtěl Bill hlavou.
„Chceš se jít osprchovat?“
„Prosím,“ přikyvoval Bill a ruku v ruce došli až do koupelny.

Tom na chlapce nechtěl nijak tlačit, ale společná sprcha se mu zdála jako dobrý nápad. Svlékl třesoucího se mladíka do naha a nechal ho vejít do sprchového koutu. Bill otočil kohoutkem a spokojeně zamručel, když se na jeho tělo snesly horké kapky vody. Tom ze sebe rychle stáhl všechno oblečení a vklouzl do sprchy. Zavřel za sebou dveře, aby voda necákala ven, a něžně se přitisknul k nahému mokrému tělu před sebou. Otočil mladíka čelem k sobě a vpil se do jeho úst. Věnovali si jen krátký polibek. Hned na to Bill Toma objal a hladil jej po zádech. Tom se usmál. Natáhl se pro sprchový gel a nalil si do dlaně. Chtěl jej vrátit na místo, ale Bill byl rychlejší a vzal mu jej z ruky. Vytlačil si dostatek do dlaně a postavil gel na poličku. S úsměvem přitiskl dlaně na Tomovo tělo a krouživými pohyby vtíral voňavý napěněný gel do jeho kůže na hrudníku a na zádech. To samé dělal Tom. Bloudil prsty po mladíkově hrudi a nenápadně se pokaždé zdržel u bradavek, po kterých přejížděl silněji než po zbytku těla.

„Och…,“ vydechl Bill, když Tomův palec a ukazováček stiskl jednu jeho bradavku, která mu však díky kluzkosti gelu z prstů vyjela. Bill přistoupil ještě blíž a otřel se svým naběhlým klínem o ten Tomův.

Jakmile měli oba namydlené hrudníky i záda, jejich dlaně jako na povel zamířily do vzrušeného klína toho druhého. Tom se natáhl pro vášnivý polibek, zatímco dlaní přejížděl po Billově penisu a druhou lechtal jeho vstup.

„Ahhh!“ vydechl Tomovi do úst a omotal jazyk kolem toho jeho, pohybujíc dlaní stejně rychle, jako pracoval Tom tou svojí v Billově klíně.
„Jak-jak se vlastně jmenuješ?“ zeptal se Tom udýchaně a zasyčel, když Billův palec pohladil vrcholek Tomova penisu. Bill se chrčivě zasmál. Už tolikrát spolu měli sex, a teprve teď se Tom ptal na jméno.
„B-Bill!“ zasténal, když Tom skousl jeho ret a zajel ukazováčkem do jeho těla.
„Já jsem… ehhh…Tom,“ představil se Billovi a snažil se nevyvrcholit po tak směšně krátké době.
„Já vím,“ zakňučel Bill a hýbal se tak, aby mohl Tomův prst zajet hlouběji. Tom se chtěl zeptat, odkud zná jeho jméno, ale nestihl to. Rozšířil oči, jak byl zády natisknut na chladné kachličky a jak se zvědavý kluzký prst objevil u vstupu do jeho těla. U vlastně panického vstupu do jeho těla.
„Bože!“ trhl sebou, když první článek Billova prstu vklouzl dovnitř.
„Dobré?“ zavrněl Bill, snažíc se odpoutat mysl od svého vlastního vzrušení, které bylo tak zkušeně zpracováváno.
„Ech!“ vzdychl Tom nejistě. Každý další milimetr prstu, který vklouzl do jeho těla, ho připravoval o dech.

„Kurvaaaaa!“ vykřikl Tom, když Billův prst našel jeho prostatu a přitlačil na ni. Tvrdě Billa políbil a snažil se myslet na to, že by měl pokračovat ve své práci a nesoustředit se jen na své potěšení.

„Tohle cítím, když jsi ve mně, jen daleko silněji,“ pověděl mu Bill a v tu chvíli zaklonil hlavu a jeho hrdlo vypustilo poslední hluboký sten. Vyvrcholil Tomovi do dlaně, díky čemuž pomohl k orgasmu i Tomovi. Bill opatrně vytáhl svůj ukazováček z Tomova těla a několikrát bříškem přejel přes jeho vstup. Oba se vydýchali a znovu se objali. Sprchový gel z jejich těl pomalu mizel. Tom odtáhl Billovo tělo od svého a něžně jej políbil. Objímal svými rty ty Billovy, aniž by použil jazyk. Přišlo mu to roztomilé.

Když dokončili hygienu, osušili se a došli do pokoje jen v ručnících. Bill nevěděl, jak se zeptat, zda by mu Tom nepůjčil něco na spaní, ale Tom ho z té nejistoty vysvobodil dřív, než by to Bill čekal. Strhl z nich ručníky, rozprostřel je po radiátoru a stáhl Billa s sebou do postele. Bez řečí se k němu přitiskl a objal jej.

„Jak jsi věděl, že to chci?“ zeptal se Bill unaveně. Tom se šibalsky usmál.

„Co?“
„Tu bundu,“ odvětil. Tom musel zakroutit hlavou nad svými perverzními myšlenkami.
„Nevěděl. Prostě se mi líbila,“ odolal nutkání pokrčit ramenem.
„Hmm, mně taky,“ zamumlal Bill.
„To jsem rád.“
„Uhm… kdybys tam dneska nebyl, bůhvíjak by to se mnou skončilo,“ posmutněl Bill. Tom si povzdychl.
„Ale já tam byl. Nemysli na to.“
„Připadám si tak hloupě. Tolikrát jsem už o tomhle slyšel. Tolikrát nás všichni varovali, že takové věci se dějí, a já to tak hloupě podcením,“ přitiskl se zády víc k Tomově hrudi.
„Nemohl jsi tušit, že se to stane.“
„Ale měl jsem předvídat,“ stál si Bill za svým. Tom protočil oči. Bill byl vážně umanutý.
„Příště budeš opatrnější,“ chlácholil ho Tom. Připadal si jako otec, který uklidňuje svoje dítě. Ta představa ho donutila k úšklebku.
„Příště už nikam nejdu,“ zamručel Bill a znovu se zavrtěl. Nemohl najít tu správnou polohu.
„Jak myslíš.“

„Tome?“

„Hmmm?“
„Tvrdneš.“
„Já vím. Moc se vrtíš.“
„Chceš do mě?“
„Je pozdě.“
„Tak dobrou.“
„Dobrou.“

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Change of lifestyle 25.

  1. Anoooooooooooo!!! Tak jsme se konečně dočkali prvních slov a musím říct, že se to moc povedlo 🙂 Už se těším na jejich první společný ráno <3
    Muckátko, jsi super autorka s vytříbeným stylem, doufám, že až dokončíš tenhle krásnej příběh, napíšeš toho ještě hodně, s radostí si přečtu cokoliv od tebe 🙂

  2. Jee, tak tohle me po hroznem dni opravdu potesilo. Konecne si trochu popovidali, uzasne <3 Hrozne se mi libila scena, kdy Tom zachranil Billa ^^ Mam z tohoto dilu radost. A taky jsem zvedava na Noellinu reakci.
    Moc se tesim na dalsi dilek 🙂

  3. Konecne konecne konecne 😀 konecne se jim podarilo si spolu promluvit .. sice jen tak kratce .. ale  tak .. tyhle slova pro ne dost musela znamenat pro oba :))
    Ja doufam, ze Bill neutece rano .. a treba pspolu zazijou prvni krasne rano .. 🙂
    Tesim se na dalsi dilek 🙂

  4. Jééééééé! ♥ Tak k tomuhle vážně nemám slov! Já jsem tak strašně šťastná z tohoto dílu! 🙂 Vlastně u celého dílu jsem se zase musela jenom culit 🙂
    Tom je dokonalý! To jeho rozčilování se, že jeho broučka někdo balí, bylo naprosto skvělé. Já jsem čekala, kdy to nevydrží, vybuchne a doletí tam na ně 😀 Miluju to, že on je už očividně do Billa totálně zamilovaný! Strašně skvěle se mi tohle čte. Ať je to mezi nimi jak chce, tak já tam ty city vidím, a to mi zatím bohatě stačí 🙂 A Alex je teda pěkný hajzlík. To jsem teda nečekala, že se z něj tohle vyklube. Ze začátku vypadal fakt v pohodě a já jsem až začala mít strach, aby se Billovi nějak moc nezalíbil a on Toma nevyměnil 😀 A on přitom tohle :/ Jsem fakt šťastná, že Tom v tom klubu byl a pečlivě si Billa hlídal, protože jinak nechci myslet na to, co by se stalo! Tomův zásah byl naprosto skvělý! Jak Billa bránil…ááá, tohle prostě miluju! Takový ochranář Tom ♥ A pak byl Bill děslě sladký, jak Toma objal. Jejda, při té části jsem myslela, že se snad zblázním 😀 Konečně! na sebe promluvili a musím teda říct, že jak jsem na začátku povídky Toma moc nemusela díky jeho scéně v knihovně a myslela jsem si o něm to nejhorší..tak tímhle mě totálně dostal. Jasně, už delší dobu jsem jej měla ráda, ale hlavně díky tomu, jak byl bezprostřední, pohodový a děsně vtipný. Ale teď vidím, že je vlastně ve skutečnosti jiný, než jak se prezentoval na začátku.
    A myslím, že ani nemusím říkat, jak debilně jsem se pak culila u zbytku dílu! 😀 To, že chtěl Bill k Tomovi, jejich držení se za ruce, společná sprcha, výměna jmen a prostě všechno..to byla jednoduše nádhera! ♥ Něco takového bych mohla číst stále dokola a dokola a vůbec by se mi to neomrzelo.
    Děsně moc se těším na jejich první společní ráno. Uvidíme, jestli Bill zase nezdrhne 😀 Ale myslím, že ne 🙂 Pokud ho teda zase nebude nahánět mamka 😀 Beztak mě napadlo, že Bill se z toho klubu tak vypařil a Noelle o něm nic neví. Tak snad to nebude nijak řešit a nebude mít o Billa strach. Ještě aby zalarmovala jeho mamku, to by tak chybělo 😀 A taky jsem zvědavá, jak se bude tvářit na to, že Bill byl opět s Tomem. Ale možná, že když jí Bill řekne, jak jej Tom vlastně zachránil, tak začne mít Noelle Toma ráda 🙂
    Za tenhle díl opravdu moc děkuji! ♥ Udělal mi neuvěřitelně velkou radost a celkově mi strašně zlepšil náladu 🙂 Už teď tady zase netrpělivě očekávám další díl 😀 Moc moc děkuji, že pro nás tohle píšeš! ♥

  5. To bolo tak strašne krásne:) na začiatku roztomilo žiarlivý Tom a krásne naivný Billí, ktorého treba chrániť na každom kroku. A potom konečne utešovanie, zoznámenie v sprche a Tomova prvá skúsenosť 😀 A zaspávanie spolu, v objatí bolo úúúúplne najkrajšie. Veľmi pekne ďakujem za túto poviedku. Je úžasná.

  6. Bože, ten konec 😀 😀 Tím jsi mě naprosto rozesmála! 😀 Ale ty jejich rozhovory se mi hrozně líbí! Vážně bych totiž nečekala, že se bude Tom k Billovi chovat tak mile. A jsem i hrozně ráda, že se Tom v tom klubu, nebo kde to byli, zachoval tak, jak se zachoval 🙂
    Jsem moc zvědavá, jak bude pokračovat ráno a jestli se k sobě budou chovat pořád stejně 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics