Dance – a way of my life 12.

autor: Cincina

Já se hrozně moc omlouvám, že mi napsání dalšího dílu trvalo tak dlouho, ale byla jsem zavalena testy ve škole. Už je to konečně za mnou, skoro všechny známky uzavřené, takže dámy a pánové, jsem opět tady a budu vás zahlcovat svou tvorbou 🙂


Tom se pod ním svíjel a cítil, že se co nevidět udělá, a proto Marka raději zastavil. Ten pochopil hned, o co jde, a tak se vrhl na jeho dírku. Strčil do něj jeden prst. Tom usykl. Udržovali spolu oční kontakt, protože tímhle Mark Toma uklidňoval.
Tom mu věřil. Ale nevydržel se na něj dívat věčně. Cítil, že se uvolňuje a tlak mizí. Bylo to… příjemné. Trochu se na prst narazil.

Ó bože!

Mark poznal, že se mu to líbí, a tak prstem pohyboval. No a Tom se mohl zbláznit rozkoší.

„Aaaah. Ještě!“
Mark přidal druhý prst. A pak třetí. Tom se na prsty narážel už sám ve zběsilém tempu a cítil, že už bude. Chtěl se udělat. Hned. Ale k jeho smůle Mark vytáhl prsty. V necelé sekundě si nasadil kondom a vrazil ho do Toma.

Ano, vrazil. Z Toma byl nadržený a chtěl šukat. Tomovi se to líbilo a nebolelo ho to. Dobře pro oba. Rozpohyboval se. Nejprve pomalu. Byl těsný. A kurva jak moc! Zrychlil tempo. Nešlo to pomalu.

Na to, jak byl Tom zezačátku nervózní, tak se otřepal docela rychle. Samotného ho to překvapilo. Ale byl rád, že je Mark jeho první. Zkušený hřebec. Opravdu nejlepší sex. A to je teprve jeho první zkušenost!
Už bude. On i Tom. Cítil to. Ještě pár přírazů a bude! Bože, jak moc už se chtěl udělat. Nehorázně moc.

„Aaah.“ Seru na to! Ať vzdychám jako holka. „Kurva… to-hle je můj nejlepší sex!“ Zařval dost hlasitě. Nedivil by se, kdyby to slyšeli ostatní hosti ve vedlejších pokojích.

Po těchto slovech se Tom udělal. Řval slastí. A Mark hned po něm. Jejich nejlepší sex. Vyšel z něj a svalil se k němu. Tom se přitulil a oba vydýchávali ten neskutečný zážitek.

„Mys-myslel si to vážně?“

„Co?“ Políbil jej jemně Mark.
„Že to byl tvůj nejlepší sex.“
„Ó, ani nemluv. Fakt nejlepší. Nikdy jsem při sexu neřval jako dneska.“
Tom se rozesmál. „Tak to jsem rád.“
„Zlato, a tobě se to líbilo, doufám.“
„Ano.“ Tom se přitulil více. Přehodil nohu přes Marka a pomalu usínal. A Mark také. Bylo toho na ně moc.

***

DEN ODJEZDU

„Marku, mně se taaaak moc nechce domů.“ Rozhodil rukama.

„Ani nemluv. Ještě bych se tu celý týden válel.“ Mark byl z toho celkem smutný. Nechtělo se mu domů, protože ho čekaly zase povinnosti. Bude muset trénovat ostatní svěřence a bude mít kolem nich spoustu zařizování. A měl v plánu Toma přihlásit na další soutěž.
Tom už byl sbalený, tak pomáhal Markovi, který se hrozně loudal. Bylo vidět, že je myšlenkami jinde. Tom jej šťouchl, aby se probral ze snění.
„Hej!“ Zamával mu Tom před obličejem.
„Co?“ Usmál se na něj.
„Nebuď smutný z toho, že jedeme domů. Stejně se budeme vídat na trénincích.“ Políbil ho na čelo.
„Hmmm.“

***

V LETADLE

„Marku já se hrozně nudím!“

„Už zase? Pamatuješ si, jak jsme letěli minule? Tak spi, nebo si čti ne?“
Tom sebou neustále šil. Nevěděl, co má dělat. Čtení ho nebavilo a spát se mu nechtělo. Začal si hrát. Přejížděl rukou po Markově stehně a očekával nějakou odezvu.
„Tome, nech toho.“ Mark se k němu přitiskl.
„Proč? Nelíbí se ti to?“ Zašklebil se Tom provokativně. Věděl, že je Mark do něj blázen. Svou ruku posunoval neustále výš a výš, až dojela do rozkroku.

„Ehm. Dáte si kávu nebo čaj?“ Vyrušila je letuška.

Byla to hodně trapná situace.
„Kávu.“ Vyhrkl Mark a Tom stáhl svou ruku.
„Já nic.“ Usmál se na ni Tom.
Letuška nalila kávu a pospíchala pryč. Bylo to na ni poznat. Že by nějaká homofobka? Tom si akorát všiml, jak pak druhé letušce něco zběsile šeptala. Pipiny. Kdyby tu aspoň byli stevardi. Ne, oni tady dají letušky.
Tom už Marka neotravoval a rozhodl se, že zkusí spát. Mark si četl knihu.

***

„Dneska by měl přiletět Tom!“ Zavýskl si pro sebe Bill. Už mu opravdu, opravdu chyběl. Aspoň si utřídí své pocity a ujasní si, koho vlastně chce.

Uvidíme, jak se to vyvrbí.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Dance – a way of my life 12.

  1. no docela kratky dil, ale tak .. ted uz se snad dockame neceho dalsiho 🙂 a hlavne delsiho 🙂
    a doufam, ze Tom se s nim rozejde .. nechci at sou spolu .. :/

  2. Tak jo, Tom si užil. On je spokojený, já taky a teď šupky domů za Billem! 😀 Jenomže to tak vypadá, že je Tom do Marka možná i zamilovaný, tak to bude asi celkem těžké 🙁
    Trošku mi i chybí to, že Tomovi Bill asi mco nechybí. Nebo já nevím, jestli mu chybí nebo ne, ale mám takový pocit, že za celou dobu pobytu v Brazílii si na svého malého brášku ani nevzpoměl 🙁 Což mě trošku štve a mrzí mě to. Snad až ho uvidí, tak si uvědomí, jak moc mu chyběl 🙂
    Děkuji za další díl 🙂

  3. [1]: No delšího nevím, ale dalšího určitě:D

    [2]: Musíte si ještě počkat no:)

    [3]: Krátké?:( Budu se snažit psát delší:)

    [4]: No jo:/

    [5]: 😀 Tom není takový ten typ, který moc rozebírá své pocity. A když už, tak hrozně stručně. Jasně, brácha mu chyběl… ale to je zatím všechno:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics