Novel of Dreams – Our Life 11.



autor: Mischy & Turmawenne
BILL

— O 14 DNŮ POZDĚJI —

Jen co jsem vystoupil z auta, jsem se sám pro sebe usmál a natáhl se ještě dovnitř do auta. Odložil jsem sluneční brýle do volného prostoru a vzal si kytici růží, kterou jsem měl položenou na sedadle spolujezdce. No co, takový malý únos s překvapením neuškodí. Teď už je vše tak jiné, tak hezké, jako tomu bylo na začátku. S Tomem je vše teď ještě dokonalejší než kdy jindy. Od té doby, co jsme se vrátili, jako by to byl můj starý Tom.

Auto jsem zamkl a potom se i s kyticí rozešel k hlavnímu vchodu školy. Zazvonil jsem a vyčkával, zda mě někdo pustí dovnitř. Asi po dvou minutách jsem se vážně dočkal. Vrátný mi otevřel, s otazníky v očích si mě sjel pohledem, ale nakonec mě nechal už bez dalšího dohledu jít chodbou dál. Věděl jsem, kde má teď hodinu, a hlavně jsem věděl, že ji má s Brianem. Ten mi manžílka propustí… mhhh. A jestli ne, tak mu omlátím o hlavu nějaká skripta.

Vyšel jsem až do třetího patra a prošel dlouhou chodbou. Když jsem konečně došel k té třídě, kde měl mít hodinu, jen jsem se zhluboka nadechl. Chopil jsem se kliky a poté otevřel. Jakmile jsem vešel, upoutal jsem na sebe zraky téměř všech studentů.

„Ahm, omluvte mě. Nerad ruším hodinu, ale potřeboval bych nutně unést manžela,“ usměju se a pohlédnu na Toma, poté na Briana s prosíkem v očích.
„Co tu děláš, proboha?“ zasměje se Tom a zvedne se. Ah, jak je překvapený. To jsem chtěl.
„To myslíš vážně?“ povytáhne Brian obočí. Ale no tak, Brii…
„Naprosto,“ pokývám hlavou a zdvihnu trošku kytici růží. „Donesu ti za to klidně ještě pár koláčků nebo kus dortu, chceš?“ zasměju se tiše. „Prosím, jen výjimečně,“ mrknu na Briana, a poté už rozevřu náruč, hledíc na to moje zlatíčko. Ten už se ke mně s úsměvem div nehnal přes celou učebnu.
„Fajn, fajn, jděte si, kam chcete,“ zavrtí Brian pobaveně hlavou. „Já zapomněl, že jste ti novomanželé,“ ušklíbne se. Jen se usměju. No co, já se za to nestydím. Jsem naopak pyšný, že mám tak dokonalého manžela.
„Díky moc, máš to u mě,“ usměju se a natáhnu k Tomovi ruku. Hned se mě chytil, sladce se usmál a stáhl si mě k sobě níž pro láskyplný polibek. Zaculil jsem se, polibků jsem mu věnoval ihned několik a už ho vytáhl z učebny ven.
„Nashledanou,“ zasměju se ještě do třídy, poté už zavřu dveře a Toma si k sobě přitisknu.

„Mhh,“ políbím ho hned hluboce i s jazykem. Spokojeně zafuněl nosem, přivinul se ke mně a polibek mi hned oplatil. Jak já se na tohle těšil. Tak zatraceně mi to chybělo.

„Ahoj,“ šeptne téměř omámeně, když se ode mě odtrhne.
„Ahoj, lásko,“ hned mu dám kytici růží a usměju se. „A aby to mělo ten správný efekt, tak se drž,“ zasměju se. Vezmu si ho do náruče a rozejdu se s ním rychle po chodbě.
„Aaaahhh,“ začal se smíchem pištět přes půl budovy a pevně se mě chytil kolem krku. „Co blbneš,“ smál se po cestě. Únos, neznáš?
„Momentálně tě unáším, princi,“ zasměju se a držím si ho u sebe dál. Po schodech jsem s ním šel o dost pomaleji, aby mi nespadl nebo abych neztratil rovnováhu.
„Ty jsi můj sladký blázínek,“ zabroukal mi roztomile u ucha a hned mě něžně políbil.
„Ty můj nejdokonalejší medvídek,“ usměju se a polibek mu oplatím. „Hele, drž se mě, nebo mi sklouzneš někam ke kolenům,“ chytnu ho pod zadečkem a hezky ho k sobě namáčknu.
„Miluju tvojí romantickou něžnou duši,“ přivine se ke mně, načež mě políbí na krk. „Objevil ses tam s kyticí růží jako v pohádce,“ usměje se.
„Ohm, děkuju. Těší mě, že to tak bereš, ale má to… háček,“ ušklíbnu se trošku. „Můj milovaný princi, vyskytl se problém… Bílou kobylu jsem nesehnal, takže jsem přeskočil pár století a přijel nakonec svou Audi, nezlobíš se?“ zasměju se. „Ale únos je to tak jako tak,“ pokrčím rameny.
„Nevadí. Ta je taky bílá, je dokonce rychlejší a je v ní víc místa na to, až tě budu chtít umilovat k smrti za tvoji šílenou roztomilost,“ kousne mě do ouška. Nevím proč, ale představa sexu v autě… s ním! Oh bože, to si přímo přeju.

„Mmm, neříkej to, neříkej, protože jsem s tebou chtěl mít vždycky sex v autě,“ usměju se a zabořím mu hlavu do trička. „Mhhh, chyběl jsi mi, tolik se mi už stýskalo.“

„Mně taky, miláčku,“ zakňučí na souhlas. „Je to jenom šest hodin, co jsme se ráno milovali ve sprše, ale i tak mi to přišlo jako celý den,“ broukne. Došel jsem s ním k hlavnímu vchodu, v rychlosti jsem si otevřel a proklouzl s ním ven.
„Je to jako věčnost… Budeme si to muset brzy zopakovat,“ usměju se sladce a donesu si ho až k autu.
„Věčnost zase ne. Mám pocit, že ještě teď mám mokré boxerky, když ses mě znovu snažil vzrušit a vykouřit při odchodu z bytu, ale… ano, byla to dlouhá doba,“ rozesměje se. Ale vedlo se mi to… Šlo to tak cítit. Jenže on už vyšel z bytu, škoda.
„Ouh, vážně? To si chci sáhnout,“ zasměju se a odemknu auto. Potom rychle otevřu, stále jej nepouštějíc. Až když jsem otevřel dveře, posadil jsem ho na sedadlo a sladce se usmál.
„No jo, seš sladkej,“ zasměje se. „A teď mi pověz, kam mě unášíš,“ usměje se.
„To je překvapení,“ zavřu za ním dveře, načež oběhnu hned auto a nasednu si.

„Ale no ták, pověz mi to,“ začne mě hned prosit, když se poutá.

„Ne, nic ti tentokrát nepovím,“ zasměju se a připoutám se také. Kdepak, tohle ho musí překvapit, takže ani žádné nápovědy, nic.
„Mmmm,“ ohrne spodní ret a udělá na mě psí oči.
„Ne, chci, abys měl překvapení,“ dám mu pusinku a usměju se. „Nechceš si ty růže dát dozadu?“
„Hm,“ broukne smutně. Opatrně si je tam položí, podívá se na mě psím pohledem a sklopí hlavičku, načež si začne mnout snubní prstýnek na prstě.
„Nebuď smutný. Pochopíš, proč jsem ti to neřekl,“ pohladím ho po stehně a vyžádám si polibek.
„To bude určitě zas nějaká úchylárna,“ usměje se a zavrtí hlavou. Podzvednu obočí. No cože? Tos posral, hošánku.
„Co byla naposled úchylárna?“ brouknu a jemně ho štípnu do zadku.
„Au!“ vypískne jako malé dítě. „Třeba jak jsi mě zatáhl minulý týden do kabinky v tom obchoďáku. Říkal jsi, že si jen chceš zkusit kalhoty,“ obviní mě hned se smíchem.
„No a nezkusil jsem si je pak snad?“ zasměju se a líbnu ho na tvář. To budu mít na talíři dlouho. Začalo to kalhotama… a kde to skončilo, eh.

„Leda tak ty moje,“ začne se roztomile smát.

„Dneska si do nich hodlám vlézt znovu, přímo se tam ponořím,“ zasměju se a sjedu mu po stehně. „A jo, cítím to… Jsi ještě vlhký,“ uculím se.
„No to teda nejsem! Bille!“ pleskne mě se smíchem přes ruku a uraženě si založí ruce na hrudi jako malé dítě. Snad by ses mi neurazil, drobečku.
„Promiň, promiň, já…“ řeknu naprosto zoufale a nahnu se k němu. Vážně vypadám, jako bych měl každou chvilku brečet. „…chtěl jsem říct, už jsi zase vlhký, ne ještě pořád,“ zaculím se a jazykem mu sjedu po oušku. Trošku provokace snad neuškodí, ne?
„Tak tohle budeš žehlit pekelně dlouho, Mon Amour,“ přimhouří zlostně oči, ačkoli se usmívá.
„Já si to vyžehlím moc rád,“ pípnu a přejedu mu dlaní po rozkroku. Ruku mi sundá a našpulí umanutě rty. „Oh, ourson,“ poškádlím ho a pohladím jej po tvářičce.
„Tady ti nepomůže ani medvídek,“ broukne klidně. Jak mě prokoukne, hajzlík jeden můj milovaný.
„Prosím, prosím,“ pošeptám tiše a líbnu ho pod ouško. „Já už budu hodnej.“
„Když se mi hezky omluvíš, tak o tom možná popřemýšlím,“ povytáhne obočí.
„Já se ti z celého srdce omlouvám, medvídku můj. Prosím, odpusť,“ pošeptám a smutně se na něj zahledím. Koukne se na mě, usměje se a dá mi pusinku. Hned mu ji oplatím a sladce se zaculím.
„Tak pojedeme, hm?“ brouknu a pohladím ho láskyplně po tváři.
„Jo, jedem,“ usměje se. „Hyjééé,“ poplácá se smíchem palubní desku. Začnu se smát. Raději potom už nastartuju a pomalu vyjedu.

Před městem jsem najel na dálnici. Tom zprvu pozorně koukal, kam to jedeme, ale poté se náhle odpoutal.

„Co… děláš?“ šeptnu a podívám se na něj. Po té nehodě mě tohle znervózňuje, nechci to ani vidět. On se však jen šibalsky usmál a ohnul se. Podlezl mi pod rukou a začal mi rozepínat kalhoty.
„Ohm… Tomi,“ vydechnu a zvednu pohled zase k silnici, „…to nejde.“
„Proč ne?“ začne mi jazykem jezdit přes boxerky po penisu.
„Ježiši,“ vydechnu už naplno a ještě se posunu, aby ke mně lépe mohl. Jednoduše mu nemůžu odolat. Tom mi stáhl trochu kalhoty a poté i boxerky. Hned na to si mě vzal do ruky, stáhl mi předkožku a začal mi olizovat a sát žalud. Do háje. Tohle nepřežiju.
„Ohh, já… já nechci bourat, do prdele,“ vydechnu a zatnu prsty do volantu. Vypustil mě a začal zvedat hlavu.
„Tak já přestanu…“
„Ne, prosím… pokračuj,“ pošeptám a trošku zpomalím.
„Ne, ne, není to dobrý nápad. Ohrozil bych nás oba,“ usměje se. Ještě mě po penisu pohladí, políbí mě na něj a natáhne mi boxerky s kalhoty. Klidně se rovně usadí a spokojeně se podívá z okna. Dělá si ze mě srandu? Jsem už tvrdej po tý chvilce jako blázen.

„Zajedu… někam ke kraji. Podívej, co jsi udělal,“ usměju se a zavrtím se.

„Ne, jen jeď. Jsem zvědavý na svoje překvapení,“ zavrtí hlavou.
„Ale, ale…“ začnu šeptat a vrtět se na sedadle.
„Řekl jsi, jedeme, tak jedeme,“ usměje se pobaveně a začne si hrát jazykem s piercingem ve rtu. Provokatér jeden.
„Láskoo,“ zaškemrám a dlaní mu sjedu po stehně.
„Teď už aspoň nejsem vlhký sám,“ mrkne na mě pobaveně. „Patří ti to,“ zasměje se. Tak to je pomsta. Počkej doma!
„Když já jsem tak… zatraceně vlhký a tvrdý,“ šeptnu a stisknu stehna k sobě.
„To nevadí, lásko,“ pohladí mě po stehně. No tobě ne.
„Uhhhm,“ zakňučím a zase se rozjedu o něco rychleji. Viděl jsem už pouze jeho pobavený výraz ve tváři, a jak si kouše ret, aby se nezačal smát. Očividně si to ohromně užíval. „Počkej doma,“ pohrozím mu se smíchem. Nakonec ho pohladím po stehně a chytnu ho za ruku.
„Hmmmh, projedeš mě?“ proplete si se mnou s úsměvem prsty. Stisknu mu trošku dlaň a hezky pevně si s ním ty prsty propletu.
„Jo… projedu,“ vydechnu a skousnu si spodní ret. On mi to dělá naschvál. Co si tu mám teď počít?
„Mmhhh,“ zavrní nahlas. „Budeš mi narážet do prostaty a já tě budu pořád v sobě svírat a sténat tvé jméno,“ vydechne při pohledu na mě. Mhh, sakra, proč už chci být doma…
„Budu tě šukat tak, že budeš prosit… Udělám ti to tolikrát, že si nesedneš,“ šeptnu a vyjedu mu prsty po prostředníčku.
„Hmmhh, budu sténat asi takhle: Aaaaahhh, Billeeeee,“ zasténá nahlas přes celé auto a cukne sebou, jako bych mu opravdu narážel do prostaty. Tak a to je konec. Já tam nedojedu…
„Kurva… a dost,“ vydechnu a sjedu na prvním sjezdu. Zajedu kamsi k lesu a zaparkuju na prvním místě, kde mohu.

Okamžitě se odpoutám, odpoutám i jeho a sklopím jeho sedadlo. „Přímo si o to koleduješ,“ pošeptám a v mžiku už mu sedím na klíně.

„Ne, ne, Bille, prosím,“ začne se smát. Jedním tahem mu rozepnu pásek. Dívám se na něj zcela vážně, snažím se o to. Neříkejte mi, že mi vyjde můj sen, že bych se tu s ním fakt pomiloval.
„Ale no ták, Bille,“ začne se se smíchem vrtět. „Dej mi alespoň nějaký náskok, to není fér,“ řekne také náhle vážně.
„Ten sis udělal sám, když jsi mě začal uspokojovat za jízdy,“ brouknu a usměju se. „Tak co, Tomi… Jak hluboko bys mě chtěl, hm?“ skousnu mu ušní lalůček a dlaní mu zajedu pod džíny i boxerky. Hned ho začnu tvrdě masírovat. Já ti dám, že mě budeš provokovat.
„Ale já nemyslím tenhle. Musíš mě přece pustit, abych mohl začít utíkat. Já budu oběť a ty lovec. Budu běhat kolem auta, ty mě nakonec chytíš, sklátíš a pěkně vomrdáš na kapotě,“ zasměje se. „Ale nesmíš mi odpírat křičet moji oblíbenou větu – Bille, už nééééé!“ zakřičí přes celé auto a začne se šíleně smát. Bože, to je blázen. Ty jeho představy mě jednou přivedou do hrobu. Ale to je další věc, proč ho tak miluju.

„Já ti dám lovce,“ řeknu rázně, ale poté se zasměju s ním. Dává mi tím najevo, abych byl zase dominantní? Hmm, to nezní špatně. Prudce ho otočím na bříško a stáhnu mu kalhoty. Plesknu ho po prdelce, načež se k těm jeho malým půlkám sehnu. Do jedné z nich se něžně zakousnu a hned poté tu kůži začnu usilovně sát.

„Mmmhh, né prosím. Nechci mít modřinu na prdeli. To mě pak nebude už žádnej jelen chtít. Bille, no tak. Já to myslím vážně. Mám zadek jako něžná laňka, tak mi ho takhle nekurvi,“ začne se se smíchem vrtět, div mi nevyrazí zuby. Prej laňka… a ten jelen. No počkat, to ze mě dělá paroháče, nebo co?
„Tak hele, ty moje laňko… Já ti ho nekurvím, já ti ho jen pěkně vyšukám, hm?“ šeptnu mu zezadu do ouška. Natáhnu se do palubní desky. Po chvilce už v ruce držím kondom. Ne, že bych mu nevěřil, vždyť spolu vždy spíme bez kondomu, ale nechci tady nadělat. Tohle bude lepší. Navíc to bude i lépe klouzat. Stáhnu si džíny i s boxerkami a hned si kondom nandán.
„No sláva, už jsem si říkal, že se nedočkám,“ zabrouká. Jednu nohu si pokrčí a poté si rukou přichytí pravou půlku.
„Dočkáš, neboj,“ vydechnu a párkrát mu po vstupu přejedu prsty. Potom se do něj začnu rovnou tlačit penisem. Proklouznu do něj po žalud a spokojeně oddechnu. Zase mě pohltilo to horko a těsno. Vždy mě to omámilo, zamotala se mi hlava a hrudník se mi sevřel. Všude jsem cítil příjemné teplo, a zároveň po mně přecházel mráz.

„Eeehhmm,“ vyjde z něj poměrně hlasitě a prohne se pode mnou. Pohladím ho po bocích, trošku víc si roztáhnu jeho půlky od sebe a zajedu do něj hlouběji.

„Mhhh,“ oddechnu jen nahlas.
„Mfff,“ zakňučí a zafuní nosem. Bezbranně si položí hlavu na sedačku a sáhne za sebe. Přichytí mě za stehno, trošku zadeček vystrčí a nechá mě do sebe zajet až po kořen, přičemž hlasitě zasténá.
„Oh, joo…“ skousnu si spodní ret a hezky do něj přirazím. Potom chvilku počkám. Nerad bych mu nějak ublížil, ač je tohle tvrdší sex. Nikdy ho nechci natrhnout, já bych si to snad neodpustil. Ale sakra… tohle je tak dobrý sex. Chvíli mě uvnitř sebe intenzivně svíral, až se naprosto uvolnil a opřel si tělo o lokty. Prdelku mi přímo podstrkoval.
„Teď mě pěkně vošukáš, hm?“ broukne a ohlédne se na mě. Miluju, když takhle mluví. Není to časté a je to vzrušující. Dožaduje se mě tím.
„S tím počítej,“ vydechnu a obejmu ho kolem pasu. Vytáhnu si ho trošku k sobě a zezadu mu skousnu ušní boltec. Sjel jsem mu dlaněmi na boky a začal do něj hned přirážet.

„Aaahhh,“ zasténá. Zatnul ruce v pěsti a zaklonil hlavu. „Tohle je… to… uhhh… překvapení?“ vzdychne a kousek se posune. Přitisknu se k němu a přirazím k němu víc. Poté už si ho na sebe přímo nabodávám, jelikož mu narážím přímo do prostaty.

„Ne, to tě… teprve čeká,“ usměju se a zasténám poté jeho jméno. Sakra, díky tomuhle jsem na to skoro i zapomněl. No, jeli jsme dříve, tak snad vše stihneme. Nerad bych, ehh… přišel pozdě. Jakmile jsem se zaměřil na prostatu, začal se chvět, nepravidelně dýchat a hlasitě sténat. Svíral mě v sobě tak intenzivně jako málokdy. Proto jsem v tom pokračoval a snažil se co nejvíce mu ten bod slasti masírovat a dráždit. Nepřirážel jsem ani tak tvrdě, jako intenzivně a prudce.
„Joo, šukej mě, lásko,“ vzdychne a začne se proti mně trochu přizvedávat. Řekni to znovu a já se snad udělám.

„Ooaah,“ zavzdychám nahlas a chytnu jeho penis. Pevně jej semknu v dlani a začnu po něm rychle vyjíždět. „Řekni mi, ano?“ pošeptám. Nevadí mi jeho sperma, ale tady být nemusí. To je nevýhoda milování v autě. Přirážím do něj tak, že vždy vyjedu až na konec, a potom do něj tvrdě celý zajedu a chvilku do něj jen krátce přirážím. Měl to tak nejraději a v tento okamžik to tak bylo nejlepší. Nebylo moc času, takže to byla jen taková rychlovka. Naše štěstí bylo, že jsme se poslední dobou dokázali milovat kdekoliv a jakkoliv. Svíral mě v sobě a nechal se mnou tvrdě souložit. Miloval to. Ač bych to rád protahoval, neměl jsem na vybranou. Pokračoval jsem stále tak tvrdě a rychle, že jsem už po chvilce cítil, jak mi tepe v penisu. On na tom byl naprosto stejně. Přímo mi cukal a tepal v ruce.

„Já už asi…“ vyšlo z něj přiškrceně a zafuněl nosem. Okay, je na čase, abych si ho vzal do pusy.
„Lásko, vezmu si tě, ano?“ pošeptám v rychlosti a otočím ho na záda. Chtě nechtě z něj vyjdu a sehnu se mu k rozkroku. Posunul se téměř až na zadní sedačku, aby mi udělal prostor, a udýchaně se opřel za sebou o lokty. Zvedl jsem k němu pohled, jazykem mu přejel po naprosto zvlhlé a zarudlé špičce, načež jsem jej začal horlivě kouřit.

„Chmmmff,“ vydal ze sebe nějaký nerozpoznatelný zvuk. Pohladil mě po vlasech, poté mě jemně vzal za tvář a vzrušeně mi přirážel trochu do pusy. V penisu mu cukalo, nebylo to na dlouho. Stále jsem mu podbízel jazyk, dráždil ho piercingem na přechodu, a tak hanbatě ho sál a cumlal. „Lásko,“ zakňučí bezmocně a rozjedou se mu paže, takže ulehne na záda. Hned na to mi vystříkl do pusy a začal mě zásobovat horkou slanou tekutinou. Celý se chvěl a kňučel. Jak já miluju tenhle okamžik. Je tak dokonalý. Ten jeho výraz při tom. Hladil jsem ho při tom po stehně, ale stále jsem poslušně polykal jeho nadílku. Už jen lehkým tempem jsem mu rty plenil jeho mužství.

„Ahhh… Bože…“ oddechoval splašeně a hladil mě po tváři. „Děkuju…“
„Mmm,“ olíznul jsem si ještě rty a pak si otřel pro jistotu koutky. „Já děkuju,“ usměju se a pohladím ho po podbřišku. Odsunul se ode mě, přetočil se na břicho a vystrčil na mě prdelku.
„Tak pojď, broučku…“ pošeptá a pohladí se po vstupu. Mhh, tak tomuhle neodolám.
„Můžu?“ šeptnu a na tu prdelku ho láskyplně políbím, ač se u toho zasměju. Laňka moje.
„Dokonce bys měl,“ uslyším v jeho hlase úsměv.
„No dobře,“ usměju se a pomalu do něj zajedu. Přirážím do něj jemněji, ale za to opravdu až na konec. A on už mě jen impulsivně svíral a trochu se tlačil proti mně, aby mě dovedl k orgasmu. Což se mu vedlo perfektně. Po krátké době jsem se v něm přímo kroutil a boky svižně vrtěl.

„Hh… ahhh… Tome,“ vzdychl jsem nahlas jeho jméno a udělal se. Nikdy to nešlo příliš dlouho vydržet, když mě tak svíral.

„Mmm,“ pohladí mě zepředu po stehně, a ještě se proti mně párkrát pohne.
„Bože,“ pošeptám a dolehnu si opatrně na něj. „To bylo tak… dokonalý,“ šeptnu udýchaně. Jednou mě to zabije. Stejně tuším, že zemřu při sexu s ním.
„Už to bylo i lepší, ale na to, jak je tu málo místa, tak to dokonalý bylo,“ usměje se a trošku se zavrtí.
„No právě,“ usměju se a zvednu se z něj. „Uhm, kam to vyhodím?“ kouknu se na naplněný kondom.
„Pro mě za mě to tu nech na památku. On to nějaký lovec najde a pak tě vystopuje,“ začne se smát. Začnu se smát s ním. Jen co se ke mně otočí, ho dlouze políbím a nakonec kondom vyhodím z okýnka. Miláček můj. Vždycky něco řekne, ale to stojí za to.

„Pšššt, nic jsi neviděl,“ zasměju se.

„Ničíš životní prostředí zvířátkům. Co když se do toho zamotá nějaká laňka jako já? Pak už se tě nepustí a já se o tebe budu muset dělit,“ broukne roztomile se smutným pohledem.
„Neboj se, já každou jinou laňku i jelena klidně odeženu. Pro mě jsi tu jen a jen ty, srnečku můj,“ zaculím se a hned ho políbím. Ach jo. S ním to jinak ani nejde.
„Medvídku,“ napučí se jako malé dítě. No není k sežrání? Nemohu říct k pomilování… jinak bych se k němu vrhl znovu.
„Jo, to je ono… můj nejsladší medvídku,“ pošeptám mu do ouška. Ovine kolem mě nohu a spokojeně vydechne. Dlaní mi sjede po zádech až na zadek, po němž mě pohladí. Spokojeně zavrním a přitulím se k němu, co to jen jde.
„Měli bychom jet, hm?“
„Kam vůbec jedeme?“ dá mi pusu na tvář a odhrne mi pár neposedných vlasů z obličeje. Je tak rozkošně zvědavý.
„Uvidíš, nemůžu ti to prozradit,“ usměju se a líbnu ho na bradičku.
„Dobře, a budeš mě ještě chvilku líbat?“ pošeptá nesměle. Tomi, tohle je můj Tomi. Je tak něžný.
„Tak strašně rád,“ pošeptám a stáhnu si ho přímo na sebe. Opravdu jemně a něžně sevřu jeho rty mezi mými, a poté se mu do nich už vpiju. Vydechl nosem, něžně se otřel o můj a začal mi polibky oplácet. Dlaní mi zajel pod triko a pohladil mě po bedrech.

„A doma se se mnou pomiluješ něžně?“ zeptá se tiše, jako by se snad bál. Co když jsem mu ublížil. On mě ale vyzýval k tomu, abych byl tvrdý.

„Jak jen budeš chtít, miláčku,“ pošeptám a pohladím ho po tváři. Pár neposedných vlásků, čnějících mu z copánků mu zastrčím za ouško a vpletu je pod copánky. „Bolí tě to, udělal jsem to špatně?“
„Ne, je to dobrý,“ usměje se. „Hlavní je, že jsem ti mohl udělat dobře. Za ten romantický únos sis to zasloužil,“ dá mi pusinku.
„Romantický únos a potom tvrdý sex, ts, ts, ts… To musím doma ještě napravit,“ pošeptám a nasaju mu spodní ret. Dlaní mu sjedu na zadeček a jemně ho pohladím.
„Nechce se mi od tebe odtrhnout,“ povzdechne a dá mi dalších několik pusinek. „Ale jsem zvědavý na to překvapení. Bude se mi to líbit?“ Na to se ptám sám sebe už pár dnů, drobečku.
„No, to já právě nevím a mám z toho obavy,“ šeptnu a zhluboka se nadechnu. Sice jsme v tomhle za jedno, ale i tak. Nerad bych něco pokazil. Možná se mu to vážně nebude líbit a pošle mě s tím do háje.

„Určitě bude,“ usměje se a začne se pode mnou pomalu zvedat.

„Kéž by,“ pokývám hlavou a ještě ho políbím i s jazykem. Potom si už přesednu na svou sedačku a začnu se oblékat. Tom se také narovnal, natáhl si boxerky i kalhoty, a poté dal sedačku do původní polohy. Podíval jsem se na něj a pohladil ho po stehně. „Pusinkuu,“ zaúpím a nahnu se k němu. Hned se sladce usmál a měkce se mi vpil do rtů. Pár polibků jsem mu něžně oplatil, ale poté jsem se odtáhl. Sjel jsem mu palce po tváři přes čelist a sklouzl mu na krk. Po celou dobu jsem se mu díval naprosto vážně do očí. Až asi po minutě jsem se odtrhl. Sám nevím, proč se ve mně sbíhají tyhle myšlenky. Asi je uvnitř mě stále strach, že o něj přijdu, že ho ztratím, andílka mého. Vždyť on je tak úžasný, dokonalý a jsem si jistý tím, že mně souzený… lépe řečeno, přeju si to. Neumím si představit život s někým jiným a vlastně ani nechci. Musím dělat vše proto, aby náš vztah jen kvetl, a oba jsme se cítili dobře. Tom se s úsměvem připoutal. Připoutal jsem se také, a poté se už zase rozjel směrem k překvapení. Kéž by to vyšlo…

autor: Mischy & Turmawenne

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Novel of Dreams – Our Life 11.

  1. ooooo Ten únos… bože Bille ja chci taky unýst…. no sex nekomentuju…. 😀 ale zajímalo by mě to překvapení… co to asi bude?

  2. na prekvapeni se taky tesim .. opravdu me zajima co to bude :))
    Ale kluci kdyz me unesete, nebudu se branit trojce s vama dvema 😀 😀 Protoze takovy unos by se mi libil taky 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics