The Secret of Collegian 15.



autor: Clarrkys & Disturbed Angel

Tom

Jediné pocity, které poslední dobou cítím, je zklamanost a smutek. Samozřejmě, že se to střídá i s lepšími pocity, ale pořád to přebíjejí záporné emoce. Nemůžu si pomoct, ale zvyknul jsem si za tu dobu, že mě Bill dobíjí pozitivní energií, jenže v poslední době moc příležitostí nebylo. Všechno se na mě nějak hromadí, asi před dvěma týdny mi volala mamka, že je na tom otec špatně, měl infakrt… Pár dnů jsem z toho byl rozhozený, vlastně jsem pořád, ale ještě jsem ani neměl možnost ti o tom říct, protože nebylo kdy. O takových věcech se přece nemluví na chodbě v pauze mezi přednáškami. Vypadá to, že bude muset zůstat nějakou dobu v nemocnici, možná ho na Vánoce pustí, ale ani to není jisté. Byl jsem za ním jednou, kvůli tomu, že mě o to máma požádala, ale zrovna spal a nechtěl jsem ho budit. Na to, že jsem ho vždycky bral jako přísného otce bez ústupků, na bílém lůžku mezi čtyřmi stěnami a na přístrojích vypadal opravdu strašně a bezmocně. Brr, doufám, že něco podobného nepotká v blízké době nikoho dalšího.

Stýská se mi po Billovi, jsme spolu necelé tři měsíce, pořád si připadám jako v začátcích, pořád je co objevovat, jen poslední dobou není vůbec kdy. Taky nemám moc času, ale určitě bych jeden večer mohl své lásce věnovat… Chápu, že má moc učení, jen mě mrzí, že i přesto si nedokáže na pár hodin od všeho toho učení odpočinout a být se mnou.

Odpoledne se mi ozvali kamarádi, jestli bych nešel navečer do kina na nějaký nový film. Sice jsem měl ještě v plánu opravovat jedny testy, ale studenti se nezblázní, když je dostanou o týden později, takže jsem souhlasil.

Zrovna se vracíme z kina v obchoďáku, jdeme širokou uličkou mezi různými obchody a já se jen tak rozhlížím. Chlapi si koupili piva a plánují dnešní večer ještě víc protáhnout, já bych se nejradši zahrabal do peřin a probral se až v den, kdy budeš hezky přespávat u mě, a já se vzbudím s tebou zachumlaným v posteli. Když tak jdeme a už jsme skoro u východu, zastavím se pohledem u vchodu do jednoho obchůdku.

„Bille?“ vypadne ze mě hned, když tě uvidím stát, jak se díváš do nějaké výlohy. Najednou se všichni zastaví a ty se na mě otočíš. Uvidím na malý moment tvůj úsměv, který ale zase zmizí, když přejedeš pohledem tři kluky, kteří jsou tu se mnou.
„Ahoj,“ řekneš tiše a zvedneš nějakou tašku, kterou jsi měl položenou u nohou. Kouknu na kamarády a uculím se.
„Uh… chlapi, asi se rozloučíme. Zítra zavolám, jo?“ rychle se s nimi rozloučím a hned přijdu k tobě. Chytnu tě za tváře a okamžitě ti vlepím polibek.
„Tome?“ řekneš překvapeně a roztomile zamrkáš. Chytnu tě za krkem a hned tě začnu líbat. Během chvilky uslyším, jak ti ta taška upadla na zem a opře se pak o moji nohu. Líbám tě a užívám si to, na ničem jiném mi teď nezáleží, jen na tvojí blízkosti. Za chvilku se musím odtáhnout, abych vůbec popadl dech. Zářivě se potom usměju a zadívám se ti do očí. Ty začneš očima šmejdit kolem.

„Někdo nás může vidět,“ řekneš, ale pousměješ se.

„Nezáleží mi na tom… Co nakupuješ?“ Usměju se a jen tak letmo nahlédnu dolů do tvojí tašky.
„Ale nic, jen tak… Asi už bych měl ale jít,“ znovu zvedneš tu tašku ze země do ruky.
„Ne, prosím… celý den jsem na tebe myslel a doufal, že se s tebou uvidím. Prosím, že nespěcháš domů, prosím prosím?“ Udělám psí oči a podržím si tě u sebe za boky.
„No, vlastně jsem se chtěl ještě trochu učit…“ uslyším tě říct smutným hlasem, okamžitě posmutním taky.
„Bille, prosím… už to nezvládám, je to skoro dva týdny, kdy jsme se viděli na dýl než deset minut. Pojď dneska přespat ke mně, ráno tě hodím na koleje, aby sis vzal věci, a zavezu tě do školy.“ Když vidím, že se začneš zdráhat, chytnu tě za ruku a na její hřbet ti dám několik malých pusinek. „Prosím, potřebuju tě, Bille… potřebuju tvoji blízkost… jen dnešek, moc prosím,“ zvednu k tobě oči a s prosíkem zamrkám.
„Tak dobře,“ odpovíš tiše. Zadívám se na tebe s lehce podezřívavým pohledem.
„Ale jestli to děláš jen proto, abych přestal otravovat, tak to ne, takhle jsem to nechtěl…“ řeknu posmutněle.
„Ne, takhle jsem to nemyslel. Vlastně jsem rád, udělám si od toho učení trochu pauzu,“ když se usměješ, musím se hned usmát taky.
„Super… pojďme,“ vezmu tě za ruku a vedu ven z centra.

Asi za dvacet minut už odemykám dveře od bytu celý rozjařený, že jsi tu se mnou…

Bill

Jakmile vejdeme k Tomovi do bytu, tak nás samozřejmě přivítá Hugo. Tom ho lehce odbude a já ho stihnu jen pohladit, než cítím Tomovy nedočkavé rty na těch mých. Jakmile mě přitiskne na zeď ještě v chodbě, tak vydechnu. Hned cítím jeho nedočkavou ruku, jak hledá zip od mojí bundy, a když ho najde, tak během pár vteřin je moje bunda na zemi a na ní letí ta Tomova. Vlastně vypadá dost podobně celá cesta do ložnice. Následuje Tomova šála a můj šátek, mikina a svetr, někde na prahu ložnice je moje tričko spolu s Tomovými kalhotami. Ve chvíli, kdy na zem dopadá Tomovo tričko, už ležíme na posteli a vášnivě se líbáme. Občas já nebo Tom trochu uhneme hlavou a zasypáváme krk toho druhého jemnými motýlími polibky.

Jakmile mi Tomova ruka zamíří k lemu mých kalhot a prsty se snaží dostat dál, tak mu ji chytnu.
„Nene, to mi nestačilo,“ řeknu a podívám se na Toma. Vidím na něm, jak změnil tvar obočí, a jako by chtěl zaúpět, ale nakonec to neudělá. Moc dobře ví, co to u nás znamená. Nejradši by na všechno skočil hned a po hlavě, ale já si prostě potrpím na delší předehru. Rád si hraju a mazlím, chci se vzrušit pořádně, aby to pak stálo za to. Nechci jen vyjet nahoru horské dráhy a hned sjet dolů, to si člověk neužije.

Ale aby to Toma moc nemrzelo, tak se chytnu iniciativy a přetočím ho na záda. Obkročmo se na něj posadím a ruce mu položím na hruď. Musím říct, že má vážně svaly a ty já na něm hrozně miluju. Sehnu se a začnu ho lehce líbat na krku těsně za uchem. Jsou to pomalé a jemné polibky. Dělám si jimi cestičku až ke klíční kosti, a pak jedu po pomyslné trase zase nazpátek. Když jedu po několikáté po stejné cestě, začnou být moje polibky kratší, ale zase silnější a dravější. Tom mi začne jezdit rukama po zádech, ale já mu je oddělám. Chci si ho chvíli hýčkat.

Ještě párkrát zopakuju svoji trasu od ouška k Tomově klíční kosti i na druhé straně a začínám se přesouvat jinam. Svezu se zadečkem trochu níž a slyším Tomovo hlasité zaúpění, ale to si bude muset alespoň chvíli počkat. Jemně ho líbnu na rty a potom párkrát na bradu, přes kterou vedou mé polibky na krk až na hruď, kde si dovolím vzít lehce kůži i mezi zuby. Zůstane tam po nich pár červeným flíčků, které ale hned ošetřím lehkým polibkem na každý z nich. V jedné chvíli si všimnu, že Tom v ruce drtí prostěradlo a musím se tomu pousmát, vstanu na posteli a pomalu si rozepnu nejdřív jeden a potom druhý knoflíček, který mám na kalhotách, pak pomalu, ale opravdu pomalu rozepnu zip a kalhoty si stáhnu z nohou. Všimnu si natěšeného Tomova výrazu, ale usídlím se zase někde na jeho nohách a pokračuju v tom, kde jsem skončil.

Jakmile mezi prsty vezmu jeho bradavku, tak se prohne v zádech a hlasitě vydechne. Chvíli ji třu mezi prsty a nakonec ji začnu lehce dráždit jazykem. Druhou zaměstnávají moje prsty, tak jako tu, co mám teď v ústech, před chvílí. Po pár chvílích přestanu a věnuju Tomově hrudi pár drobných polibků. Moje ruka mu přitom lehce prsty hladí bříško. Netrvá to snad ani minutu a už ležím na zádech já a Tom nade mnou. Na tváři má lehký úsměv, ale přitom je trochu zadýchaný. Musím se taky pousmát.

„Billeee,“ vydechne a já se musím znova pousmát, už tak jsem čekal, jak dlouho to vydrží, a tahle doba je jeho malý osobní rekord. Lehce přikývnu.
„Ano, tohle by mi mohlo stačit,“ řeknu tiše a Tomovi se na tváři objeví velký úsměv a hned mi věnuje dlouhý, ale velice vášnivý polibek přímo na rty.

Tom

Připadám si vzrušený jako snad nikdy v životě. Pořád mě překvapuje, co se mnou dokážeš pokaždé udělat, jako bys přesně věděl, co přesně máš udělat a kam sáhnout, abych byl skoro neschopný dechu… V poslední době ale moc příležitostí nebylo, proto mě dneska dokázaly dostat jen myšlenky na to, co se možná bude dít, hned v chodbičce s tebou přitisknutým na zdi, jsem už měl v kalhotách bouli. Připadám si jako nadržený puberťák, ale s tebou to nejspíš ani nejde jinak, jen tvůj pohled mě dostává do kolen, a to mě asi nepřejde nikdy.

Když se konečně dostanu nahoru a tvoje škádlení skončilo, vítězně se usměju. Potom se k tobě skloním a věnuju ti pár malých polibků přes rty a tváře až na bradu.
„Chyběl jsi mi…“ vydechnu ti tiše u ucha. „Miluju tě,“ ještě dodám, a potom se s úsměvem přesunu dolů. Kleknu si mezi tvoje kolena, rukama ti přejedu od kolínek přes stehna na boky, potom zaháknu prsty za tvoje spodky a pomalu ti je stáhnu. Když se mi podaří sundat ti je z kotníku, ještě chvíli je držím v ruce s pohledem upřeným tobě do očí. Až když očima sklouznu tam, kde tvoje nekonečně dlouhé nohy končí, odhodím je na zem a usměju se. Sehnu se dolů a začnu s malými polibky, ale hned na bříšku, horní partie přeskočím, protože si nejsem jistý, jestli bych to dokázal tak dlouho vydržet… Přesunu se s polibky dolů k podbřišku, mezitím chytnu do ruky tvůj penis a jen tě tak letmo párkrát přes něj pohladím. Zastavím se a zadívám se nahoru na tebe, jak jsi pohodlně rozvalený mezi polštáři, jednou rukou se hladíš na hrudi a v druhé držíš roh malého polštářku. Schválně čekám, a když po chvilce zvedneš udiveně hlavu, zvědavě se uculím.

„Otoč se,“ řeknu tiše.

„Proč?“ vydechneš a zadíváš se na mě zvláštním pohledem.
„Prosím,“ uculím se a čekám, až se překulíš na bříško.
„Co chceš dělat?“ zvědavě se na mě ohlížíš přes rameno. Jen se usměju a neodpovím, pohladím tě po stehnech a bocích, pak tě za ně lehce chytnu a povytáhnu si tvůj zadeček víc nahoru. Sehnu se a začnu ti pokládat malé polibky na záda, jedu přesně podél páteře až dolů k zadečku. Na každou půlku ti dám malou pusu, přitom už rukou šmátrám pod polštářem, abych našel malou tubičku. Když ji vytáhnu, vymáčknu si trochu gelu na prsty. Přisunu se blíž k tobě, až se ti nechtěně otřu rozkrokem, ještě pořád schovaným v boxerkách, o tvoje stehno, a nedobrovolně zavzdychám. Pozvednu tě za boky ještě víc nahoru, už víceméně klečíš na všech čtyřech. Jakmile se na mě ohlédneš přes rameno, s očima upřenýma do těch tvých, zamířím prsty k tvému vstupu. Nejdřív vniknu dovnitř jen jedním, ale když zjistím, že to jde lehce, hned použiju dva. Téměř okamžitě s nimi začnu pohybovat, s pohledem pořád upřeným na tvůj obličej. Můžu vidět, jak pravidelně vzdycháš, ale tichým jemným hlasem, oči máš zavřené a řasy se ti třepotají, někdy párkrát zamrkáš.

Po chvilce sledování tvého výrazu si uvědomím, že v tobě kloužou už tři moje prsty a můžu cítit, jak se sám proti nim pohybuješ. Na moment tě pustím, stáhnu si svoje boxerky aspoň na stehna, abych uvolnil svůj skoro bolestivý penis. Natřu si ho trochou gelu a během pár vteřin tě zase jednou rukou svírám na boku a druhou tlačím svou chloubu proti tobě. Musím přitlačit o trochu víc než obvykle, ale za chvilinku už se neubráním zasténání, když pomalu mizím hluboko v tobě. Chytnu tě oběma rukama za boky a chvilku čekám, aby sis na mě zvyknul, v této poloze to zkoušíme poprvé, ale připadám si těsněji a hlouběji v tobě než kdy jindy.

Začnu se pomalu pohybovat a tiše vydechovat, všechno pozorně seshora sleduju, a tím víc jsem vzrušený a připravený vybouchnout. Postupně přibírám na rychlosti, pohybuju se proti tobě rychleji a tvrději, také tvoje boky víc drtím v dlaních. Cítím kapičku potu, která mi sjede po zádech mezi lopatkami až dolů a trochu to lechtá. Sehnu se a začnu tvoje vlhká záda znovu zasypávat malými polibky, moc dlouho to ale nevydržím… Znovu se napřímím a ještě zvládnu pár posledních přírazů, když s hlasitým zasténáním vyvrcholím v tvém zadečku. Pár vteřin trvá, než se trochu vzpamatuju a než přestanu vidět mlhavě, hned si tě pod sebou přetočím a povalím tě znovu na záda do postele. Trochu vyčerpanýma očima se kouknu do těch tvých, ale nenechám tě jen tak… posunu se až dolů a během okamžiku mám tvůj penis v puse. Nemám to moc rád, pořád si myslím, že to neumím, ale proč bych ti nemohl oplatit alespoň malou část toho, co ty dáváš mně. Netrvá to naštěstí moc dlouho, během chvilky stiskneš mé zápěstí, pustím tě ze své pusy a přivedu tě k vrcholu jen s pomocí ruky. Hned vysíleně padnu na bok vedle tebe, ruku přes tebe uvolněně přehodím… Párkrát zamrkám a zadívám se na tvůj roztomilý obličejík, vždycky máš po sexu nádherný výraz, který mi dává skvělý pocit, že tohle můžu vidět jen já a nikdo jiný.

„Bille?“ zašeptám po chvilce, kdy mi myšlenky jako tryskáče lítají unavenou hlavou.

„Huh?“ když jenom něco ledabyle zamručíš, zvednu hlavu a opřu se o loket.
„Chtěl bys to někdy zkusit opačně?“ šeptnu a snažím se sledovat každičký tvůj výraz, abych viděl jen sebemenší náznaky…

autor: Clarrkys & Disturbed Angel

betaread: J. :o)

6 thoughts on “The Secret of Collegian 15.

  1. Hohooooo! Tak tohle byla ta nejlepší nabídka na výměnu rolí, kterou jsem kdy v povídce četla 😀 dovedu si představit, jak se bude Bill tvářit v příštím díle 😀 Něco mezi totálním zmatením a zoufalým smíchem 😀

  2. Ja teda nevim, jak Bill zareaguje, ale jsem zvedava. Jinak, jsem rada, ze byli zase spolu. A furt mi vrta hlavou, kdo byl ten clovek z minleho dilu, co je videl.
    Tesim se na dalsi dil.

  3. Ale to neeee… 😀 takhle se to neusekava 😀 tohle proste ne 😀
    Ale opravdu sem, zvedava jak se Bill zatvari :))

  4. Dakujem za kapitolu 🙂
    Stale mam pochybnosti ci su obaja do seba naozaj zamilovany uplne. Pretoze Bill mi pripada akoby sa Tomovi trochu vyhybal. Nema cas ale ide von sam. A co mal v tej taske? Preco Tomovi nepovedal co nakupoval? Som zvedava na Billovu odpoved: D

  5. Ten konec byl vážně roztomilý 🙂
    Jen je mi líto, že má Bill na Toma tolik málo volného času, i když ho chápu. Medicína není ani trošku lehká a ještě k tomu o zkouškovém..taky bych se učila od rána do večera 😉
    Jinak předpokládám, že ty nákupy zahrnovaly i dárek pro Toma na Vánoce, ne? 🙂
    Děkuji za další díl :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics